Home \ teknik
 

Multitasking på iPhone eller iPod Touch.

 

iOS 4.0 (tidigare kallat iPhone OS) har några ändringar som gör det möjligt att multitaska med vissa appar. Tanken är att göra dina appar mer intuitiva och plocka upp var du slutade sist, snarare än att behöva stänga appar när du växlar till en annan. Du borde t.ex. kan svara på ett SMS eller ett samtal, ha en chatt med en vän, och när du är klar, skära tillbaka till ett avstängt spel. Eller du kan klicka på en länk i ett mail som du läser istället för att stänga posten, det lämnar e-postmeddelandet och visar bara internetlänken, så du kan växla tillbaka när du är klar på internet.

 

Apps visas nu som kör eller pausad , beroende på hur mycket minne iPhone kan hantera. Även om falskt multitasking (eftersom det annars skulle tömma batteriet), är apparna pausade, med vissa element som musik och möjligheten att ta samtal fortsätter att springa i bakgrunden .

                 

Förfarande .

    
   
 1.      1      Bekanta dig med att snabbt byta mellan nyligen använda appar utan att vänta på laddningstider.  
    
  •            Dubbelklicka på Hem visar appikoner längst ner    dubbelklicka på hemknappen. Detta kommer att hämta multitaskingsskärmen som visar dina nyligen använda appar. Hemknappen fungerar på samma sätt som Windows Toggle Bar eller Mac OS X Dock.
  •  
  • Bläddra eller flytta (horisontellt) till höger om du vill se fler appar.
  •  
  • Tryck på ett av apparna för att öppna det igen. Det öppnas direkt, precis där du lämnade det, om appen stöder multitasking. Det betyder att ditt senaste spel, sök, meddelande etc. väntar fortfarande på att du ska slutföra det (det är bara pausat eller fruset tills du får det) väcka igen).
  •  
         
 2.  
 3.      2      Stäng en app. Om du inte vill att en app ska sitta i ett suspenderat tillstånd kan du stänga det. Det här är användbart om du är orolig att minnet på iPhone är tillräckligt och att apps stänger för dig. enkel:  
    
  • Dubbelklicka på Home-knappen
  •  
  • Bläddra rakt igenom ikonerna och sök efter den du vill stänga
  •  
  • Tryck och håll symbolen
  •  
  • Tryck på den röda, korsade cirkeln (ikonen Radera). Appen stängs istället för att stanna i stoppat tillstånd.
  •  
         
 4.  
 

= <91112>             

Multitasking Program för att försöka = .

    
   
 1. Lyssna på ljud och fortsätt använda en annan app. Ljud kan fortsätta att strömma när du kontrollerar e-postmeddelanden, spelar ett spel, surfar på nätet, etc.
 2.  
 3. Besvara dina VoIP-samtal och testa andra appar, vad du behöver göra. En VoIP-app för iOS 4 behöver inte längre vara öppen för att svara på samtal. Det kan springa i bakgrunden medan du gör andra saker på iPhone.  
    
  • Ta samtalet och använd andra appar. Du kan kontrollera dina e-postmeddelanden, surfa på internet etc. medan du pratar.
  •  
   
 4.  
 5. Använd GPS när andra program körs. Använd Navi-appen som vanligt, men kör de andra apparna du vill ha. Om du till exempel vill lyssna på musik kan du låta musikappen öppna och använda GPS-appen samtidigt. När GPS-appen måste berätta vad du ska göra nästa, stänger iPhone musiken så att du kan höra instruktionerna från GPS-enheten.
 6.  
 7. Aktivera uppladdningar eller nedladdningar för att slutföra i bakgrunden när du använder andra appar. Starta uppladdnings- eller nedladdningsprocessen och se om det fungerar korrekt. När du väl har kontrollerat att det fungerar rätt, byt till en annan app, som din e-post eller ett spel, medan du gör bakgrundsartikeln.
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

                     
Teknik populär:
Återvänd en Groupon kupong.

Bygg dina egna högtalare.

Par Jabra hörlurar.

Återställa datorn i Windows 7.

Ta bort Cydia Apps.

Ställ in röstbrevlåda på ZTE Avid.

Anslut en Slingbox till DirecTV.

Nivå 79 på Candy Crush Saga.

Gör en haj på Facebook.

Ladda din iPhone med en inofficiell blixtkabel.

Gör Android teckensnittet större.

Installera en ISO spelfil på en Windows dator.

Svara på elektroniska meddelanden.

Fixera de tre röda ringarna tillfälligt på din Xbox 360.

Lås upp mobiltelefoner.

Anslut till en VPN.

Stäng Windows 8.

Blockera på Gmail.

Gör trappor i Minecraft.

Förbättra videostreaming.

Aktivera platstjänster på iOS.

ako woman