Home \ teknik
 

Experimentera med digital konst.

 

Digital konst blir alltmer populär bland många artister. Det är inte svårt att förklara deras popularitet, för den här konsten är unik. Med den här artikeln kan du också lära dig några tricks av branschen samtidigt som du har kul!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Skissera din idé på papper. Om du inte har en skanner är det här det bästa sättet att komma igång. Försök att komma så nära som möjligt till ditt ämnes anatomi och fysiologi, men oroa dig inte för misstag, som vi kan fixa senare. Lägg inte till för mycket detaljer som päls eller textur av kläder. Ta en penna om du vill fixa buggar.        
 2.  
 3.             2      Om du inte har en skanner kan du skapa din skiss i ett ritprogram eller bara ta en bild av din skiss. Kom bara ihåg att bilder kan vara suddiga och det kan vara svårt att rita med musen, men det är genomförbart.       
 4.  
 5.             3      Skanna din ritning. Spara dem för högsta kvalitet som.PNG eller.JPEG.       
 6.  
 7.             4      Öppna filen i önskat program. GIMP är bra för nybörjare eftersom det kan laddas ner gratis. Det är nog inte en bra idé att använda Microsoft Paint på grund av dess begränsade funktioner och den svåra att se skärmen.       
 8.  
 9.             5      Skapa ett nytt transparent lager och skapa en skiss över din ritning. Flera skikt möjliggör mer detalj och flexibilitet utan risk för att förstöra hela annonsmaterialet. Området gör det lättare att färga senare. I detta steg kan du också fixa anatomiefel som du gjorde när du skisserade.       
 10.  
 11.             6      Om du har flera teman eller en komplicerad bakgrund, skapa ett annat lager. Ett vitt lager kan användas som bakgrund och transparent för andra mönster.       
 12.  
 13.             7      Färga konturerna. Beroende på dina färdigheter, stilen och enkelheten i programmet kan du göra många olika saker här. Du kan måla din skiss precis som en färgbok eller du kan lägga till ett annat lager och få mer detaljerad information. Kom bara ihåg att flera lager är bra om du vill rätta till en aspekt av en bild och inte hela bilden.       
 14.  
 15.             8      När du är klar, gå med på alla nivåer. Eftersom.PNG och.JPEG inte kan hantera dem i form av data måste du kombinera alla nivåer i en för att spara i dessa format.                 
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Teknik populär:
Var inte rädd för en kedjebrev.

Öppna 7z filer.

Kopiera en skyddad DVD.

Odla en Blue Fire Dragon i DragonVale.

Ta bort Rörsökskydd.

Konvertera CDA till MP3.

Återställ ett Gmail lösenord.

Bli bästa vänner på Snapchat.

Exportera meddelanden till Facebook.

Hitta någon på WhatsApp.

Hitta melonfrön i Minecraft.

Länk din webbplats till Twitter.

Ändra upplösningen i Age of Empires 2 HD.

Placera block i Minecraft.

Anslut till en VPN.

Få gratis låtar från iTunes.

Ta bort data permanent från hårddisken.

Hämta YouTube på Roku.

Beat Lexaus i dataslaget i Kingdom Hearts II.

Hitta en felplacerad TV fjärrkontroll igen.

Sätt in ett Word dokument i en Outlook E Mail.

ako woman