Home \ teknik
 

Utveckla Parfi.

 

Parfi är en liten fe-typ Pokémon introducerad i sjätte generationen av videospelserien (Pokémon X och Y). Den har ett vitt näbbformat ansikte, lila fötter och en rosa kropp och vingar. Parfi är en av de få Pokémon vars utveckling är lite mer komplicerad. Du måste uppfylla två förutsättningar innan Parfi kan nå sin andra nivå - Parfinesse, en mycket starkare älva Pokémon.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Få en doftväska. Detta är ett spel i spelet som kan ha en speciell effekt när den används med viss Pokémon. En doftväska är en liten rosa parfympåse, som kan användas för att vidareutveckla Parfi. I Pokémon X och Y kan du få det på följande platser: 
    
  • Kalos Route 12 - Ta en titt bakom stugan och du hittar en buske. Använd alla Pokémon-växtarter som har lärt dig skivornas förmåga och rensa busken för att komma till en doftpåse.
  •  
  • Relievera City - Gå till södra delen av staden där du hittar ett hem. Gå in och prata med mannen i köket som kommer att ge dig en doftad väska.
  •  
  • Battle House - Samla minst 32 poäng och byt dem för en doftväska.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Dekorera Parfi med doftväskan. Öppna din väska, välj doftpåsen och välj Parfi från listan över Pokémon som du kan ge objektet till.       
 4.  
 5.             3      Hitta en bytesstation. Parfi kommer endast att utvecklas till parfinitet om det handlas till en annan spelare via spelets utbytessystem. Bytessystemet och platsen att byta beror på vilket spel du spelar. 
    
  • I den nyare generationen (från fjärde till nuvarande) sker Pokémon Exchange via Global Exchange Station (GTS). För att byta över GTS, skriv in ett Pokémon Center i någon stad och prata med kvinnan vid disken (NPC) som har ansvaret för systemet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Byt din parfi. Fråga en av dina vänner för utbyte av Pokémon. Välj Parfi från din lista och handla den till någon annan Pokémon den andra spelaren vill handla med dig. När den andra spelaren får parfi, börjar utvecklingen och Parfi blir parfinesse.       
 8.  
 9.             5      Byt den nyutvecklade parfymen. Fråga den andra spelaren att starta en annan handel för att få dina parfiner tillbaka. 
    
  • Du kan hoppa över det här steget om du inte vill ha din raffinerade parfym tillbaka.
  •  
                   
 10.  
             

Tips .

                  
Teknik populär:
I Mozilla Firefox, minska textstorleken.

Bli av med MixiDJ Toolbar.

Lägg till en extra e postadress till ditt Yahoo konto.

Ta anteckningar på Mac.

Ho Oh i Pokémon fånga smaragd.

Arbeta med PDF filer.

Rippa en ljud CD med Winamp.

Sök efter ord eller fraser i PDF dokumentet.

Visa dagens recensioner i Lync på iOS.

Hitta och köp rätt säkerhetskamera.

Återställ LG P509.

Använd Google Nyheter.

Skicka gratis textmeddelanden med WhatsApp International.

Ta en skärmdump på en Galaxy S2.

Installera Sims 2.

Utveckla Perlu i Pokémon.

Skapa ett Google konto för barn.

Spara bilder från e post på en iPhone.

Ta bort dig från Internet.

Spara ett dokument i Rich Text Format.

Installera GBA4iOS på iOS 7.

ako woman