Home \ teknik
 

Håll dig säker på Facebook.

 

Facebook är det snabbast växande sociala nätverket i världen, med upp till 250 000 nya användare varje dag. Men dela information har många risker, inklusive ditt namn, som andra kan ringa för att se på din profil. Alla kan få värdefull information och privata foton om din profil - och så småningom få dig i trubbel. Du kan minimera obehag genom att följa dessa steg.

              

Förfarande .

    

     Håll dig säker på Facebook  ,

    
   
 1.            1      Dessa steg kan hjälpa dig att skilja de goda människorna från de dåliga.        
 2.  
 3.             2      Ange sekretessinställningarna i din profil till vänner. När du gör det har du kontroll över vem som har tillgång till dina bilder och data. För vissa bilder kan du också välja vissa vänner som ska få se bilderna eller inte.       
 4.  
 5.             3      Se alltid på bilderna som andra postar till dig och tag dem på. Du kan se taggade bilder av dig genom att gå till din profil och klicka på "Foton". Du bör se "foton på dig" och antalet foton taggade. Klicka här och titta igenom bilderna. Du borde kunna hämta ditt betyg på foton du inte gillar, men folk kan fortfarande se bilderna. Tveka inte en sekund för att ta bort din markör på bilder som du inte har kommit överens om. Klicka bara på "Report / Remove Marker" i "Options" nedanför bilden. Även om du tycker att bilden kan få dig i en besvärlig position, ta kontakt med den person som skickade bilden och be dem om att ta bort den omedelbart. Om hon är en så kallad vän ska hon följa din förfrågan.       
 6.  
 7.             4      Skicka inte bilder av dig själv under påverkan av något ämne. Detta hänvisar till bilder som: Dancing på disken eller uppriktiga bilder från sista gången du blev full med dina vänner under Happy Hour. Bli inte upptagen i droger, särskilt om du är mindreårig, för att någon bara kan skriva ut fotot och visa det för din förälder eller vårdnadshavare.       
 8.  
 9.             5      Var försiktig med dina statusuppdateringar, foton, videoklipp etc. som du skickar när du är vänner med dina medarbetare, kollegor eller till och med din chef. Om möjligt undviker vänförfrågningar från personer du känner från jobbet, särskilt från din chef. Att ge dem fullständig inblick i ditt privatliv har en negativ inverkan på ditt jobb.       
 10.  
 11.             6      Undvik att ange ditt telefonnummer, e-postadress eller adress i din profil. Människor använder ofta namnen på deras husdjur eller nummer som ett lösenord, så det rekommenderas inte att posta dem på Internet.       
 12.  
 13.             7      Skicka aldrig information om en väntande tjänst som status. Om du gör det är det bara en inbjudan att råna ditt hem. Om du behöver skicka foton och alla detaljer i din tvåveckorsresa till Frankrike, så efter har du återvänt hem, inte före eller under din resa.       
 14.  
 15.             8      Ändra ditt lösenord då och då. Använd inte något så uppenbart som din födelsedag eller din mors efternamn som lösenord. Försök att ta minst en stor bokstav, en liten bokstav, två siffror och en symbol. Ju längre och mer komplicerat lösenordet desto säkrare kommer du att få ditt konto hackat. Kom alltid ihåg att logga ut från Facebook när du är klar, särskilt på en delad dator.       
 16.  
 17.             9      Förvirra inte Facebook med en online-datingsida. Syftet med Facebook är att ansluta till personer du känner till. När du gör din profil offentlig betyder det att du delar informationen med alla, även om du inte känner till den - en risk du inte vill ta.       
 18.  
 19.             10      Var försiktig med vem du gör vänner med. Gör inte vänner med någon i ditt land / land, om du inte känner honom ganska bra. Gör vänner bara med personer du känner till. Du kan lägga till vanliga vänner som du inte vet om du vill, även om det inte rekommenderas. Bara få vänner med personer du känner till om din favoritfärg, syskon namn, husdjur eller något liknande. Se till att det är rätt person genom att titta på deras profilbilder. Om hon inte är bekant för dig, ta bort henne från din vänlista som vän. Blockera alla som verkar hota eller hota dig.       
 20.  
 21.             11      Använd sociala nätverksövervakningstjänster på Internet. Oavsett hur aktiv du är är det omöjligt att se alla dina barns inlägg, meddelanden, foton, videoklipp och kommentarer. Kom ihåg att barn har ingen rätt till privatliv framför sina föräldrar, men du behöver inte nödvändigtvis se varje inlägg de gör, om du inte har skäl att vara misstänksam. Du borde ha dina lösenord så att du kan se om de befinner sig i farliga situationer eller uppför sig olämpligt eller otillbörligt. Du kan dock respektera dina barns individualitet och använda en onlineövervakningstjänst. En sådan tjänst informerar dig om en lättanvänd plattform om vad du behöver veta. Några av dessa tjänster tillhandahåller övervakning för Facebook, MySpace, Twitter och mobiltelefoner och blir din sociala skydd mot rånare, cyberbulies och rykteproblem.       
 22.  
 23.             12      Innan du klickar på en länk från Facebook, kom alltid ihåg att kontrollera adressfältet, som alltid är "www.facebook.com/" och ingenting som "www.facebook33.tk" eller "www.facebook1.php" , etc. , som är en phishing-adress. Sådana sidor kommer att försöka komma till din e-postadress och ditt lösenord, och länkar kan publiceras i dina kompisar.                 
 24.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

      

<91112>               

Teknik populär:
Ta bort en MySQL databas.

Deformera bilder i Adobe Photoshop.

Skapa banners i Word.

Skapa en GUI med Swing i Java.

Redigera din profil på Bubblews.

Ändra Googles röstmeddelanden.

Gå till den elektroniska handboken för din Wii U.

Sluta följa på Instagram.

Hämta TI 83 på din dator.

Få VM Divers i Pokémon Emerald.

Rotera Snapchat bilder.

Lägg till en Google Toolbar.

Blockera personer på Kik.

Ladda batteriet utan laddare.

Välj ett operativsystem.

Titta på skickad snapchat.

Använd FileZilla.

Radera Internethistorik.

Ta bort Whitesmoke.

I Super Smash Bros Lås upp Brawl Toon Link.

Ta bort historik för besökta webbplatser.

ako woman