Home \ teknik
 

Uppdatera din Yahoo-kontaktinformation.

 

Att ha aktuell data är viktig. Det kan vara ännu viktigare om du arbetar online. Uppdatering av dina data kan göras på olika sätt beroende på vilken sida du använder. En av de mest populära platserna för att lagra kontaktinformation är Yahoo. Uppgradera dina data till Yahoo är väldigt enkelt och kan göra underverk för din online-närvaro.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Gå till uppdateringssidan  ,

    
   
 1.            1      Öppna din webbläsare och gå till www. yahoo.com.        
 2.  
 3.             2      Klicka på knappen "Mail" längst upp i lila fältet och logga in på ditt Yahoo-konto. Ange dina uppgifter genom att klicka på lämpliga fält och skriva in dina uppgifter. När du är inloggad kommer du att dirigeras till din huvudsakliga Yahoo Mail-sida.       
 4.  
 5.             3      Gå till "Inställningar". Leta efter det lilla redskapet längst till höger på skärmen. Klicka på det och välj från alternativen "Inställningar".       
 6.  
 7.             4      Välj Konton för att öppna en ny flik till höger. Du märker det allra första alternativet "Yahoo-konto" med ditt Yahoo-ID. Nedan finns tre länkar: 
    
  • Ändra ditt lösenord
  •  
  • Visa din Yahoo-profil
  •  
  • Ändra din kontoinformation
  •  
         
 8.  
 9.             5      Välj "Redigera din kontoinformation. " Du omdirigeras till en ny sida som ber om ditt lösenord igen.       
 10.  
 11.             6      Skriv ditt lösenord igen i den vita rutan och klicka på "Logga in" för att fortsätta. Detta öppnar en ny sida. I det övre fältet är "profilinformation". I det här fältet kommer du att se en blå länk "Uppdatera din kontaktinformation".       
 12.  
 13.             7      Klicka på den här blå länken för att komma till nästa sida. Du omdirigeras till en sida med all din kontaktinformation.                 
 14.  
             

  Del 2      Redigera dina personliga uppgifter  ,

    
   
 1.             1      Redigera ditt namn. Det första du kan göra är namnet. Du kan klicka på varje fält för att ange din titel, förnamn och efternamn.       
 2.  
 3.             2      Redigera din e-postadress. Nedan kan du ange en ny e-postadress. Om du klickar på "Lägg till e-post" kommer du att bli ombedd att lägga till en annan e-postadress. Du kan skriva vilken e-postadress du vill lägga till. 
    
  • Hittills kommer du att märka en liten rullgardinsmeny bredvid varje enskild linje. Du kan växla mellan "Ingen" och "Alla" för att välja vilka data som ska vara synliga på din profil.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lägg till en Yahoo! Lägg till ett budbärarens namn. Nu kan du få en annan Y! Lägg till budbärarens namn genom att klicka på "Lägg till IM" och skriva in ditt alternativa IM-namn.       
 6.  
 7.             4      Redigera alla dina telefonnummer. Du kan klicka på rutan och helt enkelt ange en ny telefon eller ett faxnummer för att ändra den här informationen. De är listade i följande ordning: 
    
  • Mobil
  •  
  • Privat
  •  
  • Kontor
  •  
  • Privat fax
  •  
  • Faxkontor
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ändra din adress. Nedan telefon- och faxnummer är din adress. Du kan lägga till ditt land, gata, stad, postnummer och stat. De läggs alla till en i taget genom att klicka på varje fält. Om du vill ange ditt land och land och inget annat, så är det bra. Det är din profil, så gör vad du känner dig bekväm med!       
 10.  
 11.             6      Redigera informationen om din skola eller yrke. Kom ihåg att dessa är känsliga data; om det här är något du inte vill publicera så är det bra.       
 12.  
 13.             7      Lägg till din hemsida. Du kan lägga till din Facebook, Twitter eller en arbetsrelaterad webbplats här. Om du behöver lägga till en annan webbplats klickar du bara på knappen Lägg till webbplats och anger webbadressen till webbplatsen i rutan.       
 14.  
 15.             8      Kontrollera om den angivna data är korrekt. När du är färdig, läs all information du skrev in igen för att se till att de är korrekta.       
 16.  
 17.   9      Spara dina ändringar. Om du är säker på att allt är korrekt, klicka sedan på den gyllene "Spara" -knappen längst ner i fönstret. Dina kontaktuppgifter är nu uppdaterade!     
 18.  
 

<91112>                   

Teknik populär:
Ändra färgen på en text.

Använd Solver i MicrosoftExcel.

Besviken.

Logga ut av iCloud på en iPhone eller iPad.

Stäng ett gratis AOL konto.

Ta bort vänner på Foursquare.

Använd terminalen i Linux för att skapa och redigera en textfil.

Skapa en inventeringsdatabas i Access.

Återställ en Nokia Lumia 520.

Använda Pediaphone för att skapa MP3 filer från Wikipedia artiklar.

Överför musik till iPod utan att radera gammal musik.

Sammanställning av en ny spel PC.

Skriv snabbt upphovsrätt och liknande med datorn.

Kontrollera datorns specifikationer.

Kontrollera under RAM, RAM, under Android.

Lås upp din webbläsare.

Uppdatera Xbox One.

Gör en uppdatering för Minecraft för Xbox 360.

Synkronisera Google Kontakter med Android.

Programera en DirecTV Genie Remote.

Skydda en bärbar dator från överhettning.

ako woman