Home \ teknik
 

Gör ett enkelt videospel.

 

Videospel. Det viktigaste för många människor runt om i världen - vissa har även sitt eget rum bara för spel! Om du älskar videospel, varför inte bara försöka göra det själv? Denna artikel hjälper dig enkelt att göra ett enkelt videospel för datorn.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Tänk på vilket program du vill använda. Ett program skulle vara RPG Maker. Detta program är inte gratis, men du kan använda 2003-versionen, det är gratis. Vissa enkla videospel använder också kodning snarare än ett pek-och-klicka-system. Ett bra grundläggande programmeringsspråk är Python GUI. Detta är gratis och öppen källkod.        
 2.  
 3.             2      Installera programmet och samla idéer. Du vet förmodligen redan vad ditt spel handlar om. Om inte, fundera på dina favoritspel, de spel som säljer bra eller bara rå fantasi. Fantasi är alltid en bra utgångspunkt för spelutvecklare / designers. Enkelt och enkelt för att cirka 96% av alla videospel kommer från fantasiverdenen (Fable, Dragon Age, WoW, Skyrim, etc.).       
 4.  
 5.             3      Om det behövs (för dem som vet exakt vilket spel de vill göra), skapa nya tecken eller skurkar. Siffror att spela och döda. Använd Photoshop, Gimp eller Windows Paint.       
 6.  
 7.             4      Skapa ditt första kort eller din första nivå. Skapa en introduktionssida där du presenterar och namnger dina karaktärer. Det första kortet är vanligtvis enkelt och kortfattat, överdriv det inte med det första kortet.       
 8.  
 9.             5      Skapa fler nivåer. När du blir mer och mer bekant med att spela spelet, varför inte prova ett programmeringsspråk? Det här är lite svårare och inte riktigt värt för nya utvecklare. Du borde också ha ett mål / plot... som gör ett spel till ett spel. Målet för ett mini-spel är kanske att döda en slutlig chef genom att utföra olika uppgifter först för att komma till den slutliga chefen.       
 10.  
 11.             6      Skapa spelet och brän det på en disk. Glöm inte krediterna!                 
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Teknik populär:
Fixera de tre röda ringarna tillfälligt på din Xbox 360.

Byt system APKs på en Android.

Skapa en webbsida med Dreamweaver.

Bli en Bard Online i Ragnarok.

Få Squad Points i Call of Duty Ghosts.

I Mad Father får alla ändamål.

Inaktivera en stulen telefon.

Markera ett WhatsApp meddelande som oläst.

Stoppa omladdning från YouTube.

.

Ta bort kommentarer eller inlägg på Facebook med Facebook appen.

Återställ ett inaktiverat Facebook konto.

Ändra ikon för en EXE fil.

Flytta filer mellan olika användarkonton.

Dela en Internetanslutning.

Avaktivera Pris Peep.

Välj ett bra YouTube namn.

Skicka fax från Gmail.

Överför musik från iPhone till dator.

Anslut en Samsung Galaxy till en TV med USB.

Återställ raderade filer i Bitcasa.

ako woman