Home \ teknik
 

Retweetad korrekt.

 

Retweet är ett av de mest använda verktygen på Twitter och ett bra sätt att dela med dig av intressanta tweets som du har läst på dina anhängare. Twitter erbjuder två alternativ för retweeting, manuell och automatisk, som har både fördelar och nackdelar. Läs vidare för att lära dig mer om dessa två metoder.

              

Förfarande .

    

    1      Automatisk Retweet  ,

    
   
 1.            1      När ska du använda automatisk retweetning. För den automatiska retweeten behöver du bara klicka på Twitter Retweet-knappen. Tweeten delas omedelbart med alla dina följare, men du har inte möjlighet att lägga till en kommentar. Metoden är användbar om du vill retweeta något snabbt och inte vill lägga till något.        
 2.  
 3.             2      Håll markören över den tweet du vill retweeta. Du bör se alternativet "retweet" i nedre högra hörnet mellan alternativen "svar" och "favoriter". Klicka på den.       
 4.  
 5.             3      Bekräfta retweeten. Efter att ha klickat på "Retweet" -alternativet visas en popup med den markerade tweeten som ber dig att bekräfta retweeten. Klicka på "Retweet" knappen längst ned till höger.       
 6.  
 7.             4      Tweeten kommer nu att delas med alla dina följare. Den visas automatiskt som en retweet i dina efterföljares flöden och på ditt eget konto. Diskantens ursprungliga namn visas före tweeten medan din visas bredvid Retweet-ikonen nedanför den.                 
 8.  
             

    2      Manuell Retweet  ,

    
   
 1.             1      När ska man använda den manuella retweetningen. Manuell retweeting, även kallad klassisk retweeting, kopierar en tweet, sätter den i textrutan och tweets den från sitt eget konto. Det är allmänt tänkt att vara det bättre sättet att retweeta något eftersom det ger dig möjlighet att lägga till egna frågor eller kommentarer till tweeten (så länge du stannar under 140 tecken). Det här alternativet ökar också sannolikheten för att den ursprungliga tweetern kommer att märka din retweet.  
    
  • I det klassiska Twitter-gränssnittet måste du manuellt kopiera och klistra in texten som du vill retweeta. Om du använder Twitter på iPhone eller har "Classic Retweet" -tillägget för Chrome eller Firefox kopieras texten automatiskt, men du har fortfarande möjlighet att redigera det innan du skickar det.  
  •  
  • Se till att innehållet manuellt retweetas utan att lägga till något betraktas som en dålig etikett i vissa cirklar, eftersom det verkar som om du antar tweeten och samtidigt ger den ursprungliga tweetern möjlighet till mer retweets.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Starta en ny tweet med prefixet "RT" (kort för Retweet). Efter RT måste ett mellanslag vara tomt. 
    
  • Du kan också posta ordet "Retweet", men det är inte särskilt effektivt, särskilt eftersom du bara har 140 tecken.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skriv "@" och användarnamnet till den person du retweetar. Allt du behöver göra är att ange användarnamnet, fullständigt namn på personen eller företaget är inte nödvändigt. Om du Om du till exempel vill retweeta wikiHow, skulle du skriva "RT @wikihow". 
    
  • Detta steg är nödvändigt för att namnge den ursprungliga tweetern och se till att retweeten visas i flödet.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kopiera den tweet du vill dela med dina anhängare. Klistra in det i textrutan efter "RT @ användarnamnet". Ta bort onödiga tecken och kolla webbadresserna igen för noggrannhet. 
    
  • Om texten är för lång kan du förkorta den genom att ändra "och" till "&", "två" till "2" och så vidare. Var försiktig så att du inte ändrar något som ändrar meningen med tweeten och lämnar ut några viktiga detaljer.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Lägg till din egen kommentar till tweeten. Så länge som tweeten är under 140 tecken kan du lägga till några kommentarer eller frågor framför den. Normalt lägger användarna sitt eget innehåll framför "RT", men kommentaren kan också klistras efter att innehållet har kopierats. 
    
  • Din egen kommentar behöver inte vara lång eller djup - det kan vara något så enkelt som "Var noga med att läsa!" eller "bra!".
  •  
  • Så länge din kommentar är positiv kan din retweet anses vara ett komplement till den ursprungliga tweetern och kanske får du även ett svar!
  •  
         
 10.  
 11.             6      Klicka på "Tweet" knappen för att posta. Skriv tweet som vanligt. Den kommer att visas i flödena på dina anhängare och inmatningen av den ursprungliga tweetern.       
 12.  
             

Tips .

                Läs mer... (2)      
Teknik populär:
Anslut Samsung S3 till en dator.

Lås upp alla troféer på Snapchat.

Vidarekoppla samtal.

Ladda upp foton till Facebook med Facebook App för iPhone.

Välj ett ritprogram för din Mac.

Lägg till ett foto i text i Photoshop.

Använd Pokécheck.

Sitter i rätt hållning framför datorn.

Ta bort FBI Moneypak Virus i Windows 7.

Ta bort senaste sökningar på Facebook Messenger.

Använd Pinterest.

Byt hud i VLC Media Player.

Skapa en personlig Minecraft server.

Anslut en Xbox 360 kabelkontroller till en Windows 8 dator.

Skriv ett meddelande på YouTube.

Använd SketchUp.

Ta bort cookies i Mozilla Firefox.

Installera Oracle Java JRE på Ubuntu Linux.

Utveckla en app för mobila enheter.

Förstör ett SIM kort.

Ta en skärmdump.

ako woman