Home \ teknik
 

Ändra dina allmänna inställningar på Skype.

 

Det finns många online-plattformar på marknaden som hjälper människor att närma sig, och Skype är en av de mest populära. Med Skype kan du få text-, röst- och videochattar med dina vänner och familj, oavsett var de är eller var de är, helt gratis. I dag, som Skype fortsätter att växa i affärer, eftersom antalet lag sprids runt om i världen ökar, så gör världen för att tjäna pengar. Lyckligtvis kan du ändra dina Skype-inställningar omedelbart för att skapa en profil som passar dig.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Öppna Skype-inställningarna  ,

    
   
 1.            1      Öppna Skype. Sök efter Skype i datorns programmapp, på Start-menyn eller på skrivbordet och öppna den.        
 2.  
 3.             2      Logga in på Skype. I inloggningsfönstret, välj "Skype Name", ange sedan ditt Skype-ID och lösenord i textrutorna och klicka på "Logga in".       
 4.  
 5.             3      Öppna dina Skype-inställningar. Om du är inloggad i din Skype-profil klickar du på Verktyg längst upp till vänster; en rullgardinsmeny visas. Klicka på "Alternativ" i menyn för att öppna dina Skype-inställningar.       
 6.  
 7.             4      Titta på Allmänna inställningar. När du har klickat på "Alternativ" kommer du att gå till fliken Allmänna inställningar. Om du av någon anledning ser en annan ryttare klickar du på fliken Allmänt på skärmens vänstra sida. 
    
  • Du kan nu börja redigera dina Allmänna inställningar.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Hantera de allmänna inställningarna på Skype  ,

    
   
 1.             1      Aktivera eller avaktivera samtal genom att dubbelklicka på. Direkt under fliken Allmänt är "Allmänna inställningar", som redan är vald. Det första alternativet är "Ring när jag dubbelklickar på en kontakt". Markera rutan bredvid den om du vill aktivera den eller lämna den tom om inte. 
    
  • Det här alternativet är bra om du använder Skype mer för telefonsamtal än att chatta.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ställ in antalet minuter innan de visas som "Away". Det här alternativet i de allmänna inställningarna kan automatiskt visa dig som "bort" om du inte har varit aktiv under en viss tid. Markera den här rutan för att aktivera funktionen och ange antalet minuter tills statusen "Out of Office" visas. 
    
  • Det här fungerar bra om du gillar att lämna datorn men ändå vill hålla dina kontakter informerade.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Välj om du vill starta Skype med Windows. Med det här alternativet kan du ställa in Skype automatiskt när du startar datorn och startar Windows. Aktivera det genom att placera en check i rutan bredvid den. 
    
  • Detta är tidsbesparande om du använder Skype mycket och glömmer alltid att logga in.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ställ in språket. Nästa alternativ i listan är det språk som programmet ska visas på. Klicka bara på rullgardinsmenyn för att se listan över språk. Bläddra ner och klicka sedan på ditt önskade språk.       
 8.  
 9.             5      Aktivera eller inaktivera profilfoton i kontaktlistan. Om du inte bara vill se en tråkig lista över dina kontakter, markerar du den här rutan ändå. Det låter dig se miniatyrer av profilbilderna av dina kontakter direkt i din kontaktlista.       
 10.  
 11.             6      Spara dina inställningar. Om du har anpassat de allmänna inställningarna efter eget tycke, titta över det igen. Klicka på "Spara" knappen längst ner på sidan för att mejla dina inställningar i sten - åtminstone tills du ändrar dig.       
 12.  
        
Teknik populär:
Bygg en by i Minecraft.

Upptäcka ett e posthöss eller phishingbedrägeri.

Lägg till undertexter till en nedladdad video.

Återställ raderade bilder.

Ta bort återvinningsmappen på din USB stick.

Redigera din utbildning på LinkedIn.

Var en Tumblr Hipster.

Ta reda på om någon har raderat dig i WhatsApp för Android.

Sätt Hotmail på mitt skrivbord.

Skriv snabbt upphovsrätt och liknande med datorn.

Lägg till en länk till en bild.

Spela in en video på datorn.

Uppgradera RAM på en bärbar dator.

Dela inlägget till en annan användare på Bubblews.

Ta en paus från sociala medier.

Skicka artiklar sålda på eBay.

Ta bort ett album på Facebook.

Evolve Sniebel.

Använd Shodan.

Ta bort väggar i Sims 2.

Använd Fraps för att spela in videoklipp från PC spel.

ako woman