Home \ teknik
 

Hämta PS3-spel.

 

PlayStation-3 (PS3) -spel kan laddas ner direkt från PlayStation Store till din PS3-konsol med hjälp av försäljningskoder eller fonder på PSN-kontot. När du har köpt ditt spel kommer din PS3 att vägleda dig genom hela nedladdningsprocessen.

              

Förfarande .

    

    1      Hämta spel  ,

    
   
 1.   1      Kontrollera att din PS3 är ansluten till Internet. Din PS3 måste ha en internetuppkoppling för att komma åt PlayStation Store.  
    
  • Gå till Inställningar & gt; Nätverksinställningar för att ansluta din PS3 till Wi-Fi, eller anslut den till din router för en snabbare och mer pålitlig anslutning med en Ethernet-kabel.
  •  
         
 2.  
 3.   2     Slå på din PS3 och bläddra till "PlayStation Network" med din controller.     
 4.  
 5.   3      Bläddra ner och välj "PlayStation Store ".        
 6.  
 7.   4      Välj Logga in och ange din PSN-inloggningsinformation. Du måste ha ett PSN-konto för att ladda ner gratis och betalda spel. Om du inte har ett befintligt PSN-konto följer du dessa steg för att registrera dig.        
 8.  
 9.   5      I den vänstra sidofältet i PlayStation Store bläddrar du till Spel. Här visas en lista över specialspel tillgängliga på PlayStation Store.     
 10.  
 11.   6      Sök i spelen med kontrollenhetens navigationsblock, eller skriv in sökord för att söka efter specifika spel.  
    
  • Om du köpt ett PS3-spel från en annan återförsäljare och vill ladda ner det till konsolen väljer du Lös in kod från PlayStation Stores vänstra sidofält. Din PS3 guidar dig genom att ange koden och ladda ner spelet.
  •  
         
 12.  
 13.   7      Välj ett spel för att se mer information om det, till exempel dess beskrivning, dess pris och hur mycket utrymme som krävs. Vissa PS3-spel är gratis.     
 14.  
 15.   8      Välj "Lägg i kundvagn" och sedan "Visa kundvagn ".        
 16.  
 17.   9      Välj "Checkout" och sedan "Bekräfta inköp ". Priset på spelet kommer att hämtas från din PSN-plånbok och du får en bekräftelsemail som anger ditt köp.  
    
  • Välj "Lägg till kredit" på bekräftelseskärmen om ditt PSN-konto saknar pengar för att köpa spel. Följ sedan anvisningarna på skärmen för att lägga till pengar på ditt PSN-konto med hjälp av ett kreditkort eller PSN-kort.  
  •  
         
 18.  
 19.   10      Ange var du vill att spelet ska sparas på din PS3. Du kan spara spelet direkt till din PS3-lagring eller till externt media. PlayStation Store börjar sedan installera spelet på din PS3.     
 20.  
 21.   11      Vänta på att ditt spel slutar ladda ner. När nedladdningen är klar är ditt spel tillgängligt på PS3-menyn "Spel".                  
 22.  
             

    2      Felsökning  ,

    
   
 1.   1      Ändra från att använda en Wi-Fi till kabelansluten anslutning om din nedladdning av spel blir fast vid installationen. I de flesta fall är en Ethernet-kabelanslutning snabbare och effektivare när du laddar ner spel än en Wi-Fi-anslutning.        
 2.  
 3.   2      Försök att ta bort gamla spelfiler om ditt nya spel inte är helt laddat till PS3. Sony föreslår att användarna frigör dubbelt så mycket diskutrymme de behöver innan de laddar ner spel. Det önskade minnesutrymmet i spelet visas på informationsskärmen i PlayStation Store.
    
  • Bläddra till spel & gt; Speldataanvändning och ta bort speldata för spel som du inte längre spelar. Detta frigör utrymme på din PS3-konsol utan att påverka spelframsteg.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Återgå till PlayStation Store för att ladda ner ditt spel på ett senare datum om du fortsätter att uppleva problem under hela nedladdningen. I vissa fall kan nedladdningar misslyckas på grund av problem med servrar, överbelastade nätverk och långsamma anslutningar.        
 6.  
 7.   4      Installera tillgängliga systemuppdateringar för din PS3 om du fortfarande har problem med att ladda ner spel. Detta hjälper till att se till att din PS3 är uppdaterad med den senaste kompatibla firmware. Det kan hända att du behöver ladda ner de senaste spelen.     
 8.  
           Läs mer... (3)      
Teknik populär:
Titta på YouTube om Roku.

Titta på live tv på nätet.

Överföra saker i RuneScape.

Hämta Facebook Messenger på din telefon.

Installera Flash Player på Ubuntu.

Beskära bilder.

Skapa en kalender i Word.

Ta bort en chatt på Snapchat.

Blacklist något eller någon i Tumblr.

Android telefoner rotad.

Gift med Skyrim Taarie.

Få färdigheter för den första uppgiften i Ragnarok Online.

Fäst ett skärmskydd.

Visa PDF filer på en Android telefon.

Förbättra kvaliteten på ett digitalt foto i Photoshop.

Fyll i titeln i Aura Kingdom Port Skandia.

Kopiera kontakter på Yahoo! eliminera.

FP utbildning i Pokémon.

Ändra din Facebook coverbild med din mobil.

Få barn i Sims 2.

Ladda upp utrymme på iPhone.

ako woman