Home \ ungdom
 

Dina föräldrar övertygar dig om att köra.

 

Om du är för ung att köra själv kan det vara frustrerande att komma till platser. Du måste lita på att dina föräldrar tar dig överallt. Förhoppningsvis, med några enkla metoder kan du framgångsrikt övertala dina föräldrar att köra dig vart du vill åka.

              

Förfarande .

    

    1      Arbeta med dina övertygelser  ,

    
   
 1.            1      Förklara att det finns en bra anledning till att du behöver åka dit. Ibland måste dina föräldrar köra dig för en skola eller klubbrelaterad anledning. Dina föräldrar föredrar att driva dig till sådana händelser eftersom de hjälper dig att bli bättre. 
    
  • Om dina föräldrar behöver dig att köra till skolan för ett möte, konsert eller valmöte, berätta för dem att det är viktigt för skolan. Berätta för dem att du har en bandkoncert eller en Theatertreffen. De flesta föräldrar är glada när du tar valfria och vill stödja dig. Om du behöver träffas med klasskamrater i biblioteket för ett gruppprojekt, gör det klart för dina föräldrar att resan handlar om en graderad aktivitet.
  •  
  • Berätta för dem när du behöver träna. Förklara för dem att du har träning och behöver träna och spela.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Påpeka hur viktigt det är att åka dit. Om dina föräldrar inte vill köra dig trots din anledning, förklara hur viktigt det är. Ibland kan det vara tvingande att berätta för dina föräldrar hur viktigt det är. 
    
  • Om du behöver gå till en vän att studera, berätta för dina föräldrar att du kommer att få en dålig betyg i testet om du inte kan låna anteckningar från din vän som förklarar ämnet.
  •  
  • Om du behöver gå till träning eller repetition, förklara att vistas bort kan leda till uteslutning från laget, spelet eller konserten.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ge dina föräldrar ett schema. Om du har många skolaktiviteter eller sportevenemang, ge dina föräldrar ett schema. Detta schema visar de dagar du har träning eller möten, de tider du behöver vara där och de måste hämta dig och platsen. Om du ger dina föräldrar ett schema, kan de planera ritten först och du frågar inte ständigt om de kan köra dig.       
 6.  
 7.             4      Fråga hövligt. Ibland kanske du vill fråga dina föräldrar om de kör dig till en butik för att köpa ett spel eller till en vän att sova där. Du behöver inte nödvändigtvis gå och skolan eller placera i laget är inte ett argument. Om så är fallet, fråga dina föräldrar artigt. Att vara mogen, respektfull och artig, istället för att vara grumpy, whining och krävande, ger dig bättre chanser att lyckas.       
 8.  
 9.             5      Håll dig lugn. Bli inte arg om dina föräldrar säger nej. Att vara känslomässig, vara arg och hänvisa till någon är inte särskilt övertygande tekniker. Det kan störa dina föräldrar och få dem att tro att du inte är mogen. 
    
  • Klandra inte dina föräldrar för att vara orättvisa. Om du tycker att de är orättvisa, tala om det lugnt. Påståenden, ilska och tårar gör det svårare att nå ditt mål.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Fråga dina föräldrar om de är i gott humör. Fråga dina föräldrar vid rätt tidpunkt. Fråga inte dem om de bara kommit hem från jobbet eller är upprörd och inte fråga om de är stressade eller i dåligt humör. Den här gången kan leda till att du svarar nej, vilket inte har något att göra med dig. I stället fråga om de har tid och alla är avslappnade. 
    
  • Fråga till exempel dina föräldrar när de har tid att prata med dig. Fråga: "Mamma, har du en minut?" eller "pappa, kan jag fråga dig något?"
  •  
  • Fråga till exempel för en middag tillsammans. Eftersom alla sitter vid bordet för att äta, har du tid att prata om din förfrågan och alla är avslappnade och i gott humör.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Visa uppskattning och tacksamhet. Att få dina föräldrar att göra något för dig kan bara sluta i katastrof. I stället uttrycka din uppskattning för vad de gör. Begränsa inte din uppskattning till vad du gör när du frågar. Tack för vad du gör, utan att fråga, till exempel, att laga mat varje dag, köra dig till skolan och köpa dig kläder. 
    
  • Var ärlig med din tacksamhet och uppskattning. Var inte sarkastisk eller spelad. Dina föräldrar känner igen det och det kan störa dem.
  •  
  • Försöker säga, "Jag vet att du tar mig till skolan och tar upp vad jag uppskattar mycket, det är så mycket bättre än att åka buss" eller "jag uppskattar verkligen att du följer Ta dig tid att köra till basebollträning, jag älskar baseball och uppskattar att bli driven. " Låt dina föräldrar veta att du uppskattar det väldigt mycket. Det hjälper också att få det du ber om det.  
  •  
         
 14.  
 15.             8      Ge dina föräldrar tid att tänka på det. I stället för att fråga om ett svar direkt bör du ge dina föräldrar tid att tänka på det. Det kan hända att du måste kontrollera din kalender först för att se om du kan skjuta upp några möten eller något liknande. Andra föräldrar kanske bara vill göra rationella, tankefulla beslut. Det kan irritera dina föräldrar och de säger nej.  
    
  • Säg att du inte behöver svara direkt. Säg, "Du behöver inte svara genast, men jag undrade om..." eller "Jag vill att du ska tänka på det innan du svarar på mig."
  •  
         
 16.  
 17.             9      Prata med en förälder. Om du har två föräldrar, fråga bara vem du känner dig mer kopplad till eller tror du säger ja. Ta med dina bekymmer till den här föräldern och se vad som händer. 
    
  • Prata med den andra föräldern om den första sa nej. Be om en förklaring till nej. Fråga sedan om du kan göra något för svaret att byta. Vänligen försök att förklara din oro igen och fokusera på varför det spelar så mycket roll för dig.
  •  
  • Försök inte spela dina föräldrar mot varandra. Det kan vara dåligt för dig.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Anta inte att dina föräldrar har obegränsad ledig tid. Dina föräldrar är upptagna människor med jobb, åtaganden och ofta andra barn. Kanske varför de sa nej, de vill inte att du ska lämna, eller de har inte tid att köra dig.       
 20.  
 21.             11      Ge inte upp. Vänligen fortsätt att köra dina föräldrar runt. Håll dig lugn och respektfull varje gång du frågar. Bara för att de inte kan köra dig till din vän betyder inte att de inte kan göra det nästa vecka. 
    
  • Förstärka inte dem. Om de sa att de inte körde dig till affären, inte uppmana dem. Det kan irritera dem och de får inte köra dig någonstans.
  •  
         
 22.  
 23.             12      Ge dem en anledning att säga ja. Tänk om du förtjänar det eller inte, att dina föräldrar driver dig. Var du bra? Var du respektfull och anständig för dina föräldrar, eller var du upprörd och orsakade dem onödiga problem? Har du gjort dina sysslor, gjort dina läxor och gjort ditt bästa i skolan? Som en belöning för gott beteende, se dina föräldrar att köra dig. Dina föräldrar tänker också på det när de fattar sitt beslut.                 
 24.  
             

    2      Förhandla med dina föräldrar  ,

    
   
 1.             1      Erbjuda att göra dem till tjänst. Gör en överenskommelse med dina föräldrar. Berätta för dem att tvätta disken efter middagen om de kör dig till affären. Eftersom de tar sig tid att köra dig, kan du erbjuda att göra något för dem den dagen.  
    
  • Erbjuda att göra dem en tjänst i tid. Om du vill att de ska dansa på fredag ​​kväll, erbjud då att göra tvätten på torsdagen så att de vet att de kan räkna med ordet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör något bra innan du frågar. Det gör inte ont att smita lite honung på föräldrarnas mun. Rengör ditt rum, gör dina läxor, eller suga innan du frågar efter resan. Detta hjälper dig att få dem rätt och visa dem att du verkligen vill göra något. 
    
  • Om du utför jobb eller gör läxan innan du frågar, sätter du dig i ett bra ljus. Om du frågar dina föräldrar på en tur och frågar dem, gjorde du din läxa? eller "Rengörde du ditt rum?" kan du säga ja.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Erbjuda att betala bränslet. Om bensinpriset är problemet, erbjud då att betala för gasen. Betala det från dina fickpengar eller besparingar. Detta visar att du är ansvarig och vill ta något ansvar för resan. 
    
  • Föreslå inte att du betalar dina föräldrar för resan. Detta kan betraktas som en muta och dina föräldrar känns som en taxi, som de inte vill ha.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Föreslå att du bildar en bilpool. Om du ofta vill gå till evenemang som träning, möten eller repetitioner, föreslår du att du skapar en bilpool. Låt dina föräldrar träffa föräldrarna till några vänner. Gör en carpool plan som hjälper alla. Så du är driven till allt, dina föräldrar driver dig, men ansvaret delas mellan flera personer.       
 8.  
 9.             5      Hitta kompromisser. En av de bästa förhandlingsstrategierna är att hitta kompromisser. Kanske kan dina föräldrar inte köra dig till filmen den här veckan, men kanske nästa vecka. Det är inte precis vad du vill, men det är inte nej. Dina föräldrar vill fortfarande köra dig. Godkänn det tacksamt. 
    
  • En annan avvägning skulle vara att avgöra var du ska åka. Om du vill träna, ett företag, din vän och filmerna, kanske dina föräldrar inte har tid att köra dig till någonting. Om dina föräldrar erbjuder dig att köra dig till träning och annan aktivitet, acceptera du den kompromissen.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                Läs mer... (2)      
Ungdom populär:
Anleda någon.

Som en knubbig kvinna ser söt och feminin ut.

Lev permanent i kärlek.

Utveckla självförtroendet som tonåring.

Att respekteras av andra människor.

Komma i kontakt med andra.

Live Free.

En gentlemans beteende har.

Se oskyldig och uppför dig så.

Var mer avslappnad.

Var en bra person som andra tittar på.

Ge tips till en tjej som du gillar henne.

Visa en pojke som du är på honom.

Var en söt, sexig, oemotståndlig pojke.

Ärligt svar om hon frågar dig om hon ser fett ut i denna outfit.

Var smart och klok.

Ta reda på om du växer.

Vad en Victoria's Secret Angel ser ut.

Angiv utan att vara arrogant.

Var en vänlig person.

Fick en stil inspirerad av Audrey Hepburn.

ako woman