Home \ ungdom
 

Klä som en skridskoåkare.

 

Skateboarding har blivit en mycket populär sport. Men inte bara sporten, utan också den övergripande stilen på kläderna är mycket känd. Om du vill klä dig som en skridskoåkare, läs följande artikel.

              

Förfarande .

    

    1      Välj mellan stil och funktionalitet  ,

    
   
 1.            1      Klä som en skridskoåkare eftersom du gillar utseendet. Du kanske inte är en skridskoåkare, men du gillar hur åkare klär sig. Du kan se ut som en skridskoåkare utan att vara en. Kanske kan vissa kalla dig en poser, men om du gillar stilen, fortsätt bara. Var säker och låt inte dig vara nere.        
 2.  
 3.             2      Bli skridskoåkare. Kanske vill du klä dig som en skridskoåkare eftersom du vill vara skridskoåkare. I det här fallet, första träning är en skridskoåkare. Rätt skridare kanske inte accepterar dig om du bara låtsas att du hör hemma och tar skateboarding på allvar. Bli skridskor först, då kan du klä dig som en. 
    
  • Det är viktigt, för i skridskoåkaren är det också en viss stolthet i skridskekulturen. Om du verkligen vill vara en del av gruppen, fokusera inte bara på externa. Skate, träna dina knep, ha kul och bli bättre. Stycke efter bit kan du anpassa din stil till vad du gör. Om du sätter dig perfekt på din helt nya styrelse med en gång och lägger dig själv på näsan, gör du bara en dåre av dig själv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tänk på vad en skridskoåkare du vill vara. Det finns olika skridskoformar. De flesta åkare föredrar bekväma kläder för att kunna röra sig bra när de kör och gör tricks. Det betyder brett eller nära passande byxor, men inte rakskurna, oflexibla jeans, plana sneakers och raka t-shirts och en baseballlock. Om du vill ha en viss skridskor stil, rulla du ner till den här artikeln. 
    
  • Om du inte vill klä sig i en viss skridskor stil, precis som en avslappnad skridskoåkare, så kan du kombinera de olika stilarna tillsammans. Den avslappnade skataren bär plana skor som är bra för skridskoåkning, vanligtvis i vanliga eller ljusa färger, avslappnade T-shirts och vanligtvis snäva men avslappnade byxor. Du kan kombinera den med en avslappnad läderjacka eller en baseballlock som gör den ännu mer avslappnad.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Den allmänna skridskorstilen  ,

    
   
 1.             1      Du behöver bekväma kläder. Som skridskoåkare behöver du mycket frihet att göra dina knep. De flesta åkare bär smalare kläder, men de måste vara flexivel. Så bära dina kläder innan du gör några knep med dem. Tänk också på att kläderna du lägger på för åka skridskor är ganska ansträngda. Du kommer troligen att falla, särskilt på knä och höfter. Förmodligen kommer blod att komma till dina kläder.       
 2.  
 3.             2      Du borde ha plana skor med en fast sula. Du behöver det, så du har tillräckligt med grepp när du åker skridskor. Det finns också speciella skridskor, speciellt från varumärkena éS, DVS, Fallen, Supra, Vans, Circa, DC, Emerica, Converse, Adio, Etnies och Lakai. 
    
  • Om du bara vill efterlikna skridskorutseendet kan du tätta dina skor lite. Om du verkligen är skateboarding kommer dina skor att bryta ner på egen hand. Brutna skor visar att du jobbat hårt för dina knep. Om du alltid springer runt med helt nya skor, verkar det snabbt otroligt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Du borde vara bekant med de klassiska skridskomärkenna: Element, Baker, Analog, Quicksilver, Volcom, Vans och Billabong är klassiska exempel. Du kanske också gillar de lite nyare varumärkena, som Burton, som egentligen är ett snowboard märke. Du behöver inte bära dessa märken hela tiden eller allt på en gång. Men åkare gillar att ha på sig dessa märken eftersom kläderna ser bra ut och är mycket funktionella samtidigt. Så, när du börjar leta efter skridskor, har du gjort ett bra förstahandsval med dessa märken. 
    
  • De mest slitna skridskor varumärkena idag är: Bianca Chandôn, Dime, Alltimers, Supreme, Antihero och Palace.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Håll dig avslappnad. Du borde inte spendera för mycket pengar på dina kläder, speciellt om en gammal T-shirt och riven jeans är tillräckliga. Skaters som att se ut som kläderna har hänt att få sina kroppar tillsammans. 
    
  • Du borde inte gå runt skridskor varumärken hela tiden. Använd också andra tröjor, hoodies och toppar med märkesskrivare. Annars kan det verka mycket eftersökt.
  •  
         
 8.  
             

    3      Klä som en punkskridare  ,

    
   
 1.             1      Var en punkåkare. Punkåkare kännetecknas också av deras klädstil, men framför allt har de sin egen attityd. Punk skaters är självförtroende, fräcka, med grova kanter och står i stil. Punk rock är definitivt en av dem, så gå till konserter och upptäck ny musik. Du kan också bära hörlurar för att visa att musik är allt för dig.       
 2.  
 3.             2      Använd T-shirts med tuffa och aggressiva tryck. Starka färger som röda och svarta är väldigt populära hos punkåkare. Punk band tröjor är också ofta slitna. Punk skaters gillar att sätta sin egen stil, så att du kan låta din kreativitet springa vild för att hitta din egen individuella stil. 
    
  • Ett alternativ till T-tröja är en tank top. För att bära detta behöver du en bra dos av självförsäkring. Skatersna har påsar för att visa sina tatueringar.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Du kan också färga håret. Färg ditt hår i punk svart och stil det fräckt och punk, eller ha det tillräckligt länge för att hänga i ditt ansikte.       
 6.  
 7.             4      Du borde ha snygga jeans med mörka färger. Mörka jeans föredras. Se till att jeans har lite stretch så att du kan flytta runt det bra. Du kan också bära breda knälängdsbyxor, bäst i svart. Det viktigaste är att det du bär är bekvämt och du mår bra.       
 8.  
 9.             5      Investera i några bra skridskor. Som alla andra åkare bär punks skaters skridskoskor. Köp lite i svart eller grått. Om du vill ha den retro looken, köp lite Converse.       
 10.  
 11.             6      Få punk smycken. Punk skaters har lite smycken och trim, vilket är mer för hip-hop skaters. Men studded bälten, öron piercing och särskilt tatueringar är en del av det.       
 12.  
             

    4      Klä som en hip-hop skater  ,

    
   
 1.             1      Använd varumärken. Varumärken är lite viktigare för hip-hop-skaters än andra. Populära varumärken: DGK, York Zoo, Phat Farm, City Stars, Dunks, LRG och / eller South Pole. Hip-hop skaters värderar varumärke, så det är bäst att bära DC eller Nike-skor också.       
 2.  
 3.             2      Använda färger. Till skillnad från punkåkare är färgglada färger populära med hip-hop-skaters. Du kan bära en vit skjorta och något färgstarkt - skor, mössa etc.  
    
  • Loose T-shirts är perfekta och passar alla stilar.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Välj en mängd olika byxor som passar dig. Vissa åkare föredrar snabbare byxor som sitter löst i midjan och drar ut shortsen. Eller ha på sig djupa passande baggy byxor. Se till att de inte är för djupa när du gör tricks.       
 6.  
 7.             4      Ha på sig en baseballlock, speciellt om du har en hoodie. Baseballlocket är bara en del av hiphop-stilen. Välj en som passar din stil bra. Du kan bära den med paraplyet framåt eller bakåt.        
 8.  
 9.             5      Du bör bära smycken. Ringar, guldkedjor eller hörlurar är stora.       
 10.  
             

    5      Klä som en Rasta eller Hesh skater  ,

    
   
 1.             1      Rasta eller Hesh åkare klär sig så att det aldrig ser ut som det och de bryr sig inte om vad de bär. De ser en look som ser mer ut som grunge och är också "smutsigare" än de ovanstående.       
 2.  
 3.             2      Ha ett skägg (om du är en man). Du kan också få dreadlocks eller låta ditt hår växa. Det viktigaste är att du inte stör dig med din stil.        
 4.  
 5.             3      Klä upp annorlunda. Till skillnad från vanliga åkare kan du enkelt ta med andra element i din garderob. Prova tygbyxor eller ullhattar. Färgerna röd, gul och grön är Rasta-färgerna.        
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (2)      
Ungdom populär:
Att vara en riktigt cool kille.

Var cool och avslappnad.

Som tonårsflicka packar du handväskan för vardagligt bruk.

Berätta för din vän att du älskar honom.

Var tacksam.

Var inte älskvärd.

Håll dig vaken hela natten som barn.

Gör porrplåster själv.

Gör din flickvän lycklig.

Ta över en svärm.

Ha kul med din pappa.

Arbeta med barn.

Tjäna 100 euro på en vecka (för barn).

Anleda någon.

Det är oattraktivt att acceptera.

Vet om en medelålders pojke gillar dig.

Din första period.

Inga fler helikopterföräldrar.

Få en pojke att kyssa dig.

Som tjejer hanterar humörsvängningar.

Få en pojke att kyssa dig, även om du inte är i ett förhållande.

ako woman