Home \ ungdom
 

Titta bra som en pojke.

 

Alla vet att det är bättre för tjejer (eller andra) att finna att du ser "fin" ut. Mycket bättre åtminstone som "ful". Det är ännu bättre om de tycker att du verkligen ser bra ut. Men hur lyckas du att se bra ut? Här är några enkla, beprövade sätt att göra det. Låt oss gå!

              

Förfarande .

    

    1      1: a attityd och personlighet  ,

    
   
 1.            1      Ha förtroende. Ingenting - ingen benstruktur, ingen hårklippning, inte ens dyra skor - har större inverkan på hur du uppfattas av andra än om du utövar förtroende. Arbeta med det, var uppmärksam på de tips du får i det här avsnittet. Och kom ihåg, du kan inte förfalska självförtroende, självförtroende kommer alltid från ditt hjärta.       
 2.  
 3.             2      Häng bara på. En böjningshållning leder inte bara till ryggproblem utan ger också intrycket av att ha lite självförtroende. Av samma anledning borde du alltid sitta rakt och upprätt. Det ser också mycket bättre ut.        
 4.  
 5.   3      Smile. När du ler, ser du också glad ut. Ha förtroende och vara sällskaplig. Det förhindrar dig också att se ledsen och desperat hela tiden.     
 6.  
 7.   4      Titta på människor i ögat. Det är en bra idé att titta på människor när du pratar med dem (eller de pratar med dig). Men stirra inte på dem, titta på andra delar av ditt ansikte då och då. Dessutom ger det förtroende och självförtroende när du behåller bra ögonkontakt.               
 8.  
             

    2      2. Mode och stil  ,

    
   
 1.             1      Utveckla en viss stilstil. Dina kläder och hur du bär dem säger mycket om dig och har stor inverkan på hur du uppfattas av andra. Om du ständigt bär ogynnsamma saker eller saker som är för stora eller för små för dig, säger du att du bryr dig inte om hur du möter andra.  
    
  • Den faktiska stilen spelar en underordnad roll, hur du bär kläderna är avgörande. Du kan bära vad du vill och vad du känner dig bekväm i (modig, alternativ, avslappnad, sportig...) så länge det passar dig. Tänk dig till exempel en 30-årig man som klä sig som en 15-årig. Han ser ut som om han vill återta sin ungdom och inte som en trendig 15 år gammal. Detta gäller också för dig: din stil måste vara vad du är, annars kommer det att se antingen artificiellt eller dumt ut. Båda kommer inte att hjälpa dig att se bra ut för någon.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Leta efter (unga) män som du tycker är väl klädda. Oavsett om du är i köpcentret eller på gatan, försök fånga killarna / männa som ser fashionabla ut. Vilka saker förstår du först?  
    
  • Kvinnor tittar ofta på sina skor först, vilket ofta försummas av pojkar / män. Och därför är det viktigt att du väljer och bär ett par bra skor i fred. Detta är ett utmärkt sätt att ge lite fart i hur du uppfattar andra.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Hyr en personlig shopper. Om du inte har någon aning om modekänsla och känsla och du har tillräckligt med pengar, kan du självklart hyra en personlig shopper. Det hjälper dig att upptäcka din personliga stil och välja lämplig klädsel för dig. Han kommer också att visa dig var du ska få dina kläder från i framtiden.  
    
  • Om du inte har pengar för det, kan du också fråga en vän eller familjemedlem som har en aning om att handla med dig.
  •  
  • Lyssna noggrant på dina "rådgivare". Men kom också ihåg att de självklart har sin egen smak, vilket inte nödvändigtvis måste sammanfalla med din. Då, när du upptäcker att du inte gillar något de väljer väljer du inte att köpa dem något att älska. Tack för din tid och ta någon annan att handla för dig, som kommer att vara mer lämplig för dig i modefrågor.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Utveckla ditt eget varumärke. Du är mer benägna att sticka ut och locka människors uppmärksamhet åt dig. Ta Steve Jobs, till exempel. Han hade alltid en svart turtleneck tröja, blå jeans och New Balance löpskor.  
    
  • Smycken, till exempel en speciell ring, ett halsband eller en klocka kan också vara till stor hjälp.
  •  
  • Tonade solglasögon. Självklart borde du bara bära dem ute, men en bra flygare eller solglasögon lockar folkens uppmärksamhet på ditt ansikte.
  •  
  • doft. Välj en mycket speciell manens doft som ingen annan har på sig. Det kan vara en bra dörröppnare för samtal. Men spendera inte för mycket på det, annars kommer samtalen att äga rum bakom ryggen och de skulle inte vara mycket smickrande för dig.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Ta röstlektioner. Vi vet alla hur man ska prata, men att kunna uttrycka sig tydligt, tydligt och snyggt förbättrar hur andra uppfattar dig.     
 10.  
             

    3      3. Underhåll  ,

    
   
 1.   1      Håll dina händer och naglar rent och snyggt. Tvätta händerna regelbundet. Din naglar ska också vara rena och korta. Tugga inte på dina naglar eller fingrar - det gör bara att du ser nervös och neurotisk ut.     
 2.  
 3.             2      Ta tid att kamma och stila ditt hår. Det ser nästan aldrig bra ut (och då bara av misstag) för att lämna huset med din bedstyle - det är obefintligt. Tvätta och borsta ditt hår regelbundet. Om du känner för det och har tid, tänk på det, oavsett om du Vill du använda hårgelé. Men kom ihåg att "mindre är mer" regel för hårprodukter och ta inte för mycket.        
 4.  
 5.   3      Ta hand om din hud. Många människor - förmodligen felaktigt - associerar dålig hud med dålig vård. Tvätta ansiktet noggrant, särskilt efter sport eller andra ansträngda aktiviteter. Om möjligt undviker du rakning eller rakning. Om din hud är utsatt för akne eller andra hudsjukdomar, gå till en hudläkare som hjälper dig att hantera dina hudproblem.     
 6.  
 7.             4      Duscha dig själv. Dusch varje dag - det här är en uppfriskande start på dagen. Dessutom har det inte skadat någons rykte att vara ren och luktar bra.        
 8.  
 9.   5      Borsta dina tänder. Det borde vara självklart, men borsta tänderna noggrant på morgonen och på kvällen. Kanske kan dina föräldrar (eller dig själv) köpa dig en elektrisk tandborste som du kan använda för att borsta mer noggrant. Om du är v.a. Torka inte tänderna efter måltiden, tugga sedan ett tandkött. Friska och vackra tänder gör ett viktigt bidrag till att se bra ut.     
 10.  
 11.   6      Ät hälsosamt. En hälsosam diet bidrar till många saker, t.ex. till en hälsosam vikt, friska tänder, en hälsosam hud och ett generellt välbefinnande.     
 12.  
 13.   7      vilsam sömn. Minst åtta timmars sömn varje natt fungerar underverk - prova det - för ditt välbefinnande, energi och övergripande utseende.     
 14.  
 15.   8      Träna regelbundet. Det är bra att handla inte bara om kläderna du bär. Regelbunden motion förbättrar inte bara ditt utseende, ökar ditt självförtroende och ger dig ny energi, det släpper också ut endorfiner (som är glada hormoner). Det gör att du mår bra och därmed mer attraktiv för andra.     
 16.  
             

Tips .

             
Ungdom populär:
Bli hjärtlös.

Ännu ser sexig ut som en skinnig pojke.

Klänning i grunge stil.

Håll dig vaken hela natten på en övernattningsfest.

Sluta bete sig som en tyrann.

Var original.

Behave och klä som en nörd.

Utför ett kraftkortstick.

Att vara en Fangirl.

Utseende som Draculaura.

Klädd som en gangsta.

Fira en fest när du är fri från stormar.

Att vara en normal och internt och externt vacker tjej.

Bli som Kesha.

Köp din flickvän den perfekta presenten.

Förnya sitt liv.

Behave som en vuxen.

Vinn hjärtat av en tjej.

Komma överens med en drogberoende mamma.

Besegra en stark motståndare i en kamp.

Behave som en vuxen.

ako woman