Home \ ungdom
 

Att vara cool på universitetet.

 

Vill du vara den coola killen på universitetet som alla vill veta? Sakerna är olika vid universitetet än i skolan. För att vara cool på universitetet måste du vara autentisk, artig och vänlig och ha en bra humor. Var inte rädd för att vara "annorlunda". Studenterna hittar - till skillnad från studenter - unika coola. Om du vill göra poäng på universitetet, var du själv!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Gör inte en show. Faken flyger snabbt upp. Var vem du är och vara stolt över det, så gör du ditt liv enklare. Tänk på hur coola vissa funktioner faktiskt handlar om dig. De flesta på deras universitetsdagar är en helt annan person än de som låg i gymnasiet - alla växer upp. Om du tror att det inte gäller dig, så har du lite att göra. På universitetet lär du dig också saker om dig själv, och när du har slutfört grundläggande kurser kan du vara mycket stolt över dig själv. Du har antagligen tagit det första steget mot din vuxna identitet och din senare karriär.       
 2.  
 3.             2      Var artig och hjälpsam. Håll dörren öppen för andra, erbjuda att hjälpa någon bära böcker eller göra läxorna, visa vägen till cafeterian för en ny student. Att vara trevligt öppnar dörrarna.        
 4.  
 5.             3      Var vänlig. Försök att prata med alla. Gör ett försök att prata med någon eller hjälpa någon du inte vet så bra. Var inte en muffel. Åtminstone kan du prata med någon om vädret, eller om sport, universitetet, campuslivet, resor, hobbyer, helgplaner, filmer, musik, TV-programmet - det finns alltid ett vanligt tema. Läs åtminstone med ett öga sladden kolumner, med båda ögonen den riktiga nyheterna och flyga över sport sektionen, då kan ingenting gå fel. Att bara prata om vädret kan vara tråkigt trots allt.        
 6.  
 7.             4      Ha en sans för humor. Berätta inte dumma, skäggiga skämt, men var smart och spontant rolig. Om det är svårt för dig, tveka inte att få förslag på Internet eller på TV-program.        
 8.  
 9.             5      Använd kläder med stil. Du behöver inte vara Paris Hilton eller Kim Kardashian för att se cool ut. Du behöver inte gå ut i helvetet och försöka se ut som om du bara går ur sängen. Skratta inte, vissa gör. Det finns redan studenter i pyjamas har kommit till universitetet. För pojkar kan det vara en tröja, en T-shirt, polo eller tröja, jeans eller shorts. Hoodies är också bra. Tjejerna går inte fel med en fin topp i kombination med en fin frisyr och subtil smink. Också, naturligtvis, klä sig enligt vädret. Många elever försöker redan på sina framtida "arbetskläder" på universitetet: casual business letar efter affärsstudenter och extravaganta och idiosynkratiska kläder för konststuderande. Naturligtvis gäller detta speciellt för praktikplatser. Ofta kommer du också att stöta på egentliga arbetskläder eftersom människor går till sitt deltidsarbete strax efter föreläsningen. Medicinska studenter rinner ibland runt i sina labrockar hela dagen. Men du kanske också gillar att bära din vackra nya sommarklänning utan att behöva vara rädd för att vara vanligt.        
 10.  
 11.             6      Du behöver inte festa hela tiden. Varaktighetspartier är för nybörjare. Hela spritet visar bara att vissa människor måste hälla alkohol i sig för att utveckla tillräckligt självförtroende för social interaktion. De riktigt coola människorna behöver inte denna Egobooster. Gå för en riktigt bra fest från tid till annan (något som din kusins ​​bröllopsfest), men gör det inte till vana. Om inte festen är helt din sak. Gör sedan din sak.        
 12.  
 13.             7      Angår inte för många klubbar. Om du knackar på varje klubb och frågar att du ska vara så, ser det ut att du försöker hitta en anslutning. Bestäm bara om några klubbar och aktiviteter som verkligen intresserar dig eller är relaterade till dina studier. Vad vill du ha i schackklubben, om du inte kan skilja karaktärerna.        
 14.  
 15.             8      Visa din dumma sida också. På universitetet kan du släppa ut allt. Var inte rädd för att göra något som du tror att du kan ångra eftersom det inte är coolt. Vem säger vad är coolt och vad är det inte? Alla hittar något annat coolt, och i slutändan finns det många olika saker som gör dig cool. Överdriv det inte, slappna av. Vem bryr sig om du gillar Justin Bieber, Tom och Jerry eller Lawrence Welk? Om du gillar Justin Bieber, var inte rädd för att slå upp musiken. Eleverna tycker att det är coolt att vara "ironiskt" ändå i dessa dagar.        
 16.  
 17.             9      Försök få bra betyg. Nej, bra betyg är inte bara för nördar. Du drar något som är jäkligt coolt: Ett jobb som ger dig pengarna du behöver köpa coola saker som en bil och ditt eget hem.        
 18.  
 19.             10      Var inte en social media junkie. Facebook, MySpace och de många datingsidorna där ute i nätet äter bara din tid, och du kan sluta spendera timmar framför ett dumt webbläsarspel. Om du måste surfa redan, åtminstone lyssna på musik eller göra något användbart - som att lära till exempel.        
 20.  
 21.             11      Du behöver inte ha en pojkvän eller pojkvän, och absolut inte oskäligt sex för att vara coolt. Kanske kan en vän eller en vän till och med distrahera dig onödigt från universitetets andra roliga facetter - eller från universitetet själv, vilket egentligen bör ha högsta prioritet, eftersom det förbereder dig för din framtida karriär. Men om du träffar någon du verkligen gillar, ta det första steget. Men kom också ihåg att relationskassor ofta betyder drama.        
 22.  
 23.             12      Var inte rädd för att uttrycka dig själv. Stå upp för vad du tror på och gör vad som är rätt, även om du inte får mycket entusiasm för det. Alla har sina egna åsikter om saker, så respektera dem när folk tänker annorlunda än du gör, och behandla alla lika. Om sex, droger och rock'n'roll inte är din sak, även om andra tycker det är coolt så är det bara det sätt det är. Och om politiker, som du gillar, inte är i humör, rösta för honom ändå.        
 24.  
 25.             13      Var öppen och utan reservationer. Du kommer att stöta på olika kulturer, nationaliteter, religioner, politiska attityder, livsstilar och åldersgrupper på universitetet, så ta en titt utanför lådan och lära känna något nytt. Personligheter bildas vid universitetet, vara öppen för det!        
 26.  
 27.             14      Kom ihåg varför du är här. Din prestation på universitetet räknas - dina betyg kommer i slutändan att avgöra vad din framtida lön ser ut. Så om du vill tjäna bra pengar snart, borde du faktiskt öppna dina böcker och studera. Naturligtvis kan du också ha ett liv, men först och främst bör du arbeta mot examen så att du kan få ett bra jobb. Gå regelbundet till föreläsningarna - trots allt betalar du för det också.        
 28.  
 29.             15      Om inget fungerar, registrera dig i Fernuni. Du kan bekvämt sitta i skolan och behöver inte oroa dig för att komma överens med andra.                  
 30.  
        
Ungdom populär:
Konstig handling.

Oemotståndlig för kvinnor.

Var kysk.

Låt benen se tjockare ut.

Gå ut ur din komfortzon.

Emo letar efter tjejer.

Låt dina föräldrar övertala dig att stanna någon annanstans.

Förpackning för en pyjamasfest.

Var spännande.

Gillas.

Ta reda på om du är redo att flytta hemifrån.

Din första period.

Vet om du gillar en pojke i sjätte klass.

Ge en pojke ditt intresse för honom.

Vinn en gatekamp.

Vara goth.

Var en grunge tjej.

Var en självsäker tjej.

Ge en pojke ditt intresse för honom.

För att få ett bra yttre intryck.

ako woman