Home \ ungdom
 

Sälj dina egna Pokemon-kort.

 

Om du har blivit för gammal för Pokemon-spel och kort, och du vet fortfarande var du höll din samling, kliv ut dem! Inom en timme eller så kan du enkelt tjäna pengar! Så du tjänar lite pengar för att köpa något du verkligen vill ha!

              

Förfarande .

    

    1      Sälj enskilda kort  ,

    
   
 1.            1      Sortera korten efter uppsättningar. De mest exakta säljare vet vilka vilka deras kort tillhör, så köparen vet exakt vilka som ska köpa.  
    
  • En uppsättning indikeras med en liten ikon, antingen längst ner till höger om Pokemon-ritningen (gamla uppsättningar), eller längst ner till höger på kartan (nya uppsättningar).
  •  
  • För att lära sig vilka symboler som står för vilka sätter, peka Pokemon på Ebay och matcha ritningen till den du ser - uppsättningen bör listas.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sortera efter nummer. Använd siffrorna längst ned till höger på kartan (alla uppsättningar).  
    
  • Det ska finnas två nummer: ett för numret på kortet, ett snedstreck (/) och ett nummer för korten i hela uppsättningen (dvs en 5/102 Charizard är numret 5 av 102 kort).
  •  
  • Det finns några undantag: De basuppställda korten, som var en av de tre första uppsättningarna som kom ut i Amerika, har ingen ikon på kortet. Du och Promos, som bara har ett nummer för att ange vilket nummer kortet är, är de enda i sitt slag; (Ivy Pikachu är till exempel nr 1 i den första publicerade serien Black Star Promos ).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sätt i alla kort i ett skyddshölje. Hur man skyddar mot UV-strålning.  
    
  • Efter att ha satt dem i fallet är det en bra idé att lägga dem antingen i "fasta" plastfodral så att de inte böjer sig eller i fall som består av 9 fack så att de håller sig ihop , Du kan också ta Ultra Pro Deck Protector Sleeves, som finns tillgängliga i rött, blått, grönt, etc. Och båda är ganska billiga. Använd plastmappar och fodral för att förvara dem enkelt.
  •  
  • Alla dessa saker finns på Wal-Mart eller en biljettkollektion, och det bästa varumärket på marknaden är Ultra-Pro.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gör en lista med alla kort du har (igen, sortera efter uppsättning). Du kommer märka att vissa kort har stjärnor i nedre högra hörnet, vissa har diamanter och vissa har cirklar.  
    
  • Om du har ordnat korten efter siffror så kommer du först se stjärnorna, diamanterna och slutligen cirklarna. Då kommer tränarna och upprepningarna, och om det finns några hemliga samlarobjekt kommer det att finnas en pokemon i slutet av din uppsättning stjärnor. Om inte, det är okej också. En stjärna innebär att en pokemon är sällsynt, diamanter betyder ovanliga, och cirklar betyder vanligtvis. Sällan biljetter kan givetvis sälja bättre än de andra.
  •  
  • Kom ihåg, om du har japanska kort, och stjärnan / diamanten / cirkeln är vit istället för svart betyder det att det är ett extremt sällsynt kort. Om ett japanskt kort också har en trestjärnig symbol, är det ett extremt ovanligt premiumkort - kortet som är svårast att hitta!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ange ett pris! Biljettpriserna varierar alltid, och för att spara pengar, och för att köpa dig en manual som kanske inte är korrekt, gå bara till Ebay och se alla poster på det kort du vill sälja!  
    
  • I de flesta fall säljer korten till ett högre pris än de som anges i tidningar, men ibland säljer de för mindre. Det enda sättet att ta reda på är att titta på vad de faktiska köparna gör.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ställ in en sida med beskrivningar. Hur man lockar en köpare Se till att du skriver ner vilken uppsättning kortet tillhör, numret (dvs "Detta kort är från Dragon Frontiers och är x / 104"), deras sällsynthet (Sällsynt, ovanligt, vanligt, hemligt oavkallat osv.) Och deras Villkor (bra, nästan super, okej, ur tryck, dålig, etc.)  
    
  • Beskriv varje detalj så att köparen säkert vet vad han får! Självklart, se till att du berätta för dem om det har ett hund-eared eller skrapa kort - det kommer att skada deras värde om de har det, men det är bättre om priset faller med några cent än du får dålig feedback och köpare förlora.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Lista den på Ebay eller en annan bra försäljningssida. De flesta tar bara en liten del av vinsten, så det är väldigt billigt att använda! Om du vill sälja dem ansikte mot ansikte kan du också göra det!                  
 14.  
             

    2      Sälj en samling  ,

    
   
 1.             1      Sortera korten i fyra högar: Pokemon, Trainer, Energi och andra.  
    
  • Sortera din Pokemon efter typ i högen, till exempel: Pikachu, Ratatta.
  •  
  • Sortera Tränare efter typ, till exempel: Switch, Potion.
  •  
  • Sortera Energi i staplar som: Lightning, Grass.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Räkna korten i varje stapel. Skriv numret på antalet kort på en anteckningsblock och håll den i varje stapel.        
 4.  
 5.             3      Ta reda på vad varje kort kostar. Sök på de webbplatser som har riktlinjer för prissättning för dina kort. Du kan också söka på eBay för nuvarande kommersiella värde för dina kort.        
 6.  
 7.             4      Gör dig själv en tabell. Underavdelningarna ska vara följande: kortnamn, nummer, enskilt värde och totalt värde (antal gånger totalt värde). Du kan också göra det i Excel eller ett liknande kalkylblad.        
 8.  
 9.             5      Ta reda på det totala värdet av din Pokemon-kortsamling. Gör detta genom att lägga till summan till längst ner i ditt nummer och total kostnadskolumn.        
 10.  
 11.             6      Använd eBay eller en liknande webbplats att sälja. Du kan göra det genom att packa hela uppsättningen, sälja enskilda kort eller dela dem i 10-pack. Du kan också sälja dem till personer du känner till. Fråga dina vänners yngre syskon eftersom din "skräp" kan vara värt mycket. ""        
 12.  
             

Tips .

                    

Varningar .

             
Ungdom populär:
Var en hjälte i verkligheten.

Bli en tyst person.

Kyssar en tjejs nacke.

Var en populär pojke.

Var original.

Ha bra hud.

Imitera Justin Biebers frisyr.

Klä dig som en goth.

Var en vanlig tonåring.

Led ett framgångsrikt liv som tonåring.

Var macho.

Erkänn om du är i puberteten (pojkar).

Hantera utpressning.

Acceptera din stigma.

Gör en tjej i skolan som du.

Dölj saker i ditt rum.

Blivit bara en ninja.

Vinn din förälskelse för dig.

Var mer tillgänglig.

Understryk din skönhet och ditt utseende.

Låt dina föräldrar övertyga dig att gå ut ensam.

ako woman