Home \ ungdom
 

Var en rocker brud.

 

En rockerbride är en kvinna som har rockmusik i hennes blod och perfekt förkroppsligar den livsstilen. Många som kallar sig Rockerbraut är sorglösa, älskar rockmusik och är i grunden okonventionella samtidiga som också kan råda och vilja fråga sociala normer. För att uppfattas som en typisk Rockerbraut måste du internalisera både rätt utseende och rätt inställning till livet!

              

Förfarande .

    

  Del 1      Välj de perfekta toppar  ,

    
   
 1.            1      Slitskjortor. En viktig del av Rocker-personligheten är att stolt visa de musikaliska preferenser, helst med en T-shirt. Du kan välja t-shirts från klassiska, världsberömda rockband eller stödja dina nuvarande favoritband med din t-shirt. 
    
  • Det är bäst om du köper en original T-shirt direkt efter en konsert på varuhuset eller på bandets hemsida.
  •  
  • T-shirtar av klassiska, tidskrävda rockband gör att du ser mer autentisk ut. För att hitta dessa originala t-shirts från förflutna, bör du bläddra i butiker, besök loppmarknader eller söka på internet för erbjudanden.
  •  
  • Idag har många modekedjor kläder som inspireras av klassiska bandskjortor, t.ex. reissued Beatles, Rolling Stones och Johnny Cash t-shirts.
  •  
  • Om du vill lägga till mer variation i dina kläder och inte alltid bära bandskjortor, bör du välja kläder som utgör en upprorisk livsstil hos en rockerbride. Gitarrer, trummor och alkohol är klassiska hörnstenar av rocker life, så du kan till exempel lägga på en T-shirt med en Fender-gitarr på den eller en T-shirt av ditt favoritvarumärke.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använda kontroller. Kontrollerna är extremt mångsidiga och kan kombineras till ett brett utbud av kläder och stilar. Slå en flanellskjorta runt dina höfter och kombinera jeans och en bandskjorta eller ens en klänning. Alternativt kan du bära den kontrollerade skjortan som normalt knäppt och kombinera den med en rock skinnjacka och en scarf.  
    
  • Om du vill krydda din stenstil med en plädskjorta, ska du välja rätt färger. Rött och svart representerar snarare den klassiska rocker looken än till exempel vit och orange. Men om du bär dina kläder med en viss, kanske till och med något arrogant, självklart och självförtroende, kan du integrera någon form av plädskjorta i din garderob och se ut som en äkta rocker brud i den.
  •  
  • För de flesta stora modekedjor hittar du checkskjortor i alla former och storlekar. Du är bortskämd för att välja mellan vanliga, vanliga stilar, raka skjortor och kroppskramning, giriga skär som är kroppskonturerade i midjan och bröstet. Du kan också besöka din lokala butik för att hitta en chic modell med autentiska tecken på slitage.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ha på sig pojkvännen. För att perfekt förkroppsligar den typiska Rockerbether-estetiken, borde dina toppar mycket löst och vara lite utbuktande. Köp dina kläder en eller två storlekar större än vanliga; Du kan till och med titta runt mänens sektion och göra utan feminina skärningar, som vanligtvis är mycket strängare och mer fysiska. Målet är att se casual och lite disheveled, men fortfarande fashionabla.  
    
  • Köp T-shirts och tanktröjor med ett udda hem. T-shirts utformade med en asymmetrisk ben ger en skarp vinkel längs kroppen. Detta kommer att göra din outfit edgier och fräckare.
  •  
  • Använd en stor T-shirt och dra en ärm ner över din axel för att avslöja den nakna huden på din axel. Du kan till och med fortsätta att skära din skjorta med saxen för att göra hålet större och mer provocerande över din axel. Du kan också klippa dina ärmar på dina andra t-shirts för att få en rockande tank topp med röriga kanter.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tänk på rätt färgschema. En riktig rocker look domineras av mörka färger - svart och grått. Ljusa, ljusa färgaccenter, t.ex. Röd eller rosa, bör inte saknas i garderoben på en Rockerbraut. Om du hellre skulle bli inspirerad av glamrock, kan du också inkludera guld- och silvertoner, liksom glitter och paljetter i din garderob. Även den världsberömda designern Tom Ford visade dessa element i en av hans senaste mode samlingar, som inspirerades av en vild, stenig livsstil.  
    
  • Du bör lägga på färgaccenter med t-shirts, halsdukar, skor och tillbehör. Byxorna är vanligtvis svarta.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hitta en klänning i grunge stil. En rockande, feminin modestil består inte bara av bandskjortor och läderjackor. Investera i en elegant klänning med ett pepita- eller kontrollmönster eller i en modell med ett romantiskt, gammaldags blommönster; Om du är lite mer äventyrlig, kan du välja en klänning i läder, sammet eller luddig spets.  
    
  • I stället för en klänning kan du också välja en bred, svängande blommig kjol och kombinera den med en bandskjorta och kontrollera skjorta eller denimjacka. Detta ger dig en avslappnad, romantisk-stenig utseende.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Använd en motorcykeljacka. En perfekt Rockerbraut look är aldrig komplett utan en läderjacka. En kort, figurerad läderjacka över en baggy bandskjorta ger en perfekt, okonventionell outfit. Bäst köpa en sliten, sliten läderjacka från den andra handbutiken. 
    
  • Det behöver inte nödvändigtvis vara riktigt läder. Syntetiska läderjackor är billigare och finns tillgängliga på de flesta stora modekedjorna. Vissa jackor är dessutom kryddade med naglar, spetsar eller andra utsmyckningar som perfektar rocking look.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Köp en denimjacka. Skapa ännu mer varierande utseende med dina befintliga kläder genom att investera i en denimjacka förutom en rockskinnjacka. Jeans jackan kommer att göra din outfit mjukare och mer lämplig för daglig användning. 
    
  • Denim jackor är också perfekta för att lysa upp med en mängd olika utsmyckningar. Bifoga knappar till dina favoritband, sy på fram- eller bakplåster och anpassa din jacka så att du inte bara ser rockfast, men uttrycker din personlighet också.  
  •  
  • Denim västar är också ett utmärkt val att ändra ditt utseende med en annan bit. Korta denim västar fungerar oftast bäst, men även längre kan kombineras stilfullt med bandskjortor och blommönster som förmodligen redan finns i din garderob.
  •  
                   
 14.  
             

  Del 2      Hitta rätt delar  ,

    
   
 1.             1      Använd magera jeans. Skinny jeans ska vara en häftklammer i garderoben hos en äkta rocker brud. Sprickor och hål, nitar, punkt och blekta fläckar - alla varianter fungerar. Men du bör alltid komma ihåg att den grundläggande färgen på jeansna ska vara svart eller grå. 
    
  • Även leggings passar bra. Kombinera en storleksanpassad T-shirt med svarta leggings för en enkel, vardaglig outfit.
  •  
  • Klipp av jeansbenen lite så att dina skor är synliga.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Rocka en läderbyxa. Precis som läderjackan är ett oumbärligt mittstick i varje gungaskåp, borde läderbyxor inte saknas. Tyvärr är äkta läder ganska dyrt, men ett par efterföljande läderbyxor eller leggings gör det. Läderkläder gör inte bara något, men också perfekt förkroppsligar din gungande livsstil.        
 4.  
 5.             3      Få kreativitet och skapa dina egna denim shorts. Läderbyxor ser spännande ut, men de är inte nödvändigtvis praktiska på sommaren. Du kan bära frayed denim shorts för att hålla ditt typiska rocker-bred utseende i varmt väder. Medan du lätt kan hitta den här typen av shorts i de flesta av de stora modekedjorna, men för att göra din outfit rikare och mer individuell, borde du vara kreativ själv. Hämta ett gammalt par jeans från sparsamhetsbutiken och avskär dina ben. Längden du kan välja fritt. Ju mer slitna denim shorts, desto mer rockande och vildare ser du ut.  
    
  • Denim shorts ser också bra ut över svarta leggings eller spetsiga leggingar. Dessa passar tunga Springer eller motorcykel stövlar.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Komplettera din outfit med läderstövlar. Läderskor kan vara ännu viktigare för ett rockutseende än läderjackor eller byxor. Om du vill ge din outfit en lite lustig effekt, bör du välja stövlar som går ner till knäet och kombinera den med en elegant klänning. Klassiska korta motorcykel stövlar ser grovt ut, så du kan kombinera denna variant med praktiskt taget allt kläder från din garderob.        
 8.  
 9.             5      Leta alltid efter ett stort, varierat urval av skor. Visst är motorcykelstövlar oumbärliga, men hur mycket kul kan en kvinna ha samma skor varje dag och varje outfit? Fyll din skoskåp med andra extraordinära bitar, t.ex. med riddare stövlar, studded stövlar, studded pumpar och tyg skor. 
    
  • För att få dina kampstövlar att se vildare och stenigare, snör inte dem upp.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Hitta rätt tillbehör  ,

    
   
 1.             1      Säg aldrig nej till nitar. Studs är en viktig del av personligheten hos en äkta rockerbride. Du kan dekorera alla typer av bitar med naglar - stövlar, västar, jeans, smycken, väskor etc. Ju mer nitar, desto bättre. 
    
  • Det är lätt att dekorera nitar som du redan har i garderoben med nitar. Bara köpa ett pack av studs i hantverksbutiken och sätt dem på dina jeans, västar och alla andra delar som du vill krydda saker lite.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använd flera smycken ovanpå varandra. Studs, spikar, skalle, fåglar, hjärtan, stjärnor, vingar - oavsett vilka motiv du vill ha på dina smycken, kan du släppa av ånga som du vill. Svart, silver, guld, rosa eller färgglada färgkombinationer fungerar bra som du kombinerar bitarna i din perfekta rocker brudkläder. Drapera ett uttalande halsband runt halsen och ha på sig dragkedjaörhängen. Var provocerande med ett halsband av flaskhattar och bära flera armband samtidigt. Ha kul om du väljer rätt smycken för din klädsel.       
 4.  
 5.             3      Använd hatt och solglasögon. Komplettera din outfit med en hatt och avslappnade solglasögon. Tänk på vilken typ av hatt eller solglasögon som passar din klädsel så att den ser rätt ut. 
    
  • Prova en swanky panama hatt, klassisk bowlerhatt eller casual hatt.
  •  
  • När det gäller solglasögon är en modell av Ray Ban®-märket den mest autentiska, men solglasögon, kattögonsolglasögon och rundmodeller från andra tillverkare går också bra med Rockerbraut-stilen. Klassiskt svart är som alltid det bästa valet, men många modeller finns också i svartvitt eller rosa, vilket gör solglasögonen till en intressant, färgstark accent i din rockande outfit.
  •  
  • Använd hårband. I stället för hattar kan du avrunda ditt utseende med en knipad eller spetsband.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd den perfekta väskan. En stenknäppt koppling eller en fransad väska ger en fin finish till ditt vilda utseende. Du kan även anpassa din väska. Dekorera din favoritväska med plåster, knappar och naglar, för att kunna ringa en riktig unik egen.       
 8.  
             

  Del 4      Runda hela bilden från  ,

    
   
 1.             1      Påpeka ditt vilda, röriga övergripande utseende. Scruffy, vildt hår är bara en del av ett gungande utseende, om ditt hår är långt eller kortt. Messiga lockar och vågor passar definitivt en riktig rocker brud. Även frisyrer och fransar kan du se extravaganta och steniga, oavsett din hårstruktur. 
    
  • Din baggy, överdimensionerade kläder kommer att göra ditt fräcka, avsiktligt rörigt utseende och rätt hårstyling ger ditt utseende slutändan.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Färg ditt hår. Färgrika färgade eller bicoloured hår representerar perfekt Rock'n'Roll. Välj platina-blonda höjdpunkter eller djupa svarta accenter. Färga en rand på pannan blå, lila eller rosa för att se mer upprorisk ut. Om du vill gå ut, kan du applicera allt hår i en djärv, iögonfallande färg, till exempel Tuggummi rosa, färgämne.       
 4.  
 5.             3      Välj den perfekta sminken. Den typiska sminken av en rockerbride är en kombination av dramatiskt uppbyggda ögon och neutrala färger i resten av ansiktet. Kattens ögon, rökiga ögon och mycket mascara parat med en subtil läppstift färg är karakteristiska för ett vildt, gungande utseende.  
    
  • Använd mörk kohl på både övre och undre ögonfransar och smutta ögonlocket lite för att få en vild, rörig look. Runda av ögonkonfigurationen med ögonskugga i svart eller grått och förläng dina ögonfransar med djup svart mascara. Även grön eller blå ögonskugga kan se riktigt bra ut.
  •  
  • Måla dina naglar i en mörk färg för att runda ditt utseende.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få en tatuering eller piercing gjort. Rockerbrides bär ofta tatueringar, eftersom denna permanenta hudprydnad är en populär form av självuttryck i dessa cirklar. Andra människor använder piercingar för att dekorera sina kroppar. Näsa ringar och tatueringar på strategiska platser kan vara glasyren på kakan vad gäller ditt övergripande utseende. 
    
  • Tatueringar är permanenta. Att ta bort tatueringar igen är vanligtvis smärtsamt och dyrt. Låt oss bara sticka en tatuering om du har tänkt på det länge och verkligen vill ha en. Gör aldrig en tatuering om du bara jagar en aktuell trend eller vill imponera på någon.
  •  
  • Även om piercingar är mindre permanenta än tatueringar, betyder piercingar också att du bara ska sätta en om du verkligen vill ha det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Utveckla rätt inställning till livet. Rockerbrides är extremt självförtroende. Stå säkert med dig, din personlighet och ditt utseende. Rocker brudar älskar spänningen och älskar att ha kul, men de är också toleranta och avslappnade. 
    
  • Lyssna på rockmusik du gillar och ta reda på dina favoritband. Besök konserter, köp cd-skivor och skivor och njut av den goda musiken - rockmusikens kärlek är grunden till din rockande personlighet.
  •  
  • Vissa människor har den klichéda idén om att ett oanpassat uppror liv och ständigt irriterande är nödvändigtvis en del av ett riktigt rocker liv. Men du behöver inte låta det gå så långt. Du kan vara en autentisk rocker, ha kul med musiken och det typiska sättet att leva och ens visa upp din upproriska sida, utan att ständigt orsaka dig några problem eller förmedla dig själv från familj och vänner.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Överdriv inte det. Kläderna, sminken, attityden - dessa är bara en del av det övergripande paketet. En riktig Rockerbraut personlighet kommer aldrig att gå till extra längder. Överdriv inte det när du sätter ihop dina kläder. Se till att dina kläder inte är för rubbade och för avsiktliga - du behöver inte bära alla dina läderdelar, dubbar och tillbehör på en gång. 
    
  • Titta på dig själv och vara i linje med dina gillar och ogillar. Denna artikel bör bara ge dig inspiration; var noga med att inkludera din egen personlighet och individualitet när du utvecklar din rocker personlighet.
  •  
  • Gör aldrig eller bära saker som är obekväma för dig. Var dig själv; Var inte en mixer.
  •  
  • Skryt aldrig av din extraordinära personlighet. Bara leva det.
  •  
         
 12.  
           Läs mer... (13)      
Ungdom populär:
Utveckla interpersonella färdigheter.

Gör en tjej kyss dig.

Vara konstig.

Att vara cool på universitetet.

Ha bra hud.

Var inte så tveksam.

Gör en pojke som dig som du.

Förpackning i sista stund för övernattning (för tjejer).

Som tjejer hanterar humörsvängningar.

Var vacker.

Besegra avundsjukan.

En tjej som kysser på bio.

Klä som en indie hipster.

Återställ föräldrarnas förtroende.

Rengör din ryggsäck.

Få en pojke under dina tonåren.

Skapa ett lärardagskort.

Ge en pojke en körning.

Klä som James Dean.

Behaga blygsamt.

Sluta jämföra dig med andra.

ako woman