Home \ ungdom
 

har sex appeal.

 

Sex appeal är svårt att klämma fast - det är en kvalitet som drar dig kraftfullt och direkt till någon. Men bara för att det är svårt att förstå betyder inte att du inte kan odla sexanpassning för dig själv. Självkänsla och flirtighet anses allmänt sexiga, mer specifika tips och tricks fungerar enligt kön. Läs den första delen för att lära dig att utstråla sexigt självkänsla och förbättra din erotiska attraktion.

              

Förfarande .

    

    1      Flirt  ,

    
   
 1.            1      Flört modigt. Det finns många väggblommor i världen och få människor är övertygade och bekväma i sin hud. Var speciell eftersom du inte är rädd för det första steget: börja flörta, tala tydligt och säkert och låt den andra veta att du är intresserad. Du behöver inte se helt fantastisk ut eller vara ett geni att flörta väl. Du måste bara vara självsäker, ha lite mod och en känsla av utbud och efterfrågan. Du kan göra dig själv oemotståndlig.        
 2.  
 3.             2      Bryt isen. Vad gör flirting läskigt? Att närma sig någon. Det är svårt att känna sig självsäker och sexig när dina händer svettar och du tänker på vad du borde säga lysande till en varm dam / kille. Men det behöver inte vara komplicerat att bryta isen. Samla dig själv, visa ett öppet kroppsspråk och anta en vänlig, icke-hotande attityd. Fråga sedan en allmän fråga eller kommentera för att starta samtalet. 
    
  • Försök att dechiffrera personen för att få en känsla av sin humor och sin attityd innan han tar det första steget. När du ser någon vrida ögonen i ansiktet på den fullständigt berusade värden på festen, gå upp till dem och säg mjukt, "Den här festen är död. Jag organiserar vår flykt, är du där?" Isen har redan brutits.
  •  
  • Tänk inte för mycket om att hitta en bra öppningssats. Du kan också bryta isen om du presenterar dig själv och frågar någon för deras namn. En mycket generell fråga som "varför är du här?" Eller "hur tycker du om det hittills?" Fungerar också. Du behöver inte vara Shakespeare.
  •  
  • Undvik startar. Se upp! Roliga slogans att bryta isen kommer att släcka de flesta människor och göra dig tvivelaktig, omogen och okunnig. Försök aldrig ett dumt skämt om du vill vara sexig. Det är helt unsexy.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör ögonkontakt. Om du vill flörta med någon, titta inte på golvet eller över axeln eller på taket. Titta honom rakt i ögat. Att hålla en andras blick visar både intimitet och självkänsla och det är en enkel sak som kan göra dig till en mästareflier. Det betyder: omedelbar sex appeal.       
 6.  
 7.             4      Tala klart. Om du flörtar, pratar högt så att den andra personen inte har något problem att förstå dig. Articulately formulera och försök att inte snubbla över dina ord. Säg långsamt och tydligt. Rusa inte vad du vill säga. Ha mer sex överklagande. 
    
  • Om du behöver ett ögonblick att andas och tänka på vad du vill säga, ta det! Ge dig själv en stund genom att hålla ögonkontakt och leende. Om en självsäker och sexig kille ler på någon och då inte säger något ord, då är det i värsta fall ett komplimang.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Glöm inte att lyssna. För att hålla en bra flört, måste du göra två saker: göra dig själv en intressant, sexig person att veta och ta reda på om personen du pratar med är värt närmare dem vet. Du kan öka din sex appeal genom att vara en bra, empatisk lyssnare som är genuint nyfiken och intresserad av den andra personen. Se till att lyssna uppmärksamt och svara klokt. 
    
  • Försök inte att överträffa den andra. Det är inte en bra flörtande stil när någon berättar hur han körde en fladdermus ut ur huset för att svara på det genom att berätta hur du körde hundratals fladdermöss ut ur huset i din barndom och det är inte så mycket. Visa medkänsla, visa inte och ge inte in.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hitta en "dörr" i varje uttalande för att fortsätta samtalet. Om du hittar det svårt att hitta nästa ämne när du flörtar med någon, leta efter nästa chans. Titta på konversationen som en lång hall med dörrar som tar dig till andra rum / ämnen. 
    
  • Om någon säger att han bara har examen så kanske du vill fråga vad han studerar. Men då får du kanske ett svar som: "Experimentell partikelfysik med det andra ämnet Latin". Fråga istället mer öppna frågor som "Hur tyckte du om skolan?" Eller "Vad vill du göra med att studera?" Lär känna den andra personen på en mer komplex nivå.
  •  
  • Frågor kan gå för långt. Var noga med hur den andra personen svarar och vad deras kroppsspråk säger för att ta reda på om du inte blir lite läskig av misstag. Stör inte andra. När den andra vänder sig bort, som om man letar efter en väg ut eller ger dig monosyllabiska svar, avsluta samtalet och lämna honom ensam. Det är inte sexigt att irritera någon.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Koncentrera sig på likheter. När du börjar en konversation att flörta, motstå frestelsen att berätta om din livshistoria, klaga på någonting eller prata om esoteriska begrepp eller idéer. 
    
  • Om du pratar om dig själv, borde det vara intressant. De triviala detaljerna i ditt vardag är inte sexiga och inte lika intressanta som andra konversationsämnen. Tänk på vad som gör dig unik och hitta subtila sätt att uttrycka det utan att sprida för mycket.
  •  
  • Killar: Lämna "mansplaining". Det är inte sexigt att anta att andra människor är dumma och förklara allt för dem som om de var barn. Kvinnan du tålmodigt förklarar till Tesla kan ha en doktor i historien och ber att du kommer att försvinna.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Välj beröring klokt. Rör på någon på ett lämpligt sätt, försiktigt och försiktigt kan höja flirtningen till nästa nivå och få dig att känna dig attraherad av dig. Om du gör fel, så är det extremt repulsiv och du kan få pepparspray i ansiktet. Använd din dom och försök alltid att röra någon du flirta på på neutrala ställen som arm, hand eller axel.  
    
  • Vanligtvis borde män inte röra någon som de flirar med. Försöket är vanligtvis alltför aggressivt och brash. Kvinnor ska alltid ha överhanden i den här situationen. Men de kan visa att de finner någon attraktiv genom att lekfullt röra på axel, hand eller arm.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Håll tillbaka. Människor gillar saker som är knappa och nya och brist på varor ökar önskan. Om du vill komma ihåg den där, ska du gå om du vill ha mer. Om det tar för lång tid kommer då inget bra till dig och du går under dåliga tecken. Istället säg hejdå, föreslå att du byter telefonnummer och ett annat möte. Det är sexigt. 
    
  • Gör flirting okomplicerad genom att vara helt ärlig. Du behöver inte en komplicerad förklaring till varför du lämnar. Säg bara, "Okej, jag går tillbaka till mina vänner, men jag tänker på dina ögon för resten av kvällen. Kan jag ge dig mitt nummer? Jag skulle vilja äta middag med dig. "
  •  
                   
 18.  
             

    2      utstrålar självförtroende  ,

    
   
 1.             1      Gör dig sexig. Om du går ut på kvällen, spenderar tid med din make eller går till skolan - om du vill ha sexanpassning måste ditt eget välbefinnande och självförtroende vara en prioritet för dig. För vissa betyder det ett nytt par höga klackar och en tight klänning, medan andra känner sig bekväma i en enkel tröja och byxor. Vad du än har på dig, om du känner dig sexig i det är du det. 
    
  • Hitta en mellanklass mellan superbekväma joggingbyxor och tofflor och super-sexiga tio centimeter höga Louboutains. Du behöver inte se ut som om du är på catwalken. Men dina kläder ska vara bra och rena och du bör ta hand om dig själv och se så bra som möjligt om du vill må bra och bra.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sköta din kropp. Ta tid varje dag för att ta hand om dig själv och uppmärksamma din kropp som förtjänar det. Hår, smink, munhygien och andra små saker är viktiga för självkänsla. Det är svårt att känna sig sexig och full av sex appeal när du är orolig att du luktar bra. Se till att du har gjort allt för att se ditt bästa ut. 
    
  • Du behöver inte ha en stenhuggad kropp för att vara säker och stolt över ditt utseende. Men om du inte gillar din mage eller andra kroppsdelar, ta hand om det. Investera arbete i din kropp och bli passande och självförtroende. Att förlora några pund kan vara mycket fördelaktigt för ditt självkänsla och sex appeal.
  •  
  • Börja långsamt. Många människor känner inte för att gå ner i vikt eftersom de tycker om komplicerade dieter och övningsplaner. Men det behöver inte vara. Ta långa promenader istället för att ta bussar och tåg, eller starta korta uppsättningar med fem till tio repetitioner av pushups eller böjer framför TV: n. Det här är snabbt och hjälper dig att komma i form. Det kan till och med vara roligt för dig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Visa ett öppet kroppsspråk. Arbeta med en bra attityd. Dra axlarna tillbaka, höja hakan och presentera dig som någon som är öppen för konversation och interaktion. Stå upp och visa att du känner dig väl och trygg i världen. Också på tåget, om du är uttömd efter arbetsdagen, behåll bara. Du vet aldrig vem som håller ett öga på dig. 
    
  • Ett slutet kroppsspråk visas av krokiga, veckade armar eller om du gömmer ditt huvud bakom en telefon. Om du vill se avskilt och kallt, stäng din kropp, så förstår andra tipset.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta säkert beslut. Lita på din bedömning och din förmåga att uppmärksamma andras insatser. Därefter bestämmer du vad du tycker är bäst för dig. Du är lika kapabel som någon att göra rätt beslut. 
    
  • Det är inte sexigt att stirra på menyn i 20 minuter när alla andra är färdiga. Fatta ett beslut och låt det vara bra När du går ut med vänner, spendera inte för mycket tid på att tänka på vilken klubb du ska. Om du har fattat ett beslut, håll fast vid det och tro på att du har slagit den rätta. Det är vad folk gillar.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hantera förnuftigt med avslag. Om någon slår på dig för din uppenbara sexbesvär, ta bort dig själv utan kommentar. Låt det pärla av dig som vatten från en ankbekläder. Om du stannar ur små skvaller och stridigheter, ger det dig något mystiskt. Du ger också den andra personen möjlighet att ändra sina tankar och andra kommer att bli imponerade av hur självförtroende du agerar. Det är verkligen sexigt. 
    
  • Attraktiviteten är komplicerad och det finns många anledningar till att det inte kommer att återföras. Istället för att vara förbittrad och skadad, behåll din vänliga attityd. Kanske den här personen inte kommer att fungera, men någon annan kanske märker hur oskadlig din självkänsla är.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Smile. Ingenting är så enkelt och så obekvämt som ett nöjt, attraktivt och självförtroende leende. Finns det något som ser sexigare än ett uppriktigt leende? För att utstråla sex appeal, håll ett halvt nöjes leende - oavsett vad du gör, men speciellt om du flörtar med en varm dam / kille. Du borde se ut som om du vill vara där, inte som att tänka någon annanstans. 
    
  • Ett leende uppmärksammar också din mun, så att andra kan överväga att kyssa dig. Om du ler, är chansen mycket bättre att kyssas.
  •  
  • I modeannonser eller på catwalken ser modellerna ofta dyster och oskärpa ut. Även om sådana modeller på något sätt är sexiga, men på ett otillåtet sätt. Du borde lockas av den produkt som de säljer. Men det är inte vad det handlar om när du adresserar en främling eller träffar singlar.
  •  
         
 12.  
             

    3      Klä kvinnor  ,

    
   
 1.             1      Ta ansvar. Studier har visat att kvinnor gynnar partners som gör snabba och effektiva val och är självförtroende. Vita inte bort från att ta kontroll över en situation - vare sig du bestämmer dig för var du ska äta middag eller ta ledningen i ett långsiktigt projekt. Fearlessness gör dig sexig, även när det gäller vardagen. 
    
  • Det betyder inte att du ska vara en alfabetiker. Det gör skillnad om du fattar beslut eller är aggressiva eller nedlåtande. Ledarskap kan vara lika starkt om det kommer tyst och reserverat.
  •  
  • Det finns många möjligheter att göra när du är med någon. Om du till exempel vill gå ut med någon och vem inte vet vart man ska gå, tveka inte. Fatta beslut, boka och vara bra
  •  
         
 2.  
 3.             2      Du borde ha olika intressen, fasetter och nivåer. Kvinnor lockas till komplexa och mångdimensionella människor. Sexiga människor är intressanta och intressanta människor har hobbies och lustar som de förföljer. Ta dig tid att bedriva de roliga aktiviteterna du tycker om. 
    
  • Hobbyer gör det möjligt för dig att komma ner och slappna av. Så du kommer också att vara lugn och avslappnad i att hantera andra. Och då kan du prata om något intressant (inte alltid om skolan, jobbet eller vädret) nästa gång du pratar med någon. Du spelar fingerpicking banjo i ett skiffle band? Sexig!
  •  
  • Har du inga hobbyer? Gör en! Gör en sport som du alltid har älskat, träna en konst som sång eller målning, gör något med egna händer. Gör vad du alltid ville göra, men av någon anledning gjorde du det inte. Lär dig något nytt och betrakta det som sexigt. Du kommer att må bättre, vilket i sin tur gör dig mer självsäker och attraktiv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Behave age-appropriate. Kvinnor hittar ungdomliga misslyckanden och barnsliga dumma saker som inte är attraktiva. Om en kvinna ska hitta dig attraktiv, agera smart, självsäker och mogen. Kvinnor tror att välskötta, ambitiösa och intelligenta män är sexiga. Det är därför du kan klä dig bra, prata om seriösa ämnen och dina drömmar. Det är inte tråkigt, det är sexigt och det tar dig närmare varandra. 
    
  • Visa klass en gång i taget. Utländska filmer? Franskt vin? Kan dansa? Inget skämt - kvinnor hittar det här sexigt. Hitta din inre Sinatra och visa elegans om du vill öka din sex appeal. Den är odlad och sexig.
  •  
  • Visa att du är smart, men erkänner inte. Det är inte spännande att prata om ditt arbete på Milton (om inte ämnet kommer upp). Fantastiska kvinnor med kloka idéer, roliga vyer och intelligent humor, inte med konstiga teman som du läser på Wikipedia.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var uppmärksam. Kvinnor värdesätter komplimanger eftersom de ser välskötta, för sin personlighet och sinne för humor - inte för att de är förgäves, utan för att de uppskattar generositet och uppmärksamhet. Glöm gåvor och kuponger för din kärlek. I stället berätta för en kvinna vad du tycker om henne. Det är sexigt.       
 8.  
 9.             5      Var rolig och ha kul. Kvinnor hittar en bra humor för sexig, särskilt när det kommer från en självsäker och självsäker person. Om du är rolig och vet det, visa den. Kvinnor gillar någon som är äventyrlig och med vilka de kan ha kul. De vill inte ha en slacker som bara vill hänga hemma på fredagskvällen och spela videospel. Var äventyrlig och fascinerande på alla sätt. 
    
  • Killar, ingen ungdoms toalett humor tack. Du är inte i studentrummet. Det finns en skillnad mellan tanken på att utforska matbilen eller den japanska trädgården på helgerna eller tanken att fylla i baren motsatt. Inte alla idéer är lika bra. Låt oss komma upp med någonting!
  •  
         
 10.  
             

    4      Kläder män  ,

    
   
 1.             1      Använd röd. Vissa studier har visat att män lockas till färgen röd. Eftersom den antändar den manliga passion och libido, som du förmodligen redan gissat. Och inte bara människor gör det på så sätt: några primater och fåglar associerar rött med deras parringsritual.  
    När människor blir röda när de skäms, varma eller glada, visar kvinnliga baboons sin beredskap som deras könsorgan och deras bröst rädda. Det är naturen!  
         
 2.  
 3.             2      Betona dina ögon. Faktum är att männen är mindre grunda än deras rykte. Även om de flesta tror att männen först tittar på bröstet, visar forskning att de uppmärksammar ögonen, inte till halsen. Om du vill se attraktiv för en man, betona dina ögon med smink för att betona deras naturliga strålning och skönhet. 
    
  • Använd kläder och smink som accentuerar ögonfärgen för att se till att typerna går vilse i den. Du får honom!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Visa empati och kompatibilitet. Män hitta ett trevligt var sexigt och attraktivt. När det gäller att bestämma vart man ska gå, vad man ska göra eller hur man löser en uppgift söker de flesta män den enklaste, inte den bästa eller mest komplicerade lösningen. Följaktligen finner män kompatibilitet och vilja att agera med potentiella partner sexiga. 
    
  • Om en kille vill äta en bit pizza med dig och verkar vara väldigt glad över det, blir du sexig om du håller med om du inte är så angelägen. Om du fortfarande är trött på lunch, vad händer? Bita några gånger och njut av hans närvaro.
  •  
  • Det betyder inte att du måste lägga på allt. Men tänk på vilka saker som är värda diskussioner eller beslutsfattande för och när inte. Killar vill inte prata om vad som händer i över fem minuter.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var måttligt neurotisk. Studier har visat att män känner sig avstängd av för kalla och lugna potentiella partners, liksom kvinnor som är för hyper. Kvinnor som är måttligt neurotiska anses av de flesta män vara mest sexiga. Men vad betyder det för dig? 
    
  • För att vara attraktiv för män, bör du ta hand om viktiga saker som lämnar dem oväsentliga men vilar. När det gäller din karriär, din familj eller din hälsa kan du vara lite neurotisk, allvarlig och orolig. När det gäller att äta lunch någonstans, slappna av.
  •  
  • Ge dig inte så konstigt att du får mer sex överklagande. Var bara ärlig och dela inte personlig neuros med människor som du tycker är attraktiva. Du kan vara orolig för din hunds särliga bröstvårtor, men det är inte ett problem att diskutera med en svärm.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Håll dig lite mystisk. Låt andra gissa! Ge inte bort alla små detaljer om dig själv omedelbart. Människor som pussel och någon är mer benägna att vara intresserade av dig och vad du gör när de inte vet allt om dig. Plocka upp några historier för att svara senare och behåll några saker för mig tills tiden är rätt. Då blir du sexigare om du avslöjar mer senare. 
    
  • När någon trycker på dig för att avslöja personliga detaljer, flörtar och smart avvisar honom, "Jag måste döda dig, om jag säger det," är en klassiker. Du kan också säga "Tyvärr, det är hemligt." Eller "Denna information är klassificerad." Du kan le och blinka.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bli involverad. Spendera inte bara din tid med att överklaga sex eller tänka på vad andra tycker om dig. Se till att ditt liv är fullt av intressanta saker. Träffa andra, följ dina hobbyer och prova nya saker. Det gör dig mer självsäker och i slutändan mer attraktiv för andra. 
    
  • Om du leder ett lugnt liv, kan du lugnt låtsas att du alltid är upptagen. Om någon vill gå ut med dig, välj en tid som passar dig bäst. Låt honom vänta. Om en kille måste vänta några dagar för ett möte, ställer han upp en förväntan. Det kan vara sexigt.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                Läs mer... (2)      
Ungdom populär:
Ha en stark personlighet.

Titta bra utan smink.

Komma överens med en drogberoende mamma.

Definiera dina personliga värden.

Utveckla en bra personlighet.

Låt dig inte trycka på sex.

Att vara ett barnspion.

Vara Edgy.

Få ut det mesta av sommarsemestern som tonåring.

Gör det som om du är odödlig.

Live Free.

Behave som en vampyr i skolan.

Berätta för din vän att du älskar honom.

Förbered dig för en tornado.

Bli en Casanova.

Ser ut som en Victoria's Secret Model.

Lätt smärta i bröstet (hos tonåringar).

Känn igen en pedofil.

Flöjt för hand.

Sluta bete sig som en tyrann.

Vinn hans förälskelse.

ako woman