Home \ ungdom
 

Gör dig själv populär.

 

Här och där har vi alla en känsla av att vi bryr oss om världen och knappast någon bryr sig om oss, och det är inte vad vi vill ha. Om du har känt dig som en massa av elände ett tag kanske det är dags att agera. Med en snabb förändring i din inställning och några sociala signaler kommer det inte vara länge innan du gör dig populär. Så här är det!

              

Förfarande .

    

    1      Var själv och visa ditt bästa  ,

    
   
 1.            1      Känn dig bra i dig själv. Du har nog hört det otaliga gånger: För att vara populär hos andra människor måste du först kunna lida för dig själv. Det är lättare sagt än gjort, eller hur? Men du vet att det är sant... Tänk på någon du vet som verkligen har liten självkänsla. Den här personen är förmodligen lite negativ, alltför känslig och inte kul att vara med. Om hon bara hade lite mer självkänsla skulle hela världen behandla henne annorlunda. 
    
  • Skriv en lista med bra saker om dig själv. Gör något som gör dig glad och säker. Var inte rädd för att prova något nytt och läskigt. Tänk inte ens att hoppa över det här steget, det är avgörande. Du behöver inte gå ut ur dig själv och vara rolig, du måste ha en hälsosam nivå av självkänsla.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Behövs ej. När du känner dig bekväm i dig, håll dig fast vid den. Att låtsas och försöka påverka felaktiga fakta som du ser är inte bara ansträngande, det kommer också att orsaka allmänt missnöje. Vem du är är bra, så är dina misstag och allt. I stället för att bli en andrahandsversion av något annat, bli en förstklassig du! Ingenting annat är meningsfullt. 
    
  • Tror det eller inte, forskning har visat att människor faktiskt kan bättre tolerera och lita på en person som löjlar sig själva. När du funderar på det är det logiskt: du visar alla att du är äkta, precis som du. Vilken lättnad! Du är inte perfekt längre. Phew! Ju mer sant du är desto bättre.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Låt dig inspireras. Låt oss prata öppet: Tänk dig att du är i sängen med någon, och du vill sova tillsammans. Den personen ger sig till den vanliga rutinen, men du kan inte riktigt säga hur det känns, på ett eller annat sätt. Vill du hoppa tillbaka till sängs med henne? Förmodligen inte. Detsamma gäller för livet! Alla vill vara med den en person som utstrålar entusiasm. Det finns ingen anledning att du inte kan vara den personen. 
    
  • När du förstår att de små sakerna i livet kan vara spännande, kommer entusiasmen att flöda. När allt kommer omkring är livet kort. Inte varje kopp kaffe måste vara den bästa koppen kaffe du någonsin har druckit (det kan faktiskt vara värst), men du kan fortfarande bli glad över det. Wow, kaffe! Äntligen! Lugna morgonkaffet! Denna arom!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var nyfiken. Det handlar mest om andra människor, men du borde verkligen vara nyfiken på hela världen. När någonting visas för dig, tänker jag faktiskt på det. Acceptera inte bara det. Om det är något du inte förstår, försök att lära dig mer om det. Det är verkligen sant för idéer och begrepp, men det borde vara dubbelt så viktigt när det gäller människor. 
    
  • Så nästa gång träffar du någon som är 24 år och berättar om tiden han skrev kedjebrev och när han var kock i en av dina favorit franska bistroer, släpp din haka med avsiktlig misstro och be om en förklaring. Snoop runt lite. Du är intresserad!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var hygienisk. Om du bodde på en ödes ö bör du veta att det har visat sig att människor föredrar kontakt med dem som inte luktar. Vetenskapen vet fortfarande inte varför. Så gör dig själv en tjänst och dusch, borsta tänderna och klä inte i mörkret. Människor kommer inte att berätta om dagen om du är ohygienisk. 
    
  • Det är bäst att göra en liten ansträngning (det är mer än bara en dusch). Det yttre utseendet är förmodligen viktigare för människor än det borde vara. Om du har läst Malcolm Gladwells "Blink", kommer du att känna till Woodrow-Wilson-effekten (och hur den valdes utifrån sitt respektfulla snygga och tidslinjevaluta.) (Det här var relaterat till den nya photojournalism, och andra relaterade saker.) Och även om du inte är bekant med det kommer du förmodligen veta tillräckligt om JFK för att se länken, om vi tycker om det eller inte, att vara söt har bestämda fördelar, det är säkert Amen i kyrkan.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Du borde veta hur du utför och varför. Människor interagerar på tre olika nivåer: verbal, nonverbal och paraverbal. Förmodligen är de två första nivåerna okej för dig. Men paraverbal hänvisar till hur du säger dina ord. I vilken ton, i vilken tonning, vid vilken hastighet. Det är lika viktigt! 
    
  • Börja observera en populär person på dessa tre nivåer. Hur är hon relaterad till andra? När hon är ensam verkar hon lättillgänglig? Hur pratar hon nu? Vad säger hon och hur säger hon det? När du märker mönster, börja titta på dig själv. Vilket mönster kan du kopiera och använda till din fördel?
  •  
         
 12.  
 13.             7      Du borde veta att saker är olika för män och kvinnor. Även om detta är sant för alla miljöer är det ännu mer sant på jobbet. Män och kvinnor med väldigt olika saker är förlåtna när det gäller att vara lusten. En man kan vara bestämd och till och med arg, och det är en representation av hans passion; Om en kvinna visar samma beteende och känslor är hon out of control. Eventuella råd bör behandlas med försiktighet. Och i allt du observerar är det bäst att överväga sex. 
    
  • Även om det inte är för alla, är det vanligtvis säkert att säga att kvinnor är mer populära om de är lite mer feminina. Två ord: Hillary Clinton. Förmodligen målet för fler skämt än någon annan person. Och varför? För att hon beter sig som en kvinna som en man i en mans värld. Hon är också bra och en bra förebild. Om du är kvinna, hitta mellanslag mellan henne och juni Cleaver från vuxen ålder. .
  •  
                   
 14.  
             

    2      Var en ninja av konversation  ,

    
   
 1.             1      Andra människor gillar verkligen. Är du intresserad av andras hobbies och intressen. Om de ser dig som dem, kommer de att gilla dig i gengäld. Människor är roliga varelser - ibland har de en näsa! 
    
  • När någon går in i ett rum och ditt ansikte lyser upp omedelbart och du ler, kommer det att erkännas. Hur fantastisk skulle känslan av att bli mottagen så är? Du kan ge alla en tröstande varm känsla genom att vara riktigt intresserad av dem eftersom du bara gillar dem. Det kommer inte att göra dig utsatt du är riktig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var uppriktig. Var snäll. Vad du än säger bör betydas allvarligt. Rör inte med människor, ljuga inte eller engagera dig i intriger eller intriger. När det kommer till det, behandla andra som du vill bli behandlad. Om du vill få en fot i dörren någonstans, är ärlighet och värme tillräcklig. 
    
  • Börja vara så tålmodig och artig som möjligt när du arbetar med människor. Lyssna och försök att hjälpa, om du kan. Gör saker för människor eftersom du vill göra dem, för att inte få tillbaka något. Oavsett hur dålig du är, vara så fin som möjligt för andra människor. Även om du inte känner dig som trevlig och vänlig kan ditt humör faktiskt vara omvändt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prata med dem. Nästan alla älskar att prata om sig själva. Alla älskar människor som vill lyssna när de pratar om sig själva. Tyvärr finns det människor i den här världen som bara väntar på att engagera sig för att styra samtalet i deras riktning. Dra nytta av det genom att få dem att prata! Fråga dem en fråga om sig själv och låt dem springa gratis. 
    
  • Låt oss bara säga att du ska arbeta på Darrell (stavning som Darrell, men det är uttalat som Dar ) och säger, "Hej Darrell, hur var din helg? "och han svarar med ett enkelt:" Bra, bra, spenderade tid med familjen. " Istället för att säga, "Åh, det måste ha varit trevligt," håll det öppet. Reagera med: "Åh, du får inte se dem mycket?" Snart kommer han att berätta personliga saker om sin familj. Så länge du visar intresse, fortsätter han med det!
  •  
         
 6.  
 7.             4      använder sig av självförstörande humor. Det här är svårt - om du gör det för allvarligt. Människor kan vara förvirrade och undrar om du skojar eller verkligen hatar dig. Om du gör det med ett leende och ett skratt, kommer det att träna. När Conan O'Brien skojade att Michael Phelps inte var i form, tillade han: "Om han är ute av form har jag varit död i fem år." Att visa att du är orolig och redo att göra dig rolig är en otroligt enastående kvalitet. 
    
  • Att kunna göra ett skämt är en mycket användbar kvalitet. När människor lär känna varandra är en viss grad av nonsens i ordning, eftersom det bygger solidaritet och möjliggör för gemenskap. Om du kan göra det för andra människor, visar det sig att du är rolig, flexibel och säker.
  •  
  • Använd också andra typer av humor! Allt är bra. Om du kan använda den typ av humor som förenar gruppen, ännu bättre. Att få människor på samma nivå gör att de kan må bättre runt dig. Låt henne skratta!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Flirta och smeka människor. Alla gillar att flörta med honom. Det känns bara bra. Det är lekfullt och får oss att känna att någon lyssnar på oss eftersom vi är attraktiva. Vad kan du ogillar om den här situationen? Det vi trivs mindre är att flörta med någon som inte visar oss att han är mottaglig för oss. Så ta det första steget och flörta. Visa andra att de är sympatiska, öppna och lekfulla. Prima. 
    
  • Att röra en person kan göra en omedelbar anslutning. Tänk på någon som vill säga hej, vinkar och går förbi. Tänk nu på någon som säger hej, kärleksfullt smekar dig över din axel och passerar (troligen med ett leende och ögonkontakt också). Med vilken person känner du dig mer ansluten?
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ge dem känslan av att vara speciell. Detta borde inte och borde inte vara en bra gest. De mindre sakerna talar ofta volymer. Så var lite personlig. Låt folk veta att du är intresserad av dem som en person och de kommer troligen att återfå. 
    
  • Adressera personen med deras namn. Enligt Dale Carnegie är det sötaste ljudet för varje person att höra deras namn. Och om du just har träffat en person kommer det att hjälpa dig att komma ihåg honom!
  •  
  • Kom ihåg detaljer. Har din chef nämnt förbi i förra veckan att hans dotter bakar kakor till salu? Fråga honom hur det fungerar. Du kan eventuellt ha en preferens för sötsaker som du vill tillfredsställa.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Det handlar inte bara om dig. Ibland försöker otrygga människor att balansera sin låga självkänsla genom att själva vara centrerad. De tror att de möter stora, när de faktiskt bara verkar själviska. Du borde verkligen göra exakt motsatsen - fokusera på den andra personen. Du skulle må bättre och absorberas bättre! 
    
  • Om folk komplimangerar dig, säg bara "Tack." Om du hittar en möjlighet att prata om hur bra du är, låt ögonblicket passera. Människor behöver inte veta hur många priser du har, hur många kända personer du känner, eller hur många saker du har sett och gjort. Detta kommer att visas i en naturlig konversation. Du behöver inte betona det.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Var positiv. Detta kräver ingen förklaring. Lycka och positivitet är smittsam. Människor gillar glada människor. Om du kan visa något positivt är det uppfriskande. Det kan vara frestande att verka ödmjuk genom att försämra dig själv, eller försöka att verka intellektuell genom att hata allt (vi alla vet en sådan person), men gör inte det. Det är inte bra för dig, dina rynkor eller människorna runt dig. 
    
  • Som sagt bör du veta när man ska visa medlidande. När någon klagar eller uttrycker sin missnöje är det här en situation som kan föra människor ihop. Se till att du inte gör det hela tiden! Har din chef bara avbrutit den avslappnade klädkoden för fredag ​​och insisterar på att alla jobbar längre? Bifogas. Har Monika bara tagit den sista donut? Ej lämpligt. Återigen begränsa dig till de väsentliga.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Du borde veta när samtalet ska avslutas. Det finns ingen konversation i världen som är eller borde vara oändligt lång. Inga. Ingen alls. Och vissa borde vara kortare än andra. När du känner att en konversation kommer till ett slut, låt det sluta. Berätta för personen hur intressant samtalet var. (Om inte det var hemskt, slösa inte bort din tid med den här personen.) Säga så talar du igen snart. Det är klart. 
    
  • Om det blir pinsamt, be om ursäkt, vänligen. Säg bara, "Nåväl, jag måste gå nu, vi ses senare!". Det kommer inte att ifrågasättas. Och tro inte att det är upp till dig: 17% av alla samtal är pinsamt. Det kan vara. Det kommer förmodligen också vetenskapliga resultat om det.
  •  
         
 18.  
             

    3      Mastera dina färdigheter  ,

    
   
 1.             1      Ha bra sätt. När gick du senast ut med en person som var helt oförskämd? Om det var nyligen, var det förmodligen en av dina gamla, förbittrade släktingar. Om du verkligen hade valet skulle du inte gå ut med den personen. Så var inte förolämpande. Använd "tack", "tack" och håll dörren öppen för personen bakom dig. Kan du tänka dig att inte göra det? 
    
  • Det är inte imponerande att behandla andra människor som om du var överlägsen dem. Så ge servitrisen ett tips. Fråga henne hur hon gör det idag. Titta inte dåligt på matleverantören eftersom golvet är smutsigt. Var artig mot alla.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kontrollera dina känslor. De mest likbara människorna är de som är lugna, avslappnade och lätta. Människor (särskilt främlingar) kan undvika dig när de ser dig är alltför neurotiska, svåra eller paranoida. Försök inte bli arg eller reagera våldsamt när saker inte går som du vill att de ska. Du kommer bara att vara mer stressad och obekväm med främlingar. 
    
  • Detta betyder inte att du ska avstå från andras känslomässiga behov. Du bör försöka hjälpa andra på ett lugnande och lämpligt sätt. Folk vill se en person som är stabil och glad. Låt dig inte bli förolämpad av ofarliga skämt och ha en bra humor för saker i allmänhet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bli involverad. Blanda med människor är hälften av slaget! Om du Om du tillhör ett fotbollslag, till exempel, det ger dig ammunition för nöjen och det visar också andra att du är liknande. Vi människor gillar att veta när människor är som oss! Så gå med i en klubb eller grupp och ta itu med människor. Du kan inte gilla dig när du sitter ensam hemma! 
    
  • Detta ger dig också bland personer med vilka du självklart förstår dig själv. Det är svårt att komma överens med främlingar och människor som du inte har någonting gemensamt med. En klubb eller grupp är en utmärkt möjlighet att testa din nya kunskap om social jiu jitsu!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Smile och gör bra ögonkontakt. Du kan säga de vackraste och intressanta sakerna i världen, men om du rynker och stirrar på din kopp kaffe, kommer ingen att vara uppmärksam på dig. Snart blir du den person i hörnet som har en konversation med sin morgonkaffe. Så le, så folk vet att du är tillgänglig nu. Och om de pratar med dig, titta på dem! Det är inte så komplicerat. 
    
  • När vi är nervösa är det frestande att undvika ögonkontakt. Är detta ditt problem? Se sedan till att du tittar på dina konversationspartner. Om du inte gör det kan det vara stötande, speciellt när andra pratar! Andra kommer inte att veta ditt problem, och bara anta att du inte uppmärksammar. En bra tumregel är att göra en insats när andra pratar om något som verkar viktigt för dem. Om det bara är avslappnade, tanklösa kommentarer, låt dina ögon vandra.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Läs. För att hävda dig själv i konversation är det viktigt att använda rätt ton, ett lyhörd kroppsspråk och en allmän positiv positivitet. Men om du inte har något att säga, kommer du att känna dig ganska värdelös. Informera dig om aktuella ämnen! Titta på TV och surfa på Internet slumpmässigt. Du kommer att må bättre eftersom du har intressanta saker att säga. 
    
  • Inte alla har samma intressen. På grund av detta kommer inte alla att gilla dig. Läsning av NASAs senaste fynd och köp av biljetter till 50-årig episod av Doctor Who på storskärmen hjälper dig inte att gå med i gruppen som tittade på en opera i teatern igår kväll. Håll dig till vad som intresserar dig, det är allt som är väldigt viktigt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Klä inte på för hårt. Vi känner alla till den här personen som alltid betyder bra. Sådana personer komplimangerar alltid alla, som vill välkomna alla och inte fatta beslut eftersom de inte vill röra upp damm. Låt inte dig behandlas som en dörrmatta när du försöker att tacka alla! Du blir mer populär om du har en ryggrad och en känsla av dig själv . Utan din egen personlighet kommer ingen att gilla dig! 
    
  • Det måste sägas igen: du kan inte tacka alla. Du kommer att komma överens med vissa människor, och inte så bra med andra eller inte alls. Så fungerar världen. Så om du inte är på samma våglängd med någon, stressa inte. Du hittar någon annan.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Var självmedveten eftersom du är fantastisk. Allvarligt. Om du tycker att människor inte gillar dig, har du en bra chans att du kommer att lura dig själv. Du har en unik personlighet som har värde i denna värld. Du måste bara visa vad du kan göra för att veta! Så våga gå ut! Du kan inte vinna om du inte spelar.       
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
Smarta saker säger.

Som tonåring ser äldre ut.

Vad Taylor Swift ser ut.

Bli en nonconformist.

Växa upp snabbare.

Ta reda på om du är kär.

Berätta för en tjej som du älskar henne om du inte vet om hon älskar dig också.

Se söt ut.

Var en ninja.

Öka självkänslan.

Gör din Ex Girlfriend Disappeared.

Bli en hippie.

Förstå gay människor.

Att särskiljas.

Vet om en tjej vill kyssa dig.

Slå ut en Playboy.

Ta en tjej till prom.

Exkluderar dig själv från samhället.

Anleda någon.

Fråga en pojke om ett datum med meddelande.

Gör en sjukdom för att undvika att gå i skolan.

ako woman