Home \ ungdom
 

Bli en tyst person.

 

Är du trött på att prata hela tiden? Vissa människor kan bara inte göra någonting åt det, men den här artikeln ger dig en bra start, att du bara inte slår ut det första som kommer till ditt sinne, argumenterar inte så mycket och uppnår en mental frid.

              

Förfarande .

    

    1      Var tyst  ,

    
   
 1.            1      Sluta inte prata för resten av ditt liv. När du blir en tyst person blir du inte dum person. Tal bara när du närmar dig eller när det är nödvändigt, och tänka på det innan du pratar. 
    Fortfarande talar folk tyst, de håller helt enkelt den överflödiga eller den obetydliga. Fredliga människor anses intellektuella, informativa, smarta och utbildade. Ta din tid med dina svar och tänka på något användbart eller insiktigt som bidrar till underhållningen på ett positivt sätt.  
         
 2.  
 3.             2      Öva att tänka på saker innan du uttalar dem. Om du är t.ex. bli arg på någon, måla ut vad du vill säga i ditt huvud. Håll den där i 3 till 5 sekunder. Är det verkligen värt din tid att säga det? Om inte, justera detta direkt till den person som är i åtanke. Om verkligen ett svar behövs, tänk på det och svara klokt.       
 4.  
 5.             3      Stör inte människor. Breaking är bara oförskämd och irriterar människor. Om du har något att säga och någon annan talar, kom ihåg vad du ville säga tills de andra pratade ut. Detta är ett bra sätt att tänka igenom sakerna i ditt dagliga liv.       
 6.  
 7.             4      Börja med en bra och tidskrävande hobby. En hobby håller ditt sinne upptagen i stället för din mun. Exempel på perfekta hobbyer för detta är: läsning, ritning, musik och dans. Varje hobby går, men det är bara om du håller dig inriktad på det, bara se till att du kan vara lugn.       
 8.  
 9.             5      Låt den andra personen prata först. Så du håller en lugn roll och visar att du är artig och vänlig.       
 10.  
 11.             6      Ha sätt. Anständighet är viktigt för att vi ska pausa och tänka på sammanhanget i vårt beteende. Tänk på om det är hänsynstagande till andras behov när du är bullriga. Platser som bibliotek, teatrar, provrum mm är uppenbara platser där vi bör dämpa rösten. Tänk på mindre uppenbara situationer, t.ex. Restauranger, om någon annan pratar, i bilen etc. och se om du kan vara tystare än vanligt. Om du har anständighet, visar du respekt och god vilja till den andra parten.       
 12.  
 13.             7      Släpp upp uppstoppad energi. Gå inte sätta på dig hela tiden, bara för att du är tyst. Gå ut och sporta för att släppa ut din energi. Hitta platser där du trivs och träna dina favoritaktiviteter. Gå eller gå doggy med hunden, skriv en sång eller bara slappna av och titta på en film. Du måste stanna själv och njuta av vem du är inne, oavsett hur mycket du pratar eller hur informativ du är. Det bidrar till att skapa en balans i ditt liv mellan stunderna när du är tyst och stunder när du låter dig vara hög. Om det finns en obalans kan du bli arg, nervös och irriterad.       
 14.  
 15.             8      Lär känna dina svagheter. Om du inte kan hjälpa till med att kasta ut saker i skolan, börja bara arbeta med dem. Men försök inte sluta prata hela tiden, bara bit för bit.       
 16.  
 17.             9      Öva. Att vara tystare är inte över natten, det tar lång tid. Var inte frustrerad om du verkligen måste sakta ner det lite. Så länge du är förbunden, kommer du att uppnå ditt mål att vara lugnare.       
 18.  
 19.             10      Bli inte missförstådd. Många tycker att tysta människor är människor som har problem i livet eller är blyg. Om de missförstår dig, berätta för dem att du bara är en vanlig, lugn person. Om någon mobbar dig är det inte rätt sätt att hålla sig lugn! Berätta för någon!       
 20.  
 21.             11      Var en lyssnare istället för en högtalare.        
 22.  
 23.             12      Var oberoende. Vissa människor antar att det är en trend att vara lugn och cool, men det är inte det. Dessa människor är Poser och förstår inte syftet. Människor blir tysta av olika skäl, men om du vill vara tyst, bara för att vara populär, då är det inte en livsstil för dig.                 
 24.  
             

    2      Ha en tyst uppfattning  ,

    
   
 1.             1      Vet hur mycket du lyssnar. Hur många gånger har du hittat dig mitt i en konversation med en kollega, vän eller älskare, bara för att se din motståndare och lyssna inte riktigt på dig? I en värld som sällan slutar tala, är det sällsynt att hitta någon som lyssnar tyst på varje ord du säger. Kom in, tysta människor.       
 2.  
 3.             2      Se och missa inte någonting. I en sådan snabb tempo är det en sällsynt att hitta en reflekterande observatör. Men tysta människor som spenderar mindre tid pratar har mer energi att spendera på att observera situationer och människor. Fråga en lugn person om sina tankar om en situation eller person och du kan bli förvånad att du får ett extremt reflekterande och grundligt svar. Prata mindre betyder att reflektera och titta på mer.       
 4.  
 5.             3      Tänk först och tala sedan. Har du någonsin varit på ett arbetsmöte med kollegor? Den tysta mannen eller den tysta kvinnan som knappast någonsin talar plötsligt gör ett inbrott. Vad är reaktionen? Hela rummet lyssnar. Eftersom de spenderar mindre tid att prata, har tysta människor tid att verkligen tänka innan de säger något. Så de förolämpar mindre, men också ta tid att se till att det de säger är substans. Eftersom de är så selektiva i ord när de talar verkar det som om hela världen lyssnar på vad de måste säga.       
 6.  
 7.             4      Vara tillgänglig. Med sitt lugna, avslappnade temperament anses tysta människor ofta som fantastiska förtroende. De är de som andra ofta går till när de behöver råd som respekteras för sina goda lyssningsegenskaper, deras lugna och tankefulla ord.       
 8.  
 9.             5      Inverteras. Många tysta människor är också introverts, som ensam har laddat sina batterier. Fri från de distraktioner som ofta uppstår när de omges av människor hela dagen, kan tysta människor med sitt tysta fokus nå mycket. Det är inte ovanligt att se en tyst arbetstidsutrymme ensamma på sitt kontor.       
 10.  
 11.             6      Var inte rädd för andra. Med sin brist på höga ord och överdrivna handlingar, stör tysta människor sällan andra med sin närvaro. Det är sällsynt att en lugn vän talar hastigt eller ser en lugn kollega ta chefsens mått. Eftersom de inte skrämmer andra med sin närvaro, känner andra ofta dem nära.       
 12.  
 13.             7      Var alltid lugn. Har du någonsin kontaktat en tyst kollega för ett stressigt projekt? Din övergripande inställning har förmodligen förändrats mycket snabbt eftersom hans avslappnade temperament har överförts till dig. Tysta människor tenderar att ha en lugnande effekt på andra.       
 14.  
 15.             8      Acceptera ensamhet och alla fördelar. I en snabb värld glöms tystnaden ofta. Men mestadels är de författare, artister, musiker och kreativa tänkare som finner sin största inspiration på bara en sak: ensamhet.       
 16.  
             

Tips .

    
   
 • Låt inte människor skada dig eller mobba dig.
 •  
 • Om du vill göra extra ansträngning, gör ett löfte om tystnad ett tag. Oavsett om det är en timme eller en dag, kan ett tystnadslöft verkligen öppna ditt sinne för världen runt dig och hjälpa dig att underlätta behållandet av dina utbrott.
 •  
 • Gör något som du inte behöver prata om. Läs en bok, lyssna på musik eller skriv en dikt. Var kreativ och gör något underhållande och intressant att du kan göra utan underhållning.
 •  
 • Öppna din mun i en nödsituation.
 •  
 • Lita på någon du litar på. Har du någon du har känt sedan du var en bebis? En nära släkting till vilken du skulle överlåta din största hemlighet? Om så, lita på honom. Du kan berätta för honom hur du är och vara dig själv. Tysta människor kan också ha bra vänskap.
 •  
 • Var alltid dig själv. Ändra inte för plötsligt, eftersom folk kan oroa dig om du var en högljudd person tidigare.
 •  
             

Varningar .

    
   
 • Vissa människor kan lämna och glömma dig, men kom ihåg att du fortfarande kan vänja med personen eller skapa nya vänner. Det är inget fel med det, om du är en tyst person, kom ihåg!
 •  
             

Vad du behöver .

    
   
 • Bestämning
 •  
 • Förtroende
 •  
 • Kreativitet
 •  
        
Ungdom populär:
Gör ett handled corsage.

Vet om du kan kyssa väl.

Hälsa ett brutet hjärta.

Vet om du kan kyssa väl.

Få ut det mesta av sommarsemestern som tonåring.

Var en elegant dam.

Kör som en diva.

Var konsekvent.

Övertyga dina föräldrar om att köpa dig en iPhone.

Afro hår styling och grooming.

Håll inte längre kross på sin förälskelse.

Anleda någon.

Var cool.

Övertyga dina föräldrar om att köpa dig en iPhone.

Var avstängd.

Gör porrplåster själv.

Få din förälskelse att likna dig.

Kyssar sin vän.

Ombygga ditt sovrum.

Se till att folk väljer dig.

Var inte blyg med tjejer.

ako woman