Home \ ungdom
 

Bli en punga.

 

Är du redo att ge dig en enkelbiljett till "Cougartown"? En cougar kan definieras som en kvinna i hennes sena trettiotalet eller fyrtiotalet, som är framgångsrik, oberoende, varm och redo att träffa yngre män. En cougar handlar om attityd - om du har det, kommer ingen att döma dig och du kommer att vara på väg till en sexuell återfödelse. Om du vill veta hur varmare än fru Robinson eller Miranda är från "Sex and the City", följ dessa steg.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Utseendet  ,

    
   
 1.            1      Försök inte se ut som en tjugoårig kvinna. Medan det finns saker du kan göra för att se sexigare ut än du redan är, bör ditt mål inte vara att se så ung ut som någon som kan vara din dotter. Om du försöker klä dig som en tjugoårig, klä upp som en tjugoårig och bär en tjugoårig hår, så kommer du äntligen se ut som om du låtsas vara något du inte är. Att vara en kupa innebär att du accepterar din ålder och ser ännu varmare ut - och har inte en lacy top eller ett par skor som gör att du ser ut som en student. 
    
  • Naturligtvis kan du handla på Forever 21 om du tycker att en outfit ser riktigt bra ut. Men du är mer lycklig att hitta sexiga kläder i butiker där du brukar handla.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Förnya din frisyr. Höjdpunkter fungerar bra eftersom de täcker upp det grå håret som har börjat visa sig och ger det en jämnare färg. De flesta cougars vill ha en sexig, yngre frisyr. Se bara till att ditt hår passar ditt ansikte och passar din ålder och din figur. Försök inte bära en super kortklipp som Miley Cyrus om du inte tror att han har rätt för dig. Du kan försöka förnya ditt utseende genom att skaffa dig en ponny eller steg eller klippa hår som har blivit så länge att det har börjat se lite strängt ut. 
    
  • Du kan bära en kortare bob om du tror att ditt långa hår är för rörigt och orimligt, men du bör vara försiktig. När allt kommer omkring vill du inte att ditt hår klipps så kort att det går i riktning mot mormors utseende.
  •  
  • År sedan sönder medelålders kvinnor håret mer "rimligt" och låt skräcken gå igenom. Detta är inte fallet idag. Det handlar om vackra, snygga, sexiga hår. Tänk på Jennifer Aniston och Demi Moore, inte Martha Stewart. (Men kom ihåg Helen Mirren, om du vill ha grå, men sexigt hår, behöver du bara en bra frisyr kombinerad med en oberoende hållning.)
  •  
         
 4.  
 5.             3      Förnya din garderob. Välj klänningar och skor som för närvarande är i mode. De senaste stilar och stilar används alltid av kraftiga pumpar. Det betyder inte att du måste shoppa i stadens dyraste butiker, men du borde hitta kläder som smickrar din kropp och får dig att se väldigt varmt ut. Vid datum bör du bära kläder som betonar hur varmt och i form din kropp är eller hur bra dina kurvor är. Om du har en låtdräkt, bränna den just nu. 
    
  • Visa dina preferenser. Om du har oemotståndliga ben, visa dem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kom i form. Även om vissa säger att när du väl vänder 40, kan du inte göra någonting för att bekämpa flabbiesna. Cougarsna säger: "Gör det bara halvvägs!" Du kan se så bra ut som du vill när du är koncentrera sig på det. Och även om du inte vill se ut som en modell på catwalken, så är det bra också. Gå till gymmet ofta tillräckligt för att känna dig bekväm i din kropp och känna att du har en hälsosam livsstil. 
    
  • Men glöm inte att även böjningar kan vara extremt sexiga, förutsatt att du fortfarande är i form och graciös. Gör vad som passar din kroppstyp.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Inställningen  ,

    
   
 1.             1      Var oberoende. En sann Cougar är självständig - ekonomiskt och känslomässigt. Medan det skulle vara roligt att träffa och umgås med en kille eller ens ha en romantik, behöver du inte "slå" en ny kille varje gång du går ut. En riktig Cougar känns bekväm nog med sig själv och behöver inte ögonljus bredvid det för att känna sig helt. Du borde ha dina egna vänner, dina egna hobbyer och din egen betydande karriär eller passion, snarare än att vara beroende av en man för att du ska känna dig komplett. 
    
  • Killarna du träffas kommer att vara vana vid att unga tjejer försöker att fånga hela tiden. Du kommer visa dem att du skiljer sig från dessa tjejer eftersom du inte "behöver dem". I gengäld kommer de att begära dig allt mer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta avslag lugnt. Om du syftar till att vara en Cougar, vet du självklart att du bryter mot många människors traditionella idéer om hur en kvinna i din ålder ska bete sig. Och det är bra. Det är upp till dig att välja din livsstil och vara stolt över att vara den kvinna du är. Om det är därför gör vissa män roligt med dig - eller, troligen, några andra kvinnor - lär dig då att skaka av det och fortsätt fortsätta göra saker. Du har inte tid för det. 
    
  • Om folk retar dig för att du flyttar genom klubbarna istället för att stanna hemma, oroa dig inte om det. Du kliver bara på det och lever det liv du vill ha. Alla har sin egen definition av lycka.
  •  
  • Men en Cougar tänker inte på att misslyckas med datum. Hon vet att det finns män som kommer att dyrka henne för sin skönhet och erfarenhet, och eftersom hon väljer rätt man när det passar henne, kommer hon aldrig att sakna datum. Kom ihåg att målet inte är bindande, och bara vill ha kortsiktiga relationer och vara väldigt sexig gör yngre män extremt. De har också möjlighet att lära sig genom den äldre kvinnans erfarenhet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kasta bort ditt bagage. När du är i fyrtiotalet är det mycket troligt att du har upplevt en del motgångar fram till denna punkt i ditt liv. Kanske de var professionella, kanske du är skild, eller kanske har du problem med att hantera dina små barn. Oavsett dina problem är, bör du alltid försöka skjuta dem åt sidan när du går ut. Om du seriöst vill datera den unga mannen du träffade kan du kanske öppna dig själv, men försök att hålla sakerna roliga och avslappnade när du går ut i dateringsvärlden. 
    
  • Det betyder inte att du ska ligga om du bara får en skilsmässa eller något liknande. Försök bara börja med de enkla sakerna och tala om mer allvarliga ämnen senare.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Beam självkänsla. Om du vill vara en cougar måste du internalisera detta. Skriv in ett rum som om det tillhör dig och inte som om du hade en känsla av att du sprängde in i din dotters examensfest i din egen källare. Visa killarna att du älskar hur du är, älskar ditt liv och är nöjda med vad du gör. Smile, gör ögonkontakt och stå stolt och rak. Var optimistisk i konversationer och visa människor att de borde vara glada att vara i ditt företag. 
    
  • Om du vill ha en tight klänning och höga klackar i fyrtiotalet, måste du verkligen vara självförsiktig. Om du har rätt hållning vil alla ögons ögon vila på dig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var stolt över din erfarenhet. Tänk inte att alla åren du har spenderat i dating, i ett äktenskap eller i världshistoria är värda ingenting. Det här är annorlunda än att kasta ditt bagage överbord; Du bör inse att du är en erfarenhetskvinna och stolt över allt som människorna i ditt förflutna och nutid har lärt dig. Om du redan hade tre jobb, var stolt över det. Du bodde i fem länder? Ännu bättre. Försök inte spela ner alla roliga och spännande saker du har gjort i livet - de kommer bara att få dig att låta mer imponerande. 
    
  • När du träffar en ny man, berätta om de stora sakerna du har gjort. Han kommer att hitta dig ännu mer fantastiska.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Var stark och visa den andra din bästa sida. Yngre män och kvinnor, kamrater och kamrater har livserfarenhet från en kvinna som inte tvivlar på sina val och vet hur hon får vad hon vill, lockas eller inspireras. Det här är även dags att vara en bra mentor för att yngre människor ser upp till dig. du hjälper dem och hittar dig användbar och anser det viktigt att förmedla sin kunskap till dem. Om du känner att du inte är redo att få den smaken, tänk på vad du har uppnått och hur du har uppnått det. Det är dags att stå upp och vara den kvinna som du känner djupt inuti att du är henne; Livet väntar inte för alltid, och nu är det dags att ta tillfället i akt. 
    
  • Tänk på vad det krävde för att få ditt nuvarande jobb eller rutin. Har du imponerat din chef med dina kunskaper eller gjort oskadliga beslut? Är du en av de bästa inom ditt område och varför respekterar dina kollegor dig?
  •  
  • Kom ihåg alla saker du gör bra. Är du en bra mamma med ett galet hus under kontroll? Eller är du en haj i styrelserummet som vanligtvis lyckas ålägga blatanta medlemmar av styrelsen på dig?
  •  
         
 12.  
 13.             7      Sluta känna dig skyldig för andra. Med ålder och erfarenhet inser många för ansvariga kvinnor att de alla har sina egna problem och de behöver inte oroa sig för dem längre (om de brukade göra det). Låt dessa familjemedlemmar och vänner som förlitat sig för mycket på dig hitta sin egen livsstil vid denna tidpunkt. Släpp ut dig försiktigt eller modigt beroende på vem du har att göra med och låt folk fatta sina egna beslut så att du är fri och kan träffa dina. 
    
  • Lär dig att släppa folk som gör ditt liv värre. Du behöver inte folk att råna dig av din energi, använda dig till deras fördel eller sätta dig ner. Ingen cougar med respekt för sig själv tillåter detta.
  •  
  • Att vara kall och avlägsen betraktas ofta som grym. Men det är en konst och sådant beteende är nödvändigt för vissa människor att förstå budskapet och inse att de inte längre är en del av ditt liv. Akta dig för scroungers, exploitörer och narcissister.
  •  
  • Gör det dig lite förvirrad att vara den som tar kontroll och får vad hon vill? Inse att att ha kontroll och få det du vill ha är åtgärd som många män tar för givet. Cougar lär sig detta till sin fördel, att få makt och respekt.
  •  
         
 14.  
             

  Del 3      Projaktjakt  ,

    
   
 1.             1      Sök på rätt ställe. Om du vill hitta yngre män, jag. 25-åriga eller yngre män, då kan du inte gå till de platser du normalt skulle gå, till exempel trevliga restauranger eller spa. Du måste gå till finansdistriktet, en sportbar eller en spelnatt för happy hour, eller kolla in barer och klubbar i ditt grannskap för att träffa en yngre publik. Det betyder inte att du måste mixa med det vanliga folket eller gå till en bar som endast serverar 2 euro drycker, men det betyder att du måste gå till platser som en yngre kille skulle vilja ha och att de har råd med kunde. 
    
  • Om du letar efter riktigt unga killar, gå till barer som lockar till publiken. Se bara till att din kille får lov att dricka lagligt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hitta rätt kille. True Cougars möter inte med kamrater (eller äldre) män. Vid denna tidpunkt har du varit tidigare, provat det och denna åldersgrupp lämnade mycket att önska. Det viktigaste att vara en cougar är hittills yngre män vars upplevelser och sinne är fräscha, entusiastiska och mer kvinnevänliga. Självklart borde du undvika att träffa någon under 20, för att du kanske arbetar med minderåriga (mindre partner) och kom ihåg att du är gammal nog att vara modern för någon så ung. 
    
  • Även om du gillar unga män borde du försöka stanna hos en åldersgrupp där du kan vara deras datum men inte deras mamma. Trots allt vill du inte spela sjuksköterskan för en omogad brud som fortfarande försöker att hitta i livet.
  •  
  • Letar efter självsäkra, sexiga och välklädda unga män. Försök att göra ögonkontakt; om de möter din blick och återfår det, går det bra.
  •  
  • Undvik unga män som uppenbarligen har problem med sin osäkerhet. Du måste växa upp utan lektionen du kan lära dem. Din erfarenhet och sexiness kan vara det sista suget av hennes ömtåliga ego.
  •  
  • Välj mellan män du älskar och män du datum. De du gör vänner med är dina långsiktiga vänskap (med eller utan fördelar); De som du är dating tenderar att vara kortsiktiga, kanske till och med en natt står och du blir lätt av med dem.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lär honom något om livet. Fördelen med att vara en cougar är att du har mycket erfarenhet och vet vad du ska göra med det. Så, om du träffar en kille och gillar att spendera tid med honom, då borde du lära honom något utan att låta som sin mamma eller lärare. Det behöver inte vara för allvarligt. Beställ honom din favoritdryck eller ge honom råd om hur man får en kampanj. Låt honom veta att det är kul att spendera tid med dig och att du också har kunskap. 
    
  • Du kan göra så länge du inte skakar hans maskulinitet. Lär honom något utan att känna sig omedveten.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lär honom något i sovrummet också. Detta fungerar utan ord. När du är i sängen med killen behöver du inte följa hans riktlinjer. Hej, han är 22 och hade förmodligen samma tråkiga kön med sin ex-flickvän från skolan tills han såg dig och dina otroliga drag. Vänta inte på honom att ge dig vad du vill ha; visa honom hur man gör det. Det slår på när du tar initiativet och du kommer båda att vara tacksamma att du har tagit dig tid att visa honom vad som händer. 
    
  • Unga män är tacksamma i sängen och älskar äldre kvinnors erfarenhet. Killar i deras tidiga tjugoårsåldern är också mer i sitt sexuella klimax än män i din ålder, så njut av dessa fördelar.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Oroa dig inte om åldersskillnaden. Om du bara vill ha roligt med din nya pojkeleksak måste du sluta med att nämna det faktum att han är ung nog att han skulle kunna vara din son. Det är inte viktigt. Det viktiga är att du spenderar en bra tid tillsammans och fortsätter att göra det... istället för att oroa sig för att han inte ens är tillräckligt gammal att hyra en bil. 
    
  • Nämna inte det, och om det kommer upp, skratta bara. Du kan lära dig något utan att påminna honom om att han bara är hälften av din ålder.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Håll överdelen i förhållandet. En cougar tillåter aldrig mannen att ta kontroll över hela förhållandet, även om det får honom att tro det är fallet. Var ett steg före mannen och se hans nästa steg framåt. Var redo att gå när som helst om han ska vara för allvarlig eller om förhållandet går i fel riktning. br & gt; 
    
  • Det är din ultimata kraft; Var bara lugn, fortsätt att driva din långsiktiga plan att fortsätta att vara fri och allt kommer att bli bra.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
En tjej som kysser på bio.

Dansar på en skola boll.

Slår ut ur huset på natten.

Behaga som joker.

Använd goda män.

Gör porrplåster själv.

Var smart och klok.

Känn om en pojke tycker om dig i skolan.

Var speciell.

Övervinna avundsjuka.

Se ut som Rihanna.

Kom i form som tonåring.

Berätta för din flickvän att du älskar henne.

Vad en söt emo tjej ser ut.

Ha kul under julhelgen.

Vad Kim Kardashian ser ut.

Dölj en näshörning framför dina föräldrar.

Berätta för en pojke som du älskar honom.

Klä som en indie hipster.

Var som Spencer Hastings från Pretty Little Liars.

Gör en pojke avundsjuk på sms.

ako woman