Home \ ungdom
 

Var rolig i klassrummet.

 

Alla vill vara roliga på skolan. Skratt är verkligen smittsam! Att vara roligt kan göra dig mer populär och hjälpa din sociala status. Det är dock svårt att hitta rätt medelmåttighet. Genom hårt arbete och övning kan du lära dig att vara rolig i skolan.

              

Förfarande .

    

    1      Förståelse av komedi  ,

    
   
 1.            1      Tänk på vad du tycker är roligt. Humor fungerar bäst när det är riktigt, så försök ta reda på vad som är mest naturligt för dig. Tänk på vad du tycker mest roligt och vad du tycker om. Är du någon som gillar att spela tricks på andra? Gillar du att berätta skämt? Är du någon som gillar att lura sig runt? 
    
  • Naturligtvis kan du prova nya saker och försöka expandera din repertoar, men du kommer förmodligen snart inse att vissa saker är viktigare för dig än andra. Var inte rädd för att utveckla din egen komedi.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Det finns några grundläggande roliga situationer. Du och dina klasskamrater har förmodligen en viss smak, men det finns en hel del grundläggande inställningar som verkligen alla tycker roliga. För att vara en humoristisk person måste du ha möjlighet att snabbt identifiera möjligheter som skapar en grund för komedi i vardagliga situationer. 
    
  •   Smärta är en stor vanlig utlösare av skratt. Det finns en anledning till att känslan av ett skämt på engelska kallas en "punch" -linje (och som en punch line) och varför från Bugs Bunny till MTVs "Jackass" skådespelarna skadas för att få folk att skratta: Människor hittar smärta och olyckor bara roliga. När du till exempel stöter på musikbenet, när du sätter dig ner i skolan, överdriver smärtan genom att hylla och rulla på golvet; dina klasskamrater kommer att skratta åt varandra.
  •  
  • Allt som är olämpligt uppfattas också som humoristiskt av människor. Saker som uppenbarligen inte har någon koppling till föregående situation, oväntade reaktioner på händelser... alla dessa är situationer som utgör "komedi". Denna absurditet fungerar också bra för att eliminera ångest i situationer som kan sluta dåligt. Till exempel, om alla dina papper faller till golvet i klassrummet, så kommer folk troligen att hitta det roligare om du uppmärksammar dem (istället för att bete sig som om det inte hände), eftersom de inte förväntar dig att reagera på det sättet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta reda på vad din publik tycker är rolig. I skolan består det förmodligen av två grupper: dina klasskamrater och din lärare. För att bäst visa upp din komedi talang måste du tänka på vad människor tycker om roliga. Skämt som hänvisar till popkultur, puns och skämt samt skådespelande humor är ofta tillförlitliga komediekällor. 
    
  • Titta på de "roliga" barnen i skolan. Vad gör du? Hur berättar du om dina skämt? Så du kan samla idéer eftersom de lockar folkens uppmärksamhet. Men du behöver inte efterlikna någon.
  •  
  • Se till att du vet vem som har kul och vem är förmodligen skadad. Det är mycket viktigt att du lämnar din humor till människor som uppskattar det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hitta rätt balans. Du kanske vill ha rykte som en "klassclown", men kom ihåg att det är viktigt att veta att det finns en skillnad mellan roligt eller stötande. Du borde verkligen inte göra skämt som skadar eller lurar på en annan person. Kom ihåg: Du vill vara rolig och inte bli en mobbning. 
    
  • Om du lurar på skolan är det bäst om du känner människor väldigt bra. Om du är ny i klassen, börja små och sedan bredda dina skämt så att människor kommer att hitta dig rolig men inte skandalös.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Känn dina gränser. Det finns tillfällen när alla skrattar på klassklownen, men det finns också stunder när du irriterar människor när de stjäl. Överdriv det inte och sluta luras om du blir frågad.                 
 10.  
             

    2      Känn din personlighet  ,

    
   
 1.             1      Ha tro på dig. Seriet skapas av sanning; hon måste komma från insidan så att hon är rolig mot andra. Även om inte många människor skrattar först bör du försöka vara äkta. 
    
  • Vissa människor är naturligtvis mer humoristiska än andra. Oroa dig inte, även om du inte är rolig av naturen, kan du öva att sprida din humor framgångsrikt.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Värt dig själv i dina skämt. Många professionella komiker, till exempel Kaya Yanar och Michael Mittermaier, gör själva målet för sitt eget skämt - särskilt med de gemensamma skämt. Detta kallas "sikta" - det lugnar människor ner, eftersom de då har mindre att oroa sig för att göra roliga av dem.  
    
  • Nedbrytning är mycket vanligt, t.ex. i skämt om advokater som ofta berättas av advokater själva! Till exempel är detta skämt baserat på det gemensamma antagandet att advokater är korrupta: "Varför hajar inte biter advokater? Eftersom de inte gillar att attackera sig själva! "
  •  
  • Devaluing själv är också bra för att avvärja attacker från andra. Om du är rolig om att vara dålig på organiska eller med fula glasögon, ska du avväpna de människor som annars hade försökt att reta dig med dessa saker.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd elementet av överraskning och felriktning i din komedi. Ofta hittar människor en oväntad punchline eller twist extremt roligt. Skillnaden mellan deras förväntningar och vad som faktiskt händer kan leda till stort skratt. 
    Till exempel kan du fråga din lärare om han skulle straffa dig för något du inte gjorde. Om han säger nej, kan du svara: "Bra, jag gjorde inte mina läxor." Det skämt är bäst när du har gjort dina läxor, eftersom det finns två oväntade vändningar.  
         
 6.  
 7.             4      Du måste utveckla en känsla av vem som gillar din komedi. Att vara vittig handlar om att dela erfarenheter värderade och förstås av andra. Om du skojar om något som dina klasskamrater känner på samma sätt som du gör - t.ex. hur svårt matte är eller hur motbjudande mat smakar i cafeteriaen - då är det troligt att människor hittar dessa skämt roliga.        
 8.  
 9.             5      Bygg styrkor från dina svagheter. Stå vid dina svagheter. Om du är klumpig av naturen, skämm dig inte. Detta kan vara ditt varumärke! Folk tror ofta att självförtroende är mycket roligare.       
 10.  
             

    3      Ta hand om din komedi  ,

    
   
 1.             1      Arbeta med din sarkasm. Sarcasm är en klassisk komponent för humoristiska människor och kan till och med hjälpa dig träna din hjärna! Sarkasm är en "sann lögn" och arbetar genom att säga det exakta motsatsen till vad du tycker. Om din lärare meddelar läxorna kan du säga, "Jag tror att du inte gav upp tillräckligt! Kan vi få mer läxa, snälla? " 
    
  • Du kan också använda sarkasm genom att svara på en sarkastisk kommentar från en annan person. Om någon gjorde en sådan anmärkning, kan du säga, "Wow, sarkasm! Hur original är du! ". Det här är en rolig kommentar eftersom å ena sidan du säger att "sarkasm är original", men å andra sidan säger du "sarkasm är inte original". Detta är ett svar som är dubbelt roligt, eftersom du använder sarkasm för att kritisera sarkasm.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Missförstå något som någon säger att du ska göra. I denna teknik måste du spela med ordet tvetydighet. Det kan vara väldigt roligt om du väljer rätt ögonblick noggrant. 
    
  • Du kan också prova på din lärare. Till exempel, om din lärare säger "Du kan inte sova i klassen", kan du säga, "Jag vet, jag satsar om det var lite tystare, det skulle fungera."
  •  
  • Denna metod fungerar bara med personer du känner väl. Att tillämpa den här metoden på personer som du inte vet mycket bra kan orsaka att du skadar deras känslor eller förolämpar dem.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör roliga kommentarer med din lärare. Om din lärare inte är så allvarlig, fungerar den här metoden särskilt bra. Till exempel, om din lärare Att säga en mening som börjar med "När jag var barn" kan du avsluta meningen genom att säga "Låt mig gissa dig att du cyklade på en dinosaur!". 
    
  • När du pratar med din lärare, borde du vara rolig men inte stötande. Om din lärare är känslig för sin vikt, så skämta inte om det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Föreställ dig skämt hemma. Det är viktigt att det ser ut som om skämt kommer lätt över dina läppar. Öva skämt hemma framför spegeln så att du inte börjar skratta dig själv när du berättar dem för dina vänner senare. 
    
  • Se till att dina skämt och puns passar ämnet. Om du skojar med ett skämt om ett matematiskt ämne, ska du inte berätta det skämt i engelska lektioner!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Besvara en fråga som du inte har blivit ombedd. Om läraren frågar dig något, svara med ett helt annat svar. Detta kan vara så godtyckligt som "banan" eller ett riktigt svar på en helt annan fråga. 
    
  • Använd inte den här metoden så ofta! Om du reagerar så ofta, är din lärare förmodligen bara irriterad med dig, eller dina klasskamrater tror att du stör läxan.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ta rekvisita till skolan. Dessa kan vara en stor hjälp, speciellt för punkskämt. Du kan t.ex. Ta med plastfolie. 
    
  • Situationskomedi fungerar lika bra med rekvisita. Till exempel, om din lärare ofta till dig och klasskamraterna säger att "allt går i ett öra och å andra sidan tillbaka", då kan du hålla en bomullsboll över dina öron. När din lärare frågar varför du har bandat dina öron kan du säga att du försöker hålla allt i åtanke!
  •  
         
 12.  
 13.             7      Arbeta på din skådespelande komedi. Du kan t.ex. höj din hand i luften och gör fredsskylten. När din lärare ringer dig kan du säga att du inte ville säga någonting, bara ville annonsera världsfred. Det roliga här är att din lärare inte ska vara arg på dig, annars skulle han vara arg på fredsskylten själv. 
    
  • Skådespelande komedi kan vara väldigt roligt, men kom alltid ihåg att inte göra det roligt för andra eller att förlåta dem. Du kan till exempel inte efterlikna ett funktionshindrat barn i din klass det är inte roligt, menar bara.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Heck skadliga pranks. Pranks som är medelvärda eller skadade någon är inte roliga, men det finns många sätt att spela en prank på någon som är ofarlig och samtidigt mycket rolig. En gymnasieklass i USA har t.ex. en gång förlovade en mariachi band så att de sprang efter rektor hela dagen. Regissören tyckte att det var så roligt att han meddelade det på Twitter.        
 16.  
             

Tips .

    
   
 • Ta tid för att utveckla den personliga sidan av din personlighet. Du måste försöka flera saker innan du får reda på vad som passar dig.
 •  
 • Försök inte ändra din personlighet. Den bästa komedin är när du är autentisk och berätta något som du tycker är roligt och det gör att du mår bra.
 •  
             

Varningar .

    
   
 • Var inte en däggdator eller en mobbning. Det är inte roligt att förolämpa, förnedra eller skada andra.
 •  
 • Pratar för mycket om det, berättar offensiva skämt eller kommenterar det kan få allvarliga konsekvenser. Du kan behöva gå till regissören eller frihetsberövande, sakna några dagar semester eller ens utvisas från skolan.
 •  
 

<91112>             Läs mer... (5)      

Ungdom populär:
Var rolig utan att berätta skämt.

Att hantera det faktum att du fångade dina föräldrar i kön.

Rita en pojkes uppmärksamhet på dig.

Få en pojke att erkänna att han gillar dig.

Bli en Raver.

Var en sexig tonårsflicka.

Klä som en skridskoåkare.

Var avstängd.

Behave som en katt.

Njut av att vara tonåring.

Skrämmande.

Njut av att vara tonåring.

Med dina föräldrar kan du ta en resa ensam.

Få din förälskelse att likna dig.

Flörta med en tjej i din klass.

Att vara smart.

Undvik playboys.

Var som en prinsessa.

Att vara en stark tjej.

Kunglig förekomst.

Var rolig.

ako woman