Home \ ungdom
 

Vinn en gata kamp.

 

Du bör aldrig försöka lösa ett problem på gatan med fysiskt våld. Först försök att lösa en konflikt eller ett problem med ord. Men om du befinner dig i en situation där du måste försvara dig själv, då borde du känna till den grundläggande taktiken för gatukämpar för att inte bli skadad och vinna. Om du vill undvika en kamp kan du känna dig trygg och självförvissad när du konfronteras med någon som är redo att använda våld. För att göra detta måste du lära dig att försvara dig själv och lära dig rätt kampsporttekniker och taktik för att slå din motståndare.

              

Förfarande .

    

    1      Försvara dig själv  ,

    
   
 1.            1      Kom alltid ihåg din säkerhet. Du kan inte välja om du befinner dig i en svår situation. Men det finns saker du kan göra för din säkerhet om du måste försvara dig själv. Kämpa om möjligt inte mitt på gatan, på den svåra trottoaren, på betong eller ställen med skarpa kanter som konkreta steg. 
    
  • Om angriparen drar ett vapen som en kniv eller ett rör, ska du bara försöka springa bort.  
  •  
  • Om någon vill råna dig på gunpoint, ge honom vad han vill. Riskera inte att du är allvarligt skadad eller dödad.
  •  
  • Ibland innebär självförsvar och självförsvar att de måste böja sig för våld för att kunna leva.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Anfall motståndarens mjuka mål. Åtkomst till t.ex. Ansikte, tempel, nacke, njurar och solar plexus för att inaktivera motståndaren. Du kan också klia, bita, spotta, dra håret eller angripa ögonen. Du försvarar dig mot en våldsam angripare och kämpar inte i en ring där det finns regler. Gör allt du kan för att säkerställa din säkerhet. Finger i ögonen och slå nacken med slag. 
    
  • Näsblåsor leder till suddig syn och smärta. Så fienden kan vara så dazed tillräckligt länge att du kan springa bort.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Attacka benen. Lågspark mot tibia, fotled, inuti kalv och lår och knäskydd (när benen är rak). Rikta inte högre än knä eller midja, motståndaren skulle annars kunna ta ditt ben. Om du har ett objekt, t.ex. En baseballbat eller ett rör, då kan du också sikta på benen. Om din motståndare inte kan gå eller förfölja kan du flytta till säkerhet utan att behöva fortsätta slåss.       
 6.  
 7.             4      Anfall din motståndare bakifrån. Anfall bakifrån är svårt att se och undvika. I en riktig kamp är det inte feg att attackera bakifrån. Titta på din rygg och attackera din motståndares. Flytta sidled och cirkla din motståndare. Om du angriper motståndarens ben eller håller armarna under kontroll bakifrån, kan du kanske hålla fienden nere tills hjälp kommer.       
 8.  
 9.             5      Ge motståndaren en snabb, hård huvudspark. Ramar övre delen av pannan på näsan och ansiktet. Med en huvudstöt kan du k.o. slå eller bryta hans ben på hans ansikte. Du bör vara försiktig med att mata hakan och slå den med huvudet. Mål mot motståndarens ögon, näsa och mun.        
 10.  
 11.             6      Lär dig rätt handtag. Med rätt grepp kan du få kontroll även om din angripare är mycket starkare än dig. från den brasilianska Jiu-Jitsu, Sambo och brottning. Lär dig att subdue, slå och kasta din motståndare om du vill avsluta kampen snabbt. Det är också mycket viktigt att kontrollera positionen när kampen fortsätter på marken.                  
 12.  
             

    2      Använd strategier  ,

    
   
 1.             1      Var uppmärksam på din omgivning. Förutom olika saker som du kan använda som vapen eller fällor är det väldigt viktigt att vara uppmärksam på var du går. Detta gäller särskilt när motståndarna överstiger dig. Använd alla dina sinnen. Titta inte bara om utan mål. Koncentrera dig på vad du kanske behöver göra.       
 2.  
 3.             2      Stå på ett säkert avstånd. Du bör hålla ett säkert avstånd till motståndaren om du inte är redo att slå. Fienden måste vara nära dig att slå dig. Om du är utom räckhåll, då kan han inte slå. Försök att möta motståndaren i sidled och inte möta honom direkt. Kom ihåg att motståndaren kan stå på sin egen väg. Var alltid uppmärksam. Du kan låsa upp dina armar så att du kan hämta dem och skydda ditt ansikte när du attackeras.       
 4.  
 5.             3      Få ett vapen. Enligt reglerna för "motiverad kraft" kan du använda så mycket kraft som krävs för att säkerställa din säkerhet. Om du ritar en kniv (eller annat vapen) och angriparen fortsätter konfrontationen, så tvingar han dig att försvara dig själv. Överlevnad är din prioritet. Din metod är att skada eller skrämma din motståndare så att du kan springa bort. 
    
  • Leta efter ett vapen, t.ex. en broomstick, en baseballbat eller locket på en papperskorgen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Närmare när du är redo att attackera. De flesta tycker att det är obehagligt och överraskande när de närmar sig attacker. En annan fördel med närhet är att angriparen inte helt kan utöka sina armar. Detta minskar kraften i ett slag. Försök att krossa personen till marken och få kontroll över kroppen. Om han ligger på ryggen, kan han inte slå så svårt som när han står.       
 8.  
 9.             5      Håll dig så avslappnad som möjligt och ta ett djupt andetag. Ju mer avslappnad du är, ju svårare du kan slå och desto mindre mottagliga är du att skada. Reglera din andning genom att andas djupt genom näsan och utandas genom munnen. Korta, grunda andetag gör dig tröttare snabbare. Detta kan få din motståndare att få en fördel.  
    
  • Ju mer upphetsad och stressad du är desto snabbare kommer du att uttömma i en kamp.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Sitt ner säkert, så att du stannar på fötterna. Sätt benen axelbredd och böj knäna. För en oerfaren kämpe är det väldigt farligt att gå ner. Speciellt om motståndaren har ett vapen-, hjälpar- eller kampupplevelse på marken. När du kommer ihop med din motståndare, försök att komma undan på något sätt du kan.        
 12.  
             

    3      Undvik kamp  ,

    
   
 1.             1      Lämna kampen. Det är uppenbart, men det är bäst att vinna en gatekamp genom att inte komma in i den. I de flesta gatukampar finns en varning om den faktiska fysiska aggressionen. Försök att lösa en tvist innan det kommer till en riktig kamp. Håll dig lugn och stabil i verbala konfrontationer. Men var beredd att be om ursäkt om det behövs. Håll dig neutral och inte konfronterande. Du kan försöka be om ursäkt till personen. Förklara att du inte tänkte att ångra henne. 
    
  • Tecken på någon som är redo att slåss är knutna nävar, en aggressiv inställning, skrikande eller svärande.  
  •  
  • Du kan säga något som: "Hej, jag är ledsen, det är hur det hände med dig. Jag menade verkligen inte på det sättet. Ursäkta missförståndet. "
  •  
  • Om personen fortsätter att närma sig dig, kom ihåg att hålla händerna uppe eller korsade vid en attack. Säg något, "Hej man, gå tillbaka!" Eller "Jag vill inte slå mig, vänligen håll lite mer avstånd."
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vet när och hur du måste gå. Om du är outnumbered eller outnumbered, eller bara ute för att slåss, bör du ta den första möjligheten att springa till en offentlig, upplyst plats där det finns andra människor. Om du flyger mitt i en konfrontation, försök att stoppa dina motståndare så gott som möjligt av av hinder. 
    
  • Om du kan, ta med en dumpster, bil, buss eller annat hinder mellan dig och angriparen - desto mer desto bättre.
  •  
  • Gå på smala stigar, t.ex. mellan bilar, i en smal trapphus eller korridor. Detta förhindrar att dina motståndare kommer ihop.
  •  
  • Om du vet att du inte kan springa bort från dem, försök inte. Om de får dig (särskilt flera angripare), förlorar du kampen eftersom du saknar energi. I den här situationen borde du vända dig och försvara dig själv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var så hög som du kan. Vara inte blyg från att ringa till hjälp eller skrika. Leta efter myndighetsfigurer som polis eller säkerhetsvakter. Högt samtal ger oönskad uppmärksamhet som dina angripare förmodligen inte gillar. De är också distraherade och kan panik, så de kan inte slåss så effektivt. När andra ser en potentiell kamp, ​​är det mer sannolikt att avskräcka attacker från att använda fysiskt våld. 
    
  • Du kan ropa något som, "Hjälp! Killen attackerar mig och vill skada mig! "Eller" Jag behöver hjälp, någon kan ringa till polisen! "
  •  
  • Om du frågar någon om hjälp, stäng av en person och titta honom rakt i ögat innan du ringer.
  •  
  • Om du gör en scen, kanske din angripare bara går bort.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Flyga så snart angriparen eller inkräktarna är inaktiverade. Ring polisen eller en annan myndighet så snart som möjligt. Berätta var du är, där attacken ägde rum och beskriv dina angripare. Försök inte hålla positionen och slå alla upp när du kämpar för flera personer. Vid första tillfälle bör du ta flyg.       
 8.  
 9.             5      Be om ursäkt för dina handlingar. Om du gjorde någon så arg att han ville fysiskt attackera dig gjorde du förmodligen något som provocerade honom. Tänk på vad du gjorde, be om ursäkt och gå bort. Försök att förstå den andra sidan och se till att din ursäkt är ärlig. Även om du inte förstår varför han blev så arg, ha medkänsla för sin ilska. Försök att defyta situationen istället för att eskalera den. 
    
  • Om du är Någon skriker och blir arg, säg något som: "Hej, jag är ledsen att jag släckte din dryck. Det är så trångt att jag sparkade dig av misstag. Jag ville inte smita din tröja. Allt ok mellan oss? "
  •  
  • Om du sa något som förolämpade någon, be om ursäkt. Säg till exempel: "Jag menade inte att förolämpa dig. Jag tänkte på det - det var verkligen oförskämt. Jag är verkligen ledsen. Kan vi lämna den där? "
  •  
         
 10.  
 11.             6      Du borde förstå att en kamp är en seriös sak. Du kan bli belastad med övergrepp. Om du har provocerat en kamp och allvarligt skadat den andra personen, kan du bli dömd i en kriminell eller civil rättegång och skickad till fängelse. Påföljderna kan sträcka sig från böter till upphängda meningar till flera års fängelse. I en kamp riskerar du också din egen hälsa, välbefinnande och liv. Du borde göra allt för att undvika en gatukamp. 
    
  • Om du vill bli av med din aggression eller gillar att kämpa, bör du leta efter ett gym där du kan träna kampsport.
  •  
  • Du kan också gå med i en boxningsklubb eller kampsport dojo.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (6)      
Ungdom populär:
Dina föräldrar älskar.

Var irriterande.

Få en pojke att gilla dig.

Att vara en vacker kesse och söt tjej.

Bli av med en stalker.

Kör som en diva.

Gör varje tjej som dig.

Ta reda på om en bra vän är kär i dig.

Hur man bekänner dina känslor till din förälskelse.

Var en tuff kille.

Som en tjej, en tjej daterar.

Som tonåring ser äldre ut.

Gör bara pengar som tonåring.

Vad Angelina Jolie ser ut.

Dina föräldrar älskar.

Hantera svåra tonåringar.

Var inte älskvärd.

Hitta en vän på Facebook.

Hantera det om din förälskelse inte gillar dig.

Gå ner i vikt som tonåring.

Gör en övernattning för tjejer.

ako woman