Home \ ungdom
 

Fick en stil inspirerad av Audrey Hepburn.

 

När folk tänker på skådespelerska och UNICEF-ambassadör Audrey Hepburn, tänker de på nåd, klass, elegans och stil. Audrey visste exakt vad hon tyckte om bäst och vad gjorde det inte. Som Audreys son, Sean Hepburn Ferrer, förklarade senare, kan hans mammas stil beskrivas som "fortsättningen av inre skönhet, förstärkt av ett disciplinärt liv, respekt för andra och hopp om mänskligheten."

 

För många kvinnor är Audrey Hepburns stil fortfarande ett uttryck för tidlös elegans och nåd. Om du också vill inspireras av modeproblem i Audreys stil, här är några bra tips som hjälper dig att hitta dina lager.

                

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ta reda på vad som ser bra ut på dig. I en mycket ung ålder hade Audrey en tydlig bild av vilka kläder som smickrar henne och vilka som inte gör det. Hon var trogen på sin egen personliga stil hela sitt liv och hon var inte rädd att försvara sig charmigt men konsekvent när andra människor ville påverka hennes klädstil. Som en utbildad dansare kände hon sin kropp inuti, så hon visste exakt var hennes preferenser och problemområden låg. Det störde inte henne att erkänna för sig vilka kläder smickrade henne och som inte gjorde det. Du bör också hålla detta tips och acceptera dina svagheter och misstag, eftersom ingen är rädd för dem. Du bör dock hitta minst ett drag som du verkligen gillar och som du vill betona. För Audrey var det hennes extremt smala (55,9 centimeter) midja. Det var därför hon tyckte om att ha på sig saker som samlades i midjan för att få allas ögon på hennes chokladsida. Oavsett vilka kroppsdelar du gillar bäst om dig själv, var inte rädd för att placera dem i rampljuset. 
    
  • Skräddarsydda kläder ser alltid fantastiskt ut som det passar perfekt med din unika kropp. Så det lönar sig att investera i några klassiska, tidlösa kläder som skräddarsys för dig. skillnaden mellan off-the-peg kläder och skräddarsydda bitar som smickrar din kropp perfekt är anmärkningsvärt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kolla in några av Audrey Hepburns filmer för att få en uppfattning om hennes elegans och hennes olika stilar. Hennes genombrott kom med Frukost på Tiffany I denna film hittar du otaliga eleganta skott av Audrey. Andra lämpliga filmer för att få känsla för deras modestil inkluderar Sabrina , Tillsammans i Paris , A Sweet Fratz , Charade och Ett hjärta och en krona . Audrey Hepburns enastående modestil har också diskuterats och diskuterats i otaliga böcker. Genom att läsa några av dem får du en bra bild av vilka typer av kläder hon tyckte om att ha på sig, framhäver hennes individuella stil och vilka tillbehör hon älskade. 
    
  • För att Audreys individuella stil verkligen ska gå ner i köttet, bör du också studera din livsfilosofi. Det bästa sättet att göra det är att läsa Audrey Hepburns tillgängliga biografier eller att inspireras av de många citat och visdom som hon delade med allmänheten under hennes livstid. Audrey Hepburns livsfilosofi präglades framför allt av hennes oväldiga tro på kärlekens kraft. Denna tro gav henne en imponerande inre styrka, följde henne under alla omständigheter fram till sin död, och till och med märkbart påverkat hennes mode och stil val.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Enkelt och enkelt är mottot. Audrey avskyde invecklade saker och hennes egen personliga stil, vilket gör henne inget undantag. "Mindre är mer" har alltid varit hennes viktigaste modefilosofi. Faktum är att hon en gång sade: "I själva verket beror det alltid på det som betyder mest: Vad är det viktigaste du vill uttrycka, vad är det viktigaste? Saker blir bara komplicerade när du försöker för många Att hantera problem på en gång ". Hennes samarbete med modehus Givenchy var en återspegling av hennes kärlek för diskret mode och även idag står Givenchys skapelser fortfarande för tidlös elegans, enkelhet och enkelhet. Kom alltid ihåg mantra "enkel elegans" när du sätter ihop din outfit.       
 6.  
 7.             4      Följ inte trenderna. Det är inte meningsfullt att utsätta dig för kortvariga trender om du redan har hittat din personliga stil. Även Audrey var inte imponerad av trender. I själva verket var hennes känsla av tidlöshet baserad på hennes uppskattning av kvalitet. Kvalitet över kvantitet var hennes högsta prioritet. Hennes son, Sean Hepburn Ferrer, tror att Audrey fortfarande är ikonisk för den här dagen eftersom hon en gång hon hittade honom förblev trogen mot sin egen stil fram till slutet av hennes liv och inte återuppfinnade sig varje säsong. Även om Audrey älskade mode ansåg hon att kläder främst var ett verktyg för att komplettera hennes utseende och utseende. Hon tillät inte mode att styra henne. I ditt fall betyder det att du borde begränsa dig till de tidlösa modeklassikerna som du vet från din egen erfarenhet att vara din. Ändå kan du hämta på de senaste trenderna, men bara antydde på och diskret, t.ex. Genom att välja en fin, färgstark brosch eller kombinera en djärv halsduk i de senaste trendfärgerna med ditt klassiska ensemble, överväga säsongsmässiga förändringar som snygga tillbehör att accentuera, men nöja sig aldrig för den senaste modet dikteringen. Det finns bara ett undantag från denna regel: Om den senaste trenden sammanfaller med din personliga stil och ser bra ut på dig, kan du naturligtvis handla som du vill! 
    Audrey spenderade hela sitt liv bort från kortvariga trender. Hon ignorerade inte bara andras senaste modeval, hon kännetecknades också av en stil och en särskild upplevelse som var ganska ovanligt i hennes dag. Jämfört med andra ikoner av den tiden, till exempel Marilyn Monroe och Jayne Mansfield, både busty och blond, Audrey var alltid pojklik, ganska tunn och tunn, brunett och väldigt plankorrig. Hennes svar var att få det bästa av hennes kille och understryka hennes fördelar!  
         
 8.  
 9.             5      Var noga med din kroppsvård. Audrey såg alltid obefläckat, snyggt och snyggt. Hennes kärlek till enkelhet återspeglades också i hennes kroppsvård rutin: hennes smink och styling var alltid subtila, enkla och enkla, även om det i själva verket gjordes mycket arbete för att uppnå det specifika utseendet. Så att du också kan dra nytta av deras enkla, men samtidigt effektiva utseende, bör du framför allt ta hand om ditt hår och få det att klippa regelbundet. Välj en frisyr som passar dig bra och justera din frisyr i enlighet med hur du blir äldre. Var inte rädd för att ha på sig en frisyr som inte är på mode just nu om frisyren ser bra på dig är det allt som spelar roll. 
    
  • Andra människor märker ditt utseende först. Perfekt hud, manikyrade naglar och välskötta hår är därför extremt viktiga för att ge ett bra första intryck.
  •  
  • Om du ser bra ut, kommer du att må bra också. Även om du bara går till snabbköpet under en kort tid ska du klä dig ordentligt och stiligt. Detta ger dig ett säkert utseende som gör det enklare för dig att ansluta till andra personer.
  •  
  • Ta hand om dina kläder. Köp endast högkvalitativa bitar och se till att de håller sig i gott skick genom att tvätta dem ordentligt och följa försiktighetsanvisningarna på etiketten. Se till att din garderob alltid är fri och lagras ordentligt.
  •  
  • Audrey var övertygad om att man alltid ska köpa skor i en storlek större och inte mindre, så att de inte kan deformeras och fötterna inte skadar när de bär.  
  •  
         
 10.  
 11.   6      Överväg att integrera några av Audrey Hepburns fashionabla centerpieces i din egen garderob. Audrey såg några kläder som absolut nödvändiga för hennes individuella utseende. Oavsett huruvida du vill styras av dina rekommendationer är det självklart upp till dig, men du bör åtminstone tänka på om deras kärnstycken också skulle vara en bra match för din egen garderob:  
    
  • En enkel vit blus. I hennes film En hjärta och en krona Audrey hade en enkel vit collared blus. Kort därefter utvecklades denna enkla klädsel till en klassiker av dammodell. De bästa vita blusarna har en knappspärr och kommer utan några utsmyckningar. Audrey tyckte om att knyta sin blus i midjan för att se väldigt smal ut. Om du kombinerar den vita blusen med en blazer, kommer den att passa till kontorsanvändning, om du rullar upp ärmarna, kommer detta att ge ett modernt vardagligt utseende och med kjol och pumpar kan du bära den vita blusen till en elegant middag.
  •  
  • Ett par pumpar med kattungehälsackar: Dessa är pumpar med en kort, krökt häl som borde vara ca 3,5 till 4,5 tum höga. Audrey hade ganska låga men eleganta höga klackar. Vid 170 centimeter lång var Audrey självklart högre än de flesta andra skådespelerskor i hennes tid, så hon ville inte längre betona höjden. Hennes preferens för låghalsade pumpar understrykte hennes klassiska elegans. Dessutom tror många läkare att kattungehälsar har den säkraste hälhöjden för kvinnor.  
  •  
  • Några platta skor. Audreys ursprungliga livslånga dröm var att bli en ballettdansare. Tyvärr hindrade olyckliga förhållanden henne från att uppnå det målet, men hon integrerade helt enkelt den typiska ballerinastilen i hennes vardagliga garderob - och klassiska, platta ballerinas var definitivt en av dem. Plana skor kan kombineras till ett stort antal kläder, t.ex. till byxor och svängande kjolar. Dessutom är de perfekta skor när du vill se mindre (om det är din oro).
  •  
  • En passande byxa kostym: Smarta byxor är ett annat kännetecken för Audrey Hepburn. En byxa eller en kostym i utmärkt kvalitet kan du kombinera som du vill med en mängd andra kläder från din garderob.
  •  
  • The Little Black: Det var Audrey Hepburn som etablerat denna modeklassiker, t.ex. i filmerna Sabrina och Frukost på Tiffany . Den lilla svarta klänningen är fortfarande en häftklammer i varje feminin garderob idag och understryker den långvariga betydelsen av detta mångsidiga plagg. Givenchys lilla svarta klänning, som hon bar i filmen Frukost på Tiffany , auktionerades 2006 för nästan 650 000 euro. Den lilla svarta betraktas som en epitome av enkel elegans. Klänningen ska vara enkel och kryddat med matchande tillbehör. Om du vill veta mer om det är det bäst att kombinera artikeln The Little Black.            
  •  
         
 12.  
 13.   7      Titta även på Audreys förebild i dina dagliga och kontors kläder. När Audrey spenderade tid med sina barn, arbetade i trädgården eller lekte med sina hundar var hon avslappnad och klädd för vardagligt slitage, men hennes kläder hade alltid en viss elegans. Du kan bära dina vardagliga och eleganta dräkter i vardagen och kanske även på kontoret.  
    
  • Audreys favorit jeans, eleganta byxor, capribyxor, khakibyxor och kjolar. För jeans, välj antingen en skinny jeans eller en bootcut cut jeans. Audrey föredrog mörka, klassiska, tvättfria jeans eftersom dessa modeller passar henne och hennes stil bäst. Naturligtvis kan du också välja en modell i en ny nyans eller med en tvätt, se till att jeans ser bra ut på dig. Audrey föredrog tätt passande khakis och denna snitt är för de flesta kvinnor; Återigen, att du kan välja längd och klippa fritt - det viktigaste, byxorna är dina.            
  •  
  • När det gäller toppar, tyckte Audrey speciellt att ha på sig polotröjor, turtlenecks, blusar eller knappt-skjortor och T-shirts. För det mesta valde hon monokroma toppar (helst i vitt) utan logotyper eller prints. Välj en färg som bäst passar din hudton och hårfärg.
  •  Hennes skostativ bestod av klassiska ballerinas, sneakers och italienska mockasiner (hon älskade skodesigner Ferragamo). Skostallen Ferragamo tillverkar skor i olika färger och mönster. Det är bäst att välja en modell som du kan bära i olika tillfällen och kombinera mångsidig. Kom ihåg att Ferragamo skor är inte billiga! Men speciellt för skor som du aldrig ska spara på kvaliteten, för att bekvämligheten kommer först. Det är mycket bättre att ha bara ett par högkvalitativa, robusta skor som håller länge och är mycket bekväma än många modeller hemma som bryter ner snabbt och känner sig obekväm att bära.  
         
 14.  
 15.   8      Välj rätt tillbehör. Audreys stil definierades av några få tillbehör, till exempel:  
    
  • En scarf: Silk scarves kan bäras och binds på så många sätt att det är praktiskt taget omöjligt att lista dem här. Om du äger en blus och sjutton olika halsdukar, har du verkligen sjutton olika toppar! Välj ljusa silke halsdukar på sommaren och cashmere modeller på vintern.            
  •  
  • Mörka solglasögon: Mörka solglasögon ser alltid chic ut och är perfekta för de tråkiga "jag sov inte tillräckligt" dagar.
  •  
  • Långa kvällshandskar. För extra glamourfaktorn på kvällen borde du kombinera din kvällsklänning med svarta långa handskar.
  •  
  • Pärlor: Ett högkvalitativt pärlhalsband hör hemma i smyckeskrin av varje kvinna. Undvik stora, iögonfallande pärlemycken och falska pärlor; investera ganska i en subtil, äkta par pärlörhängen istället för att lägga på ett tjockt halsband av falska pärlor. I filmen Frukost på Tiffany kan du använda Holly Golightlys smycken för att få en uppfattning om vilka glamorösa smycken som Audrey Hepburn kan se ut; I det verkliga livet föredrog Audrey, å andra sidan, släta vanliga örhängen och på annat sätt förlora utarbetade smycken i vardagen.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Var uppmärksam på en bra attityd. Förutom den rätta garderoben och matchande tillbehör bestämmer din hållning hur du ser ut och uppfattas. Audrey lärde sig i hennes ballettlärning för lång tid att en slarvställning inte är lämplig. Så var hon noga med att alltid se graciös och nådig, även när hon slappna av. Audrey sa en gång, "Dansare är vana vid att kontrollera sina kroppar perfekt, och när vi slappar av visar vi aldrig en dålig attityd." Denna nåd går som en tråd genom alla delar av hennes liv. Flytta graciöst och leta efter en perfekt hållning, och du kommer att se fantastisk ut i något av dina kläder - speciellt om du också utvecklar en positiv inställning till livet. 
    
  • Om du står upprätt och rak, ser du i allmänhet bättre ut och dina kläder kommer att visa sig bättre.
  •  
                   
 18.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Saker du behöver .

                Läs mer... (16)      
Ungdom populär:
Skrämmande.

Hur ser Barbie ut.

Fick en stil inspirerad av Audrey Hepburn.

Undvik att bli rånad.

Visa ledarskap i skolan.

En gentlemans beteende har.

Uthållighet.

Låt benen se tjockare ut.

Flörta genom meddelande (för tonårsflickor).

Bli en nonconformist.

Vara goth.

Ansiktsbulning.

Få en tjej att bli din flickvän.

Växa ut hästen.

Skratta.

Prata med en pojke du gillar.

Dina föräldrar övertygar dig att köpa en ny telefon.

Ge en pojke en körning.

Få svärmen att tänka på dig.

Dina föräldrar övertygar dig om att köra.

Var rolig.

ako woman