Home \ ungdom
 

Bli som Kesha.

 

Kesha är inte som de andra nuvarande popstjärnorna - hon är bara rolig, konstig, annorlunda och gör sin egen sak. Deras musik dominerar diagrammen och det blir ett verkligt fenomen. Vill du vara som henne? Så här fungerar det.

              

Förfarande .

    

    1      Vad du ser ut som  ,

    
   
 1.            1      Kopiera hennes smink. Kesha bär alltid galen scenmakeup, men det är hennes sak när hon går ut. Svart ögonskugga och smurt eyeliner är ett måste. Hon bär ofta mer smink runt höger öga, inspirerad av "A Clockwork Orange" (bok), som en stjärna eller en blixt. Mönstren är alla mycket originella och sträcker sig från den svarta utsmyckade Eyliner-looken till neon-prickiga snedstrecktecken.  
    
  • Kesha beskriver sin egen smink som vad som är kvar av igår kväll ". Självklart ägnar hon sig inte mycket tid till det! Om folk tror att du behöver smink för att se vacker, har de ingen aning om det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bada i glitter. Ju mer desto bättre. Kesha säger att hon spenderar tusentals dollar varje glitter varje månad. Att säga, som bär en hel del glitter, skulle helt enkelt bli diskret. Hon målar ofta i galna mönster på hennes ansikte eller kropp. Och det finns ingen färg som hon inte skulle ha på sig!  
    
  • Ett tips från proffs? Spraya hårspray på platsen på kroppen där det finns glitter (aka "överallt") för att stärka det. Det är ett förfarande som Kesha och hennes band genomgår före varje show.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Arbeta på frisyren. Keshas stod upp "Lockenstyle är naturligt. Men om du inte har hår som Kesha, tvätta håret på kvällen med schampo och balsam, fläta det och gå och lägg dig. Du kan också applicera lite lockig aktiv spray. När du vaknar ska ditt hår vara torrt. Öppna flätorna och titta på ditt arbete. Om ditt hår inte är lockigt nog, spraya mer lockigt aktiv spray på det, vrid det och krulla det med ett krulljärn.  
    
  • Hennes hår är inte väl förberedd heller. Om ditt hår ligger platt, eller om du bara har tunt hår, lätta det lite för att få mer volym. Tänk dig att du firar hela natten i klubben och smuttar Jackie i lådan. Sedan ett par röda tjurar, vägen hem och efter kyrkan. Det är hennes utseende. Tja, minus delen med kyrkan.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Applicera den "trashiga" klädstilen. Kesha skulle bokstavligen stjäla en AC / DC skjorta från papperskorgen om hon hade möjlighet. Bortsett från papperskorgen får hon mest kläder från begagnade butiker. De flesta av deras skjortor är band-T-shirts, med deras favoritband på dem - bra bandtoppar du får i butiker som Hot Topic. Prova ljust tryckta t-shirts och toppar, med paljetter och glitter på dem. Kom ihåg att Kesha ofta bär svart, men mönstren kan vara i vilken färg som helst. Allt som ser vildt kommer att fungera.  
    Hon bär shorts mestadels. Och hon har definitivt benen för det! För det allmänna utseendet, om det är lite för mycket, så ser det ut som henne. Hon älskar flera lager, massor av tillbehör, ljusa färger och allt Pepp har.  
         
 8.  
 9.             5      Var bländande. Tidigare när hon studerade djur lärde hon sig att djur älskar allt som skiner. Hon säger att människor är desamma, så hon har alltid mycket glans. Även på den röda mattan skimrar och flimrar. Det spelar ingen roll om hon klär sig eller är klädd chillig, skiner hon.  
     Tänk på glittrande armband, paljetter och byxor / kjolar med paljetter, iriserande skor och galet iögonfallande nagellack. Om det fångar din uppmärksamhet, passar det förmodligen också utseendet.  
         
 10.  
 11.             6      Klipp strumpbyxorna. Kesha bär ofta tights under hennes shorts. Vanligtvis är de svarta och skärs i strimlor. Ta några av dem som du inte har använt i år och arbeta dem med sax. Men se till att de inte ser ut som om du har arbetat med dem och så extra tattered!  
    
  • Det bästa sättet att göra det är att sätta på din pantyhose och sedan "börja" att klippa hål. Gör små snitt och ta bort materialet så att det ser naturligt ut. Så slumpmässigt och oönskat, desto bättre.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Packa pumparna bort. Kesha själv säger att hon inte kan springa i pumpar och dansa ännu mindre. Hon säger också att tjejer inte behöver push-ups eller pumpar att vara attraktiva. För att uttrycka det i ett nötskal, är hon bara bra. Så sätt pumparna till sidan och storma dansgolvet i sneakers. Och varför inte?  
    
  • Du ser dem ofta i öppna sneakers och stövlar. Skosnören är för personer som ännu inte har platina och inte bada i glitter. Snör upp dina skor bara om de är för lös. Annars lämna det "gratis".
  •  
         
 14.  
 15.             8      Ha på sig smyckets etikett. Det är sant: Kesha har nu en egen smyckenikett. Det heter "Kesha Rose". Vissa är väldigt dyra, men det finns också några bra billiga bitar. Och skulle det bli ett enklare sätt att bevisa Kesha? Förmodligen inte.                  
 16.  
             

    2      Behave like you  ,

    
   
 1.             1      Koppla av! Kesha är inte intresserad av vad andra tycker om henne. Hon har en mycket sorglös inställning. Det kan vara vildt, men försök att inte överdriva det. Om du agerar för galen kan det också orsaka problem med dina vänner, i skolan eller på jobbet.  
    
  • Det är väldigt viktigt att vara dig själv. Kesha är inte intresserad av vad de populära barnen gör, vad de bär, eller hur de ser ut. Om du vill vara som dem, behärskar du bara med dig själv. Var själv. Andras åsikter ska inte ens vara på din radar.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Börja lyssna på deras musik. Till skillnad från de flesta popartister skriver Kesha de flesta av hennes låtar själv. Hon har redan skrivit och spelat in över 200 låtar, men bara 24 släpps i USA. Om du vill skriva musik som liknar deras, lyssna noggrant på deras texter. De är inte särskilt djupgående eller meningsfulla nu, men de berättar mer om dem som en person.  
    
  • Kesha har nyligen haft problem med två tjejer som heter Jeanie och Katie. I låten Back $ tabber skrev hon om det. Hennes sång N-N-N-Neva Baby handlar om en märklig kille som hade en förälskelse på henne. Och sången äcklig handlar om henne och en pojke som hon verkligen gillade och hennes önskan att inte tycka om honom så mycket. Dinosaur är om läskiga gamla män. Oavsett ämnet är det gör det minnesvärt och roligt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fira. Det finns inget sätt runt det. Kesha firar verkligen extremt hårt. Hon firar som om vi hade 1999-talet. Hon kämpar för sin rätt att fira. Om hon inte mår bra, går hon bara till fest. Så, gå till fester med dina vänner, eller bara kasta din egen! Och hur skulle Kesha dekorera sitt hus?        
 6.  
 7.             4      Var också dum. När du frågar Kesha en dum fråga spelar hon med. "Borstar du alltid tänderna med en flaska Jackie?" Hon skulle säga ja, alltid - och vill du ha en tatuering nu med min nya tatueringspistol? Hon är helt dum. Och hon kommer också borta!  
    
  • Var mer upptagen med dina vänner än med dina lärare eller föräldrar. Om din engelska lärare ber dig om boken du läser, svara inte "Jag fick mina solglasögon och lämnade. Vagga staden! ". Det kommer inte vara bra. Men med och bland dina vänner kan du vara så dum som du kan tänka dig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tala om henne. Kesha kallar denna sak "stråbass". Kom ihåg hur Britney Spears sjunger "Oh Baby, Baby" i "Hit Me Baby One More Time." Detta kallas halmbas. Det händer vanligtvis i slutet av en mening. Det är en knäckande röst. Samma röst du skulle göra om du ville skrämma dina vänner - och det är något som Kesha fortsätter att använda.  
    
  • Förutom halmbasen är hon väldigt entusiastisk och har mycket roligt. Hon är väldigt glad och full av energi - och det är hennes röst! När du pratar, försök att vara glad / ljud. Hon talar hur hennes låtar låter (vilket är meningsfullt, när hon skriver sångerna!).
  •  
         
 10.  
 11.             6      Var en djurälskare. Kesha bringar ut en linje med faux päls och smycken är djurvänliga. Att använda det tydligt för miljön är mycket viktigt för dem - och det borde! Vi borde alla vara intresserade av livet omkring oss. Om du vill vara som dem, håll fingrarna borta från päls, läder och produkter som testas på djur.  
    
  • Kesha har donerat 1000 pund mat till hunden och katttaket i Nashville. Hon är vegetarian och älskar, älskar, älskar djur. Hon har en bakrus som heter Mr Fluffypants och har till och med sitt eget Twitter-konto!  
  •  
         
 12.  
 13.             7      Lär dig att spela ett instrument. Ke $ ja lär sig en hel rad instrument, så välj bara en som lär. För tillfället är det gitarr. Men hon kan också spela piano, såväl som keytaren! Hon är mycket musikaliskt begåvad, sedan hon växte upp i en inspelningsstudio (hennes mamma var också en låtskrivare). Hon skriver även låtar till Miley Cyrus!  
    
  • Hon är väldigt mycket i Rock'n'Roll; Så, om du väljer ett instrument, försök att välja en som passar i ett band - dubbla bonusen. Bra alternativ är gitarr, trummor, tangentbord eller piano. Men i princip är varje instrument bättre än ingen!
  •  
         
 14.  
             

    3      Låt dig inspireras  ,

    
   
 1.             1      Titta på deras musikvideor. Du måste bli helt engagerad i Kesha, så kolla in alla hennes musikvideor! Titta på hur hon flyter mot tidvattnet "och alla de små sakerna hon bara blir borta med. Hon överdriver alltid allting lite. Hennes smink är ofta riktigt snygg men inte alltid - hon kan vara naturlig och helt galen! Det är därför hon är så underbar.  
    
  • Hon kan gå från super girlish i "Take It Off" och "Din kärlek är min drog" för att vara extremt galen, som i "Crazy Kids". Kort sagt kan hon göra allt, men gör det alltid i stor skala och en blickfångare.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kom ihåg dina bra texter. För att stämma in på Kesha måste du komma ihåg dina texter. Hon säger alltid det som det är, så du kommer också att berätta sanningen. Du vet förmodligen redan alla dina texter av hjärtat, eller hur?        
 4.  
 5.             3      Gå till deras konserter. Kesha kommer att vara i Asien hösten 2013, men hon kommer tillbaka. Titta på hennes hemsida. Hon är en riktig underhållare och du kan sluta täcka av glitter (hon bär ibland även en glittrande kanon!) Men det är poängen, eller hur?  
    
  • Om du är under 18, fråga dina föräldrar om tillstånd att gå. Konserter kan bli ganska vilda och galen, och det vore bäst för någon att ta med dig och hämta dig. Och kanske kan din mamma hjälpa till med biljettpriserna eller en T-shirt!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Kolla in deras MTV-dokumentation. Du sänds kallas "Kesha: Mitt vackra galna liv". Varning, hon gör några riktigt galna saker! Ditt liv är verkligen galet. Men lite hemlighet i förväg, det finns ingen bättre insikt - det var även filmad av en av hennes bästa vänner.        
 8.  
 9.             5      Ta det som det kommer. En sak om Kesha är att hon inte tar sig själv allvarligt, tar inte datum för allvarligt och tar inte livet så allvarligt. Hon driver bara. Vad det än är, det är coolt. Hon är cool. Allt är coolt. Inte dramatisk eller en stor sak. Du måste bara slappna av.  
    
  • Sammanfattningsvis är hon fri från drama. Hon håller inte med saker som vem gjorde vad han sa, sade hon eller till och med sätta upp pengar. Och det, även om hon är en förebild. Det handlar om att vara glad och sorglös. Vilken stor mantra!
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Saker du behöver .

                  

Källor & amp; Citat .

       
   
 1. http://www.glamour.com/entertainment/2012/02/kesha-the-real-girl-under-the-glitter-glamour-march-2012  
 2.  
 3. http://www.vanityfair.com/online/oscars/2011/02/keha-spends-more-on-glitter-very-month-th-most-people-spend-on-rent  
 4.  
 5. http://www.seventeen.com/cosmogirl/kesha-interview  
 6.  
 7. http://www.seventeen.com/fashion/makeovers/kesha-fashion-pics#slide-9  
 8.  
 9. http://stealherstyle.net/kesha/  
 10.  
 11. http://vegetarianstar.com/2010/05/09/kesha-donates-1000-pounds-pet-food-to-nashville-animal-shelter/  
 12.  
 13. http://www.keshasparty.com/us/events  
 14.  
 15. http://www.huffingtonpost.com/2013/02/13/keha-drinks-urine-mtv-documentary_n_2677895.html  
 16.  
           
Ungdom populär:
Vet om du borde fråga en tjej för ett datum.

Som tonåring ser äldre ut.

Som en tjej, en tjej daterar.

Prata med en pojke du gillar.

Se till att ett förhållande kvarstår.

Få en pojke att kyssa dig.

Gör en tjej kyss dig.

Lär känna en tjej bättre.

Hur rappar man Nicki Minaj.

Passionärt kyssar en pojke.

Hur man kör Naruto.

Hitta en vän i gymnasiet.

Hardcore stilen.

Ta en kyss från en tjej du gillar.

Bli en tyst person.

Kontrollera färgens snabbhet.

Håll inte längre kross på sin förälskelse.

Var inte en svagning.

Bli en dålig tjej.

Hantera puberteten.

Hitta dig vacker.

ako woman