Home \ ungdom
 

Bli en modellstudent.

 

Har du klasskamrater som skriver alla i skolan och vill också vara så bra? Du behöver inte spendera 13 timmar om dagen och lär dig att bli en elementär student - det blir enklare med den här guiden.

                 

Förfarande .

    
   
 1.   1      Lär dig genom att titta på andra: För att få de behöver man, förutom intelligens, framför allt en teknik. Det betyder: Titta på de människor som skriver så bra betyg! Titta på alla steg. Lär dig med dem. Eftersom de vanligtvis inte vidarebefordrar sina tips, antingen för att de tar det för givet eller för att de fruktar konkurrensen.        
 2.  
 3.   2      Var uppmärksam på timmen. Detta borde vara självklart. Tyvärr många fortfarande inte, och undrar då varför de inte skriver bra betyg. Att vara försiktig betyder att du lyssnar och förstår konceptet bakom materialet, tar anteckningar och frågar om du inte förstår något. Det bästa stället i klassen är alltid så långt fram som möjligt, av två anledningar: för att du får bättre kontakt med läraren och förstår bättre vad som sägs. Dessutom är den första raden den döda vinkeln. Lärarna är mer benägna att kontrollera bakre rader.     
 4.  
 5.   3      Försök att göra läxor. Ta 10 minuter mer tid på läxan och gör upp för det. Ofta i arbete som tas upp igen, vilket redan var läxor. Dessutom gör välfärdade läxor ett bra intryck     
 6.  
 7.   4      Ta anteckningar! Peka bara på öronen och noten. Det måste vara snabbt, så typsnittet spelar ingen roll för tillfället. Hemma borde du skriva anteckningarna. Och du har redan sparat dig mycket lärande!     
 8.  
 9.   5      Tänk på att köpa ett litet tejp och placera det obekvämt i pennahuset. Så du kan höra väsentliga saker från timmen hemma.     
 10.  
 11.   6      Lärare är bara mänskliga. Därför är ett charmigt utseende A u. O. Vem kan försvara sig mot charm? Men man borde förbli allvarlig, på slimnumret faller de flesta lärare inte! Bara gör ett skämt då och då, hjälp och ställa frågor.     
 12.  
 13.   7      Lär dig regelbundet. Bättre tre timmar om dagen än en gång var 12: e gången. Om du inte kan motivera dig själv att lära dig regelbundet, gör ett schema. Men också planera raster och lämna rum för det oväntade.     
 14.  
 15.   8      Hantera de ämnen som är minst viktiga för dig. Det här är de där du har mest träning.     
 16.  
 17.   9     Koncentrera dig på Zetiten om att du bara lär dig på det och inte titta på TV, lyssna på någon radio och försök att inte distrahera dig annars annars om möjligt.     
 18.  
 19.   10      Skapa mind maps till det lärda materialet. Hjärnan kan lätt komma ihåg bilder och dessutom är du produktivt engagerad i materialet när du gör det till en sinnekarta.     
 20.  
 21.   11      Avslutade sysslor med engagemang. Ju vackerare typsnittet och layouten desto bättre är noten ofta!     
 22.  
 23.   12      Barer, om du har tiden, lite mer arbete än de andra. Så peka bara på när det gäller extra presentation, eftersom det inte kan skada. Tvärtom!     
 24.  
 25.   13      Gör ett inlärningskort. Det här är särskilt viktigt när det gäller vokabulär och faktiska kunskaper. Det finns också dataprogram som gör jobbet för att sortera korten. Låt inte datorn avleda dig! Det kan ändå hjälpa till att göra mini-raster (inte mer än en minut) mellan okänt vokabulär för att "låta ordförrådet falla på dig"               
 26.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
Lätt tjäna pengar i Pokemon Black and White.

Bli en mer intressant person.

Hantera det om din förälskelse inte gillar dig.

Extroverted.

Lätt tjäna pengar i Pokemon Black and White.

Ta en kyss från en tjej du gillar.

Tjäna pengar vid en ålder av elva.

Hantera ADHD barn.

Bli en ansvarsfull tonåring.

Är fräsch och original.

Flirta med en blyg flicka.

Vad en popstjärna ser ut.

Hur rappar man Nicki Minaj.

Gör bara pengar som tonåring.

Skapa ett lärardagskort.

Se bra ut i en skoluniform.

Känna igen symtomen på en sexuellt överförbar sjukdom som tonåring.

Ta reda på om partnern är transsexuell.

Bli en scenflicka.

Var pojken som varje tjej vill ha.

Få en tjej som vill ha dig tillbaka.

ako woman