Home \ ungdom
 

Spice up skoluniformer.

 

Är du trött på att ha samma sak varje dag som alla andra? Med några enkla knep kan du ändra din skoluniform för att visa vem du är och fortfarande stanna inom skolreglerna.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ta reda på vad som är tillåtet och vad som inte gäller skoluniformer på din skola. De flesta skolor tillåter inte direkta ändringar av uniformer, men tillåter tillbehör eller andra bagage. Om du inte är säker på vad du faktiskt får göra, klargör du detta i förväg med sekretariatet.       
 2.  
 3.             2      Bestäm vad du vill uttrycka. Bestäm om en stil baserad på din personlighet och hålla fast vid det.        
 4.  
 5.             3      Börja med några små saker. Smakfulla märken är ett bra, icke-permanent val för din jacka eller tröja. Nya knappar kryddar jackor och skjortor på ett enkelt men imponerande sätt. Kanterna på uniformen (och dina strumpor) kan prydas med färgstarka band. Det finns också fina våfflor som du bara får använda om de är tillåtna. Om du inte är säker eller inte kan ändra din uniform permanent, kan du också fästa den med säkerhetsnålar.        
 6.  
 7.             4      Använd tillbehör. Det här är förmodligen det enklaste sättet att ge ett tråkigt utseende. Använd hårspännen, hårstickor att fästa, smycken, smink, nagellack och strumpor. Var lite kreativ. Även dessa enkla saker ger dig ett helt nytt utseende.        
 8.  
 9.             5      Använd kläder som ger din uniform det visst. Du kan verkligen släppa av ånga. En piggyrosa kappa? Varför inte! Blekblå leggings? Självklart. Om du inte behöver använda specifika skor, kan du använda den korrekt. Det finns rätt skor för varje typ, det är mockasiner, plattformskor eller skor. Även med rätt ryggsäck kan du visa alla vem du är i världen.        
 10.  
 11.             6      Använd plagg som inte alla har på sig. Naturligtvis kan du inte ändra skolreglerna, men det finns ofta en mängd olika jackor, tröjor, byxor, tröjor, etc. att välja mellan. Välj vad du vill, bekväma och fortfarande klädsnormen uppfylld.        
 12.  
 13.             7      Använd uniformet med rätt inställning! Låt inte världen veta hur mycket du hatar din skoluniform. Håll upp skolan med huvudet upp och le. Redan ser du väldigt annorlunda ut.        
 14.  
 15.             8      Använd smycken. Du kan göra det själv, till exempel med glittertejp och pärlor, eller du kan söka i hantverkskåpan eller huset. Du hittar definitivt något som ser väldigt cool ut.        
 16.  
 17.             9      I slutändan beror allt på tillbehören. Ta reda på vad som ser bra ut och bära det.        
 18.  
 19.             10      Fråga inte vad som är tillåtet. Ta reda på det själv! Om du hittar ett smutthål, använd det. Vänta tills dina lärare berättar att din klädsel inte överensstämmer med reglerna och ändra den därefter. Dessutom kan dina lärare till och med låta dig göra det, om det ser väldigt bra ut. Men om de får dig till någon form av internering, visa dem smutthålet - kanske kommer du undan med en varning. Ha på sig något som kan förolämpa dig samma dag. På det sättet kommer du inte att varnas hela tiden, bara en gång. Om du varnar för ofta kommer du att lämna ett dåligt intryck på dina lärare.        
 20.  
 21.             11      Ha på dig något fint i ditt hår: Ett coolt hår slips eller en färgstark strand. Bara något som bara ser bra ut.        
 22.  
 23.             12      Om du bara behöver bära vissa färger, har du lycka till. Om dina skolfärger är blåa, vita och svarta och du har på sig en vit skjorta med en blå kjol och svarta skor sedan urminnes tider, är det dags att överföra. Om du inte har pengar och dina föräldrar inte vill ge dig något, byt du kläderna enligt följande: Sy på blå och svarta fläckar på din vita skjorta eller fläta en slags vit, blå och svart slips.        
 24.  
 25.             13      Som en pojke måste du göra något annat. Coola strumpor, skor, undertröjor och bälten garanteras att falla. Ha en annan frisyr eller använd Haargel.        
 26.  
 27.             14      Du kan också skrapa din skoluniform med Tip-Ex-pennor: Manspersoner, sångtitlar, uttalanden... Prova det på ett obekvämt ställe, för att dina skribbar ska tvättas!                  
 28.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

    
   
 • Coola hårklipp, hårband, tvättbart hårfärg, vackra band etc.
 •  
 • Pengar om du vill köpa nya kläder
 •  
        
Ungdom populär:
Emo letar efter tjejer.

Gör en ung tjej som den.

Lev permanent i kärlek.

Klä som Alice i Underlandet.

Att vara förförisk.

Kyssar en tjejs nacke.

Ändra ditt liv.

Var inte älskvärd.

Klä dig som en tappningspenna.

Känn om en pojke tycker om dig i skolan.

Högstadiet överlever.

Var en grunge tjej.

Bli en vacker och populär tjej.

Var macho.

Se oskyldig och uppför dig så.

Var sensuell.

Tecken på början av puberteten.

Var kallt.

Bli en punga.

Hantera med dina föräldrar att ropa på dig.

Stil dig själv i en boho look.

ako woman