Home \ ungdom
 

Att vara en dålig pojke.

 

Undrar någonsin varför kvinnor inte verkar kunna motstå "dåliga pojkar"? Inte för att de verkar som okänsliga idioter - ingen gillar någon bara för att han fungerar som en idiot. Snarare, för att de är självsäker och assertiva - med andra ord sexig. Använd följande tips för att stärka ditt manliga självförtroende och visa världen (och alla kvinnorna i den) som bär på byxorna.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Beteende och vana  ,

    
   
 1.            1      Viktigare än någonting, var en man. Du har din egen tid, dina egna drömmar och dina egna planer, och du bör aldrig kompromissa dem, bara för att göra någon glad (romantisk intresse eller inte). Om du till exempel Gilla inte något, så låtsas inte. Var säker på vad du gillar och vad du inte tycker om - det här kommer naturligtvis att locka likasinnade människor.  
    
  • Känn dina värden igen. Vad tycker du om? Vad hatar du? Vad är unikt om dig? Vad gör dig lycklig? Lär känna dig själv, annars kommer du snabbt att få dig att låtsas som värden bara för att "höra". Kan du verkligen vara glad när du låtsas som du inte är?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bli centrum för din värld. Du finns främst för att göra dig glad - allt annat är sekundärt. Gör själv och ditt liv din prioritet. Om du anser dig vara viktig, kommer andra människor, inklusive kvinnor, att inse att du är viktig. De flesta människor är naturligtvis lockade till viktiga människor - viktigt är coolt!  
    
  • Med mycket få undantag, offra aldrig din självbild för ett romantiskt intresse. Gillar du en tjej som inte verkar intresserad av dig? Glöm det - du är för viktig att slösa bort din tid gör det rättvisa.
  •  
  • Kvinnor kommer att uppskatta ditt intresse för dig själv. Det visar dem att du vet exakt vad du vill och är inte rädd för att driva den.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Oroa dig inte längre. Ingenting är mindre sexigt än någon som kämpar för varje liten sak i sitt liv. Dåliga pojkar svettar inte på grund av de små sakerna, för att de vet att de har kontroll. Om du till exempel I en situation med många attraktiva kvinnor borde du inte känna dig som en bum, men försöker fortfarande vara så avslappnad som om du satt framför TV: n i ditt hem. Genom att göra så signalerar du till människor runt omkring dig att du är cool, självförtroende och i kontroll över situationen, vilket betyder att Bad Boys, de är sexiga.  
    
  • Det är ganska svårt att vända över natten från en nervös, stressad person till en jämn, självsäker spelare. Om du fortfarande arbetar för att slappna av, försök sakta ner dina rörelser och handlingar - det här är ett bra första steg för att få dig att känna (och känna) mycket lugnare. Gå med långsamma, säkra steg. Säg långsamt, men självsäkert. Försök att inte flinka.
  •  
  • Även för en dålig pojke går saker inte alltid som planerat. Om något går fel, försök inte att stressa dig själv. Istället spelar du ner det med ett vardagligt skämt. Om du vill Drick en drink över dina kläder, oroa dig inte för att få dina kläder hem igen. Istället säg något, "Woah! Det verkar som om jag har en ny batikskjorta i min samling. "Det låter lite ostlikt, men visar att små problem inte stör dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sluta be om tillstånd eller bekräftelse. Endast så kallade "fina killar" väntar alltid på ett säkert tecken på att de kan fortsätta innan de gör någonting. Men det här tecknet kommer ofta inte, så de är odefinierade. Var bestämd (titta på kvinnor) och ta hand om klagomål när tiden kommer. Titta inte på andra för att avgöra om du är "rätt". Agera så att det känns rätt för dig Du kan bli förvånad över vad du alltid har tillåtit att göra!  
    
  • För kvinnor: I stället för att fråga, "Måste jag kyssa dig," bara prova det. Detsamma gäller för "Vill du gå ut med mig?". Starta en konversation och säg, "Vi behöver verkligen göra något tillsammans. När passar det dig, fredag ​​eller lördag? ". Även om du avvisas, ser din beslutsamhet ut mycket mer attraktiv än att bara be din uppmärksamhet.
  •  
  • Ha en fast åsikt om allt. Från restaurangen spenderar du på hur du spenderar din fritid. Du vet exakt vad du vill och du agerar i enlighet därmed - det gör inte bara dig mer attraktiv, du är också lyckligare.  
  •  
  •   Ansvarsfriskrivning : Verkliga män är inte läskiga eller perverterade. Var självförsiktig, men var fortfarande medveten om din partners behov. Tvinga aldrig på en kvinna en kyss (eller sämre) som hon inte vill ha. Precis som du är medveten om din önskan är hon hennes egen. Respektera hennes beslut.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bly. Som en man är du den som leder. Vänta inte på någon att berätta var du ska gå eller vad du ska göra. Om din grupp inte kan bestämma, fatta beslutet för dem. Att bli ledare blir naturlig för dig så snart du slutar tänka på andra och bara gå ut och göra vad som behöver göras. Du är inte självisk. Du tar bara ditt eget liv för att du inte förväntar dig någon annan att göra det för dig.  
    
  • Var en ledare i varje situation i ditt liv - om du vill prata med den här tjejen eller ha det jobbet, gör det precis.
  •  
  • Var också en ledare för ditt folk - om en vän är rädd för att prata med en tjej, reta honom en liten bit. Se bara till att du inte är så otrevlig för honom och det är verkligen ditt mål att motivera honom och ge honom självförtroende. Dina vänner kommer att uppskatta din hjälp och kvinnorna blir galen på grund av dig.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Var ärlig mot alla, speciellt med dig själv. En anledning till att flickor älskar Bad Boys är deras ärlighet. Ofta är de "fina killarna" inte. Om en dålig pojke gillar en tjej, så visar han henne det. En trevlig pojke försöker ofta att dölja sina avsikter eller prata runt bushen. En trevlig pojke försöker få vänner med tjejen först för att använda vänskapen som ett springbräda för mer, men i slutet är det ofta bara en vän. De flesta tjejer märker när en pojke står ovanpå dem. En dålig pojke vet det och har inga problem som visar sin kärlek till en tjej. För att bli en dålig pojke måste du göra dina intentioner tydliga. De flesta tjejer kommer att uppskatta din uppriktighet - ingen vill plåga sig genom alla vänskapsmishandlingar för att hitta en potentiell partner.  
    
  • Flickor kan till och med uppskatta ganska klumpiga tecken på intresse. Till exempel ser både fina killar och dåliga pojkar tjejer på bröstet. En dålig pojke har dock inga problem att få tag i. Detta är mycket mer attraktivt än hemligt att få en glimt och fångas. Den dåliga pojken är ärlig mot hans avsikter och han vet att han inte behöver skämmas för det.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Var oberoende. Lita aldrig på någon - det är trevligt att ha andra runt dig, men de är inte nödvändiga för din lycka. Lär dig att uppskatta dig själv och ditt företag. Du kommer att upptäcka att ju mindre du behöver andra, desto mer behöver de dig. Ta alltid hand om dig själv för roligt och underhållning. Ha starka lustar och hitta hobbyer och andra intressen som du gillar att spendera din tid på.  
    
  • Aldrig relatera till din absolut prioritering eller din enda källa till personlig lycka . Förvänta dig inte andra, särskilt kvinnor, att vara ansvarig för din lycka - du behöver inte dem. Över hela världen slösar männen sin tid på att leta efter sin lycka överallt, bara inte i sig. Om du är nöjd med dig själv, vill andra automatiskt vara nära dig.
  •  
  • Ha en hobby - allt som gör att du spenderar tid och gör dig lycklig. Om det är något som får dig i kontakt med nya, unga, sexiga människor, så mycket desto bättre. Det borde vara något som intresserar dig passionellt, det som gör dig lycklig och vad du kan bygga på. Om du inte har eller vill ha en hobby, gör du åtminstone volontärarbete. Använd din tid för att göra världen lite bättre - du är en "dålig pojke", inte en "dålig pojke".
  •  
         
 14.  
 15.             8      Lär dig att värdesätta dig själv - Älska dig på ett balanserat och respektabelt sätt. En dålig pojke är "ondskan" eftersom han är viktigare för sig själv än andra är för honom. Han bryr sig om sig själv. Han inser att han känner sig bättre än andra och att hans egen åsikt om sig själv är viktigare än andras åsikter. Det handlar om självrespekt och du måste respektera dig själv innan du kan förvänta dig det från andra, särskilt från tjejer.  
    
  • Hur tjänar du självrespekt? Bestäm en standard för vad du accepterar och inte håller med andra, och följ det till brevet. Den viktigaste delen av självrespekt är inte att engagera sig med människor (både män och kvinnor) som är respektlöst mot dig eller andra som är viktiga för dig.
  •  
  • Problemet med fina pojkar är att de är trevliga för alla - även för människor som inte är trevliga för dem. Vi lär oss att vi ska vända den andra kinden. I vissa fall uppmuntrar det bara idioter. Belöna inte dåligt beteende. Var snäll mot folk som förtjänar det. Kom ihåg: Om du är snäll mot någon otäck, gillar han inte länge. Omgiv dig med bra människor som har förtjänat ditt förtroende och respekt.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Var fysisk, men viktigare, känslomässigt stark. Som en man, för din familj, vänner och speciellt för kvinnor, borde du vara en stenig fastighet som du kan lita på. Glöm ditt behov att stönna. Inse att det oavsett hur mycket du tikar eller ger dig luft, omständigheterna ändras inte. Försök att acceptera och hantera det istället. Det eviga offeret är oattraktivt och, viktigare, oförändrat.  
    
  • När sakerna går fel, försök ditt bästa att göra det hela dagen. Det är lätt att få bäras i det ögonblick som något dåligt händer, men kom alltid ihåg, du är en man som kan lösa sina egna problem och som också klarar av den här situationen.
  •  
  • Se till att människor är bra i ditt liv. Du är inte tänkt att spela någons sockerpappa - du är trots allt den viktigaste personen i ditt liv - men du kommer att uppskattas och frågas om du är hjälpsam, stark och pålitlig.
  •  
  • Gör en träning eller en form av sport varje dag. Regelbunden fysisk aktivitet förbättrar ditt humör, din energi och din övergripande hälsa! Det är viktigt att förbättra din känslomässiga kontroll eftersom det sänker din dagliga stressnivå. Sport förbättrar också ditt självförtroende och din fysiska attraktionskraft - det finns ingen anledning mot det!
  •  
                   
 18.  
             

  Del 2      Bygga Bad Boy Confidence  ,

    
   
 1.             1      Känn dig själv. Många av ovanstående råd kräver en hög grad av självkänsla och en bra självbild. Om du inte har dessa grunder är det dåligt att bli en dålig pojke, om inte omöjlig. Fråga dig själv följande frågor, "Finns det situationer som gör mig nervös?" Och "Är jag bäst jag kan vara?". Om du inte gillar dina svar, använd följande steg för att skapa ett hälsosamt självförtroende. Så du är på väg till den dåliga pojken på nolltid.        
 2.  
 3.             2      Kom i form. Som en dålig pojke behöver du inte vara en kroppsbyggare, men frisk. Vetenskapliga bevis visar att fysisk aktivitet har en positiv effekt på självförtroende och förhindrar depression. Effekterna är både omedelbara (genom frisättning av stressreducerande endorfiner), men också långsiktiga (genom förbättring av självbild och övergripande fitness). Tryck inte på det - gå till gymmet idag, inte imorgon.  
    
  • En studie har visat att måttlig aerob träning ger störst, omedelbart psykologisk ökning. Men träning som förbättrar din fysiska kondition gör dig mer attraktiv för dig själv och andra.
  •  
  • För tips om hur du börjar med din träningsrutin, kolla in en av många artiklar om fysisk aktivitet på wikiHow, som http://wikipedia.org/wiki/WikiHow. Hur man gör sport på rätt sätt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var en vinnare. Arbeta stadigt på din karriär och dina personliga mål. Du behöver inte vara rik för att ha en hög självförtroende, men du måste vara stolt över dig själv. Att arbeta hårt och vara framgångsrikt kommer att få dig att känna dig värderad och viktig - hörnstenar för en självförtroende personlighet.  
    
  • Alla (inklusive Bad Boys) har ibland ett personligt bakslag. Om du upplever problem i din professionella karriär eller ditt personliga liv, behåll rätt perspektiv - genom att möta svårigheter utvecklar du en starkare personlighet. Ge aldrig upp!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Beundra dig med värde. Låt dig njuta av saker som är viktiga för dig. Du behöver inte spendera mycket pengar för att göra dig värderad - bara laga maten du gillar, njut av din favoritdryck och frigör dig själv för att träna dina hobbyer. Om du gör de saker som du verkligen gillar kommer du att bli lyckligare allt själv, och om du är lyckligare blir du mer självsäker.        
 8.  
 9.             5      Lös alla personliga psykologiska problem. Ibland kan låg självkänsla bli inblandad. Barnmissbruk eller traumatiska erfarenheter kan orsaka psykiska problem i ditt liv som negativt påverkar ditt självkänsla. Försök att behandla alla problem som påverkar dig psykiskt eller emotionellt. Det finns en mängd olika behandlingsalternativ tillgängliga, från terapier till biofeedback-tekniker, till läkemedelsbehandlingar.  
    
  • Kom ihåg att söka hjälp för psykologiska problem är ett tecken på styrka, inte svaghet. Verkliga män ignorerar inte deras personliga problem, de fixar dem. Och ibland kräver det hjälp från utsidan. Skäm aldrig över att konsultera en rådgivare eller terapeut - enligt en undersökning 2004, ungefär en fjärdedel av vuxna i USA på något sätt psykologisk rådgivning.  
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Som Bad Boy Dating  ,

    
   
 1.             1      Vet vad du vill ha. En dålig pojke vet exakt vad han vill ha från en partner och han är ärlig om det (se även steg 6 i del 1). Det är ingen skam om du bara söker ett sexuellt äventyr så länge du är ärlig om det. På samma sätt, bara för att du har ett långsiktigt förhållande betyder det inte att du inte längre kan vara en dålig pojke. Nedan följer några tips om hur man hanterar rättvist sex som en riktig dålig pojke.        
 2.  
 3.             2      Ha ditt eget liv. Målet med ett förhållande borde inte vara för engagerat för din partner. Även om du är gift, gör dina egna planer. Frigör tid för dig själv. Spendera tid med dina vänner. Om du behandlar dig som en sällsynt råvara, kommer din partner att konsumera tid efter dig. Och omvänd, om du gör dig ständigt tillgänglig för dina partners lunar blir din tid mindre värdefull. Håll ryggraden i varje relation - var inte så intolerant över din partner att du glömde dig själv.        
 4.  
 5.             3      Vara fet. Bara för att du är i ett förhållande med en person betyder inte att du måste dyrka dem. Skämma henne! En godmodig fram och tillbaka håller en relation passionerad och eldig. Det är också ett gott tecken på en "Alpha" personlighet - du visar att du inte är rädd för en liten verbal duell. Titta på det så här - vill du vara i ett förhållande till någon som alltid är snäll mot dig?  
    
  • Men var inte för otäck med din retan. Undvik känsliga ämnen - som hennes utseende eller hennes karriär. Håll det lös och grunt.
  •  
  • Var beredd att plugga in några otäcka stavar själv - missa inte om du inte kan ta det!
  •  
  • Om du av misstag bryter mot din partners känslor, ber om ursäkt. Kom ihåg, dåliga pojkar är alltid ärliga - om du är ledsen, säg det. Du behöver inte tänka på att du måste hålla tillbaka en förtjänt ursäkt bara för att vara en dålig pojke. Det här är inte "dåligt" - det är bara "idiotiskt".
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ha byxorna i relationen. Det här betyder inte att du måste beställa din partner eller ta något beslut av henne. Det betyder att du i rimliga situationer måste vara avgörande och alltid ha en plan. Om du gå ut, bestäm en plats och boka på förhand. Ta hennes hand och vägleda henne genom mängden utan att bli frågad. Kyssa henne när stämningen är rätt. Visa henne att du är självförsiktig om dina och dina önskemål.        
 8.  
 9.             5      Bli överraskad. I ett långsiktigt förhållande kan det ibland vara svårt att inte falla i specifika mönster och rutiner. Försök att göra en ansträngning ändå och vara spontan då och då. Planera weekendresor, om du båda har lite tid. Förundra henne med biljetter till en konsert på kvällen när hon vaknar på morgonen. Att bryta rutin i ett förhållande gör henne fräsch och spännande.  
    
  • Det kanske låter motsägelsefullt att planera "spontana" aktiviteter i förväg. Men det är nödvändigt - det är inget värre än att göra en improviserad skridskoåkning, bara för att ta reda på att grunderna är stängda. Skridskobanor är inte riktigt dålig pojke ändå.
  •  
  • Kom ihåg, målet är att vara spontant, inte överflödigt med gåvor. Håll ditt personliga värde - om du är osäker, försök att planera en aktivitet som gynnar du . Du kommer att se fram emot det och din glädje överförs till din partner.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Lämna sitt rum och se till att hon lämnar dig. En dålig pojke och hans partner är inte beroende av varandra. De håller båda sina egna liv, sina egna vänskap och hobbies. Det gör bara den tid de spenderar tillsammans mer värdefull.  
    
  • Att dela din tid på rätt sätt mellan dina vänner och din partner kan vara svårt. Lyckligtvis är det dock ett vanligt problem, det finns många genomtänkta (och mindre genomtänkta) elektroniska artiklar om ämnet. Tänk på om du vill söka råd i en noggrant skriftlig artikel.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

    
   
 • Som en dålig pojke måste du lita på dig mer än andra människor. Det är viktigt att känna igen din osäkerhet och tvivel och att flytta bort från dem. När du väl har tappat ditt behov av erkännande från andra blir du den riktiga dåliga pojken.
 •  
 • Praktisk visualisering. Varje dag föreställ dig den man du vill vara. Se dig själv tala, springa och tänka som du föreställer dig. Detta hjälper dig att komma till din destination snabbare.
 •  
 • Det kan ta tid att bli en dålig pojke. Allt händer allt för steg, men så småningom blir du mannen du vill vara. Du ska inte förvandla dig själv, men bara få ut det mesta av dig själv. Ta dig tid att verkligen växa.
 •  
 • Filmer att titta på: "Fight Club", "300", "The Last Samurai", "The Yes-Sager" och "Hitch - The Date Doctor".
 •  
 • Böcker som du borde läsa: "Den sanna människans väg", "Psycho-cybernetics", "The Ironhans".
 •  
 • Spel du ska spela: "Total överdosering", "The Punisher", "GTA Vice City".
 •  
             

Varningar .

    
   
 • Kvinnorna kommer ibland att testa dig för att se om du verkligen är eller bara låtsas. Följ dessa steg tills du har fullständigt internaliserat dem.
 •  
 • Kom ihåg att vara en dålig pojke betyder inte att vara en idiot . Dåliga pojkar är självsäker, utan att vara arroganta eller meningsfulla. De vet deras värde men låtsas aldrig att de är bättre än andra.
 •  
 • Att vara en dålig pojke kommer att frigöra dig från dina gamla, behövliga vanor och vänner.
 •  
 • Det är inte lätt att förbättra sig själv och det kan vara nästan omöjligt att undkomma år med programmering. Men du kan alltid bli bättre. För bästa möjliga resultat, försök inte ändra dig helt - fokusera dina ansträngningar på sidor du kan förbättra mest.
 •  
           Läs mer... (6)      
Ungdom populär:
Bli en annan person.

Var en bohemisk.

Att locka till sig attraktionskraft.

Gör det som om du är odödlig.

Hantera puberteten.

Att vara en stark tjej.

Ärligt talat, när du kysser honom.

Se bra ut i en skoluniform.

Flörta med en tjej i din klass.

Att vara en snygg kille.

Lura din vän eller flickvän.

Se till att ett förhållande kvarstår.

Var rolig.

Håll dig vaken hela natten som barn.

Var irriterande.

Har sex appeal.

Gör ditt sovrum unikt.

Känn bra med tjejer när du är blyg.

Hantera det om din förälskelse inte gillar dig.

Fråga din förälskelse om ett datum om fem minuter.

Korrekt beteende mot din flickvän i skolan.

ako woman