Home \ ungdom
 

Få en pojke i dina tonår.

 

Killar, pojkar, pojkar. Du älskar antingen henne eller du hatar henne. Eftersom du är på den här sidan älskar du förmodligen henne. Men hur kan du ta dig en? Century Old Question, men wikiHow är här för att hjälpa. Hoppa till steg 1 för att få dem att tro att du är söt och charmig och hur de blir kär i dig.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Prata med några killar. Vissa tjejer säger, "Åh, vi kommer aldrig träffa pojkar." Det är en lögn. Ta en titt runt. Det finns pojkar överallt! Allt du behöver göra är att ta lite tid att lära känna dem. Du vet aldrig, den underliga pojken från din matteklass kan vara drömmen till dina drömmar! Prata med dem och ta reda på om de är värda att spendera tid med och om du har några verkliga likheter. Om du inte har det - hitta någon annan! Var bara ingen som hoppar från person till person och låter andra hänga i luften. Var snäll, säg "Se dig". Bara för att vara säker, vänta tills samtalet är över.        
 2.  
 3.             2      Börja prata om slumpmässiga saker med dem. Ta reda på hennes intressen och hobbies. Du kommer att bli bättre vänner efter en tid. Men var inte för godtycklig. Han tror att det är konstigt om du råkar fråga honom om han gillar morötter. Det är också bättre att inte fråga ja eller inga frågor. Till exempel, istället för att fråga honom om han gillar hundar, fråga honom vilken typ av husdjur / djur han gillar.       
 4.  
 5.             3      Förstå dina vänner. Om hans vänner inte gillar dig, kanske han inte heller gillar dig. Förutom hans vänner är avundsjuk. Men var försiktig så att du inte frågar dina vänner om de är avundsjuk.       
 6.  
 7.             4      Förstå vad killar vill ha. Vi vet alla att de flesta killar gillar kvinnor som är feminina, har sina kurvor på rätt ställe, och så vidare. Men vad mer vill gubbarna? Här är några önskemål: 
    
  • Trevligt utseende.
  •  
  • Självförtroende.
  •  
  • En tjej som är glad.
  •  
  • intelligens.
  •  
  • En känsla för humor.
  •  
  • Tålamod.
  •  
  • Generositet.
  •  
  • Sofistikering.
  •  
  • Attityd (inte den stygga typen).
  •  
  • Ett bra leende.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gör en lista där du skriver ner alla saker du tycker om dig själv. Har du riktigt fina ögon? Okej, börja sedan bära eyeliners eller höj dem på något sätt. Har du verkligen bra hår? Tja, försök utjämna det, krulla upp det, sätt upp det i en ny stil, eller lägg till tillbehör som hårband! Poängen är, om du fokuserar på saker som du tycker om dig själv, så märker också dessa saker också.       
 10.  
 11.             6      Gör dig själv känd för pojkar. Tripping av misstag framför dig. (Men gör inte det för uppenbart, annars kanske han tror att du letar efter något.) Det kommer säkert att få din uppmärksamhet! Han kommer noga fråga dig om allt är okej. När han säger vad han hoppas göra, säg något som, "Hej cool tröja" eller "Jag gillar dina skor." Du kan också säga något roligt för honom. Bara småprat, inte överväldigande. Se aldrig för desperat eller tillgiven eftersom killar verkligen hatar det. Var självsäker och le.       
 12.  
 13.             7      Gör honom komplimanger från tid till annan. Berätta för en av hans vänner att [pojkens namn] såg bra ut idag (eller liknande komplimang). Chansen är att de ska berätta för honom det. Men var inte för direkt, det är läskigt. Se till att det inte ser ut som om du säger till alla att han såg bra ut eller den som är bredvid honom. Försök också att komplimera honom direkt. En annan teknik är att berätta för dina vänner när du är nära dem, "Tycker du inte att [pojkens namn] ser bra ut idag?"       
 14.  
 15.             8      Smile när han passerar dig. Se till att du tar det lugnt. Kasta honom ett leende som säger, "Hej, jag kan inte prata just nu, men prata med mig senare."       
 16.  
 17.             9      Var uppmärksam på hans kroppsspråk. Om han tittar på dig länge visar det ofta att han gillar dig. Även om han lutar i din riktning betyder det att han är kär i dig.       
 18.  
 19.             10      Gå tillsammans som vänner ett tag, låt honom se vad du tycker om utanför skolan och på telefonen eller vad du än säger till honom (IM, e-post). Börja fråga honom om han vill komma och hjälpa dig att lära dig.       
 20.  
 21.             11      Behave normalt. Bete sig inte konstigt och flör inte med honom för mycket.       
 22.  
 23.             12      Om han berättar vad han tycker om en tjej, vänta en vecka eller så och ta betet. Om det är för riskabelt, gör inte . Om en pojke verkligen gillar dig, vill han inte att du färgar håret eller piercerar dig. Gör bara om du mår bra om att bita betet. Ändra inte för honom; det är inte värt det.       
 24.  
 25.             13      Låt inte vara någon annan att få uppmärksamhet. Om du vet att han är en stor videospelfläkt och du aldrig har hört talas om Zelda, lura inte det. Han kan hitta det och då ser du väldigt dum ut. Det är dock en bra idé att lära sig om de saker han gillar och att ta några av sina intressen, så länge som hans hobbyer inte hindrar dig från att driva dina egna intressen.       
 26.  
 27.             14      Om han stirrar på dina läppar när du pratar, betyder det förmodligen att han gillar dig och vill kyssa dig.        
 28.  
 29.             15      Möt hans vänner. Om hans vänner har ett bra intryck av dig så kan de berätta för dig att den person du gillar är en bra person, men om inte, knullar du det. Prova lite pratstund.                 
 30.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
Att vara en emo tjej i skolan.

Att locka till sig attraktionskraft.

Sluta bete sig som en tyrann.

Gör en fullständig förnyelse på dig själv.

Var inte blyg med tjejer.

Även utan att dina vänner har kul.

Tala tillfälligt till din förälskelse.

Beräkna åldern i choklad.

Mindre dom.

Gå ut ur din komfortzon.

Som tjejer hanterar humörsvängningar.

Ta en kyss från en tjej du gillar.

Att vara en tjej med swag.

Få en tjej att bli din flickvän.

Behandling av akne under graviditeten.

Prata som en pirat.

Få en tjej att bli din flickvän.

Var säker på internet.

Lev permanent i kärlek.

Få en pojke att kyssa dig.

Övertyga dina föräldrar om att köpa dig en iPhone.

ako woman