Home \ ungdom
 

Ta en tjej till prom.

 

Det finns många instruktioner om hur man bjuder in en tjej till prom, men ingen som helt förklarar den komplicerade processen i den här viktiga händelsen. Denna guide täcker hela processen, från frågor till kläder till hämtning.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Acceptera inte någonting! Om du inte har frågat henne, fråga henne! Det spelar ingen roll om du går ut hela ditt liv, du måste fråga dem. Och gör det i stil. Inte bara hälsa henne på parkeringsplatsen medan hon är redo att gå och säga, "Hej, ja... Jag tänkte på att gå till prom... och du?" Bad! Om du vill fråga en tjej, fråga henne om ett syfte och en anledning, men på ett kreativt sätt (se tipsavsnittet för exempel). Glöm inte detta steg! Hon kommer inte att glömma det och hennes vänner kommer att attackera dig. Om du har ett nytt intresse, var kreativ och fråga tidigt. Det är inget värre än att fråga för sent. Flickor kan förbereda sig för loppet eftersom de kan bära en klänning. Att fråga dig en månad i förväg är inte för tidigt (se Varningar). Men om du saknar det, finns det fortfarande ensamstående tjejer i slutet som letar efter en date. Köp två biljetter (se tips) och då måste du också ha ett datum för prom.        
 2.  
 3.             2      Hitta din klädsel. Om du är rädd att fråga ditt datum vad det har på sig, gå med en enkel svart eller vit smoking. Han biter inte någonting. Om du får reda på vad de har på sig och vill försöka med något annat, gör det, men var noga med att få råd från säljare, de vet vad de gör, inte du. Om det är sista loppet, då kan lite annorlunda tux vara saken. 
    
  • Om du försöker röka, var noga med att bära byxorna på nivån och inte South Park, precis under botten, där boxershortsen ser ut. Detta är en formell händelse, inte en rave. Förmodligen har skräddaren målt dig rätt, så om byxorna är för långa, bär du dem inte ordentligt.
  •  
  • En del av smaken som orsakar problem för de flesta är manschettknapparna. Som en tumregel, om de skadar, kliar eller bara är irriterande, bär du dem inte ordentligt. Om du sätter på manschettknapparna, sätt in insidan av ett hål och insidan av den andra och sätt manschettknappen utifrån genom båda hålen. Om du gjorde det rätt så kommer du att se knappen, liksom den svängande delen också på utsidan. Inget av detta borde vara i din tröja och röra din handled.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hämta ditt datum.  
    
  • Var noga med att ta med en snodd (se tips).
  •  
  • Kommer i tid. Det värsta är att få ditt datum vänta.
  •  
  • Om det finns en grupp killar, prata med dem, men när hon kommer ner, se till att all din uppmärksamhet är på henne (se tips).
  •  
  • Sätt henne på buketten. Om hon glömmer om en spikblomma, oroa dig inte, du behöver inte nödvändigtvis en blomma (men hon behöver en, så våga inte glömma den posy).
  •  
  • Ta vackra bilder med henne (för tjejer älskar bilder).
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var en cavalier genom att öppna dörrar och vara artig. Detta är en formell och civiliserad kväll... du vill inte förstöra det genom att göra något dumt. Följ med henne vart hon än går, ge henne jackan när den är kall och ha kul. Hon är centrum för din uppmärksamhet för natten, så se till att hon vet det. Gör vad hon vill, även om det inte är ditt första val. Om du gör det då kommer du ha en bra tid och hon kommer ihåg en underbar kväll med dig. Resten är upp till dig. Läs varningarna och tipsen för mer information.                 
 8.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Ungdom populär:
Ge en pojke ditt intresse för honom.

Sluta hata dig själv.

Var Fabulous.

Klä upp i rockabilly stil.

Titta bra som en pojke.

Se oskyldig och uppför dig så.

Var smart och klok.

Uppmuntra en vän.

Var en vanlig tonåring.

Frågan om telefonnumret.

När tjejer kyssar en annan tjej.

Var cool.

Behave och klä som en nörd.

Var perfekt.

Klä som en rocker.

Klä som Alice i Underlandet.

Att vara en lolita i skoluniform.

Massie blockerar glamourklicket.

Imponerande en tjej i din klass utan att prata direkt till henne.

Att vara lydig.

Ha bra hud.

ako woman