Home \ ungdom
 

Var heta (pojkar).

 

Är du rädd att tjejerna inte pratar om dig? Du vet att du måste ta nästa steg, men är osäker på hur du hanterar det? Följande tips gör dig till en varm pojke och tar dig till nästa nivå. I stället för att fråga tjejer för ett datum kommer de att kämpa för din uppmärksamhet i framtiden.

              

Förfarande .

    

    1      Börja se Hot  ,

    
   
 1.            1      Förstärka din modekänsla. Använd trendiga kläder som visar din kropp perfekt. Välj färger som matchar ditt hår, ögon och din hudfärg.        
 2.  
 3.             2      Gå till gymmet. Du behöver inte se ut som en av de extrema bodybuildersna för att vara het, bara behåll din kropp i form. Blanda springa med styrketräning för att bygga kroppen som kvinnorna kommer att älska. & Lt; br        
 4.  
 5.             3      Var uppmärksam på detaljerna. Använd ditt hår i en trendig frisyr, förkorta dina naglar och raka eller förkorta ditt ansiktshår. Om du har öron eller näshår, är det dags att ta bort det.        
 6.  
 7.             4      Se till att du luktar bra. Du bör definitivt undvika att bada i parfym, men du borde duscha, använda en luktande deodorant och hålla andan frisk. Det spelar ingen roll hur bra du är i form eller hur fashionabla du är, så länge du luktar svett eller har en dödlig andning, kommer du att stanna ensam.                 
 8.  
             

    2      Använd sexigt kroppsspråk  ,

    
   
 1.             1      Arbeta med din ögonkontakt och dina ansiktsuttryck. Titta på några filmer med riktigt heta skådespelare och imitera deras sätt att titta på kvinnor. Du kommer säkert att lyckas med lite övning.       
 2.  
 3.             2      Öva ditt leende. Smile med munen stängd och inte för långt. Du kan också dra ett hörn av munnen något högre än den andra.       
 4.  
 5.             3      Flytta på ett sexigt sätt. Gå med lite utrymme mellan benen och rör sig långsammare. Detta ger dig självförtroende och gör kvinnorna galen.       
 6.  
 7.             4      Var uppmärksam på en bra hållning. En man med upprätt hållning ser mycket mer självsäker ut, medan en slår hatt uttrycker sin osäkerhet och obehag med hans osäkra hållning. En bra hållning ger intrycket att du tycker om dig själv attraktiv och detta intryck påverkar tjejerna att tänka på samma.       
 8.  
 9.             5      Utveckla en sexig röst. Undvik att imitera radiomeddelare och nyhetsankare. Istället kan du prata i bio med en sexig röst. Du kommer se, tjejerna kommer att vända om för att se vem som pratar och de smälter bort när du involverar dem i en konversation.       
 10.  
 11.             6      Håll dig lugn och stark. Om flickan du pratar med blir känslomässig eller känslig, måste du behålla kontrollen själv. Du kommer att kunna landa mycket tidigare om du förblir oförskämd av dina känslomässiga vibrationer.       
 12.  
             

    3      Mark bra med tjejer  ,

    
   
 1.             1      Använd dina sätt. Vanliga courtesies, som att hålla dörren öppen för henne och säga "Tack", visar henne vilken gentleman du är. Låt dig inte luras om det ger dig ett konstigt utseende, det är förmodligen bara för att de flesta inte har så godhet i dessa dagar.        
 2.  
 3.             2      Fokusera konversationen på henne. Du kan prata om dig själv, men håll den imponerande och kort. Ta alltid konversationen tillbaka till henne.       
 4.  
 5.             3      Förbättra ditt minne. Byt ut onödig aktivitet genom att läsa en bok eller tidning i stället. Ju smartare och mer informerade du är desto bättre är dina chanser att landa med tjejerna.       
 6.  
 7.             4      Ta en chans. Du måste prova olika metoder på tjejer för att ta reda på vad som fungerar och vad som inte gör det. Hur som helst, om du aldrig tar dina chanser med tjejer, kommer du alltid att sluta på deras "kompislista" istället för i sina armar.        
 8.  
 9.             5      Slutför det. När du registrerar signaler om kärlek ska du ta nästa steg och vara ensam med henne så snart som möjligt. Hon kommer att uppskatta att du visar initiativ och är redo att flytta saker.       
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
Var sexig.

Bli en ansvarsfull tonåring.

Bindningsskor.

Var säker på internet.

Vad Megan Fox ser ut.

Taff arbete.

Behave som en katt.

Var kysk.

Det är oattraktivt att acceptera.

Behave som en skurk.

Var original.

Var mer tillgänglig.

Tillbringa sommarloven inomhus och ute.

Ha en vän i grundskolan.

Gör en Harry Potter fest.

Som tonårsflicka packar du handväskan för vardagligt bruk.

Känn om en pojke tycker om dig i skolan.

Kyssar en tjejs nacke.

Komma självständigt.

Var som Spencer Hastings från Pretty Little Liars.

ako woman