Home \ ungdom
 

Var en populär pojke.

 

Flickor och flickors popularitet är två olika saker. För pojkar är det annorlunda än tjejer på grund av den olika uppfattningen om hur de två könen ser ut.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Betygsätt dig själv, skriv ner saker du tycker om dig själv, saker du vill ändra och saker som du inte tycker om dig själv, men tyvärr kan det inte ändras.  
    
  • Du behöver veta vad du tycker om dig själv och glöm det inte. Vägen till popularitet kan ibland vara mycket stenig. För att fortsätta vara lycklig måste du komma ihåg dessa saker.
  •  
  • Du måste ändra saker som du inte tycker om dig själv. Om du inte gillar att vara fet, gå ner i vikt men gör det bara om du vill ha det. Inte alla populära människor behöver ha förstyvade kroppar.
  •  
  • Men de viktigaste sakerna är de saker som du inte tycker om dig själv men kan inte förändras. Om du inser att det finns saker du inte gillar, men inte kan förändras, och du mår bra med dem, så kommer det att öka ditt självförtroende och du blir en bättre person med människor nära dig vill ha och mata på den energi som härstammar från dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Övning - om du ser stark fysiskt ut, kommer tjejer att lockas till dig och du ser lite skrämmande ut.        
 4.  
 5.             3      Håll dig ren. Dusch varje dag, borsta tänderna och tvätta ansiktet för att förhindra akne. Om du har svåra akneproblem, kontakta en hudläkare.        
 6.  
 7.             4      Gå med stolthet. Häng inte på axlarna, men du bör också veta hur man slappnar av, om det är lämpligt. Titta på människor i ögat när du pratar med dem och visa dem dina vita tänder när du ler; Det är mycket mer attraktivt än det grimma eller emo-utseendet. Självförtroendet är verkligen viktigt eftersom det är det som bestämmer din hållning. Många människor som inte har förtroende låt sina axlar hänga.        
 8.  
 9.             5      Prata med människor. Ta hand om vad andra gör och vem de är. De visar dig sedan samma respekt. Försök inte prata om dig själv hela tiden och bli inte besatt av dina speciella intressen. Människor gillar det när någon lyssnar på dem.        
 10.  
 11.             6      Bli en del av en grupp.  
    
  • Börja långsamt och arbeta dig upp. Känn den grupp du vill hänga med. Om du vill vara i en "populär" grupp, ta reda på vilken grupp som är. Titta på gruppen och bestämma om det är vad du vill ha.
  •  
  • Välj en person från den klick / grupp du vill gå med, helst någon du ser ofta (det vill säga någon med vilken du har lektioner tillsammans, sport efter skolan eller som bor nära dig). Börja prata med den här personen och lär känna henne och hon kommer långsamt bli din vän. Kasta inte den här personen runt din nacke eller det kan se konstigt ut. När du blir mer bekant med personen kommer du att lära dig mer om gruppen och hur människor beter sig. Efter en tid kommer han att presentera dig för några av hans vänner och snart kan du vara en del av den här gruppen.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Tänk på vad du har på dig. Det är inte riktigt sant att kläder gör människor, men ser bra ut kan inte skada. Titta på nuvarande trender, men ha vad som känns bra och gör dig självsäker.        
 14.  
 15.             8      skratta över skämt från andra. Efter en tid kommer du känna dig bekväm nog att vara rolig och andra kommer att skratta åt dina skämt.        
 16.  
 17.             9      Tjäna pengar. Medan pengar kanske inte är populära kan det fortfarande vara användbart. Vill du köpa en iPod? Köp det med dina egna pengar så att det ser bra ut.        
 18.  
 19.             10      Involvera i sport eller extracurricular aktiviteter som fotboll, basket eller baseball. Detta är uppenbarligen det viktigaste steget, för det kommer definitivt att hjälpa dig att träffa andra människor med samma intressen.        
 20.  
 21.             11      Du behöver veta vad som är bäst för dig. Medan några killar kan se bra ut med längre hår och strängar, ser det bättre ut med kort gelat hår. Att ha en vän som är i en tjej (eller en flickvän) kan vara till stor hjälp i det här fallet. De flesta säger att du borde göra vad som känns rätt för dig, men om man vill vara populär måste man börja lyssna på andras idéer. Men kör inte den för långt.        
 22.  
 23.             12      Behaga positivt och försök inte imponera på människor. Även om du inte kommer över som en positiv pojke, försök att verka som en. Prata inte om saker, engagera sig inte i olämpliga aktiviteter och försök att hålla sig normala. Anledningen till att de flesta försöker imponera på andra människor och hamna i kränkning är att folk tror att killen spelar som en galning. Det är okej att skämta eller skämta, men försök inte det för ofta. Folk kommer att tro att du är hyperaktiv och konstig. Du kommer också att tro att du är en galen och upprörande person.                  
 24.  
            

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
Var en rebell.

Föräldrar övertygar om att hålla en hamster.

Förstå gay människor.

Sjunga punk.

Att vara självsäker som en liten person.

Var lekfull.

Värd en fest för tonåringar.

Titta på Audrey Hepburn.

Bli snällare om du är missnöjd med ditt utseende.

Gör Blue Steel posen av Zoolander.

Bli en punga.

Få vampyrutseendet.

Sluta ligga.

Var din egen bästa vän.

Hårklippning hemma.

Återställ vänner när du har skadat dem.

Hårpunkstil.

Sluta hata dig själv.

Ha en vän i grundskolan.

Effektivt kommunicera med en tonåring.

Ha en stark personlighet.

ako woman