Home \ ungdom
 

Beslutar mellan två tjejer.

 

Du gillar två tjejer. Oavsett om du har ett av dessa datum eller inte, väntar båda tjejerna på dig att välja en, även om de båda gillar dig. Analysera det du söker i ett förhållande, hur förhållandet är med var och en av de två tjejerna och hur du känner för dem när du måste välja mellan de två. Ta chansen och välj en tjej innan du förlorar båda, oavsett vilken du väljer.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Tänk på alternativ  ,

    
   
 1.            1      Vad letar du efter? Vill du ha något seriöst eller något avslappet? Vill du bara ha en varm natt, en konstant vän eller en långsiktig partner? Var är du i livet? Vilka är dina mål bredvid dessa två tjejer? Din dom är lätt ledsen av passion. Håll dig borta från tjejerna för att ta reda på vad du verkligen vill ha. 
    
  • Kanske behöver du bara fokusera på din karriär. Kanske behöver du lite stabilitet eller slapphet som bara en tjej kan erbjuda. Vad behöver du?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Analysera ditt förhållande med varje tjej. Vad har de gemensamt? Var är de annorlunda? Vad erbjuder varje tjej dig? Tänk på känslan av var och en ger dig. Om du måste välja, måste du kunna förstå ditt beslut fullt ut.  
    
  • Vilken tjej kan du prata med bättre? Vilken tycker du mest om? Vilket inspirerar dig att prova något nytt? Kanske skulle du helst vara med en tjej än den andra.
  •  
  • Vilken tjej kan du lita på? Kanske har du mycket roligt, men du kan inte föreställa dig ett förhållande med henne. Vill du ha något stabilt eller något spännande?
  •  
  • Kan du prata bättre med en tjej? Kommunikation är extremt viktigt i alla avseenden. Välj tjejen med vilken du kan tala mer verkligen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vilken känsla ger tjejerna dig om dig? Kanske du känner att du är stark, kompetent och värt det. Den andra gör dig nere och du känner att du är främmande för dig själv. Kanske får man dig att känna sig glad och sorglös medan den andra spänner dig. Hur förändras din personlighet när du spenderar tid med tjejerna? Vilka aspekter av mig själv är viktiga för dig?        
 6.  
 7.             4      Var ärlig mot dig själv. Om du inte kan säga ja till någon av tjejerna, kanske du inte borde ta en. Du behöver inte tvinga dig till ett förhållande. Du bör dock förstå varför du gör urvalet så svårt.        
 8.  
 9.             5      Letar efter alternativ. Kanske ingen av dem vill ha ett exklusivt förhållande eller en är inte intresserad av dig. Det betyder inte att du ska "spela" med båda tjejerna samtidigt. Det betyder bara att situationen är enklare eller mer konstig än väntat. Prata med tjejerna en efter en för att bättre förstå vad de letar efter. 
    
  • Utöver lådan. Relationer kan fungera på många sätt. Det viktiga är att alla är på samma sida och du skadar inte någon.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Beslutet  ,

    
   
 1.             1      Gör en lista. Gör en kolumn för varje tjej och lista alla bästa för alla. Om de två har något gemensamt, svep det av listan. Titta på de unika egenskaperna och jämföra vilka som du gillar bäst. Flickan med de bästa och bästa funktionerna är den du ska välja. Lista också negativ. Du ska välja flickan med de minsta negativa egenskaperna. 
    
  • Bra kvaliteter är: att spendera tid med henne är kul, bra samtal, bra älskare, bra lyssnare, trovärdig, intelligent, otroligt vacker, blir bra med mina vänner, bor i samma område, älskar att resa, får mig att le.
  •  Dåliga egenskaper är: Lätt irriterande, andra värden, inget beslut av övertygelse, inte din typ, bor långt bort, dålig fysisk koppling, stressa dig själv.  
         
 2.  
 3.             2      Lyssna på ditt hjärta. Listan är bara ett verktyg. Besluta inte ett nummer. Använd det numret för att bättre förstå dina känslor. På papper kan en tjej vara bra, men det betyder inte att du har passionerade känslor för henne. Om siffrorna inte känns rätt så kanske de inte är rätt. När du listar allt bra och dåligt, ta tid för att överväga hur mycket du gillar varje tjej realistiskt. Låt dig själv styras av din passion.        
 4.  
 5.             3      Ta dig tid, men vänta inte för länge. Det är viktigt att vara säker på ditt beslut. Om du låter de två tjejerna vänta för länge i balans, så kan du förlora båda. Försök att fatta ditt beslut så tidigt som möjligt så att du kan lösa situationen. Situationen blir mycket lättare om du har valt en tjej (eller ingen) och gjort fred med tjejen du inte har bestämt dig för. 
    
  • Hur mycket tid du behöver beror på situationen. Om du ser de två tjejerna dagligen ska du bestämma dig snabbt. Är du redo att se båda tjejerna samtidigt?
  •  
  • De är människor med riktiga känslor. Det är inte rättvist att låta dem dämpa bara för att du vill behålla dina alternativ om de inte gör detsamma och är medvetna om situationen. Hur skulle du vilja bli behandlad i denna situation?
  •  
         
 6.  
 7.             4      Välj en tjej. Om båda är lika stora, kanske det inte finns ett "rätt" beslut, men du måste bestämma om du vill ha en av dem. Ärlighet kan vara tuff, men ibland är det också otroligt berikande. Gör ditt beslut och berätta för tjejen. Det förenklar ditt liv. Vilken flicka skulle du mest ångra om du lät henne gå? 
    
  • Prata med vänner och släktingar om det. Om du inte kan bestämma, så kan inmatningen från någon som vet att båda tjejerna hjälper.  
  •  
         
 8.  
             

  Del 3      Berätta för tjejerna  ,

    
   
 1.             1      Var direkt. Du måste vara ärlig och tydlig om flickan du valde, men också om flickan du valde. Om du inte uttrycker dig själv tydligt kan situationen bli obekväma och hamna som om du inte hade valt. Lämna ingenting öppet. Om du vill ge dig en kompis till en flicka, måste du stänga den andra dörren. 
    
  • Skriv ner dina tankar på förhand eller öva vad du vill säga med en vän. Om du inte vet vad du ska säga, kan det hjälpa till att förbereda dig i enlighet med detta.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Släpp flickan du röstade emot. Säg om du vill ha en tydlig avslutning. Du har kanske bestämt på papperet, men ditt beslut kommer inte att vara giltigt tills du uttalar det. Detta är särskilt viktigt om den tjej du har valt för vet att du har bestämt dig mot den andra. Din kärlek (eller engagemang eller exklusivitet) blir mer meningsfullt för henne när hon vet att du har avslutat förhållandet med den andra tjejen. 
    
  • Du kanske vill bekänna din kärlek till flickan du har valt av någon anledning. Om hon säger nej, kan du fortfarande välja den andra tjejen. Tänk på om du kommer bli riktigt nöjd med "andrahandsvalet". Det är bättre att vara med någon från hjärtat, även om det inte är en av de två tjejerna.
  •  
  • Om du släpper en tjej måste du ta itu med dina känslor för båda tjejerna. Kanske förstår du senare att flickan du "inte röstade på" skulle ha varit rätt för dig. Kanske du tillbringar en natt med henne och det ger dig den nödvändiga graden. Oavsett vilken situation, med denna grad kan du kanske hålla ditt löfte till den andra tjejen bättre.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Berätta för tjejen att du valde henne. Om du är romantisk med varandra, fokusera på ditt förhållande med den här tjejen. Var enkel, ärlig och ren. Berätta för henne vad du vill ha av henne. Berätta för henne att du bara vill vara med henne, göra henne obligatorisk och bara räkna henne. 
    
  • Går det långsamt? Om du har svårt att bestämma, ta dig tid att vänja sig vid situationen. Förvänta dig inte ett djupt, intimt förhållande direkt. Det börjar långsamt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Stanna med ditt beslut. Stanna med beslutet och slösa inte tid med tvivel. Om du bryter löften, kommer ingen av tjejerna att lita på dig och ditt ord är ingenting värt. Byt inte mellan kvinnor (för då lämnar du båda och du är tillbaka i början). Ångra inte ditt beslut om du inte är helt säker på att det är rätt val. Kom ihåg ordspråket: Handlingar säger mer än ord.       
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (2)      
Ungdom populär:
Var en rebell.

Flörta med din förälskelse.

Hitta dig vacker.

Att veta om du har en förälskelse på en pojke.

Ta reda på om du är redo att flytta hemifrån.

Att känna sig älskad.

Rengör din ryggsäck.

Bli en nörd.

Prata med en pojke du gillar.

Imponera dina lärare.

Få din vän att kyssa dig.

Få en tjej att sakna dig.

Som en tjej, gör dig redo för skolan inom 20 minuter.

Hur ser Barbie ut.

Var smart och klok.

Berätta för din vän att du älskar honom.

Din första period.

Bli en modern hipster.

Hantera som barn eller tonåring med panikattacker på rätt sätt.

Var älskvärd.

Paket för en skolresa.

ako woman