Home \ ungdom
 

Att vara elegant som en pojke.

 

Det finns redan många texter för tjejer som vill vara eleganta. Men den här artikeln är speciellt för dig där ute!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Du behöver uppenbarligen märken som Polo, Ralph Lauren, Brooks Brothers, Lacoste, J. Crew, Hickey Freeman, Paul & amp; Shark, Peter Millar, J. Press, Southern Tide och Vineyard Vines i din garderob. Hollister, Abercrombie, Aeropostale och A.E är vanligtvis inte eleganta, men de har också klassiska delar.       
 2.  
 3.             2      Speciellt rugbyskjortor, chinos och tröjor i ljusa färger gör att du ser dapper ut.        
 4.  
 5.             3      Du bör köpa kläder i klassiska färger, men listan nedan är långt ifrån fullständig: Rosa, Himmelsblå, Marinblå, Limegrön, Burgund eller Gul. Färgen måste också skräddarsys efter ditt utseende och passar dig. Om du till exempel har rött hår kan en grön tröja se bättre ut än en blå tröja. Om du tittar närmare på de ovan nämnda märkena får du snabbt inspiration.        
 6.  
 7.             4      Du behöver ett elegant men konsekvent utseende. Läderbälten spice up någon outfit, till exempel; i ljusgrå eller bruna toner. Läderbälten och linnebälten är bäst, beroende på vilket tillfälle du självklart ska rösta. Bältet kan givetvis inte vara ostlikt eller ha naglar eller liknande.        
 8.  
 9.             5      Framförallt bör du bära läderskor eller loafrar utan strumpor på sommaren. Det gör att du ser väldigt snygg ut. Lädermokasiner och båtskor eller till och med läderflip-flops på sommaren är bra alternativ för en man.        
 10.  
 11.             6      Du bör välja en parfym och bär den bara. Du kan kanske köpa en duschgel som är inställd för att matcha allt: schampo, balsam, duschgel, aftershave och deodorant.        
 12.  
 13.             7      Om du har glasögon, ska du välja diskreta, felfria glasögon eller ha kontaktlinser. Tjocka glasögon kanter är mer för emos eller punkar. Ljusa, ljusa färger ser elegant ut. Rengör också dina glasögon varje dag. Buddy Holly-glasögon är också mycket populära igen. Om du bara har eleganta kläder, kan du kombinera den här med en kofta eller en preppy svettjacka. Det finns emellertid också kända, eleganta människor i historien (Barry Goldwater, till exempel), som också såg bra ut med tjocka glasögon.        
 14.  
 15.             8      Du behöver naturligt hår som inte ser ut överbelastat. Det är viktigt att du tar hand om det, men överdriver det inte. Många män lät det gå och dela det vid sidan. Många eleganta män idag bär håret ganska kort och inte så länge som tidigare. Tänk på 40-talet och 50-talet. Där var håret inte rakat och inte färgat. Om du har rakat det, ska det vara rakat måttligt.        
 16.  
 17.             9      Du bör alltid vara uppmärksam på god kroppshygien och tvätta dig ordentligt. Du behöver inte se ut som att borstas och strykas, men städas fortfarande. Ditt hår ska kamma och klippa dina naglar. Bita inte av dina naglar, men klipp och fil dem. Också uppmärksamma en bra läppvård. Sköra läppar har inget att göra med elegans. Raka och bära inte skrynkliga kläder. Slitna jeans är inte så bra. Borsta tänderna regelbundet och undvik tatueringar och piercingar.        
 18.  
 19.             10      Också uppmärksamma din hälsa. Tänderna ska vara friska, borsta håret, ha solskydd, och se till att du alltid äter bra. Du ska inte gå in i solariumet och äta mycket protein så att din hud, hår och naglar är friska.        
 20.  
 21.             11      Kör Sport. Längdskidåkning, golf, squash, rugby och tennis är alla sportar i samband med det ädla folket. Lacrosse och även ridning, polo, skidåkning eller segling är också välkomna. Om sporten är representerad i OS, är den elegant. Om du inte gör så mycket sport, borde du fortfarande hålla dig i form. Prova skolsporterna, som tennis, golf, simning eller fotboll. Gå lyfta vikter från tid till annan, men träna inte för mycket, så du ser ut som en kroppsbyggare.        
 22.  
 23.             12      Du kan sjunga i en kör eller spela i en musikalisk. Du bör inte starta ditt eget band. När man spelar ett instrument är det bäst att spela i en symfoniorkester med eller i ett jazzband. Du kan också spela solo på konserter. Ett kyrkans band är bättre än ett skolband, om du förstår.        
 24.  
 25.             13      Var alltid vänlig och öppen för allt. Du kan vara blyg, men självkänsla är bättre. Inte irritera de andra människorna och prata inte om pengar, som skrämmer andra.        
 26.  
 27.   14      Var flitig och lär dig mycket. Goda betyg är ofta förknippade med eleganta människor eftersom de är flitiga och lär sig mycket att vara överst i sina liv. De besöker också bara de bästa skolorna. Använd alltid bra grammatik. Många eleganta människor kommer också till elituniversiteter för sitt bra arbete eller får stipendier.     
 28.  
 29.             15      Läsning ger allmän kunskap och som i sin tur gör att du ser smart ut. Ta hand om en bra utbildning, uppförande och bra utbildning.        
 30.  
 31.             16      Det är viktigt att du läser mycket och framför allt böcker om rätt sätt. Detta är inte ett skämt! Goda sätt är alltid viktigt eftersom du visar världen att du har en bra utbildning. Tala med en trevlig röst, inte för snabb och inte för högt. Var artig och alltid tack. Håll dörren öppen för andra människor, be om ursäkt för misstag och ställ tyst på din mobiltelefon när du går ut.                  
 32.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
Lär dig att flörta.

Ha en stark personlighet.

Erövra en tjej som redan har en pojkvän.

Klä som en rocker.

Sälj dina egna Pokemon kort.

Fick en stil inspirerad av Audrey Hepburn.

Njut av att vara tonåring.

Prata med en tjej du står på.

Behaga blygsamt.

Komma i kontakt med andra.

Titta snyggt.

Få en pojke att gå med dig.

Var tacksam.

Visa en pojke som du är på honom.

Berätta för din vän att du älskar honom.

Vad Marilyn Monroe ser ut.

Visa en pojke som du vill bli kyssad.

Att vara en snygg kvinna.

Klä upp i en biograf.

Behaga som joker.

Vad Hermione Granger ser ut.

ako woman