Home \ ungdom
 

Sniglar runt på natten.

 

Natten är en bra tid att smyga, men om du har en rumskompis eller någon att dela med dig, är det några tips att komma runt om.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förbered din operation  ,

    
   
 1.            1      Få rätt utrustning. Den viktigaste utrustningen är ett larm, men andra saker kan också vara till hjälp. Trådar eller kastaankar är alltid bra om du klättrar träd. Läderhandskar hjälper till att klättra för att skydda dina händer, så de är inte heller en dålig idé.        
 2.  
 3.             2      Använd lämpliga kläder. Kläder är viktiga för situationen. Det är alltid en bra idé att stanna i skuggan, så olivgrön, grå eller mörkblå är alltid ett bra val. Bär inte svart eftersom det kan visa din silhuett i mörkret. Ett kamoufleringsmönster är ännu bättre, eftersom det ser mörkt ut i skuggan och i svagt ljus kan du försvinna i träden, buskarna eller i gräset. 
    
  • Använd inte heller kläder som ger ljud. Använd INTE någonting med knappar eller saker som tumlar runt. Ta inte heller några nycklar! Om du behöver ta med dig, ta bort alla extrafunktioner och linda de resterande nycklarna separat i en trasa.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd matchande skor. Skor är också viktiga. Stilen på dina skor borde matcha hur länge du har varit i din speciella nattliga "träning". Om du bara börjar, är mjuka skor med en lätt gummibeläggning längst ner bäst. När du blir bättre kan du bära vanliga skor och slutligen stövlar med en mjuk gummibase. Gå barfota så mycket som möjligt ute eller inne, eftersom detta minimerar bruset. Om du går på gräs kan det kittla dina fötter, men det är bättre än att fånga.       
 6.  
 7.             4      Karta din rutt. Om du vet var du går och vilka hinder du kommer att möta är du mycket bättre förberedd. Identifiera gömställen. Kontrollera var någon annan kunde vara vaken.       
 8.  
 9.             5      Lär dig om ljudkällor. Kartlägga alla knäckiga golv och föremål, det här är de saker som ger plats. Också, håll dig nära väggarna. Detta minskar det knäckande bruset. Skapa en karta över huset och markera allt som gör ljud med ett brev eller ett nummer. Om du har rum skriv ner anteckningar i kortet. 
    
  • Gå grusiga golv och trappor så nära som möjligt till väggarna. Slitna plankskivor har vanligtvis mer stöd på väggen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Lär dig att lämna. Ditt fotarbete är lika viktigt som att gå in i stegen för att absorbera rörelsen. En normal rullande rörelse från häl till tå är utmärkt för fart på gräset och rör sig mycket långsamt på hårda ytor. Kom ihåg att ju långsammare du flyttar desto mjukare är du. 
    
  • Om du rör dig genom löv eller försöker vara helt tyst, håll tyngden på bakfoten, förläng den främre foten och tryck långsamt framåt för att sätta ner den. Du absorberar rörelsen i dina knän och anklar. Under denna typ av rörelse bör du bara ta kontakt med marken när fotens boll fungerar som en kudde.
  •  
  • Om du rör dig i en miljö som dämpar buller eller om det finns en medelrisk för att bli hörd, sänk hälen till marken när du byter vikt på den främre foten.
  •  
  • För att vara tyst inne, andas och gå till rytmen på klockan i rummet. När någon sover, är han van vid ljudet av klockan; detta hjälper till att dölja dina steg.
  •  
  • När du går på grus eller något där små föremål kan röra sig och göra ljud, gå så platt som möjligt. Absorbera stegen som vanligt, men låt hela foten komma i kontakt med gruset samtidigt så att vikten är jämnt fördelad. Du ska gå långsamt tills mycket långsamt.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Vet hur man går genom ingångar och dörröppningar. Om du går genom en dörr normalt (med axlarna nära dörrstrålarna) kan det göra ljud (som att köra luftkonditionering) och få folk att veta att något finns där. Detsamma gäller när du kryper runt för att höra var människor beror på förändringen i omgivande ljud. Smyg din rygg till dörrposten, vinkelrätt mot dörren genom dörröppningen. Detta minimerar denna effekt.       
 14.  
 15.             8      Håll kroppens ljud under kontroll. Prova vad du kan för att inte nysa! Om du har allergi, ta din medicin innan du går på din utflykt. Men var försiktig så du inte blir sömnig! När du känner att du måste nysa, stäng din näsa, stäng dina ögon och tänk så hårt att du inte kan nysa. För vissa människor hjälper upprepande ordet "vattenmelon" att undertrycka en nysning. I den här artikeln hittar du fler tips.                 
 16.  
             

  Del 2      Snubblar runt som ett Pro  ,

    
   
 1.             1      Var tålmodig. Att vara tyst och oigenkännlig betyder att du är långsam och försiktig. Om du har en knäckande säng, rör dig långsamt och tålmodigt. Vad är fem minuter långsam, stadig rörelse jämfört med en hel natt bort?       
 2.  
 3.             2      Justera dina ögon mot mörkret. Hitta en plats där du förblir oförändrad för att ge dina ögon tid att vänja sig i mörkret innan du flyttar för mycket. Detta ger dig en kant över någon annan som söker dig och du kan undvika skador. Du kan också göra en blindfoldig och lämna den i ett öga innan du får det ögat som används för mörkret. Sedan lägger du blindfoldet på det andra ögat när du når det mörka området. Det mänskliga ögat tar 30 minuter för att bli van vid nattsyn och en ljusstråle kan ta ytterligare 30 minuter att justera.       
 4.  
 5.             3      Lär dig att arbeta med ljuset. Bliv så mycket som möjligt av ljuset, men vet hur man arbetar med ljus om det finns en. Detta hjälper dig att gå obemärkt, särskilt när folk antar att de kan se allt eftersom det finns ljus. Undvik absolut att använda dina egna ljuskällor, t.ex. En ficklampa eller ett ljus, om du inte vet att du befinner dig i ett område där ingen kan se dig. 
    
  • Stå i mörkret bakom en ljuskälla (som en eld eller en strålkastare) är ett bra sätt att gömma dig själv, eftersom människornas ögon sätts på ljuset, inte mörkret bortom.
  •  
  • Ögat är särskilt känsligt på natten, så se till att du inte gör plötsliga eller plötsliga rörelser när du rör dig i mörkret.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lyssna på din omgivning. Håll öronen pekade; om någon är på övervåningen och du hör knäckande rörelser eller golvet, göm! Ha alltid en gömställe i åtanke.       
 8.  
 9.             5      Böj över för mer stabilitet. Håll dig i en böjlig hållning när du rör dig och lägg händerna på höfterna på sidorna för att upptäcka hinder som du kanske har förbisedt och för att hålla balansen. Det absorberar också steget om du går in i skrotet lite. Du bör inte gå ner mer än 90 grader om du inte böjer ner till marken för att släppa ett knä till marken eller ligga ner eftersom det är mycket stressigt för knäna.       
 10.  
 11.             6      Var alert. En av dina värsta fiender är överraskningsfaktorn. Inte bara kan detta skrämma dig, det kan också orsaka störningar eller förlora kontroll över situationen. Det bästa sättet att veta om någon kommer är att se honom; Om du inte kan se det, är det näst bästa att höra det i förväg. De flesta människor går inte tyst så att du kan höra dem komma. Om du är i sikte på någon, kan du kanske vänta på en möjlighet att gömma sig bättre. 
    
  • Uppför alltid som om någon aktivt söker efter dig, även om det inte är det. Detta tvingar dig omedvetet att vara mer försiktig.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Håll osynlig. Långsam rörelse är möjligt när du är i någons syn. Om du är ett rättvist avstånd från honom och han förmodligen inte ser det, lägg dig ner om din miljö tillåter det. Detta håller din storlek till ett minimum och du är svårare att känna igen. Bra ställen att ligga ner är mörka områden eller områden av växtmaterial. 
    
  • När du bär kamouflage eller en mörk färg, hjälper det att slå samman med mörkret. Glöm bara i skuggorna och andas lätt.
  •  
  • När de kommer inom hörselskott borde du sluta göra rörelser och hålla absolut tystnad.
  •  
  • Om du är inom räckhåll för personen som kör mot dig, frysa. Om du inte är helt fördjupad får du vanligtvis dilemma under kontroll genom att hålla tyst, men om du kan göra det, rulla dig in i en boll och försök att täcka dina axlar och huvud. detta döljer människokonturen.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Manipulera det omgivande bruset. När du lär dig att skapa djurljud, är människor mindre misstänksama när de hör dig, men det fungerar inte alltid. Om du vill använda ett djurljud, se till att det passar miljön. Så gör inte ett ljud av en kalkon när du är i Alaska, eller ljudet av en robin i Karibien. Se också till att du får ljudet rätt. Det är inte värre än att förlora ditt lock när målpersonen hör anropet av en anka som låter som ett gammaldags bilhorn. Använd också en inspelare om du har en för att spela in olika ljud så att de är mer realistiska och övertygande. Se till att du bara spelar in ljudet, inget extra, som ett vattenfall eller barn som leker i bakgrunden.       
 16.  
 17.             9      Vet hur man flyttar människor. När du kryper runt kan du träffa människor. Väntar på att de är över kan inte vara ett alternativ: du kan behöva hitta sätt att manipulera och arbeta runt dem. Det innebär att du måste lära dig läsa sitt beteende och förutse vad de ska göra. 
    
  • Beakta andras sömn: Lika andning betyder att personen är vaken eller nästan vaken! En grunda andning innebär att personen sover lätt, men du bör fortfarande vara försiktig! Snarkning innebär en djupare sömn, men du bör fortfarande vidta försiktighetsåtgärder.
  •  
  • Distrahera dem om du måste skicka dem. Om någon z. Om du till exempel tittar i en riktning vill du inte titta på när du är efter dig, rulla eller kasta ett litet objekt (som ett mynt) för att skapa ett ljud i ett annat område och göra din rörelse. Distrahera alla som misstänker att någon är i närheten.
  •  
  • När du väljer något ur en behållare som ligger bredvid någon, ta behållaren så långt bort från personen som möjligt, öppna den långsamt och försiktigt ta det du behöver. Om han snäppar, stäng den under en filt eller kudde och sätt tillbaka den till sin ursprungliga position.
  •  
  • När du kryper efter någon, försök att justera dina steg till hans och undvik stark andning. Om din målperson pratar med en vän bredvid henne, se till att du är på andra sidan som målpersonen kan se på vännen och se dig. Om din målperson z. B. till vänster och vännen till höger, håll vänster lite.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Vet hur man flyr. Om du måste fly, skulle du vanligtvis fångas och göra en vild rush för att dölja eller fly. Lämna all kamouflage åt sidan och bara ta avstånd mellan dig och din upptäckare, så att du kan gömma dig igen och smyga bort. Om du inte tror att du har sett, kanske du vill smyga bort så bra som möjligt. Då kan du gömma, vänta tills hotet är borta och fortsätt.       
 20.  
 21.             11      Ha en ursäkt. Du kan fånga dig, men om du är försiktig kan du rensa misstanke. Ha en bra, trovärdig ursäkt för att den andra personen kan tro. 
    
  • Om du hör någon som kommer in och fångas i huset, gör ett sömnigt ansikte, gäspa och säg, "Jag har bara hunnit hämta ett glas vatten." Det brukar fungera, men gör det inte ofta eftersom människor blir misstänksamma.
  •  
  • Om du snubblar in i en väns rum och oavsiktligt kommer in genom fel fönster och landar i sin pappas eller mors sovrum (eller sämre, i fel hus), ha ett kodnamn för dig och din vän. Om du Till exempel, om du är i fel hus och ägaren vaknar eller rör sig som om du vaknar, kan du ropa, "Skit, Mike, det här är inte Freds hus!". Och borta. Så kommer ägaren att tro att du spelade ett skämt på en vän och inte känner till din identitet. Gör detsamma (ja även med ordstaven "Detta är inte Freds hus!") I fel rum.
  •  
         
 22.  
 23.             12      Håll dig säker! Om du går till ett område där du inte är 100% säker, fråga dig lite, och om du inte är bekväm planera du om den. Om du inte känner dig säker att gå in i ett område, kliver inte på det. Om du tar något för att försvara dig själv, kan det göra dig ännu svårare om du blir fast. I synnerhet leder dolda vapen till de värsta straffen. Det är viktigt att komma ihåg att det här är roligt, och om du är så rädd att du behöver ett vapen, bör du göra något annat eller smyga dig någonstans.       
 24.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Ungdom populär:
Prata med en tjej i din klass.

Fastställande om du är en lång tjej.

Känna igen symtomen på en sexuellt överförbar sjukdom som tonåring.

Verk coolt framför tjejer.

Prata med en pojke på Facebook du gillar.

Sluta stirra på en tjejs bröst.

Hälsa ett brutet hjärta.

Använd goda män.

Var en hardcore punk.

Inte mer dramatronning.

Var som Spencer Hastings från Pretty Little Liars.

Gör ditt sovrum unikt.

Känn om en pojke tycker om dig i skolan.

Var perfekt.

Dölj en näshörning framför dina föräldrar.

Vänd upp.

Växa naturligt.

Att särskiljas.

Håll dig vaken hela natten på en övernattningsfest.

Är fräsch och original.

Hur man bekänner dina känslor till din förälskelse.

ako woman