Home \ ungdom
 

Vinn din förälskelse för dig.

 

Är du trött på att stirra på en svärm av människor som knappt är medvetna om din existens? Då kan det vara dags att göra något för att få öga. Du kan enkelt lägga på den pojke du blir kär i: visa vänlighet, leta efter likheter, träffa honom och se så bra du kan, samtidigt som du mår bra. Du bör också vara tydlig om dig själv och dina avsikter mot honom så att det inte finns några missförstånd. Det kan tyckas läskigt för dig nu, men det är definitivt möjligt att sätta på dig.

              

Förfarande .

    

    1      Uppmärksamma din förälskelse  ,

    
   
 1.            1      Var vänlig. Om din förälskelse inte vet att du finns, blir det svårt att sätta på. Försök lära känna varandra genom att bli bekanta med hans vänner. Du kan också gå med i en klubb där han är medlem eller fråga någon som känner honom att presentera sig för dig. Var försiktig, om han inte vet att du borde gilla honom. Han kunde säga något som kan förstöra dina chanser och göra saker obehagligt.  
    
  • Prata med honom lite före eller efter klass om din förälskelse är i din klass (pratar i klassen kan ge dig lite oönskade, negativa uppmärksamhet). Du kan kommentera läraren eller om det arbete du behöver göra eller berätta om ett skämt när han lyssnar. Det är skrämmande, men du mår bra när du gör ett drag.
  •  
  • Säg något, "Läxan i går kväll var svår, lyckades du det?" Så du kan starta en konversation med honom.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Letar efter likheter. Det är lättare att börja konversera när du båda har något att prata om. Du kan kanske överväga att ta över några av hans intressen. Men inte bara för någon annan en helt annan person. Det är definitivt inte värt det. Freak inte om du inte har några gemensamma intressen. Fråga bara om hans hobbyer eller vad du redan vet är kul.  
    
  • Har du till exempel aldrig sett ett tv-program som gör det nästan beroendeframkallande? Berätta bara för honom och fråga honom om att tända en omedelbar konversation. Du kan säga, "Har du någonsin sett [TV-show som gläder honom]?" För att få honom att prata om någonting är han fan av och njuter av.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lär känna honom bättre. Du måste vara vänner innan han börjar återgå hela "krossa känslan". Om du inte redan är vänner kan du alltid börja med att lägga fram ett generellt konversationstema (till exempel väder, något galet som hände den dagen, federala val, läxa...). Och om allt annat misslyckas, kan du fortfarande fråga honom om en penna eller lite papper och fortsätt därifrån. 
    
  • När du känner honom lite bättre kan du skämta eller reta honom, kanske till och med flörta med honom - men en i taget. Han kan vara generad om en tjej han knappt vet, flirter våldsamt med honom.
  •  
  • Lägg till den på Facebook eller följ den på Twitter eller Instagram om du inte redan har. Du kan också lära dig mer om intressen och hobbiesna i din förälskelse. Du kan "gilla" hans inlägg när du ser dem visa ditt intresse för det han lägger in och vad han pratar om.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var lekfull. Pojkar lockas i allmänhet till människor med god humor och märker dem. Detta gäller särskilt för lekfulla personligheter. Försök att skämta med honom eller reta honom om du känner dig bekväm. Att få honom att skratta kan vara attraktivt för honom.  
    
  • Du kan till exempel enkelt skämta genom att säga något som, "Jag är liten för att jag faktiskt kom ut ur Willy Wonka's fabrik" eller något dumt i vägen. Det visar att du själv är självsäker gillar att skratta
  •  
                   
 8.  
             

    2      Gör vänner med din förälskelse  ,

    
   
 1.             1      Flörta med honom. Ingenting är mer tragiskt än den oh-så-klicheda flickvän-gillar-the-friend-of-the-not-so-much-drama. Se till att du inte betraktas som "en av folket" eller bara hans "kompis". Självklart behöver du lära känna honom först och eventuellt få en bra vän (vilket är bra, vissa avsedda svärmar kan visa sig vara dina bästa vänner). Men flör lite mer med honom, som en av hans "kompisar" inte skulle göra.  
    
  • Fira honom, till exempel kyssa honom lätt på kinden, eller leka med håret för att skilja dig från "en av folket".
  •  
         
 2.  
 3.             2      Undvik att prata om dig själv. Din förälskelse kan lockas till dig om du låter honom dela information om sitt liv. Detta visar att du verkligen är intresserad av honom och vad han har att säga. Försök inte alltid prata om dig själv. Han vill veta något om dig, men ger honom också chansen att berätta något om dig själv. 
    
  • Svara dem om han frågar dig frågor om dig, men fokusera inte på dig själv för länge. Du kan styra samtalet i hans riktning genom att fråga honom frågor som, "Hur många syskon har du?" eller "Vad tycker du bäst om din familj?"
  •  
  • Fråga om dina intressen eller hobbies genom att fråga något, "Har du läst några bra böcker på sistone?" eller "Vilka videospel tycker du om att spela?"
  •  
         
 4.  
 5.             3      skratta om sina skämt. Ett av de bästa sätten att visa på en pojke som han gillar dig är att skratta åt sina skämt! Detta stärker hans självförtroende och signalerar för honom att du har en liknande humor och hittar samma saker roligt. För många människor är en humoristisk känsla en av de viktigaste egenskaperna som de letar efter i en livskompis.  
    
  • Gå med och lägg till ditt eget skämt om han säger något du tycker är roligt. Om du till exempel pratar om en kändis kan du till exempel lägga till något som du tycker om kul i konversationen.
  •  
  • Undvik att vara för genomsnittlig, som att göra roligt med andras utseende eller bespottar någon du båda vet. Du borde inte komma över som någon som gör narr av honom bakom ryggen eller är grym.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Häng runt på dina favoritplatser. Om du vet var din förälskelse spenderar din tid, kan du se till att du fångar den genom att visa sig då och då. Till exempel, om han har ett favoritkafé i området, kanske du går dit med en eller två vänner för att träffa honom. Du kan också studera där eller göra dina läxor. 
    
  • Se om du kan få biljetter om du vet att han ska gå på en konsert. Detta kan ge dig chansen att komma över honom och säga hej. Det kan till och med ge dig en anledning att göra något med honom.
  •  
  • Försök att gå med i en klubb eller aktivitet han tillhör. Det kan också ge dig en anledning att prata med honom och göra något.
  •  
  • Se till att du inte ständigt dyker upp var han är, annars kan han vara irriterad eller tror att du stalker honom. Var bara dig själv, och om han råkar tycka om samma aktiviteter som du gör, desto bättre!
  •  
         
 8.  
             

    3      Håll ditt utseende  ,

    
   
 1.             1      Håll ditt hår friskt. Hår är ett av de första sakerna som pojkarna letar efter, och det har visat sig att de lockas till snyggt hår. Försök att suga i kokosnötolja över natten och tvätta den ut nästa morgon om ditt hår är färgbehandlat eller skadat. Detta är ett utmärkt sätt att behandla torrt, skadat hår. Undvik att använda för många färgämnen eller kemikalier, vilket kan orsaka skador och hårbrott om ditt hår är hälsosamt.        
 2.  
 3.             2      Öva bra hygien. Du bör undvika att ha kroppsluk före din förälskelse, vilket kan ge honom ett dåligt intryck av dig. Du behöver inte vara blommig, ren och frisk hela tiden. Bara prova duscha dagligen, ha på deg deodorant och eventuellt använda en fin parfym eller eau-de-toilette för att försöka imponera på honom. Att luktas bra eller i alla fall representativ är även ganska attraktiv.       
 4.  
 5.             3      Var dig själv. Känn inte pressad att klä sig som alla andra, och oroa dig inte om att du bär det märke som är populärt. När du känner dig bekväm skyddar du ditt bästa själv och människor känner sig bekväma runt dig. Dessutom bryr han sig inte om de små bristerna i ditt utseende (som du kanske ser varje gång du tittar i spegeln) om han verkligen är kär i dig.       
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (3)      
Ungdom populär:
Vad Kim Kardashian ser ut.

Gör en tjej kyss dig.

Tjäna pengar vid en ålder av elva.

För att vinna en tjej för dig.

Var en mogen tonåring.

Titta bra på din första dag i gymnasiet.

Beräkna åldern i choklad.

Att vara en stark tjej.

Slår ut ur huset på natten.

Vinn hans förälskelse.

Dölj tårar i skolan.

Prata med en pojke på Facebook du gillar.

Håll dig vaken hela natten på en övernattningsfest.

Var en bra vän i skolan.

Hårpunkstil.

Var säker.

Växa naturligt.

Var en bra dotter.

Ännu ser sexig ut som en skinnig pojke.

Slå ut en Playboy.

Få vampyrutseendet.

ako woman