Home \ ungdom
 

Förbättra ditt liv.

 

Du lever bara en gång, så få ut det mesta av ditt liv. Allt liv är annorlunda och att förbättra sina liv betyder olika saker för olika människor. Men en positiv attityd, mål och vilja att arbeta för det du vill kan hjälpa alla att förbättra sina liv.

              

Förfarande .

    

    1      Bli lyckligare  ,

    
   
 1.            1      Gissa vad du redan har. Ett hus, rent vatten, en kärleksfull familj, vänner och mat är ofta saker vi tar för givet. Så många människor har inte dessa saker, så försök alltid att påminna dig om att vara tacksam. Var stolt över dina prestationer och glöm inte att tacka människor för deras hjälp och support. 
    
  • Gör en lista med saker du är tacksam för.
  •  
  • Låt de människor du älskar, veta att de är viktiga för dig. Det kommer både att få dig att känna dig älskad och stärka din bondage.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spendera så mycket tid som möjligt med din familj och dina vänner. Vi människor är sociala varelser och vi närmar varandra med positiv energi. Hitta vänner och familjemedlemmar som får dig att må bra och prioritera att spendera tid med dem. Ring dem efter jobbet för en chatt eller handla med dem i helgen. Gå till din mormor till lunch på söndag. Om du spenderar tid med människor, kommer de att göra dig glad och vice versa.       
 4.  
 5.             3      Gör tid för dig själv att slappna av. Se till att du tar hand om dig själv med lite kvalitetstid bara för dig. Du behöver inte granska ditt liv eller leta efter problem... bara hitta ett par timmar varje vecka för att vara ensam, borta från arbete och stress. Ta en promenad / vandra, lyssna på din favoritmusik eller gå i pension med en bra bok. Att vara lycklig och nöjd är det första steget att vara lyckligare i varje situation.       
 6.  
 7.             4      Hitta positiva saker i dåliga situationer. Livet är inte perfekt och det kommer ont i din livsstil. Känn inte att du måste ignorera de dåliga situationerna eller svåra tiderna, eftersom de inte kommer att försvinna. Istället försöker du lära dig vad du kan lära av negativa erfarenheter och, när det är möjligt, försöka hitta de positiva. Du lever fortfarande, du har fortfarande människor som älskar dig och du har fortfarande dig själv. Normalisera situationen, lär dig din lektion och fortsätt.       
 8.  
 9.             5      Hjälp andra. Det finns ingen bättre känsla än att positivt påverka andras liv. Oavsett om det är något litet, som att hjälpa en äldre person att korsa gatan eller transportera sina väskor, eller göra något bra, till exempel handledning eller volontärarbete på helgerna, är generösa ett bevisat sätt att för att förbättra din egen tillfredsställelse.        
 10.  
 11.             6      Ät bra och träna fysiskt. Träning släpper endorfiner i kroppen, vilket gör att du mår bättre och förbättrar prestanda i nästan alla aspekter av ditt liv. Att äta bra är också en viktig faktor när det gäller att förbättra dig själv, eftersom de flesta "hälsosamma" livsmedel innehåller positiva näringsämnen (vitaminer och mineraler) som bidrar till bättre övergripande hälsa. Ta hand om din kropp och ditt sinne kommer att tacka dig.       
 12.  
 13.             7      Var nöjd med att vara den person du är. Älska dig själv och bra saker kommer att hända. Påminn dig om att du är värt ansträngningen och använd kraften i positivt tänkande för att ge tillfredsställelse i ditt liv. Om du bara känner dig glad över vem du är, kommer du att locka liknande personer och alla (från din chef till din make) kommer att märka din energi.                 
 14.  
             

    2      Förbättra din framtid  ,

    
   
 1.             1      Våga göra vad du älskar. Arbetet ska vara en förlängning av vem du är. Det borde inte vara en chore med vilken du skit dig själv varje dag. Det är inte alltid lätt att hitta din passion, men det är därför det inte är värt besväret. Detta måste vara en av de ledande principerna i ditt liv om du vill förbättra det: du har bara ett liv att leva, så spendera det med saker du älskar. 
    
  • Skapa en lista med dina favoritaktiviteter.
  •  
  • Vad betyder mest för dig i ditt liv... vänner, familj, uppfyllelse, bra jobb? Planera om dessa viktiga bekymmer.
  •  
  • Medan alla behöver göra saker för att "bara överleva" blir det lättare att komma igenom dessa jobb om du arbetar för en långsiktig dröm.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var specifik när det gäller vad du vill ändra eller förbättra. Gör en lista med konkreta, verkliga mål och förplikta dig att nå ut till dem. Detta kommer att ge dig de milstolpar du kan uppnå, och förbättra ditt liv till ett uppnåbart äventyr snarare än en serie missgynnade skott. 
    
  • Mål kan vara bra, som att styra ditt eget företag eller vara litet som till exempel avsikt att göra sport dagligen. Se bara till att du vet vad du vill ändra innan du börjar göra ändringar.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör en lista över de steg du behöver ta för att dina mål ska bli verklighet. När du har mål är det dags att förverkliga dem, ett steg i taget. Gör en lista över de saker du behöver för att få dina drömmar att bli sanna. Om du till exempel vill bli skribent för TV-serier kan du: 
    
  • Läs om hur man skriver skript.
  •  
  • Skriv och redigera din första TV-testutsändning.
  •  
  • Skicka in ditt prov på tävlingar och stipendier.
  •  
  • Flytta till LA för att lära dig handeln.
  •  
  • Fortsätt skriva testimonials tills en plockas upp.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sluta aldrig att lära dig. Det enda sättet att förbättra dig själv är att lära. Därför hitta tid att lära dig något nytt varje dag. Var ödmjuk för att söka råd eller hjälp från vänner och experter när du utvecklar dig som en person och en professionell. Läs / titta på nyheter dagligen. Läs en bok. Lär dig ett nytt ord. Allt som gör dig smartare än dagen innan är något du borde vara stolt över. 
    
  • Även personer som är nöjda med sina jobb kan dra nytta av fortsatt utbildning eftersom det gör dig till en bättre person med mer insikt och visdom.
  •  
  • Tänk på kvällskurser eller online-lektioner om du vill ta ett annat jobb men inte har råd att sluta just nu.
  •  
  • Lyssna mer, prata mindre. Du kommer bli förvånad över vad människor har att erbjuda dig.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Arbeta mer än din löneklass. Arbeta för det jobb du vill ha, inte för den du har. Om din chef / chef inser att du är angelägen om att lära dig, klättar du upp företagsstegen på nolltid. Ge ditt bästa på något projekt eller uppdrag som ges till dig och var redo att hjälpa din medarbetare när de behöver hjälp. Om du avger positiva, flitiga vibrationer, så kommer någon att märka det så småningom.       
 10.  
 11.             6      Var patient och uppskattar vägen, inte destinationen. Att leva ett lyckligt, uppfyllande liv sker inte över natten. Vissa experter har beräknat att det tar cirka 10 000 timmar att verkligen behärska något ämne. Det innebär att du måste arbeta hårt för att uppnå den framtid du vill ha. Men om du verkligen tycker om någonting, det arbete som krävs för att få dig där borde inte kännas som en chore. 
    
  • Fokusera på dina mål och de steg som behövs för att nå dem.
  •  
  • Fira små milstolpar på väg till ett bättre framtida liv.
  •  
  • Vet att motgångar kommer, men om du hanterar dem positivt kommer det att ta dig närmare dina mål.
  •  
         
 12.  
             

    3      Ta kontroll över ditt liv  ,

    
   
 1.             1      Titta på ditt liv som om du såg det från utsidan. Försök att kontrollera ditt liv ur ett neutralt perspektiv utan att söka ursäkter för dåligt beteende och överemphasizing gott beteende. Om du var din egen vän, vilka råd skulle du ge dig själv? Vad vill du ändra? Vad fungerar riktigt bra? 
    
  • Gör en lista över dina egna "proffs" och "kontras". Kan du spendera mer tid med någon av godisarna och sortera ut några av de dåliga sakerna?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lär dig att säga nej. Ibland vad vi vill göra eller "behöver inte göra" är det som verkligen är bäst för oss. Du måste lära dig att räkna ut de saker som berövar dig av energi utan att ge dig något positivt i gengäld. Ett exempel: Så mycket som du gillar dina vänner... Om du går till baren med dem natten innan ett viktigt test, är det inte alltid det bästa sättet att spendera din kväll. Nackdelen är att om du studerar i två veckor och ignorerar dina vänner, kan det skada viktiga relationer och orsaka oönskade stress. Kom ihåg att du måste sätta din egen hälsa och tillfredsställelse först... ingen kommer att skylla dig.        
 4.  
 5.             3      Planera din tid, men inte för sträng. Ta tid för de saker som är viktiga för dig på dina dagar, men planera inte så mycket att du inte kan vara spontan då och då. Att ha ett schema ökar sannolikheten för att du kommer att hålla sig till dina mål och göra saker som är mest viktiga för dig. Om du till exempel vill bli en bättre författare, schemalägg 30 minuter om dagen för att skriva. Det gör det lättare att berätta för någon att du är upptagen om han / hon erbjuder dig arbete eller planer. Att ha lite ledigt tid gör det dock lättare att bygga en sista minuten-plan från tid till annan.       
 6.  
 7.             4      Undvik negativa influenser från ditt liv. Om något stressar dig, gör dig orolig eller upprörd, hitta sedan ett sätt att skära det ur ditt liv. Det här är inte alltid enkelt, men det är nödvändigt att göra ditt liv bättre totalt sett. Granska mönstren i ditt liv som gör dig olycklig och tänka på sätt att förbättra dem. Förhållanden, arbete och dåliga vanor bör alla omprövas från tid till annan.       
 8.  
 9.             5      Börja din dag med energi och rörelse. Börja din morgon genom att växa upp med levande energi och förbereda din frukost. Var noga med att rensa roten innan du lämnar huset. Träna i 15 till 20 minuter eller gör yoga, läs papperet och ignorera sociala medier eller TV för tillfället. Att starta dagen med produktiv energi gör det lättare att få en bra start på ett bättre liv.       
 10.  
 11.             6      Fokusera på nutiden, inte förflutet eller framtiden. Du kan inte ändra vad som redan har hänt, så sluta försöka. Kom ihåg varje dag att du kan arbeta enbart för närvarande och göra det till din prioritet. Detta ger dig möjlighet att utveckla smarta, effektiva vanor som gör dig till en bättre person över tiden. 
    
  • Öva meditation varje dag för att fokusera dina tankar.
  •  
  • Arbeta med mindfulness-tekniker.
  •  
         
 12.  
            

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
Se bra ut med en strikt skoluniform.

Få en pojke att kyssa dig, även om du inte är i ett förhållande.

Flörta med din förälskelse.

Hitta en vän på Facebook.

Anleda någon.

Prata med en pojke på Facebook du gillar.

Högstadiet överlever.

Berätta för din flickvän att du älskar henne.

Vara konstig.

Sluta jämföra dig med andra.

Hantera utpressning.

Att vara en bra pojkvän som tonåring.

Som tonåringar kontrollerar dina hormoner.

Hantera svåra tonåringar.

Få en tjej att bli din flickvän.

Dölj pinsamt hickeys.

Var spännande.

Attracta en tjej uppmärksamhet.

Att veta om du har en förälskelse på en pojke.

Fråga en pojke för ett datum.

Var söt och oskyldig.

ako woman