Home \ ungdom
 

Var mystisk.

 

När du ser mystisk ut, blir andra nyfiken på dig och vill veta mer om dig. Du kan anpassa dina ord och handlingar på många sätt för att vara mystiska. Först och främst bör du prata mindre och lyssna mer. Du bör också vara säker, stolt över din unika och mindre tillgänglig för andra.

              

Förfarande .

    

    1      Kommunicera med andra  ,

    
   
 1.            1      Kom ihåg mycket lite om dig själv. Om du är öppen och vänlig berättar du alla om din livshistoria. Mystiska människor är inte som en öppen bok. Upptäck inte mycket om dig själv, och om du ställs på personliga frågor, bör du svara på dem med några få ord.  
    
  • Till exempel, om någon frågar dig om en nyligen delad, kanske du säger, "Det passade bara inte." Det är ett acceptabelt svar som inte avslöjar något privat om dig.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Tänk innan du pratar. Det passar in med att ha lite att prata om. I stället för att kommunicera varje liten sak som kommer till ditt sinne, bör du tänka på varför du vill säga vad du tycker och bara tala ut det när det behövs. Detta ger dig en aura av mysterium.        
 4.  
 5.             3      Lyssna på andra mer. Mystiska människor observerar ofta andra än att stjäla deras uppmärksamhet. Var uppmärksam på omgivningen, lyssna på vad andra säger och stanna i bakgrunden. Inte bara gör det att du verkar mer mystisk, det gör dig också en bättre konversationist.        
 6.  
 7.             4      Kontrollera dina inlägg på sociala medier. Om du är väldigt upphetsad eller upprörd om något, tänk två gånger innan du skriver om det på några sociala medier. För att vara mystisk måste du begränsa hur mycket du avslöjar personligen och på internet om dig själv. Håll dig kvar på sociala medier som Facebook, Twitter, Instagram och Snapchat.  
    
  • Till exempel kan du klicka på "Gilla" då och då på någon annans post och ibland lägga ett foto med en kort rubrik.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Bli mystisk  ,

    
   
 1.             1      Var självmedveten. Det är viktigt att vara cool och att må bra om att vara mystisk. Om du utstrålar tyst självförtroende, kommer den andra att fascinera dig. Det kan också lägga till ditt mystiska intryck, eftersom det visar att du vet exakt vem du är, medan andra kanske inte. Ha en bra hållning och håll ditt huvud så att andra omedelbart märker ditt självförtroende.  
    
  • Det finns en skillnad mellan självkänsla och arrogans. Var inte oförskämd och berätta inte för andra hur bra du är.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Acceptera din unikhet. Mystiska människor gör ofta sina egna saker och kör inte efter publiken. I stället för att bära kläder som är närvarande i eller delta i populära aktiviteter, borde du ha din egen stil och ta på sig alla de extraordinära. Detta skulle göra det väldigt komplext och svårt för andra att förstå.        
 4.  
 5.             3      Gör oförutsägbara saker. Gör saker som andra inte skulle förvänta sig av dig. Det gör att de tvivlar på hur de har uppfattat dig hittills. Åtgärder som inte verkar passa dig gör andra nyfikna och de undrar vem och hur du verkligen är.  
    
  • Om du till exempel aldrig talar i klassen, svarar du plötsligt en dag på en lärares fråga med ett genomtänkt och intelligent svar.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Dölj dina känslor. Det är svårt att läsa mystiska människor. Om du är mycket uttrycksfull, kommer andra att veta vad du tänker utan att behöva säga någonting. Titta på ditt uttryck och försök att hålla det neutralt så att andra inte är säkra på vad du tänker och känner. 
    
  • Om du till exempel hade en stor kamp med en av dina syskon eller en vän, agera som om det är en vanlig, ofrivillig dag. Glätt inte och gråt inte om du har att göra med andra människor den dagen.
  •  
  • Försök att vara lugn, cool och sammansatt.
  •  
         
 8.  
             

    3      Ändra din livsstil  ,

    
   
 1.             1      Var mindre närvarande och tillgänglig. För att vara mystisk måste du vara så privat och okänd som möjligt. Det bästa sättet att hindra andra att lära sig för mycket av dig är att spendera lite tid med dem och inte prata mycket med dem. Tillbringa merparten av din fritid ensamma och / eller med människor som känner till ditt sanna jag så att du verkar avlägsen från andra.        
 2.  
 3.             2      Låt bara några betroda personer känna ditt sanna jag. Välj noggrant några trovärdiga personer för att öppna helt. Alla behöver åtminstone några personer som han är nära. Uttrycka endast dessa människor, dina rädslor, önskningar och ånger. När utomstående inser att du bara öppnar för ett fåtal personer, undrar de vad ditt sanna jag är och önskar att de kunde vara bland de speciella personer du öppnar för.  
    
  • Till exempel kan du helt öppna dig själv bara till din mamma och din bästa vän, som du har haft i fem år.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fokusera på dina hobbyer. Om du har olika hobbyer kan du vara mer intressant och mångsidig för andra. Det kan också göra dig mer mystisk om du ägnar mycket ledig tid till dessa hobbyer som du annars skulle spendera med andra människor. Om du ägnar dig åt dina hobbyer, kan det också ge dig en del stolthet och syfte, och därigenom mystiskt självförtroende.        
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (7)      
Ungdom populär:
Växa ut hästen.

Få en pojke att kyssa dig.

Hantera övertryck.

Bekämpa en man med stjärntecken Cancer.

Välj en förebild.

Hantera svåra tonåringar.

Smart och cool samtidigt.

Få en pojke att gilla dig.

Förbättra mjuka färdigheter.

Var inte blyg med tjejer.

Vinn tillbaka din fru.

Var smart.

Vet om en medelålders pojke gillar dig.

Att agera som en rik tjej.

Bli rik snabbt som barn.

Få en pojke under dina tonåren.

Lär dig att flörta.

Undvik att bli rånad.

Vet om du borde fråga en tjej för ett datum.

Klä upp i retrostil (för tjejer).

Bli sällskaplig.

ako woman