Home \ ungdom
 

Sköter som en bebis igen.

 

<91112>  

För många människor är tanken på att återfå ett barns skick lugnande, spännande och helt normalt. Om du är nyfiken på hur man beter sig som en bebis igen, då bara för skojs skull, kan du lära dig hur man pratar som en baby, hur man beter sig och hur man klär sig. Titta på steg 1 för mer information.

                             
              Denna artikel föreslogs för radering den 1 september 2016. Anledningen till detta är: Självklart en wikiHow-överträdelse: hur man förstår vad wikiHow inte är, punkt 3   Diskussionen om en eventuell borttagning bör ske på diskussionssidan. Naturligtvis kan artikeln ändå redigeras, men den här modulen ska inte tas bort förrän borttagningsdiskussionen är klar.  
 

<91112>              

Förfarande .

    

    1      Pratar som en baby  ,

    
   
 1.            1      Vin, om du är hungrig, törstig eller trött. Om det finns en sak som barn ofta gör, gråter det ofta högt och högt. Vin, när du är smutsig, gråta, när din napp faller ur munnen, gråta, om du inte ens vet varför du gråter.  
    
  • Försök att skapa en hel vinrepertoar. Whine och klaga för ett tag att låta dina känslor ut, låt den extrema gråta bli en mild gråt. Om du får uppmärksamhet kan du stanna ett tag och sedan gå tillbaka till klagomålet.
  •  
  • Om du kan gråta, kan det här vara ett utmärkt sätt att minska stressen. Forskning har visat att stresshormoner utsöndras genom lacrimalkanalen och inducerar endorfinproduktionen, vilket resulterar i en känsla av avkoppling och eufori efter att du har grått ordentligt.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Brabbele hela tiden. När du beter sig som en baby, ska du inte använda rätt ord, men ordliknande ljud, som om du hittade hur du använder din röst. Goo-goo-ga-ga . Nu har du det. 
    
  • Försök efterlikna saker som andra säger som om du försökte tala. Men gör inte det rätt. Du kan alltid ta det som en anledning till en ny grävande attack när du är frustrerad att du inte kan prata ordentligt.
  •  
  • Gör ljud. Barn som är mellan tre och sex månader börjar göra sina egna ordliknande ljud, mestadels "baba" och "dada" eller "yaya." Vid två års ålder har de flesta barn en ordförråd på cirka 50 ord och kan bilda mindre meningar och förstå också många andra ord.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sjung. Ett bra sätt att göra mycket ljud är att sjunga enkla melodier eller barnhem. Lär dig melodierna av lullabies, folksånger och plantorrymer. Du kanske inte kan sjunga de egentliga orden eftersom du är en bebis, men du kan fortfarande lugna dig tillsammans med musiken och bidra med dina egna versioner av orden.  
    
  • "Twinkle Twinkle, Little Star" och "Old MacDonald" är engelska klassiker, men för ett särskilt underligt barnbeteende, försök att sjunga en sång som "Poker Face" eller "Single Ladies". Sjungande spädbarn är mycket populära på YouTube-videor och Vines. Om du behöver inspiration så måste du bara titta på några dansande spädbarn och lära av dem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se babyshower på TV. Ett bra sätt att lära sig hur man pratar som en baby är att titta på interaktiva barnprogram och försöka bli involverad. Shows som Baby Einstein och andra program som visas på Nickelodeon på morgonen är ofta avsedda för en publik som ännu inte kan tala och är därför utmärkt för att sätta dig tillbaka i barnläge och lura runt.                  
 8.  
             

    2      Behave som en bebis  ,

    
   
 1.             1      Spel. Om du beter sig som en baby, bör du spendera större delen av din tid eftersom barnen huvudsakligen lär sig på det här sättet. Spädbarn brukar ha mjuka, runda föremål som plastringar och andra leksaker som är lätta att greppa; De gillar också saker som gör ljud, som rattlar, trummor och klockor. Enkla bilder lockar också upp barnets uppmärksamhet, och spädbarn spenderar mycket tid på att stirra på ansikten.  
    
  • Innan de börjar prata, försöker barn att få veta så mycket som möjligt om sin värld genom att röra och titta på saker, de känner sig "så att säga". När barn spelar spelar de ofta inte på samma sätt som du brukade leka med leksaker när du var äldre än att uppfinna historier och scenarier med pjäser eller göra saker ur byggstenar, men bara hitta ut hur det känns.
  •  
  • När du spelar som en bebis, oroa dig inte om hur du faktiskt spelar, bara känna saker och föreställ dig att du ser saker för första gången. Hitta din "baby state".
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var förvånad och förvirrad av allt du hittar. När du låtsas vara en bebis, är det viktigt att du sätter dig i ett barns sinne. Tänk dig att se allt du ser för första gången. Stela soffan under en lång tid och även familjens husdjur. Försök att räkna ut vad som händer med din napp. Dina fingrar ska överraska dig och vara bisarra. Om du kan undra dig, är du nu närmare "baby state" än tidigare och kommer att uppträda som en baby.       
 4.  
 5.             3      Ta en tupplur oftare under dagen. Bebisar sover mycket, så ditt barns beteende är den perfekta ursäkten att vila under dagen. Att ta en tupplur är ett perfekt sätt att börja agera som en bebis. Försök att sova en timme sent på morgonen eller sen eftermiddag. Nyfödda barn sover mellan 10,5 och 18 timmar om dagen och den normala sömncykeln (några timmar mindre) börjar vid sex månaders ålder.        
 6.  
 7.             4      Använd en napp. För att lugna barn, används plastpacifiers ofta för att barnet får något i munnen som om det matas. Att använda en napp under sömnen och även på natten kan sätta dig i rätt barntillstånd.  
    
  • För det mesta upptäcker spädbarn att de också kan ersätta sina fingrar med behovet av nappet; Detta är en av de stora upptäckterna och oberoende stunderna i ett barns liv när de inte behöver lita på sina föräldrar för att ge dem nappen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Crawl runt eller ta försiktiga steg. Bebisar springar inte eller går säkert, de kryper och tar mycket noggranna steg, vanligtvis håller på något för att hålla balansen. Så istället, gå på händer och knän och flytta bort som om du inte lärt dig att gå.  
    
  • Ibland flyttar även barnen sig genom att sitta ner och sträcka benen framför dem, dra sedan tillbaka dem och flytta något. Det här är kul att titta på och kan vara ett bra sätt att se ut som en baby.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ät barnmat. Om du vill dyka in i babyvärlden måste du äta med en sked. Barnmat består vanligtvis av renade grönsaker och kött som är förtärkt med vitaminer, vilket är nödvändigt för barnets tidiga utveckling. Egentligen är det precis vad du äter redan, men i renad form. Ät mat som äppelpuré, yoghurt, banansnitt, cheerios och annan munvärdig fingermat.  
    
  • Barnmat har vanligtvis mycket kalorier och relativt liten smak. För ett vuxenalternativ som ger dig samma konsistens och känsla, prova att röta rotgrönsaker som morötter, potatis och rovor i matberedaren för att göra en kall soppa som serveras med en sked, precis som en baby skulle äta. Du kan krydda dem som du vill och äta dem som om du satt i en barnstol.
  •  
  • Placera din mat på ett fack med olika fack och äta med fingrarna. Var inte rädd för att göra en röra. Detta förväntas av dig. Ingen bestick.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Drick också som en bebis. Häll juice, mjölk och andra drycker i en sippy cup med ett lock så att du inte svalar någonting, så att du inte överhakar allt för snabbt; eller häll din drink i en babyflaska för ett riktigt barnintryck. 
    
  • Använd vanlig mjölk i stället för barnmat eftersom det kan vara svårt för dig att smälta barnmat i ditt utvecklingsstadium.
  •  
         
 14.  
             

    3      Klä som en bebis  ,

    
   
 1.             1      Använd barnkläder. De flesta barnklänningar är klädsel i ett stycke som barnen har på sig. Dessa typer av kläder är också gjorda i vuxna storlekar, och därför är det lätt att hitta barnstorlekar av alla storlekar.  
    
  • Bebisar älskar att titta på saker som har "djärva färger". Kraftfulla rosa, gula och babyblå nyanser passar dem bättre än vita, grå och svarta. Också uppmärksamma mjuka tyger och pastellfärger för ditt ensemble och bära dem i några dagar. Bär en rosa pastellfärgad klädesplagg om du är en tjej och något blått om du är en pojke (ibland kallas dessa färger också "baby rosa" och "babyblå").
  •  
  • Onesie kostymer kommer förmodligen vara svårt att hitta i stora storlekar, men enstaka kostymer finns nästan överallt, särskilt i matcentra och lantbruksaffärer. De är varma och bekväma plagg. Rompers och en-stycken kan vanligtvis enkelt hittas i vuxna storlekar, och dessa anses faktiskt snygga.
  •  
  • De senaste T-tröja är också en stor hit med spädbarn, så du kan till exempel köpa en T-shirt till din babyutrustning med några roliga ord som skrivs ut på den. Du kan också göra dig några större bibs.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Utrusta dig med baby saker. För att slutföra ditt ensemble måste du ha rätt barnkläder. Inga mobiltelefoner, bälten eller klockor. Byt dem för sippy koppar, babyflaskor och pacifiers. 
    
  • Se till att du har flera flaskor kroppslotion speciellt för spädbarn och även pulver och sårkräm när du börjar bete sig som en bebis. Dessa dofter kan omedelbart identifieras som barn- eller dagisdukar.
  •  
  • Köp babydukar som du använder för att ta bort din smink eller om du vill uppdatera dina händer eller ansikte. Denna lukt kommer även att ge dig en ny baby doft.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd en filt eller ett stoppat djur med dig. Fyllda djur som har en lugnande effekt på barnet spelar en stor roll i barnets personlighetsutveckling, och de flesta barn är mycket irriterad och gråter när de tar objektet eller förlorar det. Genom att bära en filt eller ett stoppat djur med dig kan detta hjälpa dig att lugna dig och omedelbart bli mer barnslig.  
    
  • De flesta barnen bär inte runt något gammalt fyllt djur eller filt, men det måste finnas något specifikt som de behöver ha med dem vart de än går. Hitta ditt speciella objekt och gör det till din speciella sak.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ha en blöja. Köp engångsblöjor som du kan dra upp om du inte kan bära blöjorna du behöver klistra ihop på din ålder. Även om blöjorna med det söta trycket skulle vara bäst, kan du köpa blöjorna för att dra upp i hygienavdelningen i de flesta snabbköp. Om du märker att du fortfarande passar in i blöjorna som småbarn bär, så köp dem. Förutom att de kostar mer och är tyngre, är det också blöjorna med de söta bilderna.  
    
  • Tygblöjor kan återanvändas och är kostnadseffektiva, vilket gör dem till ett mycket bättre alternativ, särskilt om du inte behöver använda dem.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

      

<91112>             Läs mer... (3)      

Ungdom populär:
Var en ninja.

Hantera berömmelse ordentligt.

Tjäna pengar vid en ålder av elva.

Titta på Audrey Hepburn.

Bjud in en tjej på ett speciellt sätt.

Förstå en flickas känslor.

Som tonåring ser äldre ut.

Växa upp snabbare.

Sluta känna osäker.

Inga fler helikopterföräldrar.

Se söt ut.

Berätta för din vän att du är gravid.

Se till att ett förhållande kvarstår.

Att vara en vacker kesse och söt tjej.

Hantera det om någon kallar dig ful.

Sluta gråta.

Tecken på början av puberteten.

Vinn en gatekamp.

Lär dig att flörta.

Så du blir en tomboy.

Var älskvärd.

ako woman