Home \ ungdom
 

Undvik playboys.

 

Ingen vill falla till en Playboy - det kan bara sluta med förödmjukelse och ett knäckt hjärta! Lyckligtvis är det ganska lätt att undvika playboys om du vet vilka säkra tecken att leta efter. Då kan du ägna all din uppmärksamhet åt de goda killarna!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Playboys låtsas känna känslor snabbt. Du ringer varje kväll, text hela dagen, eller till och med sover på telefonen på kvällen. Även om du känner sig smickrad bör du veta att det är en fälla! Hans mål är att du ska bli van vid det. Genom att göra ovanstående lagrar han denna rutin i din hjärna, så du kommer ha fallit huvudet över klackar som är kär i honom nästa vecka när han slutar ringa dig. Om du vill hålla en playboy runt dig, måste du ta din tid. Om han försöker att somna i telefonen medan du fortfarande är på och saker som så, låt inte det hända. Ett sätt att säkerställa detta är att se till att telefonsamtalet inte tar längre tid än en timme.  
    
  • Hur fungerar det? Det var din rutin - du blev så van vid att prata med honom hela natten och plötsligt pratar han inte längre med dig. Resultatet är att du börjar missa honom. Vid denna tid börjar du springa efter honom och då vet han att han har lindat dig runt lillfingeren.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Playboys älskar att ge sina smeknamn. För det mesta kommer han att ge dig ett smeknamn för att göra situationerna söta eller liknande. I verkligheten ger han dig smeknamnet, så du känner en djupare kontakt med honom. Vissa killar är väldigt snabba på att kalla dig "älskling", "älskling" eller "mus". Om du märker det på din Playboy, var uppmärksam och varnas: Playboys kan vara flatterers och är mycket vältaliga.        
 4.  
 5.             3      Playboys älskar att fråga om ditt sexliv. Även om man kan vara nyfiken på detta, är antalet män som du sov med inte nödvändigt för att bygga upp ett bra och ärligt förhållande.        
 6.  
 7.             4      Playboys älskar att skämma bort dig med komplimanger. "Älskling, du är så vacker" kunde vara en av dem. Även om du kände dig så ful den dagen kommer det alltid att finnas den här killen som kommer att berätta för dig, hur vacker du är och hur bra du ser ut. Även om du känner dig väldigt smickrad, kom ihåg att han komplimangerar dig så att du känner dig bekräftad. När en kvinna känner sig bekräftad ökar hennes självförtroende och hon kommer att vara villig att göra någonting för att ytterligare det självkänsla. Dessutom vet männen att kvinnor älskar komplimanger.        
 8.  
 9.             5      Playboys börjar prata om sina liv. Du kan säga något som "Jag har skadat mig mycket tidigare." De öppnar sig och får dig att känna att du har en djupare koppling till dem. Det handlar om sympati! De kommer att blåsa ut sina känslor och prata om hur de spelades och hur de känner. Det är troligt att deras hjärtan bröts en gång, men den skada har gjort dem till en Playboy. Playboys kommer ofta med ordstävet: "Jag är en annan man, jag spelade tillräckligt många spel. Men dessa tider är över; Jag vill bara träffa någon jag kan vara trogen till. "Kvinnor börjar känna medkänsla för dem och att vara där för dem. Det är naturligt för en kvinna att trösta en man och vara där för honom när hon ser att han har skadats. Ju mer kvinnan vill vara där för Playboy, desto bättre blir hon att lära känna honom. Ju mer hon knyter till honom desto hårdare blir det för henne att komma ut ur det.        
 10.  
 11.             6      Playboys älskar att röra upp saker "Jag skulle aldrig behandla dig så - jag skulle aldrig göra dig någon skada. " Kvinnor är ofta sårbara. När en kvinna ser en mans förståelse, tycker hon att mannen kommer att bli den som aldrig skulle bryta sitt hjärta. Men bara för att killen hävdar att han ska behandla henne bättre betyder inte att han kommer att hålla sitt löfte i framtiden.        
 12.  
 13.             7      Playboys vill inte ses offentligt eller ha ett offentligt förhållande. Ett exempel är på Facebook. Playboys vill inte ses offentligt med dig - inte för att de är blyga eller rädda, eller för att deras vänner gör roligt av sig själva - men för att den andra kvinnan hon pratar med när du vänder dig. Playboy vill inte ändra sin status på Facebook eller prata om dig på Facebook. Ofta hävdar han att han är ovillig eller ovillig att ses offentligt hos dig. Sanningen är att han inte vill ses med dig eftersom det skulle stänga sin marknadsplats där han hittar andra kvinnor. Det finns en 50 procent chans att han verkligen inte är redo för ett förhållande, men också en 50 procent chans att han bara inte kommer att begå sig. Om en man verkligen gillar dig, vill han ha den här förbindelsen med dig, så att ingen annan kan hävda dig.                  
 14.  
             

Varningar .

             
Ungdom populär:
Växa ut hästen.

Bygg ett bättre förhållande med dina föräldrar.

Gör ett handled corsage.

Tjäna pengar vid en ålder av elva.

Konstig handling.

Få en pojke att gilla dig.

Klä som en pojkaktig tjej.

Var avstängd.

Levande blygsamhet.

Var säker.

Var en rocker brud.

Ta reda på om vännen är otrogen mot dig.

Var en anständig ung kvinna.

Hur man slår ut ur huset.

Få din förälskelse att likna dig.

Bli en dålig tjej.

Var en drottning av kommunikation.

Rätt klädsel för en fest.

Prata med en tjej i skolan som en pojke.

Bli en punga.

Hantering av överbeskyddande föräldrar.

ako woman