Home \ ungdom
 

Extroverted.

 

Extroversion är den handling, tillstånd eller vana som övervägande handlar om och söker att finna fulländning i det som ligger utanför självet. Med andra ord uppskattar extroverted människor andras uppmärksamhet. Om du vill få mer uppmärksamhet från din omvärld, kan du uppnå det utan att ändra vem du är.

              

Förfarande .

    

    1      Inställningen är  ,

    
   
 1.            1      Treasures extroversion. Det är viktigt att fokusera på extroverts goda sida: de gör vanligtvis vänner snabbt, trivs framför eller i en folkmassa och driver fester. Det är självklart att både extroversion och introversion har sina nackdelar (vissa extroverts kan prata med St. Nilunnersday, vilket ibland är helt olämpligt), så vi fokuserar på den goda sidan.  
    
  • Det är lätt att se extrovert människor i dåligt ljus - många tror att de pratar innan de tänker och att de är för fixerade på ytligheten. Det är inte sant. Extroverted människor är lika emotionella och tankeväckande som introverts. Om du vill vara extrovert, måste du tänka på de goda kvaliteter som det finns många.
  •  
  • En extrovert definieras som någon som laddar när andra människor är omkring honom. Det är allt. Du är fullt kapabel att ha djupa tankar och vara goda lyssnare. De har vanligtvis goda sociala färdigheter och kan vara ganska våldsamma.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Introducera dig själv som "rätt" typ av extrovert. Det är sant att vissa extroverted människor visar sig vara lögner och bedrägeri. Tänk på en bilförsäljare. Det är den typen av extroverted person du inte vill vara . Och du behöver inte heller det. Du kan vara extroverted någon form av du vill. Vissa extroverted människor är även blyg!  
    
  • Vad är kvaliteterna hos din idealiska utomstående människa? Kanske de känner sig bekväma i grupper, pratar lite högre och kanske får de festen. Vad du än kan föreställa dig, dessa saker kan uppnås. Det är helt enkelt vana. Tänk på några saker och skriv ner dem. "Att vara mer extroverted" är ett svårt mål, "talar lite högre" låter mycket mer genomförbart.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var medveten om att det finns ett spektrum. Uppmana - Studier har visat att de flesta av oss är ambitiösa människor. Det är en normal Gaussisk kurva. Vissa människor är i ena änden (inåtvänd), andra i andra änden (extroverted), men de allra flesta av oss är någonstans i mitten.  
    
  • Även om du huvudsakligen är inåtvänd, har du åtminstone vissa utåtriktade drag. Även Jung (den berömda psykologen) sa att ingen bara är den ena eller den andra - om du var skulle du förmodligen vara på ett mentalsjukhus. Du måste bara ta fram dina extroverted tendenser. De gömmer sig någonstans.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var medveten om att du kan må bättre. Även om det finns debatter om att studierna är partiska, har det visat sig att introverter är lyckligare när de är mer extroverted. Experterna är inte heller säkra på varför, men den allmänna avhandlingen är att du får mer positiva reaktioner och den här positiva bekräftelsen av andra kan vara väldigt mycket stark.  
    
  • Det verkar vara sant att introverter underskattar vad de kommer att tycka om att göra. Även för vissa utåtvända människor finns det partier som gör att de blir gråa och vad händer? Du har kul Kanske är du stolt över dig själv för att bryta ur din bur, lära känna något nytt eller spita ut en munnen av hans dryck på chokladfontänen för Muhammad - vi kan aldrig förutsäga vad vi ska njuta av.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var medveten om att det kan vara mycket svårt. Vårt sinne är formbar, men du kommer inte att kunna göra en illaluktande ur en hund. Om du verkligen är helt inåtvänd så blir det otroligt utmattande för dig att vara extroverted. Ja, även vissa extroverted människor finner för mycket interaktion med andra en gång utmattande. Att ta denna hinder kan ta år.  
    
  • Om du har trender till klaustrofobi, tvinga inte dig själv att göra någonting. Istället överväga följande: Västra kulturer värderar extroversion i hög grad, östliga inte så mycket. Det är sålunda möjligt att denna önskan om extroversion inte är någon medfödd önskan alls, men något vi har lärt oss? Kanske bör du bara acceptera din introversion - inåtvända människor är lika viktiga för ett samhälle som extroverts!
  •  
                   
 10.  
             

    2      Komma igång  ,

    
   
 1.             1      Observera. Ändra din personlighet är hårt arbete, men sinnet är smidigt. Det är därför möjligt. Börja med att se extroverted människor runt dig. Se de olika typerna av extroversion och se hur framgångsrika de är i olika situationer. Vissa är bäst när de är i små grupper, medan andra är bäst i en folkmassa. Vissa hämmas även i vissa situationer!  
    
  • Ta dig tid att ta reda på vad du säger är vad som gör henne extroverted. Kom ihåg att även extroverted kan vara blyg. Bara för att någon är blyg betyder inte att han inte får sin energi från andra. Vill du vara mer självsäker? Kontakta Joyous? Vilka andra egenskaper du vill emulera utöver extroversion själv, presentera dessa människor?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skådespelare. Det är ett trevligt sätt att säga "falska det". Bara att du inte låtsas, men spelar. Du spenderade lite tid på att titta på utomstående människor och nu mimar du dem. Om du är bland människor, sätt på din extroverted hatt. Robert de Niro, Barbara Walters, David Letterman - de är alla introverts. Men de går, gör vad de måste göra och gå hem.        
 4.  
 5.             3      Starta små. Starta små med uppgiften och . Ta 15 minuter av din dag för att vara extroverted. Gör något litet som gör att du känner dig lite obekväm. Knacka på din granne och presentera dig själv. Efter första gången verkar andra gången mycket enklare. Och tredje gången är en bris.  
    
  • Förlänga den tiden då du blir vansändad under en viss tid. Tillbringa en hel timme nästa vecka går till varje bosatt i ditt hus. När du är vid busshållplatsen, fråga personen bredvid dig för tiden och låt mig göra några fler kommentarer om situationen. Gör säljaren i mataffärens leende. Det är de små sakerna som gör det hela.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå bland människor. Själva hjärtat är att du inte kan vara extroverted när du är ensam. Det är en del av definitionen, så att säga. Så gå med folk! Oavsett om det är gruppen runt vattenkylaren du håller på med eller inbjudan till Julie's baby shower, acceptera den - var där. Du kommer aldrig att utvecklas och bli bättre om du bara stannar för dig själv.  
    
  • I allmänhet slutar folk att fråga dig om du alltid har en ursäkt varför du inte kommer. Gör dig själv en tjänst och acceptera inbjudningar från andra. Ju mer du omger dig med andra människor, desto bättre kommer du att känna i deras företag och som en extroverted person.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Erkänna ditt värde. Några av oss tycker att vi är nördar eller jerks. Vi tror att utomstående människor, som är så sällskapliga, inte har tid för så tråkiga människor som oss. Inte sant! Det är inte sant alls. Bara för att du är en introvert betyder inte att du inte har några sociala färdigheter eller inget värde. Det finns en roll i varje grupp som behöver fyllas.  
    
  • Ta ett överdrivet exempel: du sitter vid datorn hemma varje dag, spelar videospel och äter snabbnudlar. Är du fortfarande smart? Ja. Har du fortfarande färdigheter? Ja. Har en man med affärsidé vem vet hur man pratar med andra behöver någon att skapa sin hemsida? Ja. Vad har du att erbjuda?
  •  
         
 10.  
 11.             6      Bli involverad i äventyr. Extroverts tenderar att vara mer impulsiva än introverts. Hantera impromptu för att imitera impulser från en utåtriktad person (tills de kommer av sig själv, det vill säga). Om du kör bredvid en flod, hoppa in (om du kan simma). Börja sjunga i mitten av snabbköpet. Gör något som gör dig galen för något annat, utan att ens tänka på det för andra gången.        
 12.  
             

    3      Interagera med andra  ,

    
   
 1.             1      Hitta rätt grupp. Ibland är vi inte själva problemet, men människorna omkring oss. Naturligtvis bara i bästa bemärkelse. Det är helt möjligt att du helt enkelt inte harmoniserar med människorna på ett visst sätt. Kanske är en äldre (eller yngre) åldersgrupp, en annan social grupp etc. mer sannolikt ditt fall. Dessa människor kan producera en annan sida av dig som kan vara mer pratsam och öppet njuta av andras närvaro. Tänk på det.  
    
  • Testa denna teori genom att gå med i en klubb. Det borde vara en liten grupp likasinnade människor du kan träffas och visa att inte alla människor gör dig tät, utan bara vissa typer av människor. Vissa människor hämmar oss, andra gör det inte. Hitta så de som lockar dig ur din kaningrotta.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Visa dina styrkor. Kanske är du en bra lyssnare, men inte en bra talare. Kanske läser du mycket istället för att gå till fester. Newsflash! Din inåtvända styrkor kan också vara dina utåtvända styrkor. Nästa gång en vän säger att han har en dålig dag, gå till honom och fråga honom vad som händer. Din lyssningsförmåga kommer att ta över. Eller starta en konversation om boken du läser - bara om du inte vet, läser utåtvända människor också!  
    
  • Om du är väldigt inåtvänd är det ganska möjligt att du tänker mycket, fokuserar på något, ser och märker saker. I så fall har du en plats: du har ett speciellt öga för detaljer, vilket i allmänhet är svårt att odla. Dra nytta av det. Om du märker en detalj, kommentera den. Människor kan bli bedövade ett ögonblick innan ett leende visas på ansiktet, eftersom någon äntligen har märkt något av dem. Alla gillar den känslan.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tal. När du är i företag (som redan är hälften av striden), börja prata. Om någonting. Du har en åsikt! Men om du inte gillar att prata om vad du känner och tycker, fråga frågor. Alla gillar det när andra är intresserade av dig. Att ställa frågor är en enkel väg ut.  
    
  • Om du har det svårt, öva med dig själv. Prata mer med din familj och bästa vänner. Ibland är det svårt att vänja sig på ljudet av din egen röst. Övning får inte göra dig perfekt, men det gör det till en vana. Ju mer du vant sig att prata, desto bättre kommer du att behärska det i alla tänkbara situationer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sätt dig ner. Nästa steg efter att ha talat är att genomdriva dig. Om det finns en chans att ge din åsikt, ta sedan det. Så länge du inte främjar folkmord eller hävdar att du alltid följs av en informell violett droppe på tisdagar, kommer du inte att provocera kaos eller orsaka avslag. Så ur ett perspektiv är det verkligen så viktigt att säga vilken film du vill se? Inte alls. Och vad sägs om din åsikt om presentationen av din chef? Inte svårt heller. Låt det bara ut.  
    
  • Låt andra människor ställa tonen, om du inte har något emot det. Många kan klaga mycket bra och är riktigt bra på att vara i en grupp. Om du och några vänner / bekanta talar om inget viktigt, säg då din åsikt. Om andra inte finner det bra, då är det. Samtalet fortsätter ändå.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Avbryt. Introverten är ofta alltför snygga. En extrovert person griper tjuren (eller bara konversationen) av hornen och missar inte möjligheten. Är du det! Du behöver inte vänta på ett klyfta i konversationen - för att det kanske inte kommer. Om du gör det bra i tid är det inte oförskämt. Extrovert människor gör det hela tiden.  
    
  • Den enda punkten är när är rätt tid. Om du tänker på det kommer du förmodligen att känna igen lämpliga möjligheter. Mitt i historien är din väns sjuka bästa vän inte den bästa möjligheten. I mitten av en gata pratar om veganism bättre. Om det är en livlig konversation eller debatt, kom igång. Om en person släpper ut ånga eller sorg, vänta ett tag för att uttrycka dina åsikter.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Uppmärksamma. De små sakerna har tagits bort, nu börjar det stora företaget: uppmärksamma dig själv. Du kanske måste vara högt för det, kanske inte. Men ofta kommer en utlösande åtgärd att vara nödvändig. Börja spelet och föreslå att du gör något på fredagskvällen. Få folk organiserade.  
    
  • Gör andra att göra något. Nämn ett ämne som någon kan prata om. Fång popcorn över bordet. Dölj klumpigt bakom en smal stolpe. Skicka en rolig video till alla dina vänner. Få folk att göra något och prata.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Låt andra skratta. Naturligtvis är inte alla extroverts komiker, och inte alla komiker är extroverts, men om du vill sticka ut i andras företag är det en bra början att få din grupp att skratta. Det här steget i uppmärksamhetsriktningen är en bra start, men du kan expandera den, även om det kan vara på din bekostnad!  
    
  • Att göra roliga ljud eller rör sig i slowmotion kan göra att folk skrattar. När det är knäppt fungerar det. Människor kommer ha roligt och förhoppningsvis känna sig avslappnad. Sällskapet kommer att gå upp brant då och då, när de andra är överens!
  •  
         
 14.  
 15.             8      Håll festen på gång. En noggrant extroverted person tacklar all pinsam tystnad och gör något ur det, till och med pratar om sin katt. När du är i en grupp och tummen är uppkopplad, börja prata. Ta reda på hur många marshmallows du kan balansera på pannan. Utmana någon till "sanning eller plikt". Starta Macarena och börja dansa.  
    
  • Olika grupper svarar på olika stimuli. Om du diskuterar operetta med en grupp efter en Vivaldi och den klassiska debatten vs. Steel Barrel. Äkta fat blir pinsamt och slutar, och Macarena är förmodligen inte det smartaste. Känn din publik - vad kan du göra?
  •  
         
 16.  
             

Varningar .

    
   
 • Överdriv inte det. Det finns ingen mening att känna sig obekväma. Det kommer bara att frustrera dig. Håll dig i din takt. Ta små steg.
 •  
 

<91112>             Läs mer... (2)      

Ungdom populär:
Förstå det manliga egot.

Var kysk.

Ha kul under julhelgen.

Kör aldrig med dina flickvänner.

Fråga en pojke om ett datum med meddelande.

Få tjejer att bli kär i dig.

Se tillförsikt.

Sluta bete sig som en tyrann.

En tjej som kysser på bio.

80 talets hår och smink.

Fråga en pojke för ett datum.

Acceptera att din förälskelse inte gillar dig.

Som en tjej, gör dig redo för skolan inom 20 minuter.

Bli av med en stalker.

Var kysk.

Komma bra med andra människor just nu.

Odlas.

Med dina föräldrar kan du ta en resa ensam.

Att vara sällskaplig.

Ta reda på om partnern är transsexuell.

Var en dålig tjej.

ako woman