Home \ ungdom
 

Gör en tjej kyss dig.

 

Att veta när tiden är rätt för en kyss kan vara förvirrande. Kanske är du osäker på om hon bara ser dig som en vän eller kanske du bara inte vet om hon är redo. Om du vill ta ett romantiskt steg i ditt förhållande, måste du låta henne veta att du ser mer i henne än bara en flickvän. Om du kysser henne är det en direkt signal att du har ett romantiskt intresse för henne. Bygg kemi och skicka henne rätt kroppssignaler för den här första kyssen. Det finns några saker du kan göra för att göra tjejen du är intresserad av att vilja kyssa dig också.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Byggkemi  ,

    
   
 1.            1      Förstå hur viktigt sambandet mellan dig är. Vad är kemi? Detta är termen som brukar säga att det finns en gnista eller attraktion mellan två personer. Kemi är viktigt eftersom det gör skillnaden mellan ett romantiskt förhållande och en vänskap. Om du är intresserad av en tjej, måste du bygga en kemi så att du kan få den första kyssen.  
    
  • Oroa dig inte om det inte finns någon kemi mellan dig just nu. Vissa par kan bygga upp dem över tiden. Men om det fortfarande inte finns någon kemi efter några möten, kanske du måste ta initiativet. Du kan göra det genom att visa henne mer kärlek eller genom att prata öppet om var ditt förhållande går.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Visa henne att du kan binda. Kvinnor har faktiskt en kemisk reaktion på män och deras beteende. En tjej kommer att ha en positiv fysisk reaktion om ditt beteende visar henne att du är bra på att ansluta till andra människor. Låt dem se till exempel hur du hanterar dina vänner. Om du är på en fest, skratta och skämta med dina kompisar. Se bara till att du gör det på ett naturligt sätt - låt det inte vara konstgjort.  
    
  • Du kan också ansluta till objektet av ditt romantiska intresse. Prova något trevligt, men lätt att göra för henne. Till exempel kan du erbjuda att ge henne en drink när hon kommer till festen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Öka din hjärtfrekvens. När du gör något spännande, får det ditt ansikte att bli rött och ditt hjärta slår snabbare - samma reaktion som en person har när han är fysiskt väckt. Gå på ett datum med din tjej och gör något som ökar din adrenalin. En idé skulle vara att titta på en spännande film. Det kommer förmodligen att luta sig i din riktning eller hålla din hand under särskilt grymma scener. Dessa typer av beröringar öppnar dörren till en senare kyss.  
    
  • Du kan också göra något äventyrligt. Om det finns en nöjespark i närheten, kan du åka på en berg-och dalbana med henne. Som ett resultat kommer du båda säkert att få takykardi!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Prata om glada saker. Om du mår bra, har du också en större önskan om kärlek. Så försök att vara glad på ditt datum. Fråga henne frågor om ämnen som borde vara positiva för henne. Till exempel, om hon planerar att gå på semester snart, kan du be henne att berätta om sina planer.  
    En annan idé skulle vara att fråga henne vilken är hennes favorit lokala mil. Inte bara har hon en trevlig upplevelse, men du lär dig också om hennes gillar och ogillar. Bonus!  
         
 8.  
 9.             5      Spendera tid ensam med henne. Om du spenderar tid ensam kan du lära känna varandra på en djupare nivå. Eliminera alla distraheringar, som mobiltelefoner, oönskade besök eller hög musik. Hitta en plats där du kan vara ensam, men också bekväm. Hon kanske inte känner sig bekväm att komma till dig vid en så tidig punkt i relationen. Du kanske inte känner dig bekväm att kyssa dem offentligt, så du borde medvetet välja ett bra ställe för din kyss.  
    
  • Välj en aktivitet som du kan göra tillsammans, som att lära, gå eller äta ute. Gör det mycket tydligt att du två kommer vara ensamma, så det finns inga falska förväntningar.
  •  
  • Om du följer med hemmet eller kör hem, ger avskedet ofta ett bra tillfälle för en kyss.
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Välj rätt tid  ,

    
   
 1.             1      Titta på din omgivning. Du bör särskilt se till att du är två ensamma eller på en plats där en kyss är lämplig. Du vill inte skrämma bort dem genom att försöka kyssa dem framför fel personer. Till exempel, om hon kommer från en konservativ familj, är det förmodligen inte en bra idé att kyssa henne framför sina föräldrar.  
    
  • Men det finns också tillfällen när en offentlig kyss är lämplig och naturlig. Om du till exempel går på en sportevenemang och ditt lag vinner det stora spelet, så är det naturligt att du vill kyssa ditt datum med glädje.
  •  
  • Det är bäst att lita på din tarmkänsla. Om du känner att en kyss är olämplig, hoppa över den.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj rätt ögonblick. Precis som hon inte vill kyssas av sin familj, vill hon antagligen inte kyssas i ett oupphörligt ögonblick. Var uppmärksam på deras verbala signaler och deras kroppsspråk att veta när tiden är rätt. Om hon berättar en historia om ett viktigt arbetsprojekt, är det inte dags. Istället borde du visa henne att du kan lyssna.  
    
  • Om samtalet saktar sig naturligt och du tittar på varandras ögon och ler, är det ett bra ögonblick för en kyss.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd effektivt kroppsspråk. En del av rätt timing är att du är öppen för en kyss. Ditt kroppsspråk borde förmedla att du tänker kyssa henne. Det finns många sätt att låta dem veta att du är intresserad.  
    
  • Vänd din kropp mot henne. Smile och gör ögonkontakt för att skapa en positiv och öppen anslutning. Kom ihåg att vara ärlig: tvinga dig inte att le eller få ögonkontakt, annars kanske du ser onaturlig ut och tycker det är oattraktivt.
  •  
  • Koncentrera och förmedla ditt intresse genom att nicka och svara på lämpligt sätt i samtalet.
  •  
  • Koppla av dina armar och axlar genom att göra vad som känns naturligt för dig. Håll dem antingen framför dig eller lägg dem i fickorna. Om du tenderar att fyska med nervositet, kan dina händer förbli lugna med en av dessa varianter.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bryt igenom kontaktbarriären. Vissa människor är mer vana vid att inleda fysisk kontakt. Om du inte redan har etablerat ett mönster av fysisk kontakt, visa dina avsikter genom hur du rör dem. Att röra henne betyder inte bara att du måste komma nära henne fysiskt, men också att du vill komma nära henne emotionellt. Koppar är en bra flörteknik och bör ske enkelt.  
    
  • Rör på henne som svar på ett skämt eller kom i närheten av henne utan att röra genom att komplimangera henne på hennes parfym eller frisyr.  
  •  
  • Försök att röra hennes hand medan du skrattar åt en av hennes skämt. Du kan också lätt röra eller släcka axeln om du komplimangerar henne.
  •  
  • Dans är ett bra sätt att bryta kontaktbarriären. Även med snabba låtar finns det många anledningar till varför dina händer eller andra kroppsdelar kunde röra varandra när du dansar.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Känn genom att röra hennes ansikte. När du väl har tolkat hennes kroppsspråk korrekt kan du gå ett steg längre och smeka ansiktet genom att lyfta hakan med din handflata. Om hon återvänder din beröring och muntlig flirtation och låter dig nära, kan du röra hennes ansikte i sekvensen. 
    
  • Dra hennes ansikte upp till dig. Det kan vara pinsamt för henne och hon bryter av ögonkontakten. Var tålmodig och lekfull när du uppmärksammar ditt kroppsspråk.  
  •  
  • Om hon inte svarar bra på dig när du rör hennes ansikte, fortsätt inte. Ställ dig inte i en besvärlig position genom att försöka tvinga en kyss.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Kyssar dig på ett naturligt sätt  ,

    
   
 1.             1      Kyss henne lätt. Du ska inte kyssa henne för hårt, för snabb eller för våt. Din första kyss kan lämna ett bestående intryck, men du vill också ta reda på om du gillar det. Inget händer. I stället få henne självförtroende genom att visa henne att hon bryr sig om hennes välbefinnande.  
    
  • Innan du börjar en kyss, se henne i ögat och luta dig i närheten. Din intuition ska berätta när rätt ögonblick har kommit för en kyss.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Inget händer. Om du plötsligt faller på henne och kyssar henne, kan hon reagera illa och flytta snabbt. Hon kunde också göra situationen generad genom att skratta. Om du ger ditt datum ett ögonblick för att förbereda, byggar du inte bara förväntan, du ger också sin tid att komma ikapp.        
 4.  
 5.             3      Tolk din reaktion. Le ler hon och rodnar, eller är hon förvirrad och spänd? Om hon svarar positivt kan du fortsätta flörta, komplimangera henne och uttrycka dina känslor. Om hon reagerar negativt, försök bara att fortsätta samtalet, förstås. Gör inte långa taler eller fidget.  
    
  • Om det utlöser dig, bör du respektera deras instinkter. Ge henne tid att förstå hennes känslor.  
  •  
  • Om hon ler, kyss henne igen!
  •  
         
 6.  
             

Tips .

             
Ungdom populär:
Pierce din tunga.

Vad en Victoria's Secret Angel ser ut.

Att vara en tjej med swag.

Att känna sig älskad.

Var kysk.

Gör en pojke avundsjuk på sms.

Inga fler helikopterföräldrar.

Pimp dig själv rätt.

Tjäna pengar som barn eller tonåring.

Titta bra på din första dag i gymnasiet.

Se ut som Selena Gomez.

Expand dina horisonter med WikiHow.

Som en knubbig kvinna ser söt och feminin ut.

Utför ett kraftkortstick.

Invent ett coolt smeknamn.

Se söt ut.

Gör en Harry Potter fest.

Undvik att svära ord.

Klä som Alice i Underlandet.

Bli en hippie.

Hitta en vän i gymnasiet.

ako woman