Home \ ungdom
 

Utveckla en bra personlighet.

 

Att ha en bra personlighet är en viktig färdighet i livet. Det är inte ett lättillgängligt drag, men med dessa enkla men ändå viktiga steg kan en bra, välmenande personlighet uppnås av alla.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Tänk positiva tankar, både om dig själv och om andra i allmänhet! De tankar vi tror omvandlas snart till ord vi säger och handlingar vi tar. Att ha goda tankar om dig själv ger dig självkänsla och respekt för dig själv, vilket är viktigt i varje bra person.       
 2.  
 3.             2      Förlora aldrig chansen att bevisa dig själv! I våra dagliga liv möter vi flera möjligheter som kan hjälpa oss att definiera vår personlighet. När du till exempel är i en konversation med en grupp eller en person måste du prata på ett sätt som visar andra vad du verkligen är, och det spelar ingen roll om du säger en mening eller gör ett tal. Det som betyder något är vad du säger, om de kunde göra intryck på andra eller inte.        
 4.  
 5.             3      Titta på kända personer vars personlighet har definierat dem! Idrottare, artister, skådespelare och musiker är människor som står inför utmaningar i sin karriär varje dag. Du måste ha tålamod och uthållighet för att lyckas. Många av dem är ödmjuka trots deras framgång och berömmelse. Dessa är livskunskaper som har lärt sig att bygga på bildandet av en bra personlighet.        
 6.  
 7.             4      Titta djupt inuti dig själv och tänk på vem du är! Många tycker att de är bättre än de verkar.        
 8.  
 9.             5      Hjälp varhelst och när du kan! Ett litet offer kan göra mycket för att ändra någon annans dag.        
 10.  
 11.             6      Var alltid dig själv! Om du följer någon känd person eller om du bara är du. Se till att du aldrig förlorar dig själv! Det betyder att du alltid måste följa detta beteende. Känn det i ditt blod!        
 12.  
 13.             7      Lär dig att älska andra människor! Många dåliga personligheter dyker upp eftersom människor inte vill förlåta varandra och därför är fyllda av så mycket interpersonell hat att de hatar andra människor. Detta får dem att se onda och egocentriska när allt de saknar är att ge insikt och glömma vad roden av konflikten mellan dem kan vara.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
Vad Taylor Swift ser ut.

Var en bra dotter.

Utveckla självförtroendet som tonåring.

Hantera svåra tonåringar.

Få en pojke att gilla dig.

Som tonåringar kontrollerar dina hormoner.

Växa upp snabbare.

Håll dig vaken hemlighet på natten.

Prata med en tjej i skolan som en pojke.

Var smart och klok.

Ta reda på om partnern är transsexuell.

Dina föräldrar övertygar dig att hämta en mobiltelefon.

Behave som en katt.

Skriv en bok som barn.

Få en pojke att kyssa dig, även om du inte är i ett förhållande.

Verk coolt framför tjejer.

Slå ut en Playboy.

Stanna hela natten (för tonåringar).

Var din egen bästa vän.

Klä upp i rockabilly stil.

Vinn en äldre pojke för sig själv.

ako woman