Home \ ungdom
 

Ta reda på om han bara leker med dig.

 

Om du verkligen är intresserad av en man, men inte säker på om det är samma med honom, kan det orsaka mycket stress och självkänsla. Om du inte är säker på om han bara spelar med dig, måste du tänka på de saker han gör och säga när du är tillsammans. Medan det inte finns något surefire sätt att berätta om han leker med dig om du inte hamnar, finns det fortfarande gott om tecken som tyder på att han inte är allvarlig med dig. Det är också viktigt att veta om du ska hålla ögonen öppna så snabbt som möjligt.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Titta på vad han gör  ,

    
   
 1.            1      Se om han bara möter dig i vissa delar av staden. Ett tecken på att han bara spelar med dig är att se om han känner sig bekväm med dig överallt, eller om han blir nervös eller ovillig att umgås med honom i en annan del av staden eller på en ny Äventyr vill gå. Om han uppför sig så kan orsaken vara att han hänger med andra tjejer i de andra stadsdelarna och försöker undvika pinsamma konflikter. Om du vill veta om han bara spelar med dig, bör du nämna att du vill gå till en annan restaurang, biograf eller park i din stad och se om han bryr sig.  
    
  • Om han verkligen spelar med dig, mästar han perfekt balans på fina linjen. Om du försöker ändra din vanliga plan kan du kanske upptäcka hans yrsel.
  •  
  • Är han alltid den som bestämmer vart man ska åka? Naturligtvis kan han planera av andra skäl, men det kan också vara en indikation på att han håller dig borta från platser där du kan träffa några av hans andra vänner.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Titta när han kämpar för att träffa dina vänner eller presentera sig för dig. Om din vän aldrig vill träffa dina vänner kan det vara att han inte vill göra förhållandet till ett allvarligt band. Om han inte vill att du ska träffa sina vänner kan det vara av exakt samma anledning, men med tillägget att han oroar sig för att hans vänner kommer att säga något om de andra tjejerna han möter. Oavsett om han träffar någon annan eller inte, om du har varit tillsammans för ett tag och inte är intresserad av att träffa dina vänner eller introducera dig till hans, det är en röd flagga.  
    
  • Om han inte vill bli en större del av ditt liv så betyder det att han inte vill att saker ska bli för allvarliga.
  •  
  • Om du uppmanar honom att träffa dina vänner eller ens familj efter några veckor av dating, så är du förmodligen den som är för hastig. Han kan ha legitima skäl för att sakta ner, till exempel kanske han vill veta exakt var han är eller han vill ge sina vänner lite tid att vänja sig vid tanken att han har en ny flickvän efter att han först giftas Nyligen kom från ett seriöst förhållande.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Se till att han beter sig konstigt när han råkar träffa dig offentligt. Om allt är bra, om du är i två, men han ger dig plötsligt den kalla axeln, om han träffar dig i snabbköpet eller framför en restaurang, så finns det definitivt något i busken. Antingen uppträder han konstigt för att han träffar en annan tjej och inte vill ses med dig eller för att han inte vill att hans vänner eller någon annan ska tro att han går med dig. Båda borde vara oroande.  
    
  • Om du verkligen bryr dig om honom, borde han se fram emot att träffa dig och till och med visa kärlek. Självklart behöver han inte vara så kärleksfull i allmänhet som han är privat, men han borde uppträda som om han verkligen vill se dig.
  •  
  • Var uppmärksam på hans kroppsspråk. Håller han ögonkontakt och rör sig mot dig? Om så är fallet är det ett gott tecken. Men om han står borta från dig, med armarna korsade över bröstet och tittar runt området istället för att titta på dig betyder det att han vill hålla sig borta.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se om han är ovillig att visa kärlek till dig offentligt. Om du gör ett möte, men han beter sig som om du var bror och syster, då frågar du dig bättre varför. När han leker med dig vill han inte att omvärlden känner till att du möter för att han antingen ser någon annan eller bara vill hålla sina alternativ öppna. Naturligtvis, inte alla män som håller händer, till exempel, men han borde åtminstone visa dig en slags kärlek om han verkligen bryr sig om dig.  
    
  • Du borde inte uppmana honom att visa tillgivenhet offentligt i tid. Men om du redan hade några datum och han fortfarande är ett steg ifrån dig när som helst när du går ut, kan det vara en anledning till oro.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Se om han är öm på dig i ett ögonblick och distanserat i nästa. Om han är väldigt tillgiven, söt, snäll och vill kyssa dig och agerar från ett ögonblick till det andra, som om han inte känner dig, kan orsaken vara att han bara spelar med dig. Kanske gillar han att träffa dig på vissa dagar medan han tycker att han har något bättre att göra för andra. Oavsett om det betyder att han är med en annan tjej eller spenderar tid med sina kompisar spelar ingen roll. Om han fortsätter att växla mellan intresserade och ointresserade, spelar han definitivt bara med dig.  
    
  • Tänk på det: lämnar han dig ofta förvirrad över vad han verkligen känner för dig eller var exakt du är? Om så är fallet kan det bero på att han spelar med dina känslor.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Se till att han aldrig ger upp en natt med sina kompisar för dig. Om killen leker med dig, tror han aldrig att du kommer till honom först. Han skulle alltid spendera en natt med sina vänner, men om det gäller dig kommer han bara ta tid för dig vid vissa tillfällen när du tror att hans vänner är upptagna eller att han inte har något annat i sin sociala kalender. Om han verkligen gillar dig, ser han dig som en prioritet, inte en stopgap. Om du vill veta om han leker med dig, se till att du spenderar en natt med sina vänner för en trevlig kväll med dig.  
    
  • Om mannen är allvarlig med dig så borde han vara glada att spendera tid med dig i stället för vänner, åtminstone ibland. Självklart borde han inte helt ge upp sina andra vänner eller hans sociala liv för dig, men om han inte gör några kompromisser för dig så kanske han gör det för att han bara spelar med dig.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Se om han är misstänkt för sin telefon. Ett säkert tecken på att en man bara spelar med dig är när han är mycket hemlig om sin telefon. Om han alltid kontrollerar sin telefon och sedan vänder sig bort från dig, skriver textmeddelanden, går utanför för att ta samtal utan att säga vem de är eller går ut i timmar och utan förklaring går inte till sin telefon, då kan det vara att han bara spelar med dig. Naturligtvis skyddar vissa män deras integritet mycket och det är normalt också, men om det alltid finns på hans telefon och du aldrig vet vad han gör kan det vara ett tecken på att han leker med dig.  
    
  • Tänk på det: lämnar han någonsin sin telefon, bara en sekund, eller är det alltid i fickan? Även om du inte kommer att söka efter det, om du befinner dig på att du kan se vem han pratar i telefon med eller skriver till, så kan du få problem.
  •  
  • Något annat kan du vara uppmärksam på: om han stänger av sin telefon helt när han är med dig. Medan det kan vara en söt gest för att ge dig all uppmärksamhet, kan det också vara ett sätt att avvärja andra tjejer som kan kalla honom när du är tillsammans.
  •  
                   
 14.  
             

  Del 2      Se vad han säger  ,

    
   
 1.             1      Se till att han alltid säger att han inte har tid för dig eftersom han är upptagen, men har tillräckligt med tid att se alla andra. Om du ständigt hör av honom hur upptagen han är och att han inte har några fria tio minuter för någon och då hör att han har tillbringat kvällen med några kompisar, så kan det vara ett tecken på att han bara spelar med dig. Sanningen är att om en man verkligen vill spendera tid med dig, kommer han att hitta den tiden. Självklart finns det undantag när han är väldigt upptagen. Men att upptäcka att han spenderar sin tid med andra människor är en anledning till oro.  
    
  • Om han säger att han är upptagen med att lära sig eller arbeta och då räknar han ut att han gör något annat, även om han bara hänger med sin bror, så spelar han med dig. Om han var intresserad av dig så skulle han vara ärlig med sitt svar, vad han gör och inte skulle ljuga.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se om han är ovillig att begå något som varar mer än två veckor i framtiden. Om din kille ändrar ämnen varje gång du pratar om framtiden, även om det handlar om dina semesterplaner om en månad, så kan det vara ett tecken på att han bara spelar med dig. Om han är seriös om dig, vill han se dig som en del av hans framtid, och inte skygga bort från dig om du pratar om det.  
    
  • Naturligtvis, om du bara har daterat varandra i tre veckor och du börjar prata om ditt bröllop, är det bara naturligt att han driver panik. Men om du bara nämna vad du gör om en månad, så har han ingen anledning att göra det, om han verkligen är intresserad av dig.
  •  
  • Lyssna på honom att prata om dig och förhållandet. Om han aldrig pratar om framtiden eller du inte verkar vara i hans framtidsplaner kanske kanske han bara leker med dig.
  •  
         
 4.  
 5.             3     Se till att han inte har sagt någon av hans vänner om dig. När du äntligen träffar hans vänner och de säger något i riktning mot "jag visste inte ens att han har en flickvän..." eller bara se förvånad på grund av din närvaro beror det på att killen inte tänker att ditt förhållande är tillräckligt seriöst för att nämna till dina vänner. Om du menar något för honom och du har sett varandra en stund så borde han vara glad över relationen och vilja att hans vänner ska veta vem du är.  
    
  • Om han är väldigt snäll mot dig, om du bara är i två, men snarare knubbig eller till och med avlägsen, när du är med sina vänner, kanske kanske han bara vill flörta med dig, utan att vilja ha något allvarligt.
  •  
  • Naturligtvis vill vissa män vara tuffa i närvaro av sina vänner och han kommer inte att kyssa dig med kyssar när du träffar dem. Men om han aldrig har sagt någonting om dig kanske kanske han bara leker med dig.
  •  
         
 6.  
 7.             4     Se till att han är ovillig att ringa dig till sin flickvän. Om du anser honom vara din fasta vän och du har träffat honom i flera månader men aldrig hört ordet "flickvän" ur hans mun, så kanske han inte tar förhållandet lika seriöst som du tror att hon är. Om han introducerar dig till andra som vän, eller inte verkar speciellt beundrad när du kallar honom din pojkvän, så kan han bara leka med dig.  
    
  • Ibland säger ord mer än gärningar, och om han vägrar att ringa till sin flickvän, även om du har sett varandra en stund, måste det finnas en anledning till det.
  •  
  • Han kan vara rädd för ett band, även om han inte leker med dig. Om så är fallet måste du fortfarande prata med honom om det.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Se hur han pratar med andra tjejer. Om du vill veta om han leker med dig så ska du titta på honom prata med andra tjejer han vet. Visst kan han vara vänlig men ointresserad att prata med andra tjejer medan du står bredvid honom, men om du tittar på honom ur ögonhörnet, när du är på andra sidan rummet och han flirar otroligt, spelar han upp kanske bara med dig.  
    
  • Om han verkligen gillar dig, har han ingen anledning att flörta med andra tjejer. Visst kan han fortfarande prata med dem och bör inte ignorera alla tjejer utom du, men om du kan berätta från hans sätt att prata med andra tjejer att han vill ha mer än bara vänskap från dem, kanske kanske han bara leker med dig.
  •  
  • Du vill verkligen inte spionera på honom eller bli besatt av det, men om en av dina vänner är på en fest där din vän pratar med andra tjejer, fråga din vän hur det var. Naturligtvis ska din vän inte vara uppenbart att titta på honom, men det kan ge dig ett mycket bättre intryck av situationen än om du var i rummet själv.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Se till att han alltid har ursäkter. En klassisk indikation på en spelare är en man som alltid har en ursäkt. Han kan vara så smidig och övertygande att du inte ens inser att han helt ljuger för dig. Han kanske säger att hans mormor blev sjuk, att hans hund var tvungen att gå till veterinären eller att han glömde ditt möte för att han "sovit" eller var tvungen att trösta en vän. Det kan givetvis hända, men om du finner att han har en perfekt flykt för varje liten sak som han är besviken med, kanske kanske han bara leker med dig.  
    
  • Om du hör ursäkningen "min telefon har gått ut" mer än två gånger, då är chansen att det inte är den verkliga anledningen att han inte ringde dig tillbaka.
  •  
  • Om han är särskilt söt och ursäktande när han erbjuder dig dessa ursäkter, kan det vara så att han är så att dölja det faktum att han ljuger.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Se om han blir nervös om du frågar honom om hans natt. Ett annat sätt att se om han spelar med dig frågar helt enkelt vad hans natt var när han sa att han hängde med sina vänner. Du behöver inte be om varje liten detalj på natten, men fråga omedelbart vad som hände, oavsett om det är filmen han har tittat ensam eller den bar han brukade vara med sina vänner. Var uppmärksam på hans kroppsspråk och ord för att se om han blir nervös, stammar eller bara obekväma.  
    
  • Även om du inte vill genomsyra honom med frågor, kan det hjälpa till att få honom att ljuga, om du bara ställer några frågor utan mycket krångel.
  •  
  • Fråga honom när du gör något annat som att rulla genom din telefon så han inser inte att du verkligen vill se igenom honom.
  •  
         
 14.  
             

  Del 3      Ta reda på exakt  ,

    
   
 1.             1      Fråga honom. Om du vill veta om en kille bara leker med dig, är det enklaste sättet att fråga honom. Även om du kanske inte vill veta om han fuskar på dig, kan du fortfarande fråga honom var exakt du är. Om han inte känner sig så stark som du, så är det bättre att veta det tidigare än senare. Bara tillbringa en stund och fråga honom vad han tycker om dig och din framtid tillsammans.  
    Även om det kanske inte är lätt, är det mycket bättre än att fråga dig ett hål i magen i månader. Du får ett tydligt svar en gång för alla. Och om han självklart ljuger kan du se det.  
  • Om du är väldigt modig, fråga honom direkt om han fuskar på dig. Påpeka konstigt beteende som ger dig den känslan.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fråga dina vänner vad de tycker. Det är bäst att fråga dig själv, men du kan också få lite feedback från dina vänner. De har observerat hur situationen har utvecklats och kan också ha en uppfattning om hur förhållandet ser utifrån. Du kan till och med få en bättre bedömning om du spelar med dig eller inte, för att de kanske har sett honom utan dig tillsammans med andra tjejer och har ett annat intryck.  
    
  • Berätta för dina vänner att de borde vara ärliga med dig. Du borde inte ljuga bara för att rädda dina känslor.
  •  
  • Du kan också undersöka lite om du vill. Om det inte är så uppenbart kan en av dina vänner visas oannonserad på en plats där din vän troligen hänger och håller ögonen på honom för att se hur han beter sig i närvaro av andra tjejer. Självklart, om han tror att du har spionat en spion på hans klackar, så visar han bara sin bästa beteende.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Överväga att följa honom. Om du verkligen bryr dig inte om att flyga eller förlora din förtroende, kan du följa med din vän när du är tillsammans, eller när du vet var han är, för att se vad han gör. Oavsett om du kör långt bakom honom eller går eller tar bussen, se till att du är tillräckligt långt borta så att han inte ser dig och har en historia på plats om han får dig. Detta kan hjälpa dig att räkna ut om han möter andra tjejer eller bara går hem för att vara med sin katt.  
    
  • Var medveten om att detta är ett ganska riskabelt beteende som kan få dig att fånga sig. Om han får dig och han inte gjorde något fel kan det innebära slutet för ditt förhållande. Så se till att det är en bra idé att övervaka honom innan du börjar.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Korsa om han inte förväntar sig det. Ett annat sätt att ta reda på om han spelar med dig är att visa sig oanmälda. Du kan komma fram till ett möte snarare än ett möte för att se om en annan kvinna är där eller misstänkt rensar upp det. Du kan också bara passera vid en tidpunkt då han ville studera eller göra hushållsarbete eftersom du bara var "runt" och ville få honom lite kaffe eller nibbles. Var uppmärksam på om han är glad att se dig eller om din ankomst gör honom nervös, som om han gömmer någonting - eller någon.  
    
  • Om det är helt absurt att du kommer att passera honom av misstag vid den här tiden, kanske kommer han dig till botten. Men om du bara slutat och det var inte så mycket, försök bara att få det att se naturligt ut.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Snoop runt i hans saker - om det är okej för dig att missbruka hans förtroende. Medan det inte ger dig något förtroende för att söka dina ägodelar, om du är desperat och säker på att du lurar på honom så kan du skanna sin telefon eller e-post eller till och med hans rum för misstänkta saker som kvinnliga kläder som uppenbarligen inte är dina. Snooping runt är sista utväg, och du borde bara göra det om du känner att det är bråttom att hitta ett svar och ingenting annat hjälper.  
    
  • Problemet med snooping runt är att även om du hittar bevis måste du också erkänna att du har ransackat hans grejer om du vill konfrontera honom med det. Han kommer att vara arg på dig och distrahera din uppmärksamhet från den faktiska situationen.
  •  
  • Om du söker i telefonen, ha en ursäkt om han blir fast. Du kan säga att din telefon har gett spöken och du letar efter restaurangen där du en gång gick på middag eller att du var tvungen att snabbt kontrollera dina e-postmeddelanden eller något. Medan det kanske inte är mycket övertygande, är det bättre än ingenting.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Försök fånga honom att ljuga. Du kan försöka fånga honom för att få reda på om han bara leker med dig. När han nämner att han var med sina vänner eller bror igår kväll kan du fråga dem hur männens natt var. Om de verkar förvirrade kan det vara att han ljög. Om han berättar en historia att han var tvungen att stanna hemma eftersom hans syster gjorde ett drama så kan du fråga honom några dagar senare hur hon gör det. Om han inte verkar veta vad du pratar om, kanske han redan har glömt sin egen lögn.  
    
  • Du kan till och med försöka ställa honom enkla frågor, som vilken film han såg när han var i filmer med sina vänner. Om han verkar generad eller helt klart inte vet svaret, vet du att han bara spelar med dig.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Även om det inte finns några bevis, lita på din tarmkänsla. Om du känner att mannen inte är allvarlig, även om du inte har något bevis, trots att du snooping runt, kan det här vara slutet på förhållandet. Kanske kommer han inte att träffa en annan kvinna, men kanske är han inte helt där för att han inte känner det så mycket som du gör. Om du inte är orolig för svartsjukproblem och verkliga skäl kan det vara dags för honom att gå slut på tiden ge, om du verkligen känner att han bara spelar med dig.  
    
  • Om du är med en kille du verkligen menar något för och vem är precis där för dig så vet du. Du ska inte spendera timmar som ringer till honom och frågar vart han är och du behöver inte gå ner och söka eller följa hans grejer eftersom du inte har någon anledning att. Du kommer att veta att han är 100% där för dig och det kommer att bli en underbar känsla.
  •  
         
 14.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

      

<91112>         

Ungdom populär:
Få en pojke att kyssa dig.

Bli känd som barn.

Folk pratar.

Hardcore stilen.

Ta reda på om du är redo att flytta hemifrån.

Berätta för en pojke som du älskar honom.

Var en kawaii tjej.

Överlev husstöd.

Få en pojke att kyssa dig.

Värd en fest för tonåringar.

Få föräldrar att köpa dig något.

Var konsekvent.

En gentlemans beteende har.

Ta reda på om partnern är transsexuell.

Swag har.

Gör förälderns synvinkel.

Flörta med din förälskelse.

När tjejer kyssar en annan tjej.

Att vara en snygg kvinna.

Som tjejer hanterar humörsvängningar.

Att vara en tjej med swag.

ako woman