Home \ ungdom
 

En flicka i bio kyssar.

 

Kyssar en tjej i bio är en klassiker och många av oss har gjort det förut. Att möta modet och bjuda tjejen till ett datum är den svåraste delen; men när datumet är klart har trycket försvunnit. Vi gillar alla att kyssa och chansen är bra att tjejen vill bli kysst. Det bästa rådet för denna situation är: slappna av. Hon slutligen gick med på ett datum, så slappna av och kyssa henne!

              

Förfarande .

    

  Del 1      Planera din natt  ,

    
   
 1.            1      Ta reda på vilka filmer som är på. Använd Internet för att se dina alternativ. Välj en film som passar bra med ett rom kyssar. Det finns många appar för din telefon som visar filmerna i ditt område.        
 2.  
 3.             2      Bestäm i en film. Försök hitta en film som du antingen redan sett eller inte är särskilt intresserad av. Det kan ibland vara lite svårt med dagens höga biopriser. För en trevligare tid, vänta tills en film som du verkligen vill se har körts i en månad eller två. Om du tror eller vet att hon vill se en viss film, föreslå det. 
    
  • Tanken här är att välja en film som inte har för många personer på bio.
  •  
  • Ta med längden på filmen i dina överväganden. Du bör bestämma i förväg om du vill titta på en film på tre timmar eller om du vill ha en film som varar en och en halv timme.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tänk på genren. Det kan vara obekväma med en allvarlig film. Välj en komedi, en romantisk komedi eller en skräckfilm. De flesta filmerna har en mindre publik än de stora blockbustrarna.       
 6.  
 7.             4      Fråga henne för din åsikt. Du borde vara på samma våglängd. Ett av de bästa sätten att göra rätt kemi mellan dig är att titta på filmförhandsgranskningar tillsammans. Var säker, om du verkligen vill se något, tryck inte på henne för hårt. Bestäm tillsammans för en film.                 
 8.  
             

  Del 2      Skapa rätt humör  ,

    
   
 1.             1      Planera att träffa dig tidigt. Detta ger dig chansen att flirta lite innan filmen startar. Eftersom hon redan har gått med på ett datum, bör du inte vara särskilt nervös för den här delen. Var bara dig själv.       
 2.  
 3.             2      Spela något tillsammans. Ett bra sätt att få kemi rätt är att spela en runda spelautomater tillsammans. Nu och då ta en titt. 
    
  • Var inte för konkurrenskraftig. En liten bit kan vara söt, men om du tar det för allvar, förstör du dina chanser.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Erbjud henne att köpa förfriskningar. Var en uppmärksam följeslagare och be henne att köpa popcorn och drycker för dig båda. Om det är ditt första datum med tjejen, då ska du som en pojke ta den delen.       
 6.  
 7.             4      Välj dina platser. Bestäm på ett avskilt säte. Försök hitta något i bakre raden eller i ett hörn. Det är bäst att sitta långt ifrån andra filmgäster.       
 8.  
 9.             5      Kontrollera att dina läppar är mjuka. Sätt ett tunt lager av fett på dina läppar innan du går på ditt datum. Se till att dina läppar inte är feta. Försök att undvika att ansöka under ditt datum, annars kommer du att vara nervös och ivriga att kyssa henne. Håll dig cool.       
 10.  
 11.             6      Sätt in pepparmynta. Du har just köpt en liter koks, men du borde fortfarande ha ett paket med minter införda. Du kommer att vara tacksam för det.       
 12.  
             

  Del 3      Ta steget  ,

    
   
 1.             1      Vänta lite. Det kan tyckas konstigt om du angriper under öppningskrediterna. Lämna minst 20 minuter tid. Det är bäst att vänta på en långsammare scen när handlingen utvecklas.       
 2.  
 3.             2      Gör ögonkontakt. Sitta inte där hela tiden och stirra på ditt datum. Titta bara på henne då och då. Fortsätt med detta tills dina två ögon skärs och sedan snabbt titta tillbaka till filmen.  
    
  • Om hon rodnar efter att ha blivit sitt öga har du nästan vunnit.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Håll handen. Om din hand ligger öppen på sätesbaksidan bredvid dryckeshållaren är det en bra indikation på att du ska hålla den. Men vrid inte dig själv för att få tag på hennes hand på något sätt. Lägg handen försiktigt över hennes och vänta på att hon ska svara.       
 6.  
 7.             4      Kontrollera humöret. Om hon lutar sig bort från dig vill hon förmodligen inte kyssas. Se till att hon lägger håret bakom öronen. Detta avslöjar nacke och nacke och ger dig en indikation på att hon är intresserad. Du måste vara smart om du uppskattar stämningen.       
 8.  
 9.             5      Starta kyssen. Vänd på henne och rör hennes hak försiktigt med fingrarna. Det är den tydliga signalen för "Jag vill kyssa dig nu". Så snart hon vänder på huvudet, rör sig huvudet långsamt i hennes riktning. 
    
  • Om hon inte svarar på din öppning, kommer du troligen att behöva svika resten av filmen.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Försök att uppskatta deras reaktion. Om hon vill kyssa dig märker du. Efter din första kyss, var charmig och en gentleman. Var inte schmaltzy och säg saker som "ja det var inte dåligt" eller "du kyssar verkligen bra".       
 12.  
 13.             7      Ta raster mellan kyssen. Smörj henne inte konsekvent till slutet av filmen. Ta en liten kyss och titta på filmen. Vänta ca 20 minuter och vänd sedan tillbaka till henne. Hon borde vara redo om hon tyckte om den första kyssen. 
    
  • Det första steget brukar sticka till killarna, så var självmedvetna. Om du är självförsiktig känner hon sig hemma med dig.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Gör hennes komplimanger. När filmen är slut och du gillar kvällen säger du det också. Gör några förslag om när du kunde träffas igen. Fråga henne inte om hon gillade det. Håll dig cool, men var inte rädd för att vara ärlig.       
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
Undvik att bli rånad.

Var en vänlig person.

Var macho.

Spice up skoluniformer.

Tillgänglig.

Flirta med en blyg flicka.

Led ett framgångsrikt liv som tonåring.

Se till att ett förhållande kvarstår.

Swag har.

Titta bländande på skolans första dag.

Att vara en vacker kesse och söt tjej.

Ärligt talat, när du kysser honom.

Vänd upp.

Ha en vän i grundskolan.

Bjud in en tjej på ett speciellt sätt.

Var en dålig pojke.

Skrämmande.

Bli en hipster tjej.

Förpackning för en pyjamasfest.

Som tonåringar kontrollerar dina hormoner.

Ta reda på om partnern är transsexuell.

ako woman