Home \ ungdom
 

Massie Blockera glamourklicket.

 

Massie är OCD-drottningen. Populär. Tillbes. Och hur gör hon det? Hon ser fantastisk ut och har rätt inställning. Vill du vara som henne? Läs vidare!

              

Förfarande .

    

    1      Din preferens  ,

    
   
 1.   1      Vi börjar med inställningen, den allra viktigaste aspekten att vara som Massie Block: Om du bara tar en sak ut av det, kom ihåg att du alltid måste visa, utstråla och ha självförtroende! Det betyder att du inte visar dina misstag till andra (till exempel: "Mitt hår är så freaky idag!" Eller "Är toppen söt eftersom jag inte är säker...") med en bra hållning och ser alltid fram emot, (aldrig på golvet) och inte alltid låt folk veta om du är osäker på dina eller deras åsikter. Verkar aldrig vara upprörd. Gråt inte eller kommentera hur "ditt liv suger." Du måste alltid se ut som om ditt liv är perfekt, annars kommer människor aldrig att idolera dig. Även om du är lite generad, måste du bara skratta ut det och glömma det (gör det inte så mycket). Du får aldrig visa svaghet!        
 2.  
 3.   2      Din klick. Gör klicket på de vackraste och mest fashionabla tjejerna i skolan, med några andra. Se till att du är deras ledare. Din beta (andra kommandot) borde vara den mest lojala. De andra tjejerna bör också vara lojala och tillförlitliga. Se till att du har minst en trevlig tjej för att hålla freden i klicken. Om de inte alla klarar sig, kommer du aldrig att styra. Det handlar om enighet. Det betyder inte att du inte kan beordra dem - det är vad Massie skulle göra! Testa vattnet genom att börja riktigt bra och bli lite hårdare. Om de stannar hos dig, kommer du att veta att du har dem för alltid.     
 4.  
 5.   3      Comebacks. Du måste alltid vara beredd med en vittig comeback om du blir förolämpad av en skulle vara i sällsynta fall. Mina favoritmassager comebacks är: "Har jag bjudit dig till min grill?" Men du är en sådan korv " och "Är du en kontorsarbetare?... varför kopierar du mig då?"     
 6.  
 7.   4      Styling. En annan viktig del av din massionstransformation är sökandet efter detaljerna. Massie är vacker. Hon har slät, extremt glänsande brunett hår, om axel längd, gnistrande gula ögon och perfekt hud. Du behöver inte se samma ut (alltid välja det utseende som passar dig bäst), men du måste alltid se ditt bästa ut.  
    
  •   Ditt hår . Få super glänsande hår genom att använda skinsjampo, skina serum eller spray (känn gränsen - använd inte för mycket annars kan ditt hår se fet ut) och skölj med kallt vatten (så kallt som du kan bära!). Räta ut håret med högkvalitativt järn och kolla hårtidskrifter eller frisör för att hitta det bästa snittet för ditt ansikte (men aldrig kortare än axel längden!).
  •  
  •   Smink & amp; Städning . Få din bästa hud genom att rengöra ditt ansikte på morgonen och på kvällen med en bra rengöring och applicera skrubbe och fuktighetskräm dagligen. Om du har torr hud, tvätta ansiktet en gång om dagen och använd mer fuktkräm. Om du har mer fet hud, hoppa över fuktkräm. Om ditt ansikte är torrt, kom ihåg att klappa, inte gnugga (gnugga drar huden och orsakar rynkor). Nu sminken... det kan göra så mycket för ditt ansikte att det bara blir för perfekt på några minuter. Men var försiktig så att du inte bär för mycket - du vill vara som Massie, inte Nina! Applicera en ögonskugga i naturlig färg, som brunt, guld eller beige, smutta dina ögon tunt med en svart eller brun eyeliner, lägg till svartbrun mascara och täck alla dina fläckar med rätt nyans och mängd concealer. Det är också mycket viktigt att du kommer ihåg din läppglans - Massie skulle aldrig gå utan henne! Köp en mängd olika luktiga dofter och ta dem överallt.
  •  
  •   Dina tänder . Se till att dina tänder är ljusvita och perfekta. Om dina tänder är krokiga, använd Invisiline istället för hängslen (mycket mer attraktiv!). Blekning med laser eller crest whitestrips. Pensla minst två gånger om dagen med vitare tandkräm, och glöm inte flossen!
  •  
  •   Din kläder . Utan en fantastisk garderob skulle Massie vara ingenting. Var en riktig fashionist och ha på dig dyra kläder från butiker / designers som BCBG, Coach, Juicy Couture, Ralph Lauren, Sju för hela mänskligheten, Gissa, Lacoste, C & amp; C Kalifornien, Marc Jacobs, Joie, True Religion etc. Klä alltid på att imponera! Lämna aldrig huset i svett och en T-shirt (såvida de inte är Juicy!). Även om du inte har råd med överkläderna, se till att du alltid är snygg, med matchande tillbehör och söta skor. Berätta inte vem var du ska få din billigare kläder om du inte har en social döds önskan!
  •  
  • En sista aning till billiga kläder: Använd aldrig något som ser billigt ut. Det betyder inte kuter) kläder från Forever 21 eller Wet Seal. Åh, och inte för täta / för stora klibbiga kläder tack. Bär saker som passar dig och ser bra ut. Är du osäker? Få en andra åsikt. Se till att dina underkläder / bras också är söta, från butiker som Victoria's Secret eller Underglam.com. Lita på mig, folk kommer märka det i omklädningsrummet om du ändrar. Använd aldrig mer än en gång varannan vecka eller flera gånger samma klädsel: Om du fördubblar allt, kommer folk att tro att du är sparsam och inte har mycket kläder... och vi vill inte att de ska tänka på det? Nej.
  •  
  •   Din manikyr . Håll dina naglar och tånaglar perfekt preparerade! Jag rekommenderar en fransk manikyr för naglarna eftersom det koordinerar så bra med allt. Låt dig göra i en elegant salong med din klick efter skolan eller på en helg.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Dina varumärken  ,

    
   
 1.   1     
    
  •   Din parfym . Varje alfa ska ha sin egen speciella doft! Efter en tid kommer folk att känna igen din doft och vända sig till dig! Hitta något speciellt som passar dig och matchar din smak!
  •  
  •   Dina smycken . Du bör också ha ett smycke som är tidlöst, så att du alltid kan bära den. Ett charmarmband med charm som en sko, Eiffeltornet, hunden eller katten (vad du än har), och viktigast av allt, en kristallkryddad krona, är perfekt för den!
  •  
  •   Din favoritfärg . Lila är den officiella färgen på kungskapet. Det är därför det är din favoritfärg :-). Bär det, älska det, dekorera allt från böcker och pennor till din mobiltelefon med det (naturligtvis, lila rhinestones!).
  •  
         
 2.  
            

    3      Din mobiltelefon  ,

    
   
 1.   1      Tala om mobiltelefon, behöver du en! Det är det perfekta sättet att hålla sig ajour med rykten och hålla kontakten med dina vänner. Se till att du har en SMS-plan så att din klick kan chatta tyst om saker i klassrummet, var som helst! Täck det i Swarovski-kristaller och föra det överallt.     
 2.  
            

    4      Ditt rum  ,

    
   
 1.   1      Ha det bästa och största rummet. Var som Massie och låt allt vara vitt, inga undantag! Se till att du har en queen size-säng (du är en, eller hur?) En vit dator, en stor (walk-in) garderob för att hålla alla dina ah-lazing kläder och en schäslong i ditt fack för långa telefonsamtal att koka upp med ditt husdjur och bläddra i modetidningar ;-) innan du går och lägger dig. Vaniljglasade ljus är också en fin touch. Låt alla kalla ditt rum "iPad".     
 2.  
             

Tips .

             
Ungdom populär:
Bli en vacker och populär tjej.

Bli en tidig fågel.

Se dig själv som andra ser dig.

Att vara en emo tjej i skolan.

Ge en pojke ditt intresse för honom.

Få en tjej att bli din flickvän.

Förpackning för en pyjamasfest.

Se tillförsikt.

Konstig handling.

Ta reda på om han gillar dig.

Besegra en stark motståndare i en kamp.

Vara goth.

Var som Batman.

Var cool.

Fastställande om du är en lång tjej.

Känn bra med tjejer när du är blyg.

Var en hardcore punk.

Var en grunge tjej.

Utveckla interpersonella färdigheter.

Så slutar dina föräldrar att behandla dig som ett barn.

Var en bra person som andra tittar på.

ako woman