Home \ ungdom
 

Att vara cool i skolan.

 

Du kanske har läst om "Hur är du cool" men undrar: Hur kan jag ansöka om detta i skolan? Skolan verkar vara en högtrycksmiljö, men det beror på hur du tänker på det. Om du uppmärksammar ditt utseende, är vänlig och opartisk, utveckla dina egna intressen och alltid förbli ditt eget stora jag kan det vara mycket enklare än du föreställer dig.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Gör ett bra intryck  ,

    
   
 1.            1      Gör dig redo. En av de enklaste sakerna du kan göra för din popularitet är att alltid vara frisk och luktar bra. Barn i skolan bedömer ofta en bok genom sitt skydd, och stinkande är en envägsgata för avslag. Duscha regelbundet, borsta tänderna, använd tandtråd och deodorant. Det gör också att du ser mer attraktiv ut, om du är en pojke eller en tjej.  
    
  • Det är också en bra idé att tvätta ansiktet regelbundet. Pre-puberteten och puberteten är en odlingsplats för akne. Du kan bekämpa detta med vanlig ansiktsvättning.
  •  
  • Om du är rädd för att svettas för mycket under dagen, för att det är t.ex. Om du är särskilt solbad eller du har klasser i klassen, bär alltid en deodorantsticka eller en luktande lukt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Stil ditt hår. Förutom rytthet, lockar du inte många vänner med det när du ser ut som om du bara har rullat färsk ut ur sängen, oavsett vilken ålder du än är. Ta några minuter varje morgon för att stile ditt hår så som du gillar det bäst. En liten ansträngning kan göra mycket, även om det bara är en liten hårgel eller några rundor med platt järn eller hårtork.  
    
  • Om du inte gillar din nuvarande frisyr, låt den klippa ditt hår. Har ingen aning om en snitt? Chansen är att din barberare kan berätta vilken snitt som passar ditt ansiktsform bäst. Du kan också ha höjdpunkter eller annan färg.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Titta på dina kläder. Varje skola är annorlunda och det finns inte ett speciellt utseende som gör att du ser cool ut. I vissa fall är det rebellerna som anses "coola", sedan idrottsmännen igen. Det enda du verkligen kan göra är att ta hand om dina kläder och se till att du går igenom dörren med en blick som du verkligen gillar. Är dina kläder rena? Passar de ihop? Känner du dig trygg i dem? Du kan inte vinna mer nu.  
    
  • Om du känner att du ser bra ut, uppträder du på lämpligt sätt och andra följer ditt exempel. Självförtroendet utgör en bra del av vår personlighet. Du behöver inte vara väldigt söt eller exceptionellt smart eller rolig; du måste bara vara självförsiktig och resten av världen kommer att luras av det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Uttryck din personlighet med ditt utseende. När det gäller kläder och tillbehör, var inte rädd för att ha din egen känsla av stil. Upptäck vilken typ av kläder du vill, märket du älskar och tillbehören du älskar, och skapa din egen stil. Bär dessa kläder till skolan och vara unika. Vem vet? Kanske börjar du en trend.  
    
  • Kylning handlar om att vara ledare och göra egna saker - inte om anhängare. Oroa dig inte för de människor som fördömer dig på grund av din klädstil eller om de människor som gör allt för att tillhöra (som ofta är samma personer). Din egen känsla av stil kommer att locka folk som också har sin egen stilstil.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Många vänner hittar  ,

    
   
 1.             1      Gå med i en handfull organisationer. Att vara cool betyder inte bara att vara populär, det betyder också att jag är känd . Och vad är det enklaste sättet att publicera ditt ansikte och namn? Genom att gå med i många grupper på din skola, förstås. Försök att ansluta till några som inte överlappar varandra; Genom att göra så möter du de flesta människor och utvecklar ett brett spektrum av intressen.  
    
  • Försök att gå med i en grupp från någon typ av aktivitet: atletisk, akademisk och konstnärlig. Du kan vara i fotbollslaget, en del av skolnyheterna och i kören. Det ser bra ut senare på ansökningar om universitet eller jobb.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Observera. Försök ta reda på vem som är "social ledare" på vilken nivå. Det här är inte för stort en sak (att vara cool betyder att det är något annat än att vara "populärt"), men det hjälper dig att identifiera med andra. Hur är de coola ungarna så? Är det snarare idrottsmän, de kloka eller rebellerna? Vad sägs om den stora publiken? Är de snarare anhängare eller gör alla sina egna saker? Och den impopulära, hur är det med dem? Vem och vilken grupp vill du vara vänner med? Det är bäst att vara vänner med varje -nivå - trots allt vet du aldrig var du hamnar.  
    
  • Om du vill vara populär, borde du noga få vänner med några av de trevligare, mer populära människorna; De borde vara din biljett till "gruppen". Se bara till att du inte använder någon på väg upp. Ibland passar vänner inte ihop och de avvisade vill inte ha dig senare om du behöver en riktig vän.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var vänlig mot alla. Återigen är det coolt att det inte betyder att det är populärt. Det finns många "populära" barn som är verkligen menade och inte riktigt gillade. Att vara en av dessa får dig inte någonstans. I stället försöker du vara populär och cool genom att få folk att verkligen tycka om dig. För det är bara trevligt för alla du träffas. Varför ska du uppträda annorlunda?  
    
  • Du vet noga exakt hur du ska vara vänlig mot andra. Det enda du bör tänka på är att vara snäll mot dem som du inte anser vara coola. Hjälp dem om du känner att de behöver hjälp. Välkommen henne i hallen, om du känner henne. Du vet aldrig - kanske kommer de att bli en av de populära barnen nästa månad.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Glöm inte dina gamla vänner. Bara för att du försöker komma in i en svalare grupp borde du inte lämna dina gamla vänner bakom sig. Om du försöker bli av med dem kommer folket i den nya gruppen få det - och ingen vill träffa en sådan person. Skapa nya vänner dessutom till dina gamla.     
 8.  
 9.             5      Försök inte för hårt. Nästan alla vuxna kommer att berätta att när du blir äldre inser du att "det är coolt" är inte riktigt viktigt, och att om du visste att det var coolt så skulle det vara mer om det inte  
 10. Här är ett exempel: Låt oss säga någon du inte vet riktigt, bjuder in dig på ett datum. Du säger nej. Då börjar personen skriva dig kärleksbrev. Du säger fortfarande nej. Och innan du vet det står personen vid din dörr på natten. Hon försöker verkligen allt och mycket av det. Fungerar det? Nej. I själva verket gör det exakt det motsatta. Du önskar att hon hade lite mer stolthet och självrespekt och bara vill att hon ska gå bort.
 11.            
 12.             6      Uppskatta din åsikt av alla andra. Försök att inte oroa dig för vad andra tycker om dig. Låt dig bara driva. Varför? För inte alla kommer att gilla dig. Ingen är älskad av alla, vi har alla misstag och vi har alla olika personligheter. Om du säkert vet att någon fördömer dig, kan du ta itu med det och låtsas att du bryr dig inte, för det är vad det är. Öva detta beteende och ditt självförtroende kommer att förbättras på grund av självacceptans. Människor på skolan kommer att undra var allt självförtroende kommer ifrån! 
    
  • Här kommer din stil till spel. Skaters har sin egen stil, de eleganta tjejerna har sin stil, nördarna har sin stil, etc. De är alla olika och ingen är nödvändigtvis bättre än den andra. Om någon fördömer dig, är han fångad i sin lilla, låsta värld. De kommer inte att ta det längre, så slösa inte din tid med dem. De kör full ånga i en enkelriktad gata.
  •  
         
 13.  
 14.             7      Var inte en mobbning. Var inte otäck för andra i din skola bara för att vara kallare. Faktum är att folk i princip hatar mobbningar, de är ofta för rädda för att berätta för dem i ansiktet. Över tiden förlorar mobbaren sin kraft och står utan något. Det kan vara frestande nu, men på lång sikt kan det bara skada dig.  
    
  • Sprid inte skvaller eller starta rykten.
  •  
  • Gör inga negativa kommentarer. Bara för att du inte gillar någon, eller någonting som personen gjorde, behöver du inte nödvändigtvis stifta den på allas näsa.
  •  
  • Uteslut inte andra. När allt läser du det eftersom du vill att andra ska gilla dig.
  •  
         
 15.  
 16.   8      Låt inte Bullys trycka dig runt. Det är lättare sagt än gjort. Men i skolan är det viktigt att du använder din goda humor och goda sociala taktik. Med vänner på din sida är du otrolig. Om sakerna verkligen går illa, berätta en förtroendevuxen om det så att han kan hjälpa dig att klara det.     
 17.  
             

  Del 3      Var vänlig, självsäker och sympatisk  ,

    
   
 1.   1      Var obotlig. Kom ihåg delen ovan om hur det är kul betyder att du tycker om många olika människor? Nåväl, för att dessa olika typer av människor gillar dig, måste du gilla dem först. Öppna ditt sinne och inser att inte bara de coolaste barnen har positiva egenskaper - alla. Det gör att du ser vänligare, mer sympatisk och en lyckligare person - och det är den typ av person i vars företag vi alla tycker om att vara.  
    
  • Taylor Swift, Demi Lovato, Selena Gomez, Zac Efron, Kristen Stewart, Lady Gaga - alla dessa ganska coola människor var inte särskilt kalla när de var i skolan (åtminstone de säger det). Det är bevis på att om du inte är öppen saknar du några riktigt coola människor.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Var respektfull. Att vara respektfull mot andra, även om de inte är dina vänner, visar att du inte diskriminerar någon bara för att han inte är din vän. Du utvecklar ett positivt rykte om att du alltid är vänlig och omtänksam och att alla kan vara din vän, för att du alltid kan lita på dig och du inte dömer någon. Det låter definitivt ganska coolt.  
    
  • Ett bra sätt att göra vänner är att få henne att skratta. Om du gör skämt på bekostnad av andra, se till att de är väl avsedda. Och håll dig borta från skämt om lärare - det kan snabbt komma tillbaka.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Håll det positivt. Känner du den här killen som håller pouting i hans hörn, klädd i svart, alltid frowning och aldrig pratar med någon? Inte väldigt glad, eller hur? Vill du spendera tid med honom och hans negativitet? Förmodligen inte. Om du vill locka andra som en magnet, se till att de tycker om att vara i ditt företag, försök att förbli positiva. Håll huvudet upp, var redo att skratta åt dig själv och sprida din positivitet och storhet. Andra kommer att samlas kring dig för att rubba bort dem.  
    
  • Och kommer det gnugga bort på andra? Förmodligen. Vissa studier visar att det bara är ett företag med glada människor som gör oss mer benägna att vara glada. Och företaget med sorgliga människor, gör oss mer sannolikt ledsen. Så du borde vara den här positiva fyren för dina vänner? Självklart!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Smile. Människor är i grunden ganska lätt-stickade. Vi vet vad vi gillar och vad vi inte gillar. Och något vi definitivt gillar är en annan person med ett leende på hans ansikte. Detta visar inte bara andra att du är lyckligare, det gör dig också lyckligare (din hjärna börjar tro på det) och kan också göra dig sexuellt mer attraktiv. Så sätt på ett leende och ta reda på hur det känns. Det blir snabbt en bra vana!  
    
  • Försök inte göra ett falskt leende. Håll det naturligt. De flesta människor inser ett fel leende. Om du är positiv, ska ett uppriktigt leende inte vara för svårt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Titta på dig själv. Även om termen är dig själv betyder det inte att det inte är ett värdefullt råd. Det borde också ha varit klart för dig mellan "försök inte för hårt" och "hålla fast vid din egen stil", det handlar om att vara dig själv. Varför gör det dig svalare? Att vara dig själv innebär att vara bekväm med dig själv och vara mer självsäker. Om du försöker vara någon annan, är du bara en imitation och falska är definitivt inte coola. 
    
  • Se bara på det: Bara du kan verkligen vara dig: Ingen annan kan. Du är unik och har en viss blandning av egenskaper och förmågor som ingen annan har. Du kan erbjuda världen något speciellt. Så varför skulle du försöka bli en andrahandsversion av någon annans? Du är definitivt kallare än någon annan kan representera dig .
  •  
         
 10.  
 11.             6      Inse att skolan (och det svala) inte är för alltid. Nyare studier har visat att tonåringar som var snygga i skolan i allmänhet inte går bra i det långa loppet som de mindre svala klasskamraterna. Så om du känner dig stressad över att vara cool och populär nu, kom ihåg att de coola barnen antagligen bara är i zenit i sina liv. Från och med nu går det bara nedförsbacke och bara för dig. Detta är en seger för dig, även om det kanske inte känns som det.  
    
  • Kort sagt, att vara kallt är tillfälligt. När vi blir äldre inser vi att det inte finns något sådant som coolt . Vi fortsätter att utvecklas och börjar göra egna saker, för det gör oss verkligen glada. Om kyla inte är lätt för dig, var bara tålamod. Det blir lättare med tiden.
  •  
         
 12.  
 13.   7      Bli ledare. De svala människorna kan inte vara fördjupade eftersom de sätter trenderna. Ta initiativet i smidesplaner. Lyssna på annan musik och presentera den för dina vänner. Börja med nya spel och bära nya stilar. Inte allt blir en trend, men att vara en följare är inte bra för din status.     
 14.  
             

Tips .

                  

Varningar .

               Läs mer... (2)      
Ungdom populär:
Ta reda på om du är redo att flytta hemifrån.

Tilltalar äldre kvinnor (tonåringar).

Komma bra med andra människor just nu.

Ta tillbaka din mobiltelefon om dina föräldrar tog bort den från dig.

Bli en tuff kille.

Gör en pojke avundsjuk på sms.

Gör porrplåster själv.

Var en muse.

Dra åt en pojke.

Dölj en näshörning framför dina föräldrar.

Gör din flickvän lycklig.

Övervinna avundsjuka.

Var kallt.

Matchande tillbehör för polka klänning.

Var en dålig tjej.

Få ut det mesta av sommarsemestern som tonåring.

Få en pojke i 5: e klassen för att gilla dig.

Bekämpa tristess på sommaren.

Bli en scenflicka.

Var Emo.

Erövra en tjej som redan har en pojkvän.

ako woman