Home \ ungdom
 

Behaga blygsamt.

 

Ibland vill du låtsas att du är någon annan, eller av någon anledning måste du kasta en annan bild på dig själv. Så här uppför du sig blygsamt. Var noga med att läsa varningarna också!

 

<91112>                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Bli klädd blyg! Ditt utseende gör det första intrycket på folket. Om du väljer din klädsel för dagen, kom ihåg att du vill försöka se blyg, så att gå omkring obemärkt. Ett enkelt par jeans eller khakibyxor och en enkel T-shirt... vanligt vitt med några små blommor ser bra ut... Ta inte för många tillbehör, men hoppa inte helt över tillbehören - ett par örhängen eller en barrette om du är kvinna, till exempel , kan hjälpa dig att sjunka mer i publiken. Håll dig till traditionella färger, men överdriv inte den med mörka (om du bär svarta byxor, bär inte en svart topp)!       
 2.  
 3.             2      Talk shy! Kommer att säga: så lite som möjligt. Kom ihåg att du är blyg, så det är svårt att prata med främlingar! Håll din röst lite tystare än normalt, men visk inte! Ge korta svar så ofta som möjligt! Berätta inte för mycket om dig själv, men uppför dig inte för mystiskt eller mystiskt; Lämna bara ut personliga uppgifter och uppför dig obehagligt, om du måste berätta vilken! Ta tid att svara, som om du inte var säker på vad du ska säga eller hur man säger det, för att göra "rätt svar"... eller åtminstone det är vad den andra personen ska tänka på. Ställ så få frågor som möjligt och se till att de flesta är "motfrågor" (det vill säga den andra personen frågar dig något, och efter att du svarat frågar du "och du?"). Du kan också vänta på diskutfrågan som om du tänkte först.        
 4.  
 5.             3      Titta, blyg! Håll ögonkontakt åtminstone, titta ner regelbundet, men inte i mer än några sekunder och blinka mycket - du försöker se ut som om du är för blyg att titta på den andra personen och du skulle inte veta var du ska gå med din Eye hinsollst. Gör aldrig ögonkontakt med personer du inte gillar!        
 6.  
 7.             4      Shy blyg! Kroppsspråk säger mycket om någon. Till exempel när du korsar dina armar, låtsas att omfamna dig själv och försöker att inte se för defensiv, bara för att skydda din integritet. Var inte för allvarlig, och om du skrattar, låtsas att vara lite generad av faktumet, men bara lite! Och det viktigaste: Undvik utan kostnad att ta initiativet till någonting!        
 8.  
 9.             5      Var blyg! Ha en liten maskot med dig hela tiden! Detta gör att du ser lite nervös över allt. Tugga på dina naglar - du behöver inte, men du kan alltid använda en nagelfil när du är hemma. Bär inte starkt färgat nagellack, det är tillräckligt med enkelt klart lager, men det är också något som är okej. Men undvik för mörka färger! Du vill inte att folk ska tänka dig självmord eller något.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
Var en bohemisk.

Behave som en vuxen.

Matchande tillbehör för polka klänning.

Understryk din skönhet och ditt utseende.

Titta och bete sig som Ariana Grande.

Se dig själv som andra ser dig.

Hitta en vän i gymnasiet.

Prata med en pojke du gillar.

Spice up skoluniformer.

Klä som en rapper.

Var en muse.

Dansar på skolbollen.

Att vara förförisk.

Förlåt inte dina föräldrar längre.

Att vara glad som ett par i ett förhållande.

Understryk din skönhet och ditt utseende.

Behave som en skurk.

Även utan att dina vänner har kul.

Träffa mannen i dina drömmar.

Kontrollera färgens snabbhet.

ako woman