Home \ ungdom
 

Klä som en rocker.

 

"Rocker Style" betyder att du ser ut som om du bara har kommit ur sängen och headbanging direkt på scenen. Oavsett om man eller kvinna - om du är en fan av Classic Rock eller Classic Rock Style kan du lära dig att klä dig i enlighet med detta. Titta på steg 1 för att lära dig hur du gör din outfitrock så mycket som du gör. <91112>               

Förfarande .

    

    1      Rockstil för tjejer  ,

    
   
 1.            1      Slitna jeans. Om du letar efter den svala och rasa saken, försök med jeans med några bra placerade sprickor. Applicera försiktigt ett rakblad på knäna i ett gammalt par jeans och skär några hål på rätt ställe - det är vad "rocker" skriker! Om du gillar det lite mer autentiskt måste du bara bära dina gamla jeans tills hålen kommer upp automatiskt. Både lösa och täta jeans ser mycket svalare ut med slitna hål och sprickor.  
    
  • Kläder som ser helt nytt ut ser aldrig ut som rock-n-roll samtidigt. För vintageutseendet på saker du just köpt, tvätta dem några gånger och kör sedan över dem några gånger. Eller lämna mörka kläder ute i solen för några dagar att blekna. Som ett resultat kläder åldras snabbare och ser omedelbart ut.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Använd för stora bandskjortor. Om du vill se ut som en rockchick är bandskjortor ett måste. Få några snygga Vintage Black Tour T-shirts från ditt favoritband eller en av de klassiska rockikonerna som Black Sabbath, Pink Floyd eller the Stones - det fungerar alltid.  
    
  • Ett ganska populärt sätt att tjejerna får utklädnaden är att ta bort ärmarna eller kragen för att få tröjan att se ut som en tank top än en klassisk T-shirt. Du kan också bära en vit undertröja under för att hålla dig täckt, och sedan gå till den straplösa utseendet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sätt på en gammal kofta eller flannellskjorta över den. Herrtröjor ser ut som tjejer på rock-n-roll. Och farfarens stick kan inte vara superkyl i sig, men i kombination med denna skraj sabbatsskjorta och raggade jeans är det absolut stil. Det är en cool, lite själv-ironisk stil som ser lite ut som Rock!.        
 6.  
 7.             4      Kombinera flickaktigt med vilda kläder. Ett enkelt sätt att få ett gungande utseende utan att behöva sortera ut dina mer feminina saker - tänk i kontrast. En babydoll eller en lätt strandklänning är inte särskilt stenig, men med stridskläder ser du plötsligt ut att du ska hoppa på scenen och börja rocka. Och lika enkelt behärska rockstilen med dina andra saker, bara genom att kombinera ditt vanliga utseende med små accenter som stövlar och snygga jeans.        
 8.  
 9.             5      Använd ljus röd röd läppstift och svart eyeliner. Om du vill ha smink är rockstil ganska lätt. Överdriv inte bara det. Enkel svart eyeliner och röd läppstift gör att du ser dramatisk ut men extremt gungande och passar perfekt med din nya stil.  
    
  • Betty Page make-up är fortfarande mycket populär bland rockflickor, och kan också vara en bra inspiration för dig.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Använd ditt hår antingen mycket lång eller mycket kort. Rocker-tjejer brukar ha på sig en extremitet eller den andra. Mycket långt hår med ponnyfrans över ögonbrynen är en bra och populär startskärning för många olika stilar. Låt bara ditt hår växa för att uppnå det utseendet. Å andra sidan - desto kortare är desto bättre. Och vad mer är rock-n-roll än en rasp-kort punk cut? Eller till och med en mohawk?  
    
  • I allmänhet bör rockhår se ganska un-styled, då kan det vara bättre headbang i första raden. Men det är därför du inte behöver bära en orörd fågelbo på huvudet.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Som tillbehör är billiga halsband och vintagearmband. Som rocker kan du göra många coola saker i smycken. Fokusera på billiga vintage saker som ser ut som något från en annan era istället för att spendera mycket pengar på nya smycken. Tillbehör kan göra hela utseendet. Bandanas, stora ringar och piercingar är klassiska Rockchick tillbehör. Om du sedan bär fler ringar på varje hand - det rockar!  
    
  • Använd kedjor i olika stilar skikt för lager för ett gungande utseende. Tänk Steven Tyler-meets-Janis. Det är möjligt att ha för mycket smycken, men det är svårt. Rock-n-Roll är verkligen en nästan löjlig look, men samtidigt så cool. Var bara extrem!
  •  
         
 14.  
 15.             8      Bli inspirerad av dina förebilder. Var annars ska du få idéerna från, om inte från rockstorlekarna själva? Rockladies med fantastisk stil är till exempel:  
    
  • Janis Joplin
  •  
  • Madonna
  •  
  • Courtney Love
  •  
  • Annie Clark (St. Vincent)
  •  
  • Chan Marshall (Cat Power)
  •  
  • Paz Lenchantin
  •  
                   
 16.  
             

    2      Rockstil för pojkar  ,

    
   
 1.             1      Låt håret växa. För en riktig kille är inget som rocker så långt hår. Så låt dem växa. Om du har krus kan du bära en avundsvärd Afro, med rakt hår fortfarande ledande gitarristmop. Medium? Verkligen länge? Du bestämmer hur mycket rock-n-roll du vill vara.        
 2.  
 3.             2      T-shirt och jeans är alltid på. Ser bra ut på James Dean och gör det också för dig: en enkel vit skjorta i kombination med smala jeans kommer aldrig att vara okulär.  
    
  • I grund och botten handlar mindre om kläder. Skjortor ska vara monokroma som möjligt, eller tryckta bandskjortor. Alt är alltid kallare än nytt.
  •  
  • När det gäller skjortor kan du ta flanell, denim eller väst. Bonuspoäng för kylning finns tillgängliga för uppdragna ärmar. Annars skulle de vara i vägen för att spela gitarr.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gör vänner med denim och läder. I en motorcykel läderjacka såg ingen riktigt coolt ut. Detsamma gäller för den lika heta lilla bror till läderjackan, denimjackan. Det ska vara relativt tätt och splittrat om möjligt. Gamla och luddiga denimjackor är skrikande rockband, och imitationskläderjackor är ett bra sätt att verkligen komma på tjocka rockbyxor.        
 6.  
 7.             4      Skor ska vara stövlar eller chuckar. Chucks stanna där allting går, oavsett om det är högt eller lågt. De ska vara klassiskt svart eller vitt, men blandas med andra färger också. Om du redan har skapat en hel samling, kan du också kombinera nya färgkombinationer för höger och vänster fot varje dag.  
    
  • Cowboy stövlar och Beatleboots kan vara extremt snygga om du kan bära den. Var noga med att bära byxorna över dem och lägg dem inte in. Klackarna gör dig ännu mer imponerande.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Använd tillbehör sparsamt. Ett halsband, en bandana eller en ring kan vara cool, men det kan också få dig att se ut som om du bara vill gå till karnevalen som en vippare än på scenen för att rocka massorna. Stanna med högst ett tillbehör åt gången.  
    
  • Piercingar och tatueringar kan säkert klassificeras som mycket rock-n-roll. Oavsett om du anser dem beror på hur allvarlig det hela är för dig. När allt kommer omkring är de för det mesta för alltid, så se till att det verkligen är din sak innan du får några hål eller bilder i din kropp. Tänk på det bra och gör det aldrig utan tillåtelse från dina föräldrar.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Få på ett klassiskt rockutseende. En sliten men ändå snygg jacka med västlig tröja och jeans är alltid på. Prisvärda tuxedos finns tillgängliga i begagnade butiker, ofta med starka mönster och redan registrerade för vintage komfort. Prova dem alla tills du hittar en som passar perfekt, annars ser du ut som du plundrade pappas garderob.  
    
  • Använd stilfulla rockikoner som Bob Dylan i stilen 1966, eller Strokes i stilen av 2002 som stora förebilder för att rocka en kostymjacka.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Inga shorts. Den otaliga gymnasieregeln för rock n roll är: inga shorts. Om du vill vara en vippare, undvik shorts som pesten. Bär aldrig dem, speciellt om du verkligen spelar i ett band och står på scenen.  
    
  • Om det verkligen är shorts, då har jeans skurit dig, riktigt tattered. Och bara i extrem värme. Vi varnade dig.
  •  
         
 14.  
             

Tips .

                     
Ungdom populär:
Även utan att dina vänner har kul.

Var en anständig ung kvinna.

Förpackning för en pyjamasfest.

Var perfekt.

Var original.

Gör din Ex Girlfriend Disappeared.

Som en tjej, en tjej daterar.

Utseende som Draculaura.

Ha en trevlig morgon!.

Att vara populär som en tjej.

Dansar på en skola boll.

Gå ner i vikt som tonåring.

Sälj dina egna Pokemon kort.

Hantera en mobb i skolan ordentligt.

Gör det som om du är odödlig.

Att vara en tjej med swag.

Kyssa när du är ung.

Att vara en modig tonåring.

Spela kortspelet Palace.

Känn om en pojke gillar dig.

Bli en kvinna.

ako woman