Home \ ungdom
 

Som en tjej, en tjej daterar.

 

Är du lesbisk, bisexuell eller vill du få nya erfarenheter? Kanske är det inte alltid lätt att hitta en tjej för ett datum. Här är några tips om hur du lär dig en tjej och bygger en relation med henne.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Få vänner med henne. Om du känner henne från skolan eller jobbet, träffa henne utanför skolan eller jobbet. Hämta ditt telefonnummer eller din e-postadress. Kanske skulle du vilja gå på en shoppingresa med henne. Definitivt göra något som intresserar både och gör dig inte tror att du vill slå på den.        
 2.  
 3.             2      Ta reda på vad hon tycker om HBT (Lesbisk, Gay, Bisexuell och Transsexuell). Fråga henne vad hon tycker om homosexualitet och homofobi. Om hon är kallt eller om du känner dig obekväm, lyssna på vad hon gör av skäl och dela sin egen åsikt med henne. Mycket ofta är orsaken till homofobi en vanlig okunnighet och ogrundad rädsla.       
 4.  
 5.             3      Försök ta reda på om hon är lesbisk eller bi. Bara för att hon är öppen för HBT betyder inte att hon är lesbisk eller bi.       
 6.  
 7.             4      Var uppmärksam på deras kroppsspråk. Det kan vara lättare för dig att veta att personen du vill också är intresserad av dig. Var uppmärksam på tecken på hennes kroppsspråk som visar att hon också är intresserad av dig. Ibland är den andra personen helt enkelt blyg för att säga att hon gillar dig och skickar icke-verbala signaler för att visa att hon är intresserad av dig.       
 8.  
 9.             5      Om hon inte är mot HBT-personer, försök att klargöra att du är lesbisk eller bi. Innan du gör det ska du berätta för dina vänner om du är lesbisk eller bi (om de inte redan vet det). Om du inte kan berätta för dina vänner kan du inte berätta för tjejen du gillar. Om du säger till henne, vänta på ett bra ögonblick, till exempel när du pratar om ett liknande ämne. Berätta bara om du mår bra om det.       
 10.  
 11.             6      Om du vet att hon är lesbisk eller bi, ge henne försiktiga tips om att du gillar henne. Först måste du samla ditt mod och berätta för dina vänner att du är homosexuell. Om du berättade för dina vänner kan du göra mer med det än du gjorde tidigare och vara mer öppen för det, att du gillar det. Visa dem med ditt kroppsspråk som du gillar dem, till exempel omfamna dem mer än du har gjort tidigare. Visa henne att du är besviken när hon inte har tid för dig.       
 12.  
 13.             7      Om du har så långt märkt du dina tecken och känner dig inte obekväma med all uppmärksamhet, det är en chans att hon kommer att känna sig som du. Om hon inte har märkt eller förstått dina tecken ännu, Håll upp det tills hon förstår det.       
 14.  
 15.             8      Samla allt ditt mod och bekänna dina känslor till henne. Gör ett möte med henne, bjud in henne någonstans där du båda gillar att vara. Om hon säger nej, tryck inte på henne. Försök att stanna vänner, även om det inte är lätt först.                 
 16.  
              

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
Hantera killar som är besatta av dina bröst.

Lär dig Ninja Techniques.

Lär känna en tjej bättre.

Ge tips till en tjej som du gillar henne.

Oemotståndlig för kvinnor.

Undvik ett straff.

Få svärmen att tycka om dig.

Matchande tillbehör för polka klänning.

Gör en övernattning för tjejer.

Gör en övernattning för tjejer.

Få en flickvän att ta det första steget.

Hur man slår ut ur huset.

Visa ledarskap i skolan.

Var som Beyonce.

Klä som en skridskoåkare.

Var rolig utan att berätta skämt.

Övervinna fel.

Öka självkänslan.

Kyssa när du är ung.

Klä som en pojkaktig tjej.

Hantera en mobb i skolan ordentligt.

ako woman