Home \ ungdom
 

För att vinna över en äldre pojke.

 

Många yngre tjejer tycker det är extremt svårt att hitta en pojke i sin ålder som är mogen eller stilfull nog för att vara värt deras tid. Det kan vara väldigt tilltalande att äga en äldre pojke. En äldre pojke kommer emellertid att förvänta sig mer från dig än din egen ålder. Med några år i mellan kan det vara mycket svårare att erövra din förälskelse.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Fråga dina skäl  ,

    
   
 1.            1      Undrar varför du vill ha en äldre vän? Det finns många anledningar till varför du längtar efter en äldre vän. Ofta betraktar vi äldre människor som mer erfarna och vuxna. Det är ofta fallet, men inte alltid. Vissa äldre pojkar är lika barnsliga som dina!        
 2.  
 3.             2      Se till att du vill ha ett förhållande av rätt skäl. Du borde bara ingå ett förhållande om du har en djup och intim relation med den andra personen. Det skulle vara meningslöst att nå en äldre pojke bara för att vara kallare. Du måste alltid vara redo för ett förhållande, och om du vill vara med någon äldre än dig, så är det speciellt sant.       
 4.  
 5.             3      Tänk på hur åldersskillnaden skulle påverka ditt förhållande. När två personer befinner sig på olika punkter i sina liv kan det medföra problem, till exempel i kommunikation. Så du kanske vill gå ut och festa med din äldre vän, men han har just gått igenom det steget i sitt liv och hellre tittar på tv hemma. I dessa fall kan det vara svårt att samla dina intressen. Dessutom uppstår beroenden och obalanser snabbt på grund av klyftan i livserfarenheten. Håll dessa potentiella problem i åtanke innan du deltar i ett förhållande. 
    
  • Å andra sidan är ålder alltid bara ett tal. Det finns ingen konkret anledning till att människor i olika åldrar inte eller inte kunde anslutas på en djup och meningsfull nivå.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Var beredd på kritik. Om åldersskillnaden mellan er två är väldigt stor, bör du vara beredd på ett antal problem som du inte skulle ha i ett förhållande till en peer. Och även om ditt förhållande är helt perfekt kommer det alltid att finnas människor som vill göra dig magisk och ansikte fördomar. I början har ingen ört vuxit mot sådana meanders, det är bäst att bara ignorera dem. Det är ditt förhållande, inte hennes, och du bör inte ge för mycket för andras åsikter. 
    
  • Om du fortfarande är mindreårig, kan det finnas juridiska problem om du är med någon som är mycket äldre än dig. Om åldersskillnaden är så stor att ett sexuellt förhållande mellan dig är lika olagligt bör du håll fingrarna av varandra.
  •  
                   
 8.  
             

  Del 2      Interagera med din förälskelse  ,

    
   
 1.             1      Träffa honom först som en vän. Du bör alltid vara vänlig mot någon du vill erövra på lång sikt. Tillbringa tid med honom. Fråga honom till exempel om han vill göra något med dig, precis som du skulle fråga en vanlig vän. Om kemi mellan dig är rätt och du är båda öppna för ett förhållande, så kommer sakerna över tiden att vara ensamma, om så är fallet. Fram till dess borde du bara vara glad att vara din platoniska vän.       
 2.  
 3.             2      Låt honom ta ledningen. Om den ifrågavarande äldre pojken inte är hemskt blyg, kommer det faktum att han har mer livserfarenhet vanligtvis att göra honom till initiativtagaren. Vissa pojkar skäms lätt av mycket livliga tjejer, särskilt när de är yngre. 
    
  • Om hans blyghet verkligen håller honom från att ta det första steget, bör du överväga att lindra honom av den här uppgiften. Om du märker tydliga tecken på intresse för honom, men han är aldrig riktigt aktiv, gå sedan till mannen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Möt honom på ögonivå. Saker blir lite knepiga för vissa tjejer som gillar äldre killar. Din första instinkt kan vara att helt underordna sig pojken, men det skulle bara visa dig att du är yngre. Istället bör du helt och hållet helt ignorera åldersskillnaden när du pratar med honom. Om det gör det lättare för dig, tänk dig att du var samma ålder. Förhållanden behöver vanligtvis en balans mellan partnerna för att kunna arbeta.       
 6.  
 7.             4      Håll ögonen. Ögonkontakt är en mycket uttrycksfull del av kroppsspråk, och flört är särskilt viktigt. Om du hittar en pojke attraktiv kan du berätta för honom mycket bara genom att leta efter och hålla ögonkontakt med honom. Flirta innebär många olika faktorer och beteenden, men ögonkontakt är vad det vanligtvis börjar med. 
    
  • För den här uppfattningen är det bäst att bära ditt bästa leende. Så du kan låta pojken veta att du tittar på honom med intresse och inte kollar på ögonen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Smile på honom. Ett leende är ett universellt tecken på kärlek och varma känslor. Om du vänligen ler på pojken du är intresserad av skickar du ut positiva signaler i hans riktning. Om han märker ditt leende och ler tillbaka är det ett gott tecken på att han tycker om dig också.       
 10.  
 11.             6      Gör komplimanger. Om du säger något trevligt om någon, kan det anses flirtande. Om du säger någon att han ser bra ut eller om du gillar något om honom, kommer han att veta att du är intresserad av honom. Dina komplimanger bör vara uppriktiga. Människor är ganska säkra på att komplimanget är allvarligt eller inte.       
 12.  
 13.             7      Var försiktig med att respektera dina gränser. Bara för att han är äldre än dig, kan han ha andra förväntningar på ett förhållande. Du kan känna dig pressad och ge dig det, men du bör aldrig göra något som inte känns rätt och gott för dig.       
 14.  
             

  Del 3      Utveckling av löptid  ,

    
   
 1.             1      Spendera tid med äldre människor. Att bygga relationer med äldre kan vara svårt om du inte är van vid det. Därför, om du vill vinna en äldre pojke för dig, bör du omge dig mer med äldre människor. Gör vänner med människor i sin ålder och vänja sig på åldersskillnaden. Om du har äldre syskon kommer det förmodligen att vara lite lättare för dig, och du kan bara få vänner av dem också. 
    
  • Om du vill göra vänner med äldre människor, behöver du inte leta efter dem i din klass. Till exempel bör du leta efter en klubb eller klubb utanför skolan där personer med samma intressen möts. Om du har ett jobb kan du också komma i kontakt med äldre människor och få vänner med dem.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Om du meddelar något att göra, dra ut det också. Äkta mogna personligheter präglas av tillförlitlighet och engagemang. Oavsett vilken åldersgrupp du vill få ett intryck på, kommer det bara att vara till din fördel om du visar människor runt dig som du står vid ditt ord. Så om du gör ett löfte, gör allt i din makt för att lösa in det. Om du gör stora planer, död inte halvvägs. När du drar saker genom konsekvent blir allt uttalande av dig själv större i andras ögon. Även i ögonen på din äldre flock.       
 4.  
 5.             3      Var stolt över vem du är. En hälsosam självkänsla uttrycker mognad som ingen annan. Det är naturligt att unga tjejer och pojkar känner sig osäkra, särskilt under puberteten. Om du vill ta tag i en äldre pojkes uppmärksamhet måste du kunna utöva tillräckligt förtroende för att röra sig utan att bli skrämmad av den. Konfrontera alla negativa tankar som vill smyga in i ditt huvud och ersätta dem med positiva tankar om dig själv. Även om du måste lura dig själv med det lite först, så småningom kommer du att ha internaliserat det och tro det själv. 
    
  • Kom ihåg att det inte finns något rätt eller fel när det gäller självkänsla. Det finns inga objektivt falska skäl för ett gott självförtroende.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Skriv en tidskrift. När du skriver dina tankar och känslor i en dagbok varje dag kan du sortera dem mycket bättre och lära känna dig själv. Du kan bli förvånad över hur mycket du kan lära dig om dig själv genom att hålla en vanlig journal. Köp en bok med reglerade sidor eller skapa en Word-fil på din dator där du gör dina poster varje dag. När du blir lite mer medveten om dina känslor och tankar varje dag, får du också en bättre känsla av hur andra ser dig.       
 8.  
 9.             5      Övervinna din svartsjuka. Förutom ett hälsosamt självförtroende är vuxen som arbetar med avundsjuka ett särskilt bra sätt att uttrycka din mognad. De flesta tonårsflickor är mycket avundsjuk på detta stadium av livet. Så om du vill sticka ut som särskilt mogen i din åldersgrupp, bör du försöka övervinna din andras avundsjuka om det är möjligt. Detta är lättare sagt än gjort, men det är möjligt. När du känner att svartsjuka stiger i dig, kom ihåg att det bara finns ingen som kan vara bättre än dig. Det är slöseri med tid att jämföra dig med andra.       
 10.  
 11.             6      Håll dig borta från cliques och relaterat drama. Även om du vill mogna för dig själv och växa upp, kan dina vänner göra denna utveckling väldigt svårt för dig. Om de till exempel är barnsliga kommer de att blaspheme dig för att göra sådana ansträngningar att se äldre ut. I så fall gör du dig själv en tjänst om du helt och hållet ignorerar den typen drama och håll dig borta från den. Det hjälper verkligen inte dig i ditt liv, och det hjälper inte din äldre förälskelse om den ansluter dig till sådana människor. 
    
  • Det betyder inte att du nu ska släppa alla dina vänner. Du borde fortsätta att spendera tid med dem, men du bör dra sig tillbaka om det rör sig om rädsla, blasfemi eller vrede. Självklart, om en av dina vänner är allvarligt skadad av ditt beteende och vill prata med dig om det för att rädda din vänskap, gå för det. Det är också ett tecken på mognad att vara en pålitlig och trogen vän.
  •  
         
 12.  
             

  Del 4      Att se bra ut  ,

    
   
 1.             1      Försök med en ny frisyr. En ny frisyr, en annan färg eller en permanent våg kan ändra hela din typ och ha stor inverkan på hur gammal du ser ut. Dra nytta av detta tillfälle, pep upp ditt utseende och vrida pojkens huvuden. Om du vill bli äldre borde du hålla dig borta från särskilt ungdomliga trender och välja ett attraktivt och klassiskt utseende. 
    
  • Det är bäst att välja frisyren speciellt för vad som passar din ansiktsform. Låt din frisör ge dig råd om du är osäker.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Klä upp lite mer vuxen så att du ser bättre ut i din åldersgrupp. Beroende på hur gammal du är kan du ha på dig kläder som är barnsliga i äldre människors ögon. När allt kommer omkring bör du alltid följa din egen stil, men om du vill vinna en äldre pojke för dig borde du uppfylla modetillstånden i hans åldersgrupp. 
    
  • Om åldersgapet mellan dig är väldigt stort måste du utveckla en fin känsla av vad "vuxen" kläder kan bära, eller om det skulle se ut. I det senare fallet, låt det bli bättre.
  •  
  • Bläddra igenom modetidningar eller promenera genom modeutlopp. Så du får en känsla för trendiga trender.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd bara ljustillverkning. Du är en ung tjej, du borde inte försöka gömma smink under ett tjockt lager smink. Detta kommer bara att uppmärksamma din faktiska ålder. Det gör dig också osäker på ditt utseende. Du har säkert mycket bättre chanser att en pojke kommer bryr sig om dig om du förblir trogen mot dig själv och visar din sanna personlighet. Producera dina fördelar med en lätt smink istället för pasta. 
    
  • Det är ett faktum att yngre tjejer ofta inte är så bra med smink. Du lär dig bara hur du får det bästa ut ur ditt ansikte över tiden. Därför är det alltid en bra idé att börja små och arbeta långsamt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Titta på en självsäker inställning. Oavsett ålder eller kön är din attityd en av de viktigaste resurserna för dig att sprida självkänsla och göra dig attraktiv för andra. Håll ryggen rak och axlarna på ungefär samma höjd när du sitter eller står. Om du inte är van vid en bra hållning kommer det att känna sig lite konstigt först, men om du gör det tillräckligt länge kommer ögonblicket när det känns normalt. 
    
  • Mognad och självkänsla är två viktiga faktorer när du vill överbrygga ett åldersgap och med en bra attityd kan du utstråla båda.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ungdom populär:
Massie blockerar glamourklicket.

Gör en fullständig förnyelse på dig själv.

Få en pojke att kyssa dig.

Utför ett kraftkortstick.

Läs matematiska tankar med matematik (Math Trick).

Var annorlunda.

För att vara liten.

Att vara lydig.

Var vacker.

Var irriterande.

Ta tillbaka din mobiltelefon om dina föräldrar tog bort den från dig.

Få uppmärksamhet.

Prata med en tjej i skolan som en pojke.

Var ett bra barn.

Lev permanent i kärlek.

Gör en övernattning för tjejer.

Förpackning i sista stund för övernattning (för tjejer).

Vara Lolita.

Bli hjärtlös.

Låt dina föräldrar övertyga dig om att få en pierced piercing.

Lär känna en tjej bättre.

ako woman