Home \ ungdom
 

Var inte svag.

 

Är du en spoilsport? Inåtvänd? En svagning? Vi har alla ibland våra svaga ögonblick. Ta reda på om du är svag och förändra det beteendet för att inte vara en komplett börda på dina vänner och familj. Lär dig att vara mer självsäker i alla situationer.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Undvik svaghet  ,

    
   
 1.            1      Sluta klaga. Ingen vill bosätta sig för någon som bara blir upprörd. Det är olämpligt att fokusera på en middag tillsammans och klaga högt om maten. Om det finns något som stör dig så lämna det senare senare privat. I allmänhet är det bättre att se något bra i varje situation och att göra det bästa av det, och inte låta det dra dig ner. 
    
  • Om du inte gillar någonting alls, tillåta dig en liten paus innan du klagar. Varför skojar du inte? Ska du göra det bättre utan att dra andra människor ner eller skada deras känslor? Så länge svaret inte är "ja", håll käften stängd.
  •  
  • Undvik också klagens fula kusin, nämligen den falska blygsamheten. Klaga inte med det främre motivet, bara vill se bättre ut. Istället för att säga, "Det gör mig galen att de har gjort ett misstag och jag kan inte studera hos Harvard just nu." Var ärlig och säg, "Jag är verkligen lycklig. Det är ganska otroligt att komma till ett universitet som Harvard. "
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sluta göra en mygga en elefant. Kan du fortfarande komma ihåg hur du som ett barn freaked ut med glädje när du fick den här leksaken? Och hur mycket ser du fram emot det? Lame människor behandlar allt och alla precis som det här leksaken. Byt bara tillbaka ett redskap och bli mer realistiskt, så du verkar inte vara helt orealistisk för andra. 
    
  • Det är helt okej att vara glad över vissa saker eller att vara i dåligt humör för andra saker. Skillnaden med människor som säger lama saker är dock att de överdriver det med nöje eller negativitet. Försök att hålla saker nykter.
  •  
  • Stupid uttalande: "Jag kommer bokstavligen att dö om jag inte kan gå till denna skolboll med någon i år. Jag tror att mitt liv är över när denna skolboll äger rum och jag kommer inte att vara där. "Normalt uttalande:" Jag hoppas att jag kan gå till denna skolboll. Det skulle vara roligt. "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Stå vid ditt ord. Det finns inget mer halt än otillförlitlighet. Om du daterar din lunch med din pojkvän och säger ja i sista sekunden är det verkligen lamt. Om du lovar din bror att göra något med honom på fredagskvällen och sedan ignorera sina meddelanden och gå till ett datum istället, så är det också. Om du vill undvika att vara skam, håll dig fast vid det du lovar. 
    
  • Vissa människor kan bara inte säga nej och hänga för mycket för andra. Om du redan har något annat i åtanke och sedan bad om ett datum kommer det säkert inte att bli världens ände om du flyttar datumet till en annan dag. Var ärlig och ha modet att berätta sanningen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sluta söka efter bekräftelse. Det vi kallar "lama" är mestadels resultatet av låg självkänsla. Människor som ständigt söker efter bekräftelse eller ständigt vill komplimera sig för att må bättre, är något oklara för människor med självkänsla. Också, om du inte är så självförsiktig, sluta fråga andra för bekräftelse och ta hand om dig själv. 
    
  • Du behöver inte vara den mest självsäkra personen hela tiden för att inte komma över som behövande. Ingen känner sig trygg och självsäker hela tiden, men det är ok att ständigt fråga om du är okej.
  •  
  • Läs vidare i nästa avsnitt om du vill öka ditt självförtroende.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var ärlig mot människor. Det är lätt att säga sanningen om du har rätt. Men hur är det då när du har fel? Vad sägs om när du har krossat något på jobbet och din chef nu letar efter en syndabock? Vad händer om dina föräldrar frågar dig hur denna skrapa kan få på bilen? Det är inte coolt att ljuga för att undvika irritation. 
    Tonåringar är ibland benägna att dekorera historier eller snedvrida sanningen för att få dem att se bättre ut. I stället för att bara uppfinna några historier om den senaste helgen, planerar att göra något spännande nästa helg så att nästa gång du har något mer spännande att berätta.  
         
 10.  
 11.             6      Säg "ja" ofta, men var inte rädd för att säga "nej". Om du vanligtvis fastnar i den gamla rutan blir det svårt för andra att kalla dig annat än "uncool". Förlorare hittar alltid en ursäkt för att skryta något, snarare än att ha skäl att äntligen agera, ha kul eller riskera något. Istället för att uppfinna skäl som du inte kan göra något, tänk på att du kan göra det. 
    
  • Att vara snäll är inte farligt. Men det är dumt att äventyra dina egna värderingar och bli någon du inte är, bara för att imponera på någon. Ta inte droger eller alkohol bara för att andra barn i din skola gör det och tvinga dig inte att göra någonting du inte vill ha. Det är lama.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Var känslig. Lär dig att lyssna på andra människor och respektera dem för vad de är. Försöker verkligen visa intresse för andras liv. Ställ frågor och lyssna noggrant när de svarar. Medan du lyssnar, vänta inte bara att vara ensam igen. Lyssna verkligen på dina medmänniskor och lär dig så mycket som möjligt av dem. 
    
  • Fel är ofta egocentriska och narcissistiska. Om du inte vill vara så, lär dig att visa empati.
  •  
                   
 14.  
             

  Del 2      Var säker  ,

    
   
 1.             1      Sluta göra ursäkter. Om du har gjort ett misstag kan du uppfinna en miljon skäl till varför det du gjorde var fel, varför det gick fel eller vad du saknade för att få det rätt. Men det är inte okej. Även om hela världen står emot dig, även om de andra har bättre kartor, måste du ta ansvar för dina handlingar och dig själv och göra ditt bästa. 
    
  • Gör inte ursäkter efter att ha gjort någonting, och absolut inte innan du ens försökte. Om du tror att du ska köra ett test eftersom du är dålig vid matte, så kommer du definitivt att slå honom innan du ens börjar. Det är lamt, inte lätt att prova.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Säg högt och tydligt. Visa självförtroende på det sätt du pratar, även om du inte känner dig helt säker. Tala i en volym uppmätt i rummet så att alla kan höra dig. Tala så tydligt och koncist som möjligt. 
    
  • Lämna aldrig meddelandet på ett negativt sätt. Börja aldrig en mening: "Jag menar, jag vet inte riktigt vad jag säger, men..." eller "Det låter dumt, men..." eller "Tyvärr, men..."  
  •  
  • Tala med självförtroende har två effekter. Även om du bara låtsas självförtroende, kommer du att må bättre när du klart tar ställning och får din röst att höras. Dina medmänniskor kommer att respektera dig och behandla dig bättre i framtiden, vilket i sin tur förstärker ditt självförtroende. En win-win-situation.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tal bara om du har något att säga. Alla har varit i ett möte, ett klassrum eller en gruppdiskussion med någon som inte vet när man ska stänga av och alltid måste lägga sin senap till allt. Det är lamt när du pratar hela tiden, men du kan inte göra något konstruktivt. Lär dig att hålla dig tillbaka om du inte kan bidra till en konversation och lyssna på det.  
    
  • Det är också viktigt att känna igen det ögonblick då du verkligen ska tala. Att genomföra konversation tar och ger, och alla som inte förstår att du måste prata och lyssna är bara typ av lama.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sluta jämföra dig med andra. Det är inte bara en ohälsosam tidsfördriv, för varje gång du försöker konkurrera med andra människor blir du ännu mer okulär. Var medveten om dig själv och anta en självsäker tankegång istället för att ständigt jämföra dina förmågor och prestationer med dina medmänniskors. Annars kommer allt du hanterar att gå fel ändå. Och det är svagt. 
    
  • "De har många fler val än jag någonsin har haft" är motto av misslyckanden. Oroa dig inte om vad andra har och vad du inte har, men fokusera på att övervinna personliga hinder. Se dig själv som en vinnare, inte en förlorare. Ta på storlek.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var så kompetent som möjligt. Alla behöver lite support, men om du alltid behöver fråga dina medmänniskor om hjälp, kommer du bara att känna dig otrevlig och svag. Ställ dig själv målet att lära dig så mycket du kan för att avancera i världen. Om du inte vet hur något fungerar, skaffa dig de nödvändiga färdigheterna och gör det själv. 
    
  • Det gäller särskilt dina föräldrar. Vill du verkligen alltid betala telefonräkningen för dig? Istället letar du efter ett deltidsjobb och tar det ansvaret själv. Om du kan göra något, gör du det.
  •  
  • Det är också lamt att prova något som du vet att du inte kan göra bara för att du är för stolt att be om hjälp. Försök inte reparera din bil själv eftersom du är för stolt över att erkänna att du inte har någon aning. Ta modet och be någon att hjälpa dig så att du kan göra det själv nästa gång.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Använd din kropp så att du kan vara stolt. Om du vill må bra i din hud, använd din kropp som det är bäst för dig. Oavsett om det handlar om hur du klär dig eller vilka val du gör - du bör överväga din kropp som något du kontrollerar och inte som något du skäms över. 
    
  • Om du inte använder din kropp på ett sätt som gör dig glad eller inte stolt, var du modig nog att ändra det. Om du vill vara mer aktiv, börja träna, gå ut och svettas. Om du dricker för mycket eller äter andra ämnen, ta det stora steget och sluta. Du är större än dina laster.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Säker förekomst  ,

    
   
 1.             1      Klä dig som du vill. Tendenser och stilar kommer och går så ofta att det bara inte är en bestämd klädstil som automatiskt kyler dig. Styles kan vara helt i år, i nästa igen ut. Men är det inte helt lamt att jaga modetrender? Klä upp några veckor för att göra det så "in" som möjligt? Titta på alla dessa ytor och bära saker som får dig att må bra. 
    
  • Om du känner dig bra om att klä upp sig för de senaste modetrenderna, gör du det. Om du inte kan förstå hur morötter eller kepsar kan vara kalla, bär dem bara inte.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Få upprätt. Du ser självförtroende människor ensam i det sätt de kör, att de känner sig bekväma i sin hud och inte uteslutna. Fel verkar som om de hellre skulle vara annorlunda överallt, bara inte här och nu. Även om du saknar självförtroende: träna dig själv för att röra upprätt, axlar rakt och haka upp. Kör som om allt inte var så illa, och det ensam kommer att göra det bättre.       
 4.  
 5.             3      Fysiskt kunna göra vad du vill. Ingen kropp är densamma och varje kropp kan olika saker. Det är bra om du känner till dina gränser och utökar dem så mycket som möjligt. Självklart, om du bara vill spela videospel och jobba på datorn hela ditt liv behöver du inte lyfta vikter, men du bör definitivt uppmärksamma din kost och göra precis så mycket sport för att fira 50-årsdagen på Sony Playstation kan. 
    
  • Du vill spela sport, men inte uthållighetssporter. Senast när sportsäsongen börjar, blir du ganska dum. Kom i form så att du kan göra det, gör det.
  •  
  • Ingen tvingar dig att gå in i poolen om du inte har en bikinifigur. Men om du verkligen vill simma ska du känna dig bekväm i kroppen. Om inte, bör du åtminstone göra något åt ​​det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta det lugnt. När du är nervös tenderar du att rusa. Osäkra personer tenderar att vilja få allt över snabbt, oavsett om det är ett offentligt tal eller interpersonell interaktion. Om du vill stärka ditt självförtroende och dina medmänniskor bör uppleva dig som självförtroende, arbeta sedan på det.  
    
  • Säg långsamt och tydligt, ta dig tid att uttrycka dig så exakt och så väl som möjligt.
  •  
  • Andas. Ta en stund att ta andan. Förstå vad som sägs och tänka.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Få ögonkontakt. När var sista gången du tittade någon i ögat och han / hon först tittade bort? Det verkar sekundärt, men när du blivit van vid att titta på människor i ögat oftare, kommer de att uppfatta dig annorlunda och betrakta dig en mycket mer självsäker person. Titta inte på golvet. Titta i dina samtalares ögon och hålla kontakten. Du blir mer självsäker, och dina medmänniskor kommer att döma dig som en självförvissad person. 
    
  • Det kan du självklart också göra. Var inte lama, stirra inte på din motsvarighet.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Var stolt över ditt utseende. Såsom nämnts ovan finns det helt enkelt inget universellt recept för att se coolt eller uncool. Det är ganska otrevligt att antingen oroa dig för mycket eller för lite om din egen uppmärksamhet, men du borde vara stolt över ditt utseende och använda det som ett verktyg för att bygga självförtroende snarare än som en börda som håller dig på väg herumplagst. 
    
  • Om du är besatt av kläder, din kropp eller din skönhet, kanske du vill ta lite tid och bygga självförtroende för något annat. Det handlar inte bara om utseende.
  •  
  • Om du inte är ett modoffer och du kan inte ens komma ihåg när du var senast på frisörsbutiken, så är det okej också. Men ett välskött utseende och kroppsvård är fortfarande viktigt. Gör något och ta hand om din kropp så att du känner dig frisk och säker. Borsta tänderna två gånger om dagen, tvätta dina kläder och dusch dig några gånger i veckan, det är bra.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

             
Ungdom populär:
Kyssa när du är ung.

Som tonåringar kontrollerar dina hormoner.

Förbättra mjuka färdigheter.

Var vacker.

Var avstängd.

Vara goth.

Dina föräldrar övertygar dig att gå ut sent på kvällen.

Vinn en äldre pojke för sig själv.

Få tjejer att bli kär i dig.

Hantera med dina föräldrar att ropa på dig.

Att känna sig älskad.

Var inte en svagning.

Bli en nonconformist.

Gör en tjej besatt av dig.

Var söt och oskyldig.

Vara indie.

Förnya sitt liv.

Sälj dina egna Pokemon kort.

En tjej imponerar.

Blivit bara en ninja.

Tecken på början av puberteten.

ako woman